2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaşlar çok erken degil mi alişveriş için
Bebekler heyecan yaptırıyor :) Ben erken olduğunu düşündüğüm için almıyorum, temel şeylerin marka ve fiyat araştırmasını yapıyorum, anneler gününde indirim olur belki ondan faydalanabilirim ama onun dışında 6. 7. ayı beklerim diye düşünüyorum bakalım.

bencede 6. Ayda yavas yavas almak lazim bide şimdiden alirsam baka baka yipratirim hem günler aylar geçmek bilmez ki

bencede 6. Ayda yavas yavas almak lazim bide şimdiden alirsam baka baka yipratirim hem günler aylar geçmek bilmez ki
Bakmakla yıpratmazsın. Biz taşınmayı düşünüyoruz şu an ev bakıyorum, hiç gerek yok bu eve eşya yığmama, yeni evde zaten oda hazırlarım, eşyaları da geldikçe, yıkanır yerleştirilir bir düzen oturturum

Bnde yeni tasindm gercktn hamileykn cok zor oluyo 10 gundr tasinmama ragmn hala duzenimi kuramadim

Bnde yeni tasindm gercktn hamileykn cok zor oluyo 10 gundr tasinmama ragmn hala duzenimi kuramadim
Zor olur tabi, ben şimdi de evde iş yapmıyorum, o zaman bayağı zorlanırım, gerçi firmalar kendileri kaldırıp kendileri yerleştiriyor geriye bi dolaplar kalır sanırım.

Bunlardan 10 15 tane lazım o zaman.
Bide üzerine giydirmek için takımlar lazım.
Onlardanda 15 tane alsak yeterli gibi.
Yani bi de eğer mağaza felan varsa çevreniz de ihtiyaç oldukça aldıra bilirsiniz de benim okuduğum kadarıyla ayaklı tulum çok almayın diyorlar.

Zor olur tabi, ben şimdi de evde iş yapmıyorum, o zaman bayağı zorlanırım, gerçi firmalar kendileri kaldırıp kendileri yerleştiriyor geriye bi dolaplar kalır sanırım.
Evet canim eşyalarini aynen kendileri yerleştiriyolar ama ne kadar olsa da düzenin kurulmuyo allah yardimcn olsn gercektn zor ya

Yani bi de eğer mağaza felan varsa çevreniz de ihtiyaç oldukça aldıra bilirsiniz de benim okuduğum kadarıyla ayaklı tulum çok almayın diyorlar.

Alt üstlü takımları daha çok öneriyolar.
Daha hiç alışveriş yapmadım bebeğime.anneler gününde biraz kıyafet alıcam.
Hayatımın en güzel alışverişi olucak inş :)

Evet kızlar boydan tulum çok almayın çabuk büyüyolar ve çok kıyafet almayın hediyede geliyor benim kızım ilk 3 ay çok küçüktü herşey büyüktü bi iki takım oluyordu tam büyüdü herşeyi giydiririm derken hoppp herşey küçüldü birden uzadı kilo aldı :) hepsi yeni kaldı :))

Alt üstlü takımları daha çok öneriyolar.
Daha hiç alışveriş yapmadım bebeğime.anneler gününde biraz kıyafet alıcam.
Hayatımın en güzel alışverişi olucak inş :)
Ilkbgebelogimde tulum kullandim. Drda tulum tavsiye etti. Alt lastiklo karnini sıkmasin diye. Kış bebegi tulumun istine alttan birtane altlik giydiriyorum tulum rahat birde gobek bagi olacak tulum olmasi iyi oluyor. Gobege denk gelmesin diye. Sayiyi cok alnayin cabuk buyuyorlar. Ayakli aldim ben daha sıcak tutuyor . Sayi az olunca kullan kullan eskiyor zaten. Tulum tam oturmuyor buyuk oluyor zaten bıraz. Altsiz olunca corap olacak . Coraplarin lastikleri iz yapiyor. Sıkıyor. Ustune daha bol patık corap tercıh edılır. Ayakları sıcak tutmak gaz için ıyo oluyor.Ayaksız olacaksa Illa alt ustten ziyade ayaksız tulum yıne ggıydırın. Sonbahara gırılıyor uzerıne alt ust yrlek yada alt giydirirsiniz . Benim tavsiyem. Taboi tercih meselesi

Son düzenleme:
Bende biraz aldım zibin ve tulum takımı 1-3 ve 3-6 aldım genelde o şekilde alırım ama ne kadar almalıyım bilmiyorum aslında beğendiğim şeyleri alıyorum oglusuma 1.5 yıl sonra gelmiş paşam :)
Cok alma canim 3-6. Bazi tulumlar kucuk oluyo bebek buyuk bazen bir ust beden almak zorunda kaliyorsinuz. Pamuklu alin mitlaka. Kollari bazilari dar aliyor bebege goydorirken zor oluyor ona bakin mutlaka. Ayina gore incrlik kalinlik bakimindan alin. Hediyede geliyor. Sonraki aylar geldikce alisveris yapin ilk uc alti ay daha hizli buyuyorlar. Gomlek cok slmistim. Yaza sadece sortli tulum goydi sicaktan. Gomlegin icinde rahat edemedi. Bir yere giderken Bir kackez ancak giydirdim ilk bir yil Rahat seyler tercoh edin. Cok az gomlek alttan kot gibo pantolon tarzi seyler tercih edin . Yine taboi tercih meselesi.

Tulumun altina zibin gobek bagi dusene kadar. Bir iki tane yeter. Erken duserse bir tane yetiyor. Gobek bagi dustikten sonra ayina gore kolsiz, kisa kollu , uzin kol çitçitli bady. Atlet kilot gerekmiyor. Ustune tulum ayakli ayaksiz tercih meselesi. Ben ayakli tercih ettim. Kisiye gore degisiyor. Coraplar sıkıyor. Oğluma bile zor corap bulutorum. bazilarinin lastigini kestim. Kendi corap lastiklerimide kesiyorum sıkıyor. Ödem oluyor. Eldivende eger kucuk gelir , sıkarsa yada cikartirsa corap giydiriyordum eldiven yerine . Bunu baskasinda gormustum. Yelek hirkada pamuklu tercih edin. Ormede Tuyler ense bogazina geliyor. Patikli corap. camasirlarini Yikarken yikadiktan sonra durulama yaitorum deterjan kalmasin hic. Yumusatici hic kullanmadim. Onermiyorkar kiyafette kaliyor. Durulama tada tekrar kisa program yaparken sirke ile tapiyorum. Yumusatiyor. Hem mikrop oldurucu. Dogal. Kokusu kalmiyor. Ilerki aylarda diş kiyafetlerini utulemedende giydirebilirsiniz.

Çok teşekkürler canım

Çok sağol bazı şeyleri bilmiyordum alışveriş yaparken dikkat ederim.

Merhabalar bir süredir takipteyim artık aranıza katılma vakti diye düşündüm. Bende 14+5 günlük hamileyim kısmetse 26 Eylül'de kavuşacağız miniğimize. Geçen kontrole gittiğimizde kız olma ihtimali var demişti doktorum 19unda kesinleşecek inşallah. Alışveriş konusunda biz biraz acele davrandık diyebilirim bebek odasını aldık zaten tercihim beyazdı detay renklerle ilgili aldığımız mağaza cinsiyet belli olana kadar bekleyeceğini söyledi. Nisan sonuna kadar ötv alınmıyor beyaz eşya ve mobilyalarda bilginiz olsun. Eğer mobilya bakmaya niyetlenen olursa muhakkak ötv indirimi olup olmadığını sorun derim. Birde ebebek mobil uygulamasını takip ediyorum zaman zaman birçok şeyde indirim oluyor.

Size de çok geçmiş olsun.Allah birdaha yaşatmasın.inşallah kucağımıza sağ salim alırız hepimiz.insan paranoyak oluyor ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…