- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.221
Ayrıntılı ultrasonu yaptırmanı tavsiye ederim..Ben 2li ve 4li testi yaptırmıyorum..Çünkü onlarda müdahele edilelebilecek bişey yok maalesef..Ama ayrıntılı ultrasonla farkedilebilecek rahatsızlıklara doğar doğmaz müdahele edilebiliyormuş..Günaydın arkadaşlar
Cumartesiden beri ağır bir grip geçiriyorum, ilaç almadım, bitkisel kürlerle ayakta durmaya çalışıyorum.
Ama neyse ki Cuma günü güzel geçen doktor randevumun mutluluğu beni ayakta tutuyor
Kemiklerimiz belli oluyor ultrasonda amniyon sıvısı iyi düzeydeymiş bebeğin beyin sıvısı, omuriliği gelişimi her şey yerinde dedi doktor :)
Cinsiyetimiz kesinleşti, 'KIZ'ız
önümüzdeki ay için ayrıntılı ultrason dedi doktorumuz, ama muayene olduğum hastanede mi çekileyim, araştırsam nereler vardır, ya da çekilmesem olur mu kafamda deli sorular
Rabbimin hikmeti işte :) maşallah canımAmin canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayi nasip etsin :) evet tüp bebekle oldu . 2 embriyo transferi oldu etrafımda arkadaşlarımın da hep 2 konulup tek tutunca bende tek tutar diye tahmin ediyordum. 2 si tutarsa mucize olur diyordum. Rabbim daha büyük mucizesini gösterdi ve 2 kondu ama 1 i bölündü 3 oldular .çok tarifsiz bir duygu biraz da çoğul gebelikten dolayı endişeli bir yolculuk olsa da onları ultrason da görmek paha biçilemez . İnş cennet kokularinida kucağımıza alıp icimize çekeriz
Bende tam onu araştırıyorum randevum u 19. Haftanın için de iken aldım ama erken olabilir çünkü 20 ile 24. Haftalar arasında yapılması lazımmış ben üni. Has. Perinatoloji bölümünden aldimArkadaşlar ayrintili ultrosonun belli bir zamani var mi ben 19. Haftadaym ne zamana kadar zamanim vardr bide galiba devlet hastanelerinde yapilmiyo bu ayrintili ultrosn dimi
17. Haftadan başlıyor 24. Haftaya kadar yapıyorlar, bana 23. Hafta yaptır dedi doktorum. Devlet yapıyor ama önceden randevu almak gerekiyormuş, çok yoğunmuş şimdiden arayıp sorun.Arkadaşlar ayrintili ultrosonun belli bir zamani var mi ben 19. Haftadaym ne zamana kadar zamanim vardr bide galiba devlet hastanelerinde yapilmiyo bu ayrintili ultrosn dimi
20-22. Haftalar arası yapılmalı dedi dr um. 20. Haftadan erken yapılırsa organların ayrıntıları net görüleöeyebilirmiş.22. Haftadan sonra da göğüs kafesi geliştiği için iç organlara bakmak zor olurmuş.Arkadaşlar ayrintili ultrosonun belli bir zamani var mi ben 19. Haftadaym ne zamana kadar zamanim vardr bide galiba devlet hastanelerinde yapilmiyo bu ayrintili ultrosn dimi
güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh :)Kızlar heyecandan ölcem ya, 4 haftadır göremiyordum 2 saat kaldıHayırlı haberlerle dönerim inşallah
Canım bnm dr.um 20 den önce erken 22.den sonra gec dedi..20. hafta içine aldım ben..Arkadaşlar ayrintili ultrosonun belli bir zamani var mi ben 19. Haftadaym ne zamana kadar zamanim vardr bide galiba devlet hastanelerinde yapilmiyo bu ayrintili ultrosn dimi
gördün mü canım miniğiKızlar heyecandan ölcem ya, 4 haftadır göremiyordum 2 saat kaldıHayırlı haberlerle dönerim inşallah
Güle güle kullanın canım pembelerden sonra maviler nasıl duygu :) inşallah olmaz canım herkes yazıyor ya erkek bebeğimin cinsiyetini bende gördüm diye sende gördün mü Merk ettim :))))Kızlar biz cinsiyeti öğrenince dün kızımın galeyanına gelip bebişe neler aldık neler :) Beşiğini,yatağını,uyku setini aldık :) ben park yatak alalım diye düşündüm..Kızım ve eşim onların görüntüsünü pek sevmedi..Mobilya beşik aldık..Yetmedi bisürrü maviş maviş kıyafetlerde aldık..Kızım kardeşinin herşeyine çok heves ediyor..Olurda cinsiyet değişikliği olursa yandık :)
Canım çok güzel bir duygu..Değişik olunca heyecanlı oluyor tabi..Hep pembişlere alışmışız yıllardır..Erkek kıyafetlerini pek sevmezdim önceden..Şimdi erkek bebişlere neler çıkarmışlar neler :) İnşallah sanada sağlıklı sıhhatli bir PAŞA nasip eder Allahım..Güle güle kullanın canım pembelerden sonra maviler nasıl duygu :) inşallah olmaz canım herkes yazıyor ya erkek bebeğimin cinsiyetini bende gördüm diye sende gördün mü Merk ettim :))))
Canım ben hamile kalmadan önce kullanıyordum..Haberi aldığım anda bıraktım çok şükür... Kızımda biraz cahildim günde 2-3 tane içmiştim.. Onun bile vicdan azabını yıllarca çektim..Buna haksızlık etmemek için bıraktım Rabbimin yardımlarıyla çok şükür..Merhaba Kızlar,
nasıl gidiyor? Tekmeler ufaktan hissedilir olmuştur. İlk kez tekme yiyenlere hayırlı olsun diyorum
İinizde sigara içeniniz yoktur eminim. Hepiniz bilinçli annelere benziyorsunuz. Çevrenizde vardır belki diye şu haberi okumanızı öneririm.
link vermek yasak sanıyorum o nedenle arama motorundan "anne rahmindeki bebek sigaraya böyle tepki verdi" cümlesini aratıp çıkan haberleri okuyabilirsiniz. Oradaki miniğin ultrason görüntüleri içimi parçaladı.
Maşallah sana canım sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin RabbimCanım ben hamile kalmadan önce kullanıyordum..Haberi aldığım anda bıraktım çok şükür... Kızımda biraz cahildim günde 2-3 tane içmiştim.. Onun bile vicdan azabını yıllarca çektim..Buna haksızlık etmemek için bıraktım Rabbimin yardımlarıyla çok şükür..
Gördüm canım, nasıl özlemişimgördün mü canım miniği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?