- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.201
canim senin ucuzlerinmi oluyor..tebrikler canim..masalllahhh...ne guzel yaa..insallar cocuklarini sag salim kucagina alirsin canim.Ay canım çok sağol hepimize kocaman maşallah evet çok büyük bir heyecan gerçektenbu arada cinsiyetlerimiz de belli oldu 2 erkek 1 kız geliyor allahın izniyle . Senin belli oldu mu peki cnm ?
canim ben bi kilo almisim..Kızlar kaç kilo aldınız ben hiç kilo almadım. Almayım da zaten :) tombis anne olacağım
Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin :) tup bebekle mi oldu bebekleriniz çok güzel bi duygu olsa gerek bir bebek bu kadar mutlu ediyorsa 3 tanenin mutluluğunu düşünemiyorum. Ben tüp bebek yaptırdığım da 2 embriyo trasferi yapılmıştı ikisinin da tutmasını çok istedim ama nasip olmadı ikisi deİnşallah canım çok sağol Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Evet canım Rabbim nasip ederse inşallah üçüz annesi olucam çok değişik bir duygucanim senin ucuzlerinmi oluyor..tebrikler canim..masalllahhh...ne guzel yaa..insallar cocuklarini sag salim kucagina alirsin canim.
Benim iştahım çok açıldı sofrayı topladıktan sonra bile tekrar oturuyorum yemek yemeğe engellemeye çalışıyorum kendimi ama sanki yemek yememişim gibi halsiz oluyorum ve midem e ağrı giriyorcanim ben bi kilo almisim..
cok tskler canim...hayirlisiyla benimde bi kizim olucak..benim de ikiz erkek kardeslerim var..Evet canım Rabbim nasip ederse inşallah üçüz annesi olucam çok değişik bir duyguSende sağlıkla kucağına al cnm meleğini .cinsiyeti peki belli mi ?
Amin canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayi nasip etsin :) evet tüp bebekle oldu . 2 embriyo transferi oldu etrafımda arkadaşlarımın da hep 2 konulup tek tutunca bende tek tutar diye tahmin ediyordum. 2 si tutarsa mucize olur diyordum. Rabbim daha büyük mucizesini gösterdi ve 2 kondu ama 1 i bölündü 3 oldular .çok tarifsiz bir duygu biraz da çoğul gebelikten dolayı endişeli bir yolculuk olsa da onları ultrason da görmek paha biçilemez . İnş cennet kokularinida kucağımıza alıp icimize çekerizRabbim kucağınıza almayı da nasip etsin :) tup bebekle mi oldu bebekleriniz çok güzel bi duygu olsa gerek bir bebek bu kadar mutlu ediyorsa 3 tanenin mutluluğunu düşünemiyorum. Ben tüp bebek yaptırdığım da 2 embriyo trasferi yapılmıştı ikisinin da tutmasını çok istedim ama nasip olmadı ikisi de
canim bu aylarda insanin istahi aciliyor.ama benim okadar istahim yok..bence sende dikkat et..Benim iştahım çok açıldı sofrayı topladıktan sonra bile tekrar oturuyorum yemek yemeğe engellemeye çalışıyorum kendimi ama sanki yemek yememişim gibi halsiz oluyorum ve midem e ağrı giriyor
Genel de bu sene erkek senesi ama maşallah cnm kız anne yoldaşı oluyor insana hayır evlat olsunlar inş :)cok tskler canim...hayirlisiyla benimde bi kizim olucak..benim de ikiz erkek kardeslerim var..
Daha önce temmuzda tüp bebek yaptırdınız mi ? İnşallah kucağımıza da alırız sağ salimAmin canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayi nasip etsin :) evet tüp bebekle oldu . 2 embriyo transferi oldu etrafımda arkadaşlarımın da hep 2 konulup tek tutunca bende tek tutar diye tahmin ediyordum. 2 si tutarsa mucize olur diyordum. Rabbim daha büyük mucizesini gösterdi ve 2 kondu ama 1 i bölündü 3 oldular .çok tarifsiz bir duygu biraz da çoğul gebelikten dolayı endişeli bir yolculuk olsa da onları ultrason da görmek paha biçilemez . İnş cennet kokularinida kucağımıza alıp icimize çekeriz
Yok ilk tüp bebeğim cnm ama eylül gibi düşünüyordum yaptırmayı o yüzden temmuz da topiklerde yazmış olabilirim hatta agustos ta tüp dotkorumla görüstüm ama araya tatil ve gelinimizin doğumu falan girince aralık ayına kaldı . Üçüz lerim bu zamana nasipmiş :)Daha önce temmuzda tüp bebek yaptırdınız mi ? İnşallah kucağımıza da alırız sağ salim
Ay canım çok sağol hepimize kocaman maşallah evet çok büyük bir heyecan gerçektenbu arada cinsiyetlerimiz de belli oldu 2 erkek 1 kız geliyor allahın izniyle . Senin belli oldu mu peki cnm ?
Ay canım çok sağol hepimize kocaman maşallah evet çok büyük bir heyecan gerçektenbu arada cinsiyetlerimiz de belli oldu 2 erkek 1 kız geliyor allahın izniyle . Senin belli oldu mu peki cnm ?
Kendime geldim canım ama yazık eşime geçti o baya hasta şimdi. Bu cumartesi kontrolümüz varSerum iyi gelmiştir canım.
Dikkat et kendine.bebişler gripten etkilenmezmiş o yüzden kafana takma.onun rahatı yerindedir :)
Sende bir an önce sende iyileşirsin canım.
Evet kilolu hamile kaldım evlendikten sonra çok aldım tedavi için hormon ilaçlarını çok kullandım ama çok takıntı yapmıyorum çok şükür bebeğim geldi :)sezenorhan oyy üçüzlerin hayırlı olsun gönlünce büyüt inşallah
missdincer senin de kıscen hayırlı olsun
ervanazlim ben toplamda 3 kilo almıs görünüyordum ama çok şişlik varmıs sanırım bu sabah tartıldım 1 kilo gitmiş
kilolu mu hamile kaldın sen de benim gibi ?
Çok güzel gözünaydın. Ayrıntılı ultrason çok önemli. Bebeğin her organı kemiği gelişimi bebeğe giden kan miktarı rahim ağzı uzunluğun herşey ayrıntılı bir şekilde inceleniyor ve buna göre önlemler alınıyor. Bence hiçbir test yaptırmasan bile ayrıntılı ultrasonu es geçmemelisinGünaydın arkadaşlar
Cumartesiden beri ağır bir grip geçiriyorum, ilaç almadım, bitkisel kürlerle ayakta durmaya çalışıyorum.
Ama neyse ki Cuma günü güzel geçen doktor randevumun mutluluğu beni ayakta tutuyor
Kemiklerimiz belli oluyor ultrasonda amniyon sıvısı iyi düzeydeymiş bebeğin beyin sıvısı, omuriliği gelişimi her şey yerinde dedi doktor :)
Cinsiyetimiz kesinleşti, 'KIZ'ız
önümüzdeki ay için ayrıntılı ultrason dedi doktorumuz, ama muayene olduğum hastanede mi çekileyim, araştırsam nereler vardır, ya da çekilmesem olur mu kafamda deli sorular
Evet kilolu hamile kaldım evlendikten sonra çok aldım tedavi için hormon ilaçlarını çok kullandım ama çok takıntı yapmıyorum çok şükür bebeğim geldi :)
Çok güzel gözünaydın. Ayrıntılı ultrason çok önemli. Bebeğin her organı kemiği gelişimi bebeğe giden kan miktarı rahim ağzı uzunluğun herşey ayrıntılı bir şekilde inceleniyor ve buna göre önlemler alınıyor. Bence hiçbir test yaptırmasan bile ayrıntılı ultrasonu es geçmemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?