- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.161
Ay canım ya aynıyız benim doktorum da takla atıcak karnında diyordu ve okadar tekme yedim ki son zamanlar uykumdan uyandırıyodu resmenSana bişey diyeyim mi inanılmaz benziyoruz..benim kızımda karnıma düştüğü günden beri o kadar hareketli ki Dr. Ben bu kadar hareketli bbir kız görmedim hiç durmuyor yerinde demişti.halada aynı.. Bizim de babamız ağırbaşlı yavaş uykucu sakın. ..tek ümidim oğlumun babasına cekmesi :)
Benim ikili testide yaptimadım..diğerlerini de yaptirmayacağim.yurt dışında itibar edilmiyormuş bile artık bu testlere.. Ense kalınlığı normal çıktı. . Yaş riskimde var kafamı bulandirmayacagimSelamun aleykum kizlar. 3 lü testini yaptiran var mi? Ben yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim hala. Azicik fikir alisverisi yapalim
Ben kızıma kızıyorum ama bana çekmiş :) hiç yerinde duramayan bir insanım.. Kızıma hamileyken de öyleydim..Ama bunda çok ağırım..İnşallah gönlümüze göre olur canimAy canım ya aynıyız benim doktorum da takla atıcak karnında diyordu ve okadar tekme yedim ki son zamanlar uykumdan uyandırıyodu resmeninşallah canım babası gibi ağır başlı olur oğluşun bizim baba da ağırbaşlı bize göre
Ben ikiliyi yaptırdım. Üçlü dörtlü testi düşünmüyordum. Doktorum AFP testini kesinlikle istediğini söyledi. Plasentayla ilgili bilgi veriyormuş. AFP testi ayrıca yapıldığı gibi dörtlü testin içinde de yapılıyormuş. O yüzden dörtlü test yaptırdım. Haftaya alıcam sonucunu.Selamun aleykum kizlar. 3 lü testini yaptiran var mi? Ben yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim hala. Azicik fikir alisverisi yapalim
Hayırlı olsun bebeğin ilk bebeklerde kızlar candır :)))))Kızlar bugün bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım geliyor :) hep erkek erkek diyordum ama kızım sürpriz yaptı. Ayrıntılı ultrason için 22. Haftanın en uygun zaman olduğunu söyledi dr um. O zaman yaptıracağım inşallah
Sağlıkla sıhhatli gelsin inşallah..hayırlı olsunKızlar bugün bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım geliyor :) hep erkek erkek diyordum ama kızım sürpriz yaptı. Ayrıntılı ultrason için 22. Haftanın en uygun zaman olduğunu söyledi dr um. O zaman yaptıracağım inşallah
İnşallah canım genelde çevremde gördüklerim ilk bebek çok hareketliyse ikincisi sakin oluyor ilki sakince ikinci daha yaramaz oluyor bakalım nasıl olcaklar :)Ben kızıma kızıyorum ama bana çekmiş :) hiç yerinde duramayan bir insanım.. Kızıma hamileyken de öyleydim..Ama bunda çok ağırım..İnşallah gönlümüze göre olur canim
Ayyy inşallah canım yaaa.. Ağzından bal damlıyor.. Ben kızımi o kadar zor büyüttüm ki ikinciyi epey bir süre göze alamadım.. inşallah akıllı uslu sakîn olurlar :)İnşallah canım genelde çevremde gördüklerim ilk bebek çok hareketliyse ikincisi sakin oluyor ilki sakince ikinci daha yaramaz oluyor bakalım nasıl olcaklar :)
canim benim ilk kizim hareketli degildi..gercektende dogdugundada cok sakindi beni hic uzmedi..ama bu kizim cok hareketlidir..Ayyy inşallah canım yaaa.. Ağzından bal damlıyor.. Ben kızımi o kadar zor büyüttüm ki ikinciyi epey bir süre göze alamadım.. inşallah akıllı uslu sakîn olurlar :)
İnşallah cnm iyi düşünelim iyi olsun hesabı :) kızın kaç yaşındaydı canımAyyy inşallah canım yaaa.. Ağzından bal damlıyor.. Ben kızımi o kadar zor büyüttüm ki ikinciyi epey bir süre göze alamadım.. inşallah akıllı uslu sakîn olurlar :)
Canım ben Almanyada yaşıyorum. İtibar ediliyor ya da edilmiyor tam bir şey söyleyemem ama biz ciddi bir sağlık sigortası ödüyoruz ve sağlıkla ilgili her şeyi ücretsiz yaptırıyoruz. Kadın doktorumda hiç bir şeye ekstra ücret odemiyorum. Ama eğer ikili test yaptırmak isteseydim ücret 170 euro idi. Şöyle çıkarım yapıyorum eğer bu o kadar kesin ve önemli bir test olsaydı bu kadar pahalı olmazdı. Yani insanlar sikayetlenirdi muhakkak. Çünkü bu çok yüksek bir ücret.Benim ikili testide yaptimadım..diğerlerini de yaptirmayacağim.yurt dışında itibar edilmiyormuş bile artık bu testlere.. Ense kalınlığı normal çıktı. . Yaş riskimde var kafamı bulandirmayacagim
maşallah canım :) doktorlara göre fazla tabiki ayda 1 kilo almayı normal görüyorlar genelde :) Dikkat edersin yemene içmene ama zayıfsan alman normal karşılanabilir :)Arkadşlar 21 günde 4 kilo almişim sizce normal mi 18+5 gunlgm
yok canim ya normaldede cok zayif biri degilimdir ondn dünden beri canim cok sıkıldı yamaşallah canım :) doktorlara göre fazla tabiki ayda 1 kilo almayı normal görüyorlar genelde :) Dikkat edersin yemene içmene ama zayıfsan alman normal karşılanabilir :)
Hayırlı olsun bebeğin ilk bebeklerde kızlar candır :)))))
Sağolsun kızlar :) erkek kıyafeti bile almıştım, o kadar emindim erkek olacak diye ama kızmışSağlıkla sıhhatli gelsin inşallah..hayırlı olsun
Aynen benim dr da öyle dedi ama bana bi kağıt imzalattılar kendi rızamla 2li test yaptırmadım diye. Tabipler birliği mi sağlık bakanlığı mı ne zorunlu tutuyormuşCanım ben Almanyada yaşıyorum. İtibar ediliyor ya da edilmiyor tam bir şey söyleyemem ama biz ciddi bir sağlık sigortası ödüyoruz ve sağlıkla ilgili her şeyi ücretsiz yaptırıyoruz. Kadın doktorumda hiç bir şeye ekstra ücret odemiyorum. Ama eğer ikili test yaptırmak isteseydim ücret 170 euro idi. Şöyle çıkarım yapıyorum eğer bu o kadar kesin ve önemli bir test olsaydı bu kadar pahalı olmazdı. Yani insanlar sikayetlenirdi muhakkak. Çünkü bu çok yüksek bir ücret.
Bende yaptırmadım. Doktorum dedi ki eğer aldirmayacaksan yaptirmana gerek yok çünkü herhangi bir tedavi yapamıyoruz .bu yüzden içim rahat inşallah bebeklerimiz sağlıklı ama her türlü zaten onlar hediye:))
Sizin cinsiyet belli oldu mu acaba? Tarihlerimiz cok yakin. Benim daha belli degil. Bu arada benim de bir kizim var 4 yas 4 aylikAyyy inşallah canım yaaa.. Ağzından bal damlıyor.. Ben kızımi o kadar zor büyüttüm ki ikinciyi epey bir süre göze alamadım.. inşallah akıllı uslu sakîn olurlar :)
Doktor erkeğe mi benzetmisti benim ilk kizimda da erkege benzettigi icin ben de erkek kiyafeti almistim sonra kiz cikinca onları da giydi serseri kizimSağolsun kızlar :) erkek kıyafeti bile almıştım, o kadar emindim erkek olacak diye ama kızmışeşim havalara uçtun
Evet cocuk sakat dogunca aileler doktorlara dava aciyorlarmis bizi bilgilendirmedi diye. Bu sebeple doktorlar israrla istiyorlar. Ama ben de yaptirmayacagim, hic bir mudahalesi yok cunku. Sadece renkli ultrason istiyorum cunku bebegin organlarına ayrintili bakildigi icin, kalp yetmezligi vs var ise normal dogum yapamazsin vs gibi bilgilendirmede bulunuyorlar. Tedbir amacli bebek yogunbakimi olan hastane oneriyorlar vs vs. Rabbim butun evlatlarimizi saglikla dogup saglikla yaşatsın insallahAynen benim dr da öyle dedi ama bana bi kağıt imzalattılar kendi rızamla 2li test yaptırmadım diye. Tabipler birliği mi sağlık bakanlığı mı ne zorunlu tutuyormuş
Evet canim cuma günü belli oldu..ogluşumuz olacakmış çok şükür.. Rabbim sanada sağlıklı sıhhatli bir erkek evlat nasip eylesinSizin cinsiyet belli oldu mu acaba? Tarihlerimiz cok yakin. Benim daha belli degil. Bu arada benim de bir kizim var 4 yas 4 aylik
Canım benim Amerika'daki yaşayan bir ark.im. var ondan duyduğumu söyledim.. Bencede bu karar kişinin bu bebeği aldırıp alldrmayacagina bağlı. .Aldırmayı düşünmeyenin yaptırması taraftarı degilimCanım ben Almanyada yaşıyorum. İtibar ediliyor ya da edilmiyor tam bir şey söyleyemem ama biz ciddi bir sağlık sigortası ödüyoruz ve sağlıkla ilgili her şeyi ücretsiz yaptırıyoruz. Kadın doktorumda hiç bir şeye ekstra ücret odemiyorum. Ama eğer ikili test yaptırmak isteseydim ücret 170 euro idi. Şöyle çıkarım yapıyorum eğer bu o kadar kesin ve önemli bir test olsaydı bu kadar pahalı olmazdı. Yani insanlar sikayetlenirdi muhakkak. Çünkü bu çok yüksek bir ücret.
Bende yaptırmadım. Doktorum dedi ki eğer aldirmayacaksan yaptirmana gerek yok çünkü herhangi bir tedavi yapamıyoruz .bu yüzden içim rahat inşallah bebeklerimiz sağlıklı ama her türlü zaten onlar hediye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?