- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.181
Benim kızım 8 yaşında canım.. küçük anne olacak neredeyse :) Biz 3 yıldır arıyoruz bu bebeği canım. . Gecen yil bir dusugum oldu..Kızım 5 yaşındayken olsun dedik ama kısmet buguneymis..seninki kaç yaşında :)İnşallah cnm iyi düşünelim iyi olsun hesabı :) kızın kaç yaşındaydı canım
Oo anladım canım zor olsa gerek ben iki ay geçince bile telaşlara düşüyorum bizim küçük doğduğu zaman tam 3 bucuk yaş olcak araları sen hiç zorlanmazsn cnm benimde kardeşimle 8 yaş var oda erkek hep ben baktım diyebilirim kücük anne gerçekten emeğim çoktur :)Benim kızım 8 yaşında canım.. küçük anne olacak neredeyse :) Biz 3 yıldır arıyoruz bu bebeği canım. . Gecen yil bir dusugum oldu..Kızım 5 yaşındayken olsun dedik ama kısmet buguneymis..seninki kaç yaşında :)
Serum taktılar canım idrar yolunda engeksıyon yokmuş şükür serum cok iyi geldi gözlerimi açabildim ya ilaç vermiyorum gebe olduğun için dedı bol meyve ve su artı dinlenmek
Benim kizim suan 4,5 sayilir. Kardesi geldiginde 5 olacak insallah. Biz de bir yildir bekliyoruz bu susam tanesini isim dusunup duruyoruz ama daha gosteremedi kendini . Pazartesi bi gidecegiz bakalim insallah öğrenirizBenim kızım 8 yaşında canım.. küçük anne olacak neredeyse :) Biz 3 yıldır arıyoruz bu bebeği canım. . Gecen yil bir dusugum oldu..Kızım 5 yaşındayken olsun dedik ama kısmet buguneymis..seninki kaç yaşında :)
Sizin ilk bebek sanirim. Ilk bebekte öyle oluyor. Hatta dogmamis bebege don bicme olayi meshurdur bizim millette daha hamile oldugumuzu ogrenmeden bile biseyler alabilirz. Karismasinlar bizeMerhaba kızlar geçen gün a101 e gelen ganimetlerden bende yararlandım bebeğim için bişeyler aldım. E malum hepimizin eylül bebeği olacak ben biraz erken başladım alışverişe galiba daha erken biraz büyüsün allah korusun bişey olur diyenler oluyor ben de olacaksa doğumda olur doğduktan sonra da olur Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum ama sanki çok kötü bişey yapmışım gibi üzerime gelen çok oluyor siz de öyle mi var mı çevreniz de söyleyen. Bi de benim eşim çok hevesli engel olamıyorum bişey ler almasına bende dünden razıyım tabi
Mevla esirgesin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Ben de baslardan biraz okuyayim dedim ama sıkıldım :)) bu forumun eskilerindenim 2012 aralik annesiyim kizim sagolsun. Cok guzel dostluklarimiz var o dönem anneleriyle. :)) birlikte buyuttuk cocuklarimizi. Hala da öyle. Darisi basimizaAzmettim ilk 201 sayfayı okudum.Sonra baktım 620 oldu dedim nasıl gelecek sonu500e atladım.Geri dönüp 200 den 500e ne olmuş bakacağım tabi merakmerak biz de bugün itibariyle 18+5 iz. 18-19 martta iş seyahatim 25-26 martta da ev taşıma işim oldu. Üst üste hiç bir hafta sonu dinlenmediğim için 29 Mart'ta şiddetli kasık ağrısıyla sabaha karşı hastaneye gittik. Serum ve ağrı kesiciyle eve döndüm aynı gün doktor randevusu aldık. Bebeğimin kalp atışlarını duyduk ama bebeğim hareketsizdi doktorum 1 hafta istirahat verdi. Ve tabi düşük tehlikesi için progestan. İznimin bitmesine yakın kahverengi lekelenmem olunca tüm ayakta işlerimi bıraktım. Şimdilik bir sıkıntım yok ama kafamda korkularımla devam ediyorum. Hareketlerini hissetmediğim için çok Endişeleniyorum. Haftaya aylık kontrolümüz var. Zor dayanıyorum Cinsiyetimizi kız dedi doktorumuz 2 kez üst üste kontrolde. Korkuma daha alışverişe başlamadım. Şimdilik sadece vitamin hapı decavit,kan hapı ve progestan kullanıyoruz. Çatlaklarım için de bio-oil kullanıyorum memnunum. Allah tüm bebekleri annelerinden bile olsa herkesten her şeyden korusun . Hepsini bağışlasın esirgesin.
İlk bebek bide eşimle 10. Yılımizda evlendik tek isteğimiz bebekken 1.5 yıl sonra oldu o kadar tedavi olduk olmadı sonra tedavisiz oldu haliyle çok hevesliyiz. O lafı söyleyen de oldu maalesefSizin ilk bebek sanirim. Ilk bebekte öyle oluyor. Hatta dogmamis bebege don bicme olayi meshurdur bizim millette daha hamile oldugumuzu ogrenmeden bile biseyler alabilirz. Karismasinlar bize
26. Haftasında doğum yapmış 14 gün sonra bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum istediğinizi istediğiniz zaman alın heyecanınızı içinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın. Size olumsuz şeyler hatırlatan insanlara da ağzının payını verin. Allah kimsenin başına vermesin ama olumsuz şeyler yaşadığınızda bebeğinize heveslenip aldığınız iki üç şeyle daha çok üzülmüyorsunuz. Hazırlık yapsanız da yapmasanız da zaten kahroluyorsunuz. İçinizi ferah tutun hep iyi şeyler düşününİlk bebek bide eşimle 10. Yılımizda evlendik tek isteğimiz bebekken 1.5 yıl sonra oldu o kadar tedavi olduk olmadı sonra tedavisiz oldu haliyle çok hevesliyiz. O lafı söyleyen de oldu maalesef
Canım Rabbim sabrını da veriyor herşeyin siz bebeginizi neden kaybettiniz. Allahim kimseye gostermesin o aciyi insallah bu bebeginizi sag salim kucaginiza alirsiniz vakti gelince...milletin ağzı var konuşuyor ben bişey aldığım da artık söylemiyorum26. Haftasında doğum yapmış 14 gün sonra bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum istediğinizi istediğiniz zaman alın heyecanınızı içinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın. Size olumsuz şeyler hatırlatan insanlara da ağzının payını verin. Allah kimsenin başına vermesin ama olumsuz şeyler yaşadığınızda bebeğinize heveslenip aldığınız iki üç şeyle daha çok üzülmüyorsunuz. Hazırlık yapsanız da yapmasanız da zaten kahroluyorsunuz. İçinizi ferah tutun hep iyi şeyler düşünün
Benim kızım olduğu için çoğu eşyamız hazır ama bebeğimin cinsiyeti belli olur olmaz ona ait bişeyler alırım tabi ki sen kulak asma söylediğin gibi Allah korusun olucaksa doğduktan snra da oluyorMerhaba kızlar geçen gün a101 e gelen ganimetlerden bende yararlandım bebeğim için bişeyler aldım. E malum hepimizin eylül bebeği olacak ben biraz erken başladım alışverişe galiba daha erken biraz büyüsün allah korusun bişey olur diyenler oluyor ben de olacaksa doğumda olur doğduktan sonra da olur Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum ama sanki çok kötü bişey yapmışım gibi üzerime gelen çok oluyor siz de öyle mi var mı çevreniz de söyleyen. Bi de benim eşim çok hevesli engel olamıyorum bişey ler almasına bende dünden razıyım tabi
canim basin sag olsun..bende 26 haftalikkrn dogum yaptim..bebegim 3 gun yasiyabildi..bende kiyafet almistim..o zaman..26. Haftasında doğum yapmış 14 gün sonra bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum istediğinizi istediğiniz zaman alın heyecanınızı içinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın. Size olumsuz şeyler hatırlatan insanlara da ağzının payını verin. Allah kimsenin başına vermesin ama olumsuz şeyler yaşadığınızda bebeğinize heveslenip aldığınız iki üç şeyle daha çok üzülmüyorsunuz. Hazırlık yapsanız da yapmasanız da zaten kahroluyorsunuz. İçinizi ferah tutun hep iyi şeyler düşünün
Basin saolsun canim bu herkesin başına gelebilir o da bi sınavdır kaderdır. Çok şükür Rabbim yine nasip etmiscanim basin sag olsun..bende 26 haftalikkrn dogum yaptim..bebegim 3 gun yasiyabildi..bende kiyafet almistim..o zaman..
sagol canim..o benim ilk cocugumda...cok sukur rabbim bi kiz cocugu verdi..suan 3 yasinda..suanda hamileyim..allahima sukurler olsun..Basin saolsun canim bu herkesin başına gelebilir o da bi sınavdır kaderdır. Çok şükür Rabbim yine nasip etmis
Hayır kimse erkek demedi benim içime öyle doğuyordu :)Doktor erkeğe mi benzetmisti benim ilk kizimda da erkege benzettigi icin ben de erkek kiyafeti almistim sonra kiz cikinca onları da giydi serseri kizim
İnşallah canım çok sağol Rabbim yardımcı oluyor şimdilik inş son aylar da da böyle rahat geçiririm . Rabbim hepimize sağ salı kucağımıza almayı nasip etsinsezenorhan ayy maşallah üçüzlere canım biz tek de zorlanıyoruz sizin işiniz daha zor Rabbim yardımcın olsun sağ salim alırsın inşallah kucağına
Ay canım çok sağol hepimize kocaman maşallah evet çok büyük bir heyecan gerçektenAaa maşallah:) inşallah sonrası çok çok daha güzel geçer sağlıcakla kucağına alırsın bebislerini. ayy bir tanesi boyle heyecan yaparken 3 tanesini düşünemiyorum :) masaallah sana ve bebeklerine :)
İnşallah canım çok sağol Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAmin inşallah. Zor olmuş biraz, inşallah bundan sonrası daha kolay geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?