2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende kızıma hamileyken 6 aya kadar dışardan gören hamile olduğumu anlamıyordu bile..Bunda erkenden çıktı..şimdiden 6 aylık gibi duruyor.. Ama ben 4 kilo aldım bu arada onunda etkisi vardır tabiki..

Biz de 16 haftalık olduk 1.5 kilo aldım ben toplamda. Göbeğim de pek çıktı denemez hatta dün bi arkadaş sordu büyüdümü karnın diye belli belirsiz çok az büyüdü ama akşamları şişkinlik oluyor o zaman baya büyük görünüyor sabahlar hiç bişey yok

Kızlar bişey soracağım size..Benim mide bulantılarım azaldı çok şükür eskisi beni rahatsız etmiyor ama ağzımda çok değişik bir tat var bu tadı bişeyler yiyerek yok etmeye çalışıyorum..Mesela içtğim su bile tuhaf bir tat veriyor bana..Yediğim şeylerin tadı da gerçek tadı değil gibi garip bişey yani..Böyle bişey yaşayan varmı?

kiloda bahsetmissiniz..bence cinsiyetle alakasi yok..ben kizimla hamileyken beni gorenler sen bebegi nerde sakliyorsun diyorlardi..toplam 7 kilo almistim..ben almadim ama canim kizim aliyordu kiloyu masalllahhh...bu hamilelegimde daha kilo almadim..bencede ic karinla alakali..bunyeden bunye ye degisiyor..insallah sag salim bebeislerimizi kucagimiza aliriz..

Amin bitanem inşallah..Seninkini de verisin Yüce Allahım inşallah.. Sende henüz öğrenemedin demi :)
sagol canim benim benim..yok daha ogrenemedim..doktor 3 hafta sonra gelmemi soyledi..bakalim baska bi doktor bulsam belki bu hafta giderim cinsiyeti ogrenmek icin..

canim ben bu hamilelegimde midem bulanmadi..cok sukur guzel gecti..bende oyle bisey olmadi..

benimde mide bulantılarım hafifledi ve ağzımda bir tat var soğuk su soda içsem gececek gibi ama geçmiyor.

Bizimde kontrolde herşey yolunda dedı bebeği cok iyi gördüğünü söyledi ama ben 1 kilo vermişim demek ki yediklerim bebeğime yarıyor ben almıyorum

Tecrübeli anneler hamilelikte bu bademcik şişmesi için he yapılabilir benimkinden berbat durumda kulağıma vuruyor artık sabah karabiberle bal yedim

sagol canim benim benim..yok daha ogrenemedim..doktor 3 hafta sonra gelmemi soyledi..bakalim baska bi doktor bulsam belki bu hafta giderim cinsiyeti ogrenmek icin..
3 hafta da çok canım yaa Seninkinin haftası da ilerde başka bir dr.a git..Artık öğrenmen lazım

Bende arada oluyor paslanmis birsey gibi normal

Tecrübeli anneler hamilelikte bu bademcik şişmesi için he yapılabilir benimkinden berbat durumda kulağıma vuruyor artık sabah karabiberle bal yedim
Gecmis olsun. ilk gebeligimde faranjit olmustum. Yilda en az bir defa geciriyorim. Yutkunamiyordum. Adacayi gargarasi iltihap ve agriya iyi geliyor. Hamilelikte icilmiyor gargara. demledijten sonra 24 saat bekleyebilor agzi kapali sekilde banyoya koy. Arada gece gunduz gargarayap. Sabah sirkeli suyla gargara. Tuzlusu ile gargara da iyi geliyor. Benim midemi bulandirmisti. Sirkeli suyla gargara yaptim.Drun verdigi ilaclari al murlaka. Balin bir zarari yoksa ilik suyla ic. Yada sadece ilik su. Bogazi kirutmamak icin.

Canım başlangıç aşamasındaysa bir iki gün evde zararlı olmucak şeyler dene.ama çok ilerlediyse doktora git mutlaka.ihtihap kana karışıp çocuğa geçmesin.

Ilık sütün içine karabiber bal koy iyi gelir
Benim boğazlarımı hemen yumuşatırdı.
Geçmiş olsun canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…