2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen canım Rabbim gönlümüzdekini nasip eylesin inşallah... Sizin randevu ne zaman ?
Aminnn canım seninde inşallah prenses tadını aldık bide prensimiz olsa fena olmaz 12+5 de tam belli olmadı 2 hafta sonra gelirseniz belli olur dedi doktorumuz yani bu cumrtesi ama 1 hafta daha beklesem mi biraz küçük ya :)

Bio yu kullanmadan önce varmıydı? Hiç yazan olmadı öyle birşeyi, hamilelikten dolayı olsaydı illa denk gelirdik.
karnımda yoktu ama ayaklarımda hamıle kalmadan önce gece kaşıntı oluyordu..karnım ve belimdeki kaşıntı dayınalacak gibi değil bazen içimden sayı sayıyorum sırf kaşımamak için

Kasinti normal genelde oluyor.sadece dayanamiycak derecede olursa cok kasinirsa birsey surersin. Dayanilmayacak kadar kizartana kadar kasiyorsan druna soyle mutlaka.Kortizon surme daha hafif ilaclar var.
sanırım yeniden başka bir cilt doktoruna gitmem gerek her doktora güven olmuyor ki ben de aldıktan ve araştırdıktan sonra zararlı olduğunu öğrendim

Canım ben hem Ceyda duvencinin anne tv sinde izledim hemde burada başka topikteki hamile arkadaşlardan biliyorumm malesef o kasintilar catlamanin ön habercisi imiş. dayanabildigin yere kadar dayan kasimamaya çalış. Eğer illa kasiyacaksan kasıma gibi değilde dairsel hareketlerle iç. Öyle yapınca biraz da olsa rahatlıyor.Bende de var biraz. Göbeğimde ve göğüslerimde. Çok su içerek içerden ,kremler ve yağlarla da dışardan nemlendirme yapabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Catlamayi en aza indirmek için.

Canım kaşıntı çatlak belirtisi diye duydum arkadaşlarımdan. Eğer kaşıntın varsa çatlama ihtimalin yüksek dediler bana deneyimli anneler. Bol bol nemlendir cildini. Benim de alerjik egzamam var normalde hep kortizonlu kremler kullanıyordum ama hamile kalınca bıraktım hiç kullanmadım.

Az önce hafta hafta hamileliğiniz diye bir kitap var oradan okudum bizim haftalarımızda çatlaklardan bahsediyor ve şöyle diyor: hamilelik döneminde hidrokortizon veya topicort gibi steroid kremler kullanılırsanız, streoidin bir kısmı karnınıza geçer bu durumda streoid gelişmekte olan bebeğinize ulaşabilir.Doktorunuza danışmadan kullanmayın bu tarz kremleri.

16. Haftadayiz bizde :) 12. Haftada doktor bir kızımız olacağını söyledi :) 14. Haftada oğlumuz olacağı kesinleşti :) oğluma maşallah, bugün oldu beni üzmedi yormadı her şeyim yolunda çok şükür :) bulantılarım da olmadı, kanama vs korkutmadı beni :) göbeğim de artık dışardan belli oluyor :)

Aminnn canım seninde inşallah prenses tadını aldık bide prensimiz olsa fena olmaz 12+5 de tam belli olmadı 2 hafta sonra gelirseniz belli olur dedi doktorumuz yani bu cumrtesi ama 1 hafta daha beklesem mi biraz küçük ya :)
15 haftalık oluyosunuz bence git gözükür canım yaa..küçük falan değil..benimkide cuma günü 15+1 olacak..Ben umutla gidiyorum görürüm diye..OIurda göremezsem başka dr.a da gideceğim..Herkes öğrendi bizde öğrenelim artık ya :)

Masallah hayırlı olsun canım , 14 hafta benımkı de , haftaya cınsıyet ıcın gıdıcem bende cok heyecanlıyım,hayırlısıyla ıns bızde sorunsuz oluruz:)

Canım benımde oluyor ama asırı degıl sonucta karın buyuyor ve derı de gerilyor bence normal bısey ,bende catlak olusumundan korkuyorum ,merak etme onemlı bısye yoktur ıns:)

Arkadaşlar ben 18. Haftadaym göbegimde baya belirgin oldu kilo almayada basladm benimde cinsiyet erkek genelde bizim büýükler erkek çoçugnda daha cok karin büyür kiz cocugnda kalca derler :)

Canım hayırlı olsun valla ben 14.haftadayım ancak karnım 6 aylık gıbı hıc saklayamadım malesef cok sıskın :) bakalım benım cınsıyet ne olacak :)

cinsiyeti öğrenen arkadaş hayırlı olsun alıntı yapamadım

kaşıntı bende de var bacaklarım kıpkırmızı oluyo ellerim acayip kuruyo

Arkadaşlar ben 18. Haftadaym göbegimde baya belirgin oldu kilo almayada basladm benimde cinsiyet erkek genelde bizim büýükler erkek çoçugnda daha cok karin büyür kiz cocugnda kalca derler :)

Canım hayırlı olsun valla ben 14.haftadayım ancak karnım 6 aylık gıbı hıc saklayamadım malesef cok sıskın :) bakalım benım cınsıyet ne olacak :)

Kızlar gunaydın , ben calısıyorum 14 haftalık hamıleyım ve servıs kullanıyorum belım cok agrıyor buyuzden bı onerısı olan var mı acaba? afedersın popom falanda acıyor .Ne yapabılırım.

Kızlar gunaydın , ben calısıyorum 14 haftalık hamıleyım ve servıs kullanıyorum belım cok agrıyor buyuzden bı onerısı olan var mı acaba? afedersın popom falanda acıyor .Ne yapabılırım.
küçük kırlent gibi bişey yanına alabilirsin işe giderken canım beline koyarsın az da olsa hafifletir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…