2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizimde kontrolde herşey yolunda dedı bebeği cok iyi gördüğünü söyledi ama ben 1 kilo vermişim demek ki yediklerim bebeğime yarıyor ben almıyorum
masalllahhh canim..demekki yediklerin bebege yariyor..beni gorenler ayy hic kilo almamissin.bebegin cok zayif dogucak diyorlardi..cok sukur dogum yaptim kizim 4 kiloya yakin dogdu...

Bende hastaneden geliyorum kızlar. Göstermedi bebişim kendini. Bi küçük çıkıntı vardı ama pipi mi kuku mu belli değil dedi doktorumuz. Hayırlısı inşallah mayıs 16 da çağırdı tekrar

Bendede faranjit var Bi ara bademcikleri alıcaklardı ama romatizmadan dolayı almakten vazgeçildi. Adaçayını hep içiyordum ama hamilelikte içilmediıi için içmedim gargarasnı yapıyım. Doktora gidicek fırsat yok o yüzden ilaç yok şu an zararı olmayan pastil alsam bilki ferahlatır. En iyisi gangara galiba

masalllahhh canim..demekki yediklerin bebege yariyor..beni gorenler ayy hic kilo almamissin.bebegin cok zayif dogucak diyorlardi..cok sukur dogum yaptim kizim 4 kiloya yakin dogdu...
Maşallah ya benim annem doğuma ğitmeden bir gün önce bana bayramlık almaya gitmiştk iyi hatırlıyorum anneme otobüste kimse yer vermemişti belli olmadığı için. Bebiş iki hafta önce 126 gramdı

Daha dün başları ama berbat durumda ılık süte değil ama bal ve karabiber karıştırıp yedim su geçmiyor resmen

Gebelikte kullanilan bor pastil vermisti dr. Gunde iki uc defa mi ne kullanilmasi gerekiyor. Hic fayda etmemisti bana istersen al yine. Adacayi aninda aliyor agriyi. Gece ozellikle suda icmeyince cok kotu oluyor bogaz . Agridikca gargara yap. Sirkeli suyuda yap mutlaka. enfeksiyona iyi geliuor.Ilaclardan fayda gormedim ben. Kendim gdcirdim. Bol ilik su ic. Kanda enfeksiyon yoktu antibiyotik onermemisti

Çok sağolun doktora gitsem bu kadar bilgi vermezdi. Sirkeli

Çik şey yazmıştım ama sadece en başı çıkmış. Benim en son crp yüksekti 3 hafta önce falan onu yükseltmez inşallah. İlaç kullanma taraftarı değilim ilaçlada ilaçsızda aynı geçiyo neredeyse

8 haftalikken endokrin bakmisti crp ye. Kadin dogum dru gebelikte ilk haftalarda crp herkeste yuksek cikar demisti. Benim icin bir anlam ifade etmiyor crp normal demisti. Ama ihmal etme ilerlerse mecbur kullanacaksin antibiyotik. Kontrolun yakinsa git aklinda birsey kalmasin. Hamile olunca farkli oluyor. Crp ve tam kan sayimina bakmisti sanirim faranjit varken tam emin degilim

Kontrolüme bir hafta var çok kafama takılırsa acile ğiderim olmadı. Evde olsam şu sigara dumanı olmasa deha rahat geçiçek

Yavaş yavaş karınlarımız şişmeye başlarken çatlak oluşumunu engellemek için kullanabileceğimiz kremler hakkında yardımcı olabilecekler varmı aramızda. Herkes mustela ürünlerini çok öneriyor. Birde benim doktorum dermaplus 'ın bir kremini önerdi musteladan daha üst seviye bi krem dedi bilgisi olan varmı bu krem hakkında yada kullanan

16 hafta 2 günlüğüz cinsiyet tahmini yapabilirsiniz. Malum doktorum hiç bişey söylemiyor gıcık olmuş hissediyorum kendimi.

Hayırlı günler Rabbim hepimizin evlatlarının sağ salim doğmasını nasip etsin. Sizlere birşey sormak istiyorum. ikili test yaptırdım sonucu sadece
yaş riskli çıktı 35 yaşında olunca diğer değerler iyi çok şükür. Ama doktor bana 3 hafta sonra ikili testinle birlikte Tok olarak gel dedi aklıma takıldı niye tok olarak ve ikili testi tekrar istedi. şu anda 12+2 haftalık hamileyim.

Bu ay 35 oluyorum. Ikili testim normal. Ayrintili usg yaptircam sadece. Yasa takilma bir sorun yoksa. Dr gozden birsey kacmasin istememistir. Sorarsin bir daha niye istedigni

Bende ilk liriac almistim. Camasirini yagli birakiyor. Kokusu hos gelmedi bana. O tip urunleri kimyasal buluyorum. Vucuttan emilip kana karisoyor. Catlak icin bol kslsiyum tuketmek gerekir. Kalsoyum yetersizse catlak olusur. Herkesin kalsiyum miktari farklidir. Bebe yagiyla durulandim . Karnimda bayagi buyuktu catlagim yok. Drlar ve arastirmalarda bol kalsiyum ve su oneriliyor. Krem kullanip catlayanda var. Bosuna masraf bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…