- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.141
Tabiki tüm evlatlar bizim..Tırnağını bile yaratabiliyormuyuz ki... RAbbim önce sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat versin..Benim dr.da 12 haftada netleşmeden bişey söylemek istemem yanılma olabiliyor demişti.. Biz bugün 15+1 iz... Tatlı yeyip gittim ben evle hastane arası mesafe çok az..ilk baktığında hareketsizdi bacak arası kapalıydı.. d.ra söyledim tatlıyı yeni yedim diye.. 10 dk sonra yeniden aldı.. hareketlenmiş kuzum açtı bacaklarını :) mutlaka tatlı ye bebek hareketleniyor..15+6 da kesinlikle netleşmiş olur seninki..Benimde
Benimde hep erkek gibi geliyor ama kendimi çok alıştırmak istemiyorum kız olursa haksızlık yapıyo gibi hissetmemek için bizim doktorumuz karıştırdı kafamı yazmıştım belki hatırlarsın 12 haftada kız gibi ortaya bişey atalım dedi 12+5 de ikili sonucunda tekrar bakalım dedik biz koyu bjk liyiz doktorumuzda öyle eşimde bi topçu müjdesi verseniz dedi oda o zaman iyice bakalım net görmezsem bişey demem dedi ve sonra erkekte olabilir ama kesin değil dedi 2 hafta snra dedi gelin bende haftaya cumrtesi gidicem 15+6 olmuş oluyoruz o zaman net olur senin bugün tam kaç günlüktü
Çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin.. Beslenmene dikkat et lütfen..Bol bol meyve ye..Gribim cok fena ilerledi nefes bile alamıyorum göğüsüm ağrıyor gözlerim yanıyor iş çıkışı acile ğiticez
Güzelmiş beşiğiniz.. güzel günlerde kullanın canım..Hanımlar ilk 8-9 ay beşiğimiz bu :) Hediye gelecekAslında aklımda daha uzun süre kullanabileceğim bir şey vardı ama arkadaşımızın 1 yaşında bebeği var, bize hediye edecek hayır demedim açıkçası
İnşallah canım ya bizim mesafe var biraz gidene kadar hareketli olr en son gittiğimde cok erken saatte gittik ben kahvaltıyı bile çok iyi yapamamıştım midem almamıştı benim bebişte hareketsiz geldi bana kızım takla atar gibiydi çok uykusuz günler geçirdik hala az uyur bu öyle hareketsiz babası cok uykucu Allahım diyorum babası gibi uykucu olsa keşkeTabiki tüm evlatlar bizim..Tırnağını bile yaratabiliyormuyuz ki... RAbbim önce sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat versin..Benim dr.da 12 haftada netleşmeden bişey söylemek istemem yanılma olabiliyor demişti.. Biz bugün 15+1 iz... Tatlı yeyip gittim ben evle hastane arası mesafe çok az..ilk baktığında hareketsizdi bacak arası kapalıydı.. d.ra söyledim tatlıyı yeni yedim diye.. 10 dk sonra yeniden aldı.. hareketlenmiş kuzum açtı bacaklarını :) mutlaka tatlı ye bebek hareketleniyor..15+6 da kesinlikle netleşmiş olur seninki..
canim seninle gunumuz ayni..bende 18+5 gunlugum..ben dun hastanede tartildim 1 kilo almisim..Arkadşlar 21 günde 4 kilo almişim sizce normal mi 18+5 gunlgm
Gribim cok fena ilerledi nefes bile alamıyorum göğüsüm ağrıyor gözlerim yanıyor iş çıkışı acile ğiticez
Arkadşlar 21 günde 4 kilo almişim sizce normal mi 18+5 gunlgm
ya gercekten micanim seninle gunumuz ayni..bende 18+5 gunlugum..ben dun hastanede tartildim 1 kilo almisim..
ben hic beklemiyodum ki ya bir yada iki kilo almişm zannettm ama bi an 4 kilo aldgmi gornce şok oldmBirazcık fazla gibi
Ben şimdiye kadar 3 kilo aldım gebeliğim boyunca.doktorumda her ay 1 kilo almamı önerdi :)
ben hic beklemiyodum ki ya bir yada iki kilo almişm zannettm ama bi an 4 kilo aldgmi gornce şok oldm
Ödem var mı vücudundaben hic beklemiyodum ki ya bir yada iki kilo almişm zannettm ama bi an 4 kilo aldgmi gornce şok oldm
Sağolun ya serum baya iyi geldi doktor ilaç verme taraftarı olmadığını bol su ve meyve tüketmemi söylediÇok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin.. Beslenmene dikkat et lütfen..Bol bol meyve ye..
Serum taktılar canım idrar yolunda engeksıyon yokmuş şükür serum cok iyi geldi gözlerimi açabildim ya ilaç vermiyorum gebe olduğun için dedı bol meyve ve su artı dinlenmekÇok geçmiş olsun canım yaa.demek boğaz ağrısı griptenmiş.bu yıl grip boğazdan başlayarak ilerliyor.doktora gitmişsindir bu saate kadar.
İlaç verdimi ne dedi dr?
Sana bişey diyeyim mi inanılmaz benziyoruz..benim kızımda karnıma düştüğü günden beri o kadar hareketli ki Dr. Ben bu kadar hareketli bbir kız görmedim hiç durmuyor yerinde demişti.halada aynı.. Bizim de babamız ağırbaşlı yavaş uykucu sakın. ..tek ümidim oğlumun babasına cekmesi :)İnşallah canım ya bizim mesafe var biraz gidene kadar hareketli olr en son gittiğimde cok erken saatte gittik ben kahvaltıyı bile çok iyi yapamamıştım midem almamıştı benim bebişte hareketsiz geldi bana kızım takla atar gibiydi çok uykusuz günler geçirdik hala az uyur bu öyle hareketsiz babası cok uykucu Allahım diyorum babası gibi uykucu olsa keşke
A slm ben 2 li yaptırdım 3 ve 4 lüyü düşünmüyorum kızımda da yaptırmadım doktorlar en iyi sonuç 2 li de çıkıyor diyor zaten sadece ayrıntılı renkli istiyorum 20.hafta civarlarındaSelamun aleykum kizlar. 3 lü testini yaptiran var mi? Ben yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim hala. Azicik fikir alisverisi yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?