2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben doğal zeytin yağı kullanıyorum, ablam da onu kullandı, hiç çatlağı olmadı, o yüzden başka birşeye yönelmedim.

Arkadaşlar ben 18. Haftadaym göbegimde baya belirgin oldu kilo almayada basladm benimde cinsiyet erkek genelde bizim büýükler erkek çoçugnda daha cok karin büyür kiz cocugnda kalca derler :)

Hemen tezini çürüteyim :) ben 43 kg hamile kaldım 9. Haftada göbeğim çıkmaya başladı ve hamile pantolonuna geçtim. Şuan dışardan bakılınca da çok net belli oluyor hamile olduğum. Toplamda 3 kg aldım.

Kızlar hamileliğinizde ciğer yediniz mi hiç.
Çok fazla önermiyolar a vitamininden dolayı.eşim almış çok az yesem zararı olurmu acaba?
Yok canım ne zararı olacak, her şeyin fazlası zarar C vitamini de fazla alsan zararlı olacak D vitamini de, Abartmadan yiyebilirsin bence. Zararlı olsa yasak listemizde olurdu. Ciğer de; Demir, A Vitamini, Protein ve Folik Asit varmış, hepsi almamız gerekenler sadece A vitaminin fazlası zararlı olabileceği için fazla tüketmeyin diyorlar.

Yok canım ne zararı olacak, her şeyin fazlası zarar C vitamini de fazla alsan zararlı olacak D vitamini de, Abartmadan yiyebilirsin bence. Zararlı olsa yasak listemizde olurdu.

Yasak listeme baktım yazmıyodu.nette herkes bişey demiş.korktum açıkçası
Bi porsiyon yesem bi sorun olmaz o zaman

Yasak listeme baktım yazmıyodu.nette herkes bişey demiş.korktum açıkçası
Bi porsiyon yesem bi sorun olmaz o zaman
Yok canım ya porsiyonunu küçük tutarak ye bence, bak güncelleme yaptım, içinde olan vitaminlere bak, hepsi almamız gerekenler, dışardan takviye olarak alıyoruz biz o vitaminleri.

Kızlar hamileliğinizde ciğer yediniz mi hiç.
Çok fazla önermiyolar a vitamininden dolayı.eşim almış çok az yesem zararı olurmu acaba?
Bir kere yemeyle birsey olmaz. Asirisi zarar afiyet olsun. Yaparken elini biryerlere surme. Cocukta leke olur derler. Ne kadar dogru bilmiyorum pimpirikli oluyor insan

Bayaği yedim.
Ayrica ayvayi cook yedim.A vitamini cok ssylerde var.
Cigerin kontrollu tuketiminin sebebi; vucudun filtresi sonucta.her canlininki( dana,koyun,tavuk,v.b) bu yuzden cig temasi vede iyi pismemesi sorun olabilir bence.

Bayaği yedim.
Ayrica ayvayi cook yedim.A vitamini cok ssylerde var.
Cigerin kontrollu tuketiminin sebebi; vucudun filtresi sonucta.her canlininki( dana,koyun,tavuk,v.b) bu yuzden cig temasi vede iyi pismemesi sorun olabilir bence.
Ben sevmiyorum normalde yemiyoruz, hiç canım istemedi :) Ama ayva mideyi acayip rahatlatıyor, mide yanması için ilaca hiç gerek Yok, elmayla, ayva mucize gibi :)

kızlar vucudunda özellikle karın bölgesinde kaşıntı şikayeti yaşayan var mı ben deli gibi kaşınıyorum kadın doğumcuma söyledim önemsemedi cildiye ye gittim o da kortizon içeren bir krem verdi ama kortizonlu kremler bebeğe zararlı olduğu için sürmedim doğru dürüst ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bişey gelen var mı (( bu arada bio oil kullanıyordum korkumdan bıraktım

Bio yu kullanmadan önce varmıydı? Hiç yazan olmadı öyle birşeyi, hamilelikten dolayı olsaydı illa denk gelirdik.

Benimde göğüslerim çok kaşınıyordu bir ara . Kanatana kadar kaşıyordum.Galiba büyüdükleri için gerildikleri için olıyormuş o kaşıntılar . Karında ondandır diye düşünüyorum .

Kasinti normal genelde oluyor.sadece dayanamiycak derecede olursa cok kasinirsa birsey surersin. Dayanilmayacak kadar kizartana kadar kasiyorsan druna soyle mutlaka.Kortizon surme daha hafif ilaclar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…