- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.041
Gayet güzel olmuş isminiz. Eşimin tarihe ilgisi çok var yavuz sultan şelimi çok sever o ondan istedi bendi Bi ğün çok tatlı bir çoçuk vardı Nazlı nazlı yavuş şelim benim adım demişti o Zaman çok hoşuma gitmiştiyok benim eşim her akşam farkli bi isimle geliyo :) ama sonradan muhammed yusuf dio :) bi anlami mi var sizin icin yavuz selimn yoksa begendiginz icin mi inşallah isimleriyle mutlu bi şekilde büyürler
Büyükler pek istemsede biz kararlıyız inşallah. Bu arada kursu ne yaptın eşini ikna edebildin mi yoksa beraber mi gidiyoruzYavuz Selim çok güzel
Maşallah canım inşan hareket ettiğini görünce duygulanıyor ya. Rabbim size ve milletimize hayırlı evlat olmasını nasip etsin sağlıklı ömür versinKizlar doktora gittik bugun haftasi ile uyumlu çıktı kuzum. 12 cm olmuş ve 107 gram. Cok guzel bir his hareket etti cok duygulandim. Bir de cinsiyeti öğrendik oglumuz geliyor insallah. Pipisini gösterdi hemen. Kaşıntısı olan arkadaslar mumkun oldugu kadar kasimayin dairesel rahtlatma yapin. Kaşıdıkça tahribat artar deride. Büyük ihtimalle catlayacak drri kuruluktan kasiniyordur ama cok kotuyse doktors gitmekte fayda var alerji falan olmasin.
Yusuf ismi çok güzel eşimin adı da Yusuf ama Yusuf'lar acayip yaramaz oluyor. Bizde istediğimiz isim vardı onu söyledik benim kayınvalidem gençtir ama biraz huysuztur isim pek hoşuna gitmedi ama çokta umursamadım eşim hiç takmaz öyle şeyleri inşallah yavuz selim koyucas
Canım ev bakıyoruz o yüzden birşey yapamadım, Başakşehir tarafını düşünüyoruz ordan Şişli'ye işkence yani. Ev bakıyorum sürekli kendi doktorumu da bırakmam gerekecek o tarafa gidersemBüyükler pek istemsede biz kararlıyız inşallah. Bu arada kursu ne yaptın eşini ikna edebildin mi yoksa beraber mi gidiyoruz
Gercekten cok guzel duygular allah isteyen herkese nasip etsin insallah bizlere de saglikla kucağımiza almak nasip olsun. Amin canim hepimizinkiniMaşallah canım inşan hareket ettiğini görünce duygulanıyor ya. Rabbim size ve milletimize hayırlı evlat olmasını nasip etsin sağlıklı ömür versin
Ay o tarafta ciddi ciddi uzak hiç hastane bilmiyorum o tarafta. Eşinin işi mi o tarafta . Bizde daha 4 haftalıkten taşınmıştıkCanım ev bakıyoruz o yüzden birşey yapamadım, Başakşehir tarafını düşünüyoruz ordan Şişli'ye işkence yani. Ev bakıyorum sürekli kendi doktorumu da bırakmam gerekecek o tarafa gidersemYeni iyi doktor bulabilecek miyim çok geçte kalmamamız lazım, bu ara gündemimiz bunlar.
Yok eşim o tarafı daha sakin bulduğu için o tarafı istiyor, ben sadece evi değiştirmek istiyorum, özellikle de yeni, geniş bir ev istiyorum, güvenli bir yer olduktan sonra benim için çok önemli değil. Şimdi ki evim 70 metrekare hareket alanımız yok, 30 yıllık, sakin bir yerde olmama rağmen ses yalıtımı olmaması sorun. İlerleyen aylarda daha zor olur taşınmamız bir an önce beğenip çıksak, doktorumuzu da buluruz inşallah.Ay o tarafta ciddi ciddi uzak hiç hastane bilmiyorum o tarafta. Eşinin işi mi o tarafta . Bizde daha 4 haftalıkten taşınmıştık
Hakkı'nda hayırlısı olsun canım orda evler güzel ama bana yolu uzun geliyor ve o tarafta felaket trafik oluyor. Şu an hangi semtYok eşim o tarafı daha sakin bulduğu için o tarafı istiyor, ben sadece evi değiştirmek istiyorum, özellikle de yeni, geniş bir ev istiyorum, güvenli bir yer olduktan sonra benim için çok önemli değil. Şimdi ki evim 70 metrekare hareket alanımız yok, 30 yıllık, sakin bir yerde olmama rağmen ses yalıtımı olmaması sorun. İlerleyen aylarda daha zor olur taşınmamız bir an önce beğenip çıksak, doktorumuzu da buluruz inşallah.
Amin canım Allah razı olsunHakkı'nda hayırlısı olsun canım orda evler güzel ama bana yolu uzun geliyor ve o tarafta felaket trafik oluyor. Şu an hangi semt
Bakırköy de de büyük ev bulmak sıkıntıAmin canım Allah razı, olsun Bakırköy
Canım geçmiş olsun..endişe etme... Dr. dikkat etmen gerekenlerle ilgili açıklama yapacaktır...Benim anlamadığım şu... BU testler hamileliğin bağlangıcında yapılmıştı..bu haftada senin için bu testi neden yapma gereği duydu onu anlamadımArkadaslar merhaba bugun doktorum aradi toxoplazma sonucum pozitif cikmis yarin bi daha gidip tahlil yaptiricam.bu konuda bilgisi olan var mi kafam cok karisti
Ben sağlık ocağın kayıt yaptırmadım geçmi kaldım acaba yaaBirde buğün hemşire aradı sağlık ocağından tetanoz aşısı ve genel kontrol dedı sizi arayan oldu mu
Aşı ne zaman yapılıcakmış canım.beni aramadılar.Birde buğün hemşire aradı sağlık ocağından tetanoz aşısı ve genel kontrol dedı sizi arayan oldu mu
toxoplazma kızamık vs.hastalıklar sınıfından değil canım.. çocuklukta geçirilen bildiğimiz kızılcık kızamık su çiçeği gibi hastalıklardan değil yani.. Toxoplazma parazit bazı hayvanların vücutlarında bulunur ve bu hayvanların etlerininin pişirilmeden ya da az pişmiş yenmesiyle insana geçebilir. Paraziti taşıyan evcil kedilerin dışkılarında bulunan parazitde insana bulaşma yollarından birini oluşturur.Özellikle evinde kedi besleyenler arasında bu oran daha yüksek olabilir.İgg dediğimiz değerin pozitif çıkması daha önceden kızamık vs. Gibi hastalıkları geçirdiğimizi gösterir ve bu bir tehlike değildir eğerki igm pozitif ise şuanda böyle bi rahatsızlık geçiriyor olabilirsin oyüzden testi tekrarlamak istemiş olabilir doktorun. Çocukluk hastalıklarından hepsini geçirdin mi?
Aynen ya çokta eski evleri, Yeni evlerin de fiyatları abartılı. Nasip artık bakalım ne yapcazBakırköy de de büyük ev bulmak sıkıntı
Ben doktorumu degistirdim daha onceki doktorum sagolsun cok ilgisizdi bu doktorum da butun testleri istedi pismanim once gitmedigime.butun testleri yapti sagolsun.karaciger enzimlerim yuksek cikti ve toksoplazma pozitif cikti bakalim tekrar bi suru tahlil yapilacak insallah bebegime bise olmamistirCanım geçmiş olsun..endişe etme... Dr. dikkat etmen gerekenlerle ilgili açıklama yapacaktır...Benim anlamadığım şu... BU testler hamileliğin bağlangıcında yapılmıştı..bu haftada senin için bu testi neden yapma gereği duydu onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?