- 13 Haziran 2013
- 411
- 381
- 323
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.121
Teşekkür ederim canım benim.. Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim bu mübarek günde Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı olsun bebeğinKızlar bizde cinsiyeti öğrendik..Bir oğluşumuz olacak Allahın izniyleRabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzular inşallah..
Amin bitanem ..Allah razı olsun.. Duaların kabul edildiği bu mübarek günde Rabbim seninde gönül muradını versin inşallahGözün aydın canım çok sevindim bu mübarek günde Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı olsun bebeğin
bizde kızımızın adını Eylül koymak istiyoruz inşallah. Zaten kızımızın ismi çoooook önceden hazırdı oğlumuz olsaydı çok isim arayacaktık :)İsim konusuna değinmişsiniz..Benim kızım eylül ayında doğdu EYLÜL koydum ismini... Zaten çok severdim..Kardeşinin ismini kızım koymak istiyor..Kız olursa ELİF erkek olursa EYMEN yada EFE diyor bakalım..
Amin canım Allah razı olsun çok heycanlandım bilemiyorum ne hissediceğimi doktor sana daha önce hiç tahminde bulunmamıştı dimiAmin bitanem ..Allah razı olsun.. Duaların kabul edildiği bu mübarek günde Rabbim seninde gönül muradını versin inşallah
Ah bir cinsiyetini öğrenebilseydim minik kuşumun :) Kızım geliyorsa Dila Beren oğluşum geliyorsa Eymen Halil :)inan canim bende ilk zamn yadirgadm onlarn isim koymasini ama zamnla aliştim ve bu ismi cok benimsedim aslinda baska bi isim düşünemiyorum dogrusu sizin düşndgnz isim ne peki :)
Gözün aydın bebeğin sağlıklı olmasını bilmek çok iyi bişey tüm bebeklerimiz sağlıklarıyla gelsinler inşallahKizlar dun ayrintili ultrason yapti doktorum nasil bi stres anlatamam ama cok sukur hersey yolundaymis tek tek bakti tum organlarina. 250 gram olmusuz bu aradakiz olcagi da kesin gibiydi artik tamamen netlesti :))
İsimleriyle yaşasın inşallah :) Eylül ismini çok sevmişimdir..Kızımda çok seviyor ismini... Anne adımı iyiki Eylül koymuşsun diyor.bizde kızımızın adını Eylül koymak istiyoruz inşallah. Zaten kızımızın ismi çoooook önceden hazırdı oğlumuz olsaydı çok isim arayacaktık :)
Yok canım 12.haftada hiç yorum yapmamıştı..cinsiyet için erken dedi.. Ama şunu sana söyleyim içime hep erkek doğdu benim..Hiç kız hissetmedim.. Rüyamda da erkek olduğunu görmüştüm..Ne zamandı senin randevunAmin canım Allah razı olsun çok heycanlandım bilemiyorum ne hissediceğimi doktor sana daha önce hiç tahminde bulunmamıştı dimi
Gözünüzaydın..Bizde bugün ayrıntılı ultrason için 20.haftaya randevu aldık..İnşallah bizde böyle güzel haberler veririz..Kizlar dun ayrintili ultrason yapti doktorum nasil bi stres anlatamam ama cok sukur hersey yolundaymis tek tek bakti tum organlarina. 250 gram olmusuz bu aradakiz olcagi da kesin gibiydi artik tamamen netlesti :))
canim gozun aydin.tebrikler..insallah oglusunu sag salim kucagina alirsin.Kızlar bizde cinsiyeti öğrendik..Bir oğluşumuz olacak Allahın izniyleRabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzular inşallah..
Teşekkürler canım benim..Amin hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallahcanim gozun aydin.tebrikler..insallah oglusunu sag salim kucagina alirsin.
Benimde hep erkek gibi geliyor ama kendimi çok alıştırmak istemiyorum kız olursa haksızlık yapıyo gibi hissetmemek için bizim doktorumuz karıştırdı kafamı yazmıştım belki hatırlarsın 12 haftada kız gibi ortaya bişey atalım dedi 12+5 de ikili sonucunda tekrar bakalım dedik biz koyu bjk liyiz doktorumuzda öyle eşimde bi topçu müjdesi verseniz dedi oda o zaman iyice bakalım net görmezsem bişey demem dedi ve sonra erkekte olabilir ama kesin değil dedi 2 hafta snra dedi gelin bende haftaya cumrtesi gidicem 15+6 olmuş oluyoruz o zaman net olur senin bugün tam kaç günlüktüYok canım 12.haftada hiç yorum yapmamıştı..cinsiyet için erken dedi.. Ama şunu sana söyleyim içime hep erkek doğdu benim..Hiç kız hissetmedim.. Rüyamda da erkek olduğunu görmüştüm..Ne zamandı senin randevun
Hayırlı dlsun canım bendede aynısından var sağlıklı günlerde yatıralım inşallahHanımlar ilk 8-9 ay beşiğimiz bu :) Hediye gelecekAslında aklımda daha uzun süre kullanabileceğim bir şey vardı ama arkadaşımızın 1 yaşında bebeği var, bize hediye edecek hayır demedim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?