2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar demir ilacımı çok güzel içiyorum o sıvı olanından ama gel gelelim hap decavit içince o gün midemde bişiler oluyormuş gibi kusacakmışım gibi geliyor. psikolojik

kızlar demir ilacımı çok güzel içiyorum o sıvı olanından ama gel gelelim hap decavit içince o gün midemde bişiler oluyormuş gibi kusacakmışım gibi geliyor. psikolojik
Canım psikolojik değilde hapın içeriğinden olabilir, ben de hapı yutacakken bazen kusacak gibi oluyorum, kocaman hap

Evet sıra bizde öne sen gidiyosun merakla bekliyorum hemen yaz inşallah erkek müjdesi verirsin :)
Amin canım..Rabbim hhakımızda hayırlı olanla gönlümüzdekini nasip eylesin inşalalh...
Günler geçmiyor derken saatler kaldı..öğrenir öğrenmez yazacağım inşallah :) Seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah

[QUOT E="eylul sena, post: 50858167, member: 83890"]Tebrikler canım..Rabbim Anne babasına hayırlı evlat eylesin inşallah..[/QUOTE]
sagol canim benim

İsim konusuna değinmişsiniz..Benim kızım eylül ayında doğdu EYLÜL koydum ismini... Zaten çok severdim..Kardeşinin ismini kızım koymak istiyor..Kız olursa ELİF erkek olursa EYMEN yada EFE diyor bakalım..

Oglumun adı Eymen. Ben cok severek koymustum adini ama artik okadar cok eymen varki 3 cocuktan 1 eymen :)) yinede cok guzel ve anlamli bir isim bence
Simdi bi kızımız olcak insallah ve adını Eylül koymak ıstiyorum. EYMEN ve EYLÜL cok uyumlu :)

canim kizim hep kardesim umut diyordu..bizde dedi erkek olursa kizim icin umut koyacaz dedik kiz olursa eylul koyacaz dedik..bugun cinsiyetini ogrendik kizimiz olucak..kizimin ismi hayirlisiyla eylül olucak.

inan canim bende ilk zamn yadirgadm onlarn isim koymasini ama zamnla aliştim ve bu ismi cok benimsedim aslinda baska bi isim düşünemiyorum dogrusu sizin düşndgnz isim ne peki :)

İsim konusuna değinmişsiniz..Benim kızım eylül ayında doğdu EYLÜL koydum ismini... Zaten çok severdim..Kardeşinin ismini kızım koymak istiyor..Kız olursa ELİF erkek olursa EYMEN yada EFE diyor bakalım..
Güzel isimler yine eylül ayında geliyor bebek kız olrsa annemde eylül koy diyodu bana ama kızım mina ya ben ona uygun olsun istiyorum erkek olursa miraç kız olursa bulamadım Alya nasıl bilemiyorum

Güzel isimler yine eylül ayında geliyor bebek kız olrsa annemde eylül koy diyodu bana ama kızım mina ya ben ona uygun olsun istiyorum erkek olursa miraç kız olursa bulamadım Alya nasıl bilemiyorum
benim kiziminda adida mina.bu kizimin adinida eylul koyucam.

Mina da cok guzel ve anlamlı. Arkadasimin 2 kızı var Hira ve mina. Yoksa bende mina koymak isterdim :) mina lar cok tatlı bıcırık oluyo yaa. Sizin Mina lari da allah bagislasin :)

Mina da cok guzel ve anlamlı. Arkadasimin 2 kızı var Hira ve mina. Yoksa bende mina koymak isterdim :) mina lar cok tatlı bıcırık oluyo yaa. Sizin Mina lari da allah bagislasin :)
Teşekkür ederiz bende kızıma mina yı çok yakıştırıyorum bizimde kuzenler var Hira ve nisa yoksa mina ya uygun isimlerde koyamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…