- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.001
Aminnn canım seninde inşallah prenses tadını aldık bide prensimiz olsa fena olmaz 12+5 de tam belli olmadı 2 hafta sonra gelirseniz belli olur dedi doktorumuz yani bu cumrtesi ama 1 hafta daha beklesem mi biraz küçük ya :)Aynen canım Rabbim gönlümüzdekini nasip eylesin inşallah... Sizin randevu ne zaman ?
karnımda yoktu ama ayaklarımda hamıle kalmadan önce gece kaşıntı oluyordu..karnım ve belimdeki kaşıntı dayınalacak gibi değil bazen içimden sayı sayıyorum sırf kaşımamak içinBio yu kullanmadan önce varmıydı? Hiç yazan olmadı öyle birşeyi, hamilelikten dolayı olsaydı illa denk gelirdik.
sanırım yeniden başka bir cilt doktoruna gitmem gerek her doktora güven olmuyor ki ben de aldıktan ve araştırdıktan sonra zararlı olduğunu öğrendimKasinti normal genelde oluyor.sadece dayanamiycak derecede olursa cok kasinirsa birsey surersin. Dayanilmayacak kadar kizartana kadar kasiyorsan druna soyle mutlaka.Kortizon surme daha hafif ilaclar var.
Canım ben hem Ceyda duvencinin anne tv sinde izledim hemde burada başka topikteki hamile arkadaşlardan biliyorumm malesef o kasintilar catlamanin ön habercisi imiş.kızlar vucudunda özellikle karın bölgesinde kaşıntı şikayeti yaşayan var mı ben deli gibi kaşınıyorumkadın doğumcuma söyledim önemsemedi cildiye ye gittim o da kortizon içeren bir krem verdi ama kortizonlu kremler bebeğe zararlı olduğu için sürmedim doğru dürüst ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bişey gelen var mı (( bu arada bio oil kullanıyordum korkumdan bıraktım
Canım kaşıntı çatlak belirtisi diye duydum arkadaşlarımdan. Eğer kaşıntın varsa çatlama ihtimalin yüksek dediler bana deneyimli anneler. Bol bol nemlendir cildini. Benim de alerjik egzamam var normalde hep kortizonlu kremler kullanıyordum ama hamile kalınca bıraktım hiç kullanmadım.kızlar vucudunda özellikle karın bölgesinde kaşıntı şikayeti yaşayan var mı ben deli gibi kaşınıyorumkadın doğumcuma söyledim önemsemedi cildiye ye gittim o da kortizon içeren bir krem verdi ama kortizonlu kremler bebeğe zararlı olduğu için sürmedim doğru dürüst ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bişey gelen var mı (( bu arada bio oil kullanıyordum korkumdan bıraktım
sanırım yeniden başka bir cilt doktoruna gitmem gerek her doktora güven olmuyor ki ben de aldıktan ve araştırdıktan sonra zararlı olduğunu öğrendim[/QUOT
Benim oglumda yasini almamisti daha egzema ciknisti ilac verdi bende surmeden icerigine baktim kortozon vardi. Cocuk druna sorduk surmeyin dedi baska ilac verdi. Cocuk hamile normal insan hepsine ayni ilaci yaziyorlar . Iyi yapmissin kullanmamakla. Mitlaka zaerarsiz ilac vardir. Kasintinin bircok nedeni var. Dokuntu datanamatacak kadar olursa kotu. Kasinti olan birsey kimisi daha hassas oluyor. Krem yag birseyler sur . Su ic. tirnaklama catlaga neden olur.
Az önce hafta hafta hamileliğiniz diye bir kitap var oradan okudum bizim haftalarımızda çatlaklardan bahsediyor ve şöyle diyor: hamilelik döneminde hidrokortizon veya topicort gibi steroid kremler kullanılırsanız, streoidin bir kısmı karnınıza geçer bu durumda streoid gelişmekte olan bebeğinize ulaşabilir.Doktorunuza danışmadan kullanmayın bu tarz kremleri.kızlar vucudunda özellikle karın bölgesinde kaşıntı şikayeti yaşayan var mı ben deli gibi kaşınıyorumkadın doğumcuma söyledim önemsemedi cildiye ye gittim o da kortizon içeren bir krem verdi ama kortizonlu kremler bebeğe zararlı olduğu için sürmedim doğru dürüst ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bişey gelen var mı (( bu arada bio oil kullanıyordum korkumdan bıraktım
15 haftalık oluyosunuz bence git gözükür canım yaa..küçük falan değil..benimkide cuma günü 15+1 olacak..Ben umutla gidiyorum görürüm diye..OIurda göremezsem başka dr.a da gideceğim..Herkes öğrendi bizde öğrenelim artık ya :)Aminnn canım seninde inşallah prenses tadını aldık bide prensimiz olsa fena olmaz 12+5 de tam belli olmadı 2 hafta sonra gelirseniz belli olur dedi doktorumuz yani bu cumrtesi ama 1 hafta daha beklesem mi biraz küçük ya :)
16. Haftadayiz bizde :) 12. Haftada doktor bir kızımız olacağını söyledi :) 14. Haftada oğlumuz olacağı kesinleşti :) oğluma maşallah, bugün oldu beni üzmedi yormadı her şeyim yolunda çok şükür :) bulantılarım da olmadı, kanama vs korkutmadı beni :) göbeğim de artık dışardan belli oluyor :)
kızlar vucudunda özellikle karın bölgesinde kaşıntı şikayeti yaşayan var mı ben deli gibi kaşınıyorumkadın doğumcuma söyledim önemsemedi cildiye ye gittim o da kortizon içeren bir krem verdi ama kortizonlu kremler bebeğe zararlı olduğu için sürmedim doğru dürüst ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bişey gelen var mı (( bu arada bio oil kullanıyordum korkumdan bıraktım
Slm kızlar bizimde bı oğlumuz olacakmış bugün öğrendik
Arkadaşlar ben 18. Haftadaym göbegimde baya belirgin oldu kilo almayada basladm benimde cinsiyet erkek genelde bizim büýükler erkek çoçugnda daha cok karin büyür kiz cocugnda kalca derler :)
kızlar vucudunda özellikle karın bölgesinde kaşıntı şikayeti yaşayan var mı ben deli gibi kaşınıyorumkadın doğumcuma söyledim önemsemedi cildiye ye gittim o da kortizon içeren bir krem verdi ama kortizonlu kremler bebeğe zararlı olduğu için sürmedim doğru dürüst ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bişey gelen var mı (( bu arada bio oil kullanıyordum korkumdan bıraktım
Arkadaşlar ben 18. Haftadaym göbegimde baya belirgin oldu kilo almayada basladm benimde cinsiyet erkek genelde bizim büýükler erkek çoçugnda daha cok karin büyür kiz cocugnda kalca derler :)
küçük kırlent gibi bişey yanına alabilirsin işe giderken canım beline koyarsın az da olsa hafifletirKızlar gunaydın , ben calısıyorum 14 haftalık hamıleyım ve servıs kullanıyorum belım cok agrıyor buyuzden bı onerısı olan var mı acaba? afedersın popom falanda acıyor.Ne yapabılırım.
küçük kırlent gibi bişey yanına alabilirsin işe giderken canım beline koyarsın az da olsa hafifletir
Teşekkür ederim cnm. Kızlar isim önerilerinize açığım ben anlamı güzel olan bir isim olsun istiyorum modern isim arayışım falan yokOhhh masallah Allah bagıslasın,saglıkla kucagınıza alın ınsallah :) Artık isim dusunmeye baslayabılırsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?