- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.941
Aynen canım Rabbim gönlümüzdekini nasip eylesin inşallah... Sizin randevu ne zaman ?Benim kızımda 3 yaşında biz bile şimdiden arkadaş gibiyiz ilk çocuk kız olması gerçekten çok iyi bizde tabi erkek hevesinide tatmak isteriz :)
Erkeğe benzetti doktorumuz üma ben onla ilgili olduğunu pek düşünmüyorum iç karınla alakalıErkek çocuğunda geç çıkar derler sizin cinsiyeti belli oldumu
Oglum 15 aylik yeni hersey zaten. Aralarinda 19 ay olacak. 1.5 yas. Cocuklar icin ayni cinsiyet iyi oluyor bence.Ne güzel sizinde çoğu şeyiniz hazırmış.. :) Bende bu hafta sonu evde ne var ne yok hepsini çıkaracağım.. Ona göre eksiklere göre alışveriş yapacağım..
arasında yaş farkının az olması elbette iyi olmuş birde aynı cinsiyet olunca büyük kolaylık olacak elbette.. Bizde cuma günü öğreneceğiz.. Zamanda geçmiyor birtürlü :)Oglum 15 aylik yeni hersey zaten. Aralarinda 19 ay olacak. 1.5 yas. Cocuklar icin ayni cinsiyet iyi oluyor bence.
canim insallah cinsiyetini ogrenirsin..allah gonlundeki verir insallah..arasında yaş farkının az olması elbette iyi olmuş birde aynı cinsiyet olunca büyük kolaylık olacak elbette.. Bizde cuma günü öğreneceğiz.. Zamanda geçmiyor birtürlü :)
Amin bitanem inşallah..Seninkini de verisin Yüce Allahım inşallah.. Sende henüz öğrenemedin demi :)canim insallah cinsiyetini ogrenirsin..allah gonlundeki verir insallah..
sagol canim benim benim..yok daha ogrenemedim..doktor 3 hafta sonra gelmemi soyledi..bakalim baska bi doktor bulsam belki bu hafta giderim cinsiyeti ogrenmek icin..Amin bitanem inşallah..Seninkini de verisin Yüce Allahım inşallah.. Sende henüz öğrenemedin demi :)
canim ben bu hamilelegimde midem bulanmadi..cok sukur guzel gecti..bende oyle bisey olmadi..Kızlar bişey soracağım size..Benim mide bulantılarım azaldı çok şükür eskisi beni rahatsız etmiyor ama ağzımda çok değişik bir tat var bu tadı bişeyler yiyerek yok etmeye çalışıyorum..Mesela içtğim su bile tuhaf bir tat veriyor bana..Yediğim şeylerin tadı da gerçek tadı değil gibi garip bişey yani..Böyle bişey yaşayan varmı?
benimde mide bulantılarım hafifledi ve ağzımda bir tat var soğuk su soda içsem gececek gibi ama geçmiyor.Kızlar bişey soracağım size..Benim mide bulantılarım azaldı çok şükür eskisi beni rahatsız etmiyor ama ağzımda çok değişik bir tat var bu tadı bişeyler yiyerek yok etmeye çalışıyorum..Mesela içtğim su bile tuhaf bir tat veriyor bana..Yediğim şeylerin tadı da gerçek tadı değil gibi garip bişey yani..Böyle bişey yaşayan varmı?
Bizimde kontrolde herşey yolunda dedı bebeği cok iyi gördüğünü söyledi ama ben 1 kilo vermişim demek ki yediklerim bebeğime yarıyor ben almıyorumkiloda bahsetmissiniz..bence cinsiyetle alakasi yok..ben kizimla hamileyken beni gorenler sen bebegi nerde sakliyorsun diyorlardi..toplam 7 kilo almistim..ben almadim ama canim kizim aliyordu kiloyu masalllahhh...bu hamilelegimde daha kilo almadim..bencede ic karinla alakali..bunyeden bunye ye degisiyor..insallah sag salim bebeislerimizi kucagimiza aliriz..
benide rahatlatan tek şey soda gibi :)benimde mide bulantılarım hafifledi ve ağzımda bir tat var soğuk su soda içsem gececek gibi ama geçmiyor.
3 hafta da çok canım yaasagol canim benim benim..yok daha ogrenemedim..doktor 3 hafta sonra gelmemi soyledi..bakalim baska bi doktor bulsam belki bu hafta giderim cinsiyeti ogrenmek icin..
Bende arada oluyor paslanmis birsey gibi normalKızlar bişey soracağım size..Benim mide bulantılarım azaldı çok şükür eskisi beni rahatsız etmiyor ama ağzımda çok değişik bir tat var bu tadı bişeyler yiyerek yok etmeye çalışıyorum..Mesela içtğim su bile tuhaf bir tat veriyor bana..Yediğim şeylerin tadı da gerçek tadı değil gibi garip bişey yani..Böyle bişey yaşayan varmı?
Gecmis olsun. ilk gebeligimde faranjit olmustum. Yilda en az bir defa geciriyorim. Yutkunamiyordum. Adacayi gargarasi iltihap ve agriya iyi geliyor. Hamilelikte icilmiyor gargara. demledijten sonra 24 saat bekleyebilor agzi kapali sekilde banyoya koy. Arada gece gunduz gargarayap. Sabah sirkeli suyla gargara. Tuzlusu ile gargara da iyi geliyor. Benim midemi bulandirmisti. Sirkeli suyla gargara yaptim.Drun verdigi ilaclari al murlaka. Balin bir zarari yoksa ilik suyla ic. Yada sadece ilik su. Bogazi kirutmamak icin.Tecrübeli anneler hamilelikte bu bademcik şişmesi için he yapılabilir benimkinden berbat durumda kulağıma vuruyor artık sabah karabiberle bal yedim
Tecrübeli anneler hamilelikte bu bademcik şişmesi için he yapılabilir benimkinden berbat durumda kulağıma vuruyor artık sabah karabiberle bal yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?