2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ayrıntılı ultrasonu yaptırmanı tavsiye ederim..Ben 2li ve 4li testi yaptırmıyorum..Çünkü onlarda müdahele edilelebilecek bişey yok maalesef..Ama ayrıntılı ultrasonla farkedilebilecek rahatsızlıklara doğar doğmaz müdahele edilebiliyormuş..

Kızlar biz cinsiyeti öğrenince dün kızımın galeyanına gelip bebişe neler aldık neler :) Beşiğini,yatağını,uyku setini aldık :) ben park yatak alalım diye düşündüm..Kızım ve eşim onların görüntüsünü pek sevmedi..Mobilya beşik aldık..Yetmedi bisürrü maviş maviş kıyafetlerde aldık..Kızım kardeşinin herşeyine çok heves ediyor..Olurda cinsiyet değişikliği olursa yandık :)

Rabbimin hikmeti işte :) maşallah canım

Kızlar hamilelikte bıldırcın yumurtası tüketim hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Küçücük yumurtalar, acaba ne kadar tüketmemiz gerekiyor?

Arkadaşlar ayrintili ultrosonun belli bir zamani var mi ben 19. Haftadaym ne zamana kadar zamanim vardr bide galiba devlet hastanelerinde yapilmiyo bu ayrintili ultrosn dimi

Arkadaşlar ayrintili ultrosonun belli bir zamani var mi ben 19. Haftadaym ne zamana kadar zamanim vardr bide galiba devlet hastanelerinde yapilmiyo bu ayrintili ultrosn dimi
Bende tam onu araştırıyorum randevum u 19. Haftanın için de iken aldım ama erken olabilir çünkü 20 ile 24. Haftalar arasında yapılması lazımmış ben üni. Has. Perinatoloji bölümünden aldim

17. Haftadan başlıyor 24. Haftaya kadar yapıyorlar, bana 23. Hafta yaptır dedi doktorum. Devlet yapıyor ama önceden randevu almak gerekiyormuş, çok yoğunmuş şimdiden arayıp sorun.

20-22. Haftalar arası yapılmalı dedi dr um. 20. Haftadan erken yapılırsa organların ayrıntıları net görüleöeyebilirmiş.22. Haftadan sonra da göğüs kafesi geliştiği için iç organlara bakmak zor olurmuş.

Canım bnm dr.um 20 den önce erken 22.den sonra gec dedi..20. hafta içine aldım ben..

Tüh ya ben 19+1gunlk oldm bugn eşim anca işindn bu hafta ici izin alabiliyo izin konusunda cok zorlaniyo bende hem tsh degerm icn gidicem hemde ayrintili ultrasyonu ayni gune yapim istedm cunku sonradan eşimn izini pek olamiyack ne yapim kararsz kaldm

Güle güle kullanın canım pembelerden sonra maviler nasıl duygu :) inşallah olmaz canım herkes yazıyor ya erkek bebeğimin cinsiyetini bende gördüm diye sende gördün mü Merk ettim :))))

Merhaba Kızlar,
nasıl gidiyor? Tekmeler ufaktan hissedilir olmuştur. İlk kez tekme yiyenlere hayırlı olsun diyorum
İinizde sigara içeniniz yoktur eminim. Hepiniz bilinçli annelere benziyorsunuz. Çevrenizde vardır belki diye şu haberi okumanızı öneririm.
link vermek yasak sanıyorum o nedenle arama motorundan "anne rahmindeki bebek sigaraya böyle tepki verdi" cümlesini aratıp çıkan haberleri okuyabilirsiniz. Oradaki miniğin ultrason görüntüleri içimi parçaladı.

Güle güle kullanın canım pembelerden sonra maviler nasıl duygu :) inşallah olmaz canım herkes yazıyor ya erkek bebeğimin cinsiyetini bende gördüm diye sende gördün mü Merk ettim :))))
Canım çok güzel bir duygu..Değişik olunca heyecanlı oluyor tabi..Hep pembişlere alışmışız yıllardır..Erkek kıyafetlerini pek sevmezdim önceden..Şimdi erkek bebişlere neler çıkarmışlar neler :) İnşallah sanada sağlıklı sıhhatli bir PAŞA nasip eder Allahım.. Dualarımdasın inşallah.. Dr.agitmeden birgün önce rüyamda gördüm.. Dr. çok yüksek ihtimal erkek dedi... ertesi gün gidince erkek olduğunu öğrendim.. Rabbim herkesin gönül muradını versin inşallah...

Canım ben hamile kalmadan önce kullanıyordum..Haberi aldığım anda bıraktım çok şükür... Kızımda biraz cahildim günde 2-3 tane içmiştim.. Onun bile vicdan azabını yıllarca çektim..Buna haksızlık etmemek için bıraktım Rabbimin yardımlarıyla çok şükür..

Maşallah sana canım sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…