2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sağlık ocağı bana tetanoz için 18 nisanda gel dedi. O zaman da 17+6 günlük oluyor. 20.haftada yapılıyor yazan arkadaşlar olmuş erken mi benim için ama niye öyle çağırdı o zaman

Sağlık ocağı bana tetanoz için 18 nisanda gel dedi. O zaman da 17+6 günlük oluyor. 20.haftada yapılıyor yazan arkadaşlar olmuş erken mi benim için ama niye öyle çağırdı o zaman
Banada once 20.hafta dediler bugun 22.hafta dediler.en iyisi doktoruna sor o sana hangi hafta derse o zamsn gidersin.ben oyle yapicam.

20. Haftadan sonra yapiliyor dedi. 20. Haftada gidersin bir ay ara ile yapiliyor.

Bende haftaya seçimde görevliyim sabah 6 buçuktan artık kaçta bitirirsek bende yanıma minder almayı düşünüyorum beslenmede alıcam yanıma ama hiç fikrim yok dışardan söylemek istemiyorum
Ben ilk günden beri evden yemek taşıyorum okula(öğretmenim). İçim çok rahat o konuda. Hatta hem kahvaltı tabağı hazırlayıp götürüyorum hem de öğle yemeği, bir de meyve ve yoğurt. Tavsiye ederim kesinlikle. Hazırlaması zor geliyor ama en azından ne yediğini bilirsin.

İşe gelirken bende öyle yapıyorum iş yerinde buzdolabı var peynir yumurta vs alıp koyuyorum öğlen yemeğimide akşam ne yediysek onu yiyorum meyve falanda var ama seçim gözümü korkuttu

Kızlar saglik ocağına hamileligimi bildirmedim ama testlerim devlette oldu onlar haber vermiyorum beni de arayan olmadı...

Kızlar saglik ocağına hamileligimi bildirmedim ama testlerim devlette oldu onlar haber vermiyorum beni de arayan olmadı...
Numaran güncel değilse ulaşamamış olabilirler. Ama seni aramış olsalardı da zaten, buraya gelip kayıt açtırmanız gerekiyor derlerdi canım. 20.hafta gidip hem kayıt yapıp hem de aynı gün aşını olabilirsin diye biliyorum

Muhammed Yusuf adı çok güzelmiş canım her ne kadar anne babaya hak tanınmamış olsa da,benim de ilk bebeğim ailenin ikinci torunu oluyor Allahın izniyle.Eşimin halaları bile isim söylüyorlar,anne babası karışmadı daha,
belki de cinsiyeti öğrenmemi bekliyorlardır :))) Eşim bizim istediğimiz isimleri koymakta kararlı o yönden şanslıyım ama
zaman ne gösterir bilemiyorum :)

Evet sıra bizde öne sen gidiyosun merakla bekliyorum hemen yaz inşallah erkek müjdesi verirsin :)

İşe gelirken bende öyle yapıyorum iş yerinde buzdolabı var peynir yumurta vs alıp koyuyorum öğlen yemeğimide akşam ne yediysek onu yiyorum meyve falanda var ama seçim gözümü korkuttu
Okula gidince arkadaşlar dalga geçiyor, pikniğe gider gibi okula geliyorsun diye :) Seçimle ne alakası var ki ?

Kızımızın adını ben ve eşim koyduk şimdi olacak bebeği de ben koyarım yani aileler öneride bulunabilir ama illa şu olcak deseler ben istemezdim sanırım

Kızımızın adını ben ve eşim koyduk şimdi olacak bebeği de ben koyarım yani aileler öneride bulunabilir ama illa şu olcak deseler ben istemezdim sanırım

Merhabalar
Bugun saglik ocagindan aradılar beni kullandigim ilaclari kilo mu falan sordu rutin kontrol yani. Kan ilaci kullanmam gerekiyomus ama doktor bana vermedi degerlerim iyi cikmisti tahlilde de gerek görmedi galiba siz kullaniyomusunuz nezamandir kullaniyosunuz ve hangi kan ilacini kullaniyosunuz tesekkurler :) tetanoz aşısı konusulmus bidr ben oglumda yaptirmistim dogumdan sonraki dozlarida tamamladım oyuzden bide ömür boyu tetanoz olmicam ilk gebeligini yasayan arkadaşlara tavsiyem butun dozlari tamamlayinki sonraki gebeliklerde yine olmayin tetanoz asisini cok fena biseydir de kendisi ben 2gun kolumu kaldiramamistim

Decavite 2 ay olcak başlayalı.kan demir takviyesi daha yeni bir kutu bitti benimde kanım iyi ama doktor düşmeye başlamış ilaca başlayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…