2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım hayırlı olsun valla ben 14.haftadayım ancak karnım 6 aylık gıbı hıc saklayamadım malesef cok sıskın :) bakalım benım cınsıyet ne olacak :)
bence şimdi gitsen net bisy söylemeseler bile tahmin yaparlar canm benim 11. Haftadyken erkek tahmini edilmişti bile benimki çok çabuk gösterdi kendini :) yeni yeni karnim belirginleşmeye başladi benim normaldede hafif göbegim oldugu için kimsenin pek gözüne çarpmiyo

Bende haftaya seçimde görevliyim sabah 6 buçuktan artık kaçta bitirirsek bende yanıma minder almayı düşünüyorum beslenmede alıcam yanıma ama hiç fikrim yok dışardan söylemek istemiyorum

Arkadaşlar benim ilk gebelgm ve genelde ilk cocklrn ismini anne ve babaya birakirlar ama bizde o şans olmadi her iki tarafta cinsiyeti ögrenir ögrenmez bi isim söyledi benim ailem muhammed olsn dio eşimin ailesi yusuf istiyo galiba biz iki tarafidaa kirmamak için adini muhammed yusuf koycz inşallah onun için hayirli bi isim olur :)

Yusuf ismi çok güzel eşimin adı da Yusuf ama Yusuf'lar acayip yaramaz oluyor. Bizde istediğimiz isim vardı onu söyledik benim kayınvalidem gençtir ama biraz huysuztur isim pek hoşuna gitmedi ama çokta umursamadım eşim hiç takmaz öyle şeyleri inşallah yavuz selim koyucas

Hangısı pozitif çıkmış o önemli aslında Bi igg bir igm var.
İgg dediğimiz değerin pozitif çıkması daha önceden kızamık vs. Gibi hastalıkları geçirdiğimizi gösterir ve bu bir tehlike değildir eğerki igm pozitif ise şuanda böyle bi rahatsızlık geçiriyor olabilirsin oyüzden testi tekrarlamak istemiş olabilir doktorun. Çocukluk hastalıklarından hepsini geçirdin mi?

Kizilcik olmusum sadece.insallah bebegimde so
Kizilcik gecirdim sadece.insallah bisey cikmaz dua ediyorum bebegime bisey olmasin diye.ilk gebeligim.moralim bozuldu.Allahima emaneti insallah sagsalim kucagima alirim oglumu.

yok benim eşim her akşam farkli bi isimle geliyo :) ama sonradan muhammed yusuf dio :) bi anlami mi var sizin icin yavuz selimn yoksa begendiginz icin mi inşallah isimleriyle mutlu bi şekilde büyürler

Keşke müsade etmeseydin canım ya, biz eşimle sevgiliyken eşim oğlumuz olursa babamın ismi olsun diye bayağı bir süre başımın Eti'ni yedi en son tamam dedim, evlendikten sonra da kv varken konusu geçti, eşim kv deye erkek olursa babamın ismini koycaz kız olursa da sen bir isim söylersin dedi, Yavaş... müsade edin çocuğumun ismini kendim koyayım diye aslında çokta kötü niyetim olmadan atladım :) Hamile kalıncada. benim annem erken olursa şunu koyun dedi, erkek olursa ismi hazır onun dedim :) Ben tutamıyorum çenemi ya

Yavuz Selim çok güzel

Zaten gıttıgım de 11. haftam dolmustu doctor erkege benzıyor bu demıstır ama yanılabılır dıye pek dınlemedık ,sence dogrumudur degısmezmı

Kizilcik olmusum sadece.insallah bebegimde so

Kizilcik gecirdim sadece.insallah bisey cikmaz dua ediyorum bebegime bisey olmasin diye.ilk gebeligim.moralim bozuldu.Allahima emaneti insallah sagsalim kucagima alirim oglumu.
İnşallah bi problem olmaz gönlünü ferah tut sen dua et. Kötü düşünme kötü bi durum olsa hemençağırırfı doktorun bence emin olmak için istemiştir tahlili tekrar.

Arkadaşlar merhaba,
Allah nasip ederse doğumum eylülde. Bir şey soracağım size, karında çatlak oluşmaması için hamilelik aşamasında kullandığınız bi krem vs. var mı? Doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuz? Başka yöntem bilen var mı?

Ben zeytin yağı kullanıyorum, benden önce Doğum yapıp kakao yağı kullanan arkadaşım da var, krem tercih edecekseniz burda vardı geçmiş sayfalarda isim vermişler 1-2 tane

Ben lierac paris diye bi krem var onu kullaniyorum dr.tavsiye etmisti.arkadasimda kullanmis memnun kalmis.yalniz dogumdan sonrada bikac ay kullanilmasi tavsiye ediliyo.dogum yapinca birakirsaniz kremi yine catlak olabiliyomus.badem yagi kullanip memnun kalanda cok.bide bol su icmek onemliymis.onu ben pek yapamiyorum.

Aynen canım ya ben de suyu çok içemiyorum. Sen kremi eczaneden mi aldın? Bi de kaçıncı haftadan itibaren kullanmak gerekiyor?

Aynen canım ya ben de suyu çok içemiyorum. Sen kremi eczaneden mi aldın? Bi de kaçıncı haftadan itibaren kullanmak gerekiyor?
Hemen basla ben 3.aydan basladim.2.aydan basliyimus cogu.n11.comdan aldim ben kampanyalari var buyuk tuplerde tavsiye ederim.birde son kullanma tarihi kremin kapagini actigindan itibaren basliyo.alirsan buna dikkat et.insallah memnun kaliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…