- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.081
Tamam canım yarın sabah işe gelmeden uğrayacağım inşallah..Saglik ocagina simdi gitsende olur.ben 2.ayimda gittim.kaydimi yaparken.22.hafta asi yapiyoruz gel dedi.simdi gitsende olur.
Ben 20. Hafta gittim kayit yaptirdim. Ayni gun asida oldum. Onun disinda birsey yapmiyorlar. Takip eden dr varsa ozel hastane gibi. Sadece asi icin gideceksin. Sana herhangibir sorun olmuyor.Ben sağlık ocağın kayıt yaptırmadım geçmi kaldım acaba yaa
Banada once 20.hafta dediler bugun 22.hafta dediler.en iyisi doktoruna sor o sana hangi hafta derse o zamsn gidersin.ben oyle yapicam.Sağlık ocağı bana tetanoz için 18 nisanda gel dedi. O zaman da 17+6 günlük oluyor. 20.haftada yapılıyor yazan arkadaşlar olmuş erken mi benim için ama niye öyle çağırdı o zaman
20. Haftadan sonra yapiliyor dedi. 20. Haftada gidersin bir ay ara ile yapiliyor.Sağlık ocağı bana tetanoz için 18 nisanda gel dedi. O zaman da 17+6 günlük oluyor. 20.haftada yapılıyor yazan arkadaşlar olmuş erken mi benim için ama niye öyle çağırdı o zaman
tm canım anladım.. Zamanı olmadığına sevindim...Ben 20. Hafta gittim kayit yaptirdim. Ayni gun asida oldum. Onun disinda birsey yapmiyorlar. Takip eden dr varsa ozel hastane gibi. Sadece asi icin gideceksin. Sana herhangibir sorun olmuyor.
Ben ilk günden beri evden yemek taşıyorum okula(öğretmenim). İçim çok rahat o konuda. Hatta hem kahvaltı tabağı hazırlayıp götürüyorum hem de öğle yemeği, bir de meyve ve yoğurt. Tavsiye ederim kesinlikle. Hazırlaması zor geliyor ama en azından ne yediğini bilirsin.Bende haftaya seçimde görevliyim sabah 6 buçuktan artık kaçta bitirirsek bende yanıma minder almayı düşünüyorum beslenmede alıcam yanıma ama hiç fikrim yok dışardan söylemek istemiyorum
İşe gelirken bende öyle yapıyorum iş yerinde buzdolabı var peynir yumurta vs alıp koyuyorum öğlen yemeğimide akşam ne yediysek onu yiyorum meyve falanda var ama seçim gözümü korkuttuBen ilk günden beri evden yemek taşıyorum okula(öğretmenim). İçim çok rahat o konuda. Hatta hem kahvaltı tabağı hazırlayıp götürüyorum hem de öğle yemeği, bir de meyve ve yoğurt. Tavsiye ederim kesinlikle. Hazırlaması zor geliyor ama en azından ne yediğini bilirsin.
Numaran güncel değilse ulaşamamış olabilirler. Ama seni aramış olsalardı da zaten, buraya gelip kayıt açtırmanız gerekiyor derlerdi canım. 20.hafta gidip hem kayıt yapıp hem de aynı gün aşını olabilirsin diye biliyorumKızlar saglik ocağına hamileligimi bildirmedim ama testlerim devlette oldu onlar haber vermiyorum beni de arayan olmadı...
İşe gelirken bende öyle yapıyorum iş yerinde buzdolabı var peynir yumurta vs alıp koyuyorum öğlen yemeğimide akşam ne yediysek onu yiyorum meyve falanda var ama seçim gözümü korkuttu
Muhammed Yusuf adı çok güzelmiş canım her ne kadar anne babaya hak tanınmamış olsa da,benim de ilk bebeğim ailenin ikinci torunu oluyor Allahın izniyle.Eşimin halaları bile isim söylüyorlar,anne babası karışmadı daha,Arkadaşlar benim ilk gebelgm ve genelde ilk cocklrn ismini anne ve babaya birakirlar ama bizde o şans olmadi her iki tarafta cinsiyeti ögrenir ögrenmez bi isim söyledi benim ailem muhammed olsn dio eşimin ailesi yusuf istiyo galiba biz iki tarafidaa kirmamak için adini muhammed yusuf koycz inşallah onun için hayirli bi isim olur :)
Evet sıra bizde öne sen gidiyosun merakla bekliyorum hemen yaz inşallah erkek müjdesi verirsin :)15 haftalık oluyosunuz bence git gözükür canım yaa..küçük falan değil..benimkide cuma günü 15+1 olacak..Ben umutla gidiyorum görürüm diye..OIurda göremezsem başka dr.a da gideceğim..Herkes öğrendi bizde öğrenelim artık ya :)
Okula gidince arkadaşlar dalga geçiyor, pikniğe gider gibi okula geliyorsun diye :) Seçimle ne alakası var ki ?İşe gelirken bende öyle yapıyorum iş yerinde buzdolabı var peynir yumurta vs alıp koyuyorum öğlen yemeğimide akşam ne yediysek onu yiyorum meyve falanda var ama seçim gözümü korkuttu
Aman dalga geçsinler sağlıklı olan o sonuçta. Seçimde sandık başkanıyım canım ondanOkula gidince arkadaşlar dalga geçiyor, pikniğe gider gibi okula geliyorsun diye :) Seçimle ne alakası var ki ?
Decavite 2 ay olcak başlayalı.kan demir takviyesi daha yeni bir kutu bitti benimde kanım iyi ama doktor düşmeye başlamış ilaca başlayalım dediMerhabalar
Bugun saglik ocagindan aradılar beni kullandigim ilaclari kilo mu falan sordu rutin kontrol yani. Kan ilaci kullanmam gerekiyomus ama doktor bana vermedi degerlerim iyi cikmisti tahlilde de gerek görmedi galiba siz kullaniyomusunuz nezamandir kullaniyosunuz ve hangi kan ilacini kullaniyosunuz tesekkurler :) tetanoz aşısı konusulmus bidr ben oglumda yaptirmistim dogumdan sonraki dozlarida tamamladım oyuzden bide ömür boyu tetanoz olmicam ilk gebeligini yasayan arkadaşlara tavsiyem butun dozlari tamamlayinki sonraki gebeliklerde yine olmayin tetanoz asisini cok fena biseydir de kendisi ben 2gun kolumu kaldiramamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?