2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gribim cok fena ilerledi nefes bile alamıyorum göğüsüm ağrıyor gözlerim yanıyor iş çıkışı acile ğiticez

Tabiki tüm evlatlar bizim..Tırnağını bile yaratabiliyormuyuz ki... RAbbim önce sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat versin..Benim dr.da 12 haftada netleşmeden bişey söylemek istemem yanılma olabiliyor demişti.. Biz bugün 15+1 iz... Tatlı yeyip gittim ben evle hastane arası mesafe çok az..ilk baktığında hareketsizdi bacak arası kapalıydı.. d.ra söyledim tatlıyı yeni yedim diye.. 10 dk sonra yeniden aldı.. hareketlenmiş kuzum açtı bacaklarını :) mutlaka tatlı ye bebek hareketleniyor..15+6 da kesinlikle netleşmiş olur seninki..

İnşallah canım ya bizim mesafe var biraz gidene kadar hareketli olr en son gittiğimde cok erken saatte gittik ben kahvaltıyı bile çok iyi yapamamıştım midem almamıştı benim bebişte hareketsiz geldi bana kızım takla atar gibiydi çok uykusuz günler geçirdik hala az uyur bu öyle hareketsiz babası cok uykucu Allahım diyorum babası gibi uykucu olsa keşke

Gribim cok fena ilerledi nefes bile alamıyorum göğüsüm ağrıyor gözlerim yanıyor iş çıkışı acile ğiticez

Çok geçmiş olsun canım yaa.demek boğaz ağrısı griptenmiş.bu yıl grip boğazdan başlayarak ilerliyor.doktora gitmişsindir bu saate kadar.
İlaç verdimi ne dedi dr?

canim seninle gunumuz ayni..bende 18+5 gunlugum..ben dun hastanede tartildim 1 kilo almisim..
ya gercekten mi ben neden bu kadar cok aldm ki bide cok hareket halindeym aksm saat 7 den sonra yemek yemiym bu kadar alicagimi beklemiyodm ve karnim cok cikms herkes 6 aylik gibi gozukuyo diyolar

Ben hic beklemiyodm ki hatta bir yada iki kilo almsm zannettm ama tartildgmda şok oldum ya

ben hic beklemiyodum ki ya bir yada iki kilo almişm zannettm ama bi an 4 kilo aldgmi gornce şok oldm

Bu aralar benimde iştahım açıldı.karnık tok olsada herşeyi canım çekiyor :)
Çok abur cubur yeme canın çekerse onun yerine meyve ye canım.bebişler beslensin güçlensin inş :)

Çok geçmiş olsun canım yaa.demek boğaz ağrısı griptenmiş.bu yıl grip boğazdan başlayarak ilerliyor.doktora gitmişsindir bu saate kadar.
İlaç verdimi ne dedi dr?
Serum taktılar canım idrar yolunda engeksıyon yokmuş şükür serum cok iyi geldi gözlerimi açabildim ya ilaç vermiyorum gebe olduğun için dedı bol meyve ve su artı dinlenmek

Selamun aleykum kizlar. 3 lü testini yaptiran var mi? Ben yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim hala. Azicik fikir alisverisi yapalim

Sana bişey diyeyim mi inanılmaz benziyoruz..benim kızımda karnıma düştüğü günden beri o kadar hareketli ki Dr. Ben bu kadar hareketli bbir kız görmedim hiç durmuyor yerinde demişti.halada aynı.. Bizim de babamız ağırbaşlı yavaş uykucu sakın. ..tek ümidim oğlumun babasına cekmesi :)

Selamun aleykum kizlar. 3 lü testini yaptiran var mi? Ben yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim hala. Azicik fikir alisverisi yapalim
A slm ben 2 li yaptırdım 3 ve 4 lüyü düşünmüyorum kızımda da yaptırmadım doktorlar en iyi sonuç 2 li de çıkıyor diyor zaten sadece ayrıntılı renkli istiyorum 20.hafta civarlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…