- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.241
Amin canım benim..Cümlemizinkini inşallahhh...Maşallah sana canım sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Tebrikler canım..Hayırlı olsun cinsiyetiniz.. :) Anne babasına hayırlı evlat olsunGördüm canım, nasıl özlemişimkocaman olmuş Kesinleşti erkek olacakmış :) Sağlığı falan yerindeymiş çok şükür, yine 1 ay bekliycez şimdi
Sağol canım Allah razı olsun, hepimizinki sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallahTebrikler canım..Hayırlı olsun cinsiyetiniz.. :) Anne babasına hayırlı evlat olsun
Gördüm canım, nasıl özlemişimkocaman olmuş Kesinleşti erkek olacakmış :) Sağlığı falan yerindeymiş çok şükür, yine 1 ay bekliycez şimdi
Canım gözün aydın rahatca isim dusunursun artıkGördüm canım, nasıl özlemişimkocaman olmuş Kesinleşti erkek olacakmış :) Sağlığı falan yerindeymiş çok şükür, yine 1 ay bekliycez şimdi
Canım tebrık ederım gozun aydın. Bende ctesi gidicem cınsıyet için bebeğim gösterir insallah cok merak ediyorumKızlar biz cinsiyeti öğrenince dün kızımın galeyanına gelip bebişe neler aldık neler :) Beşiğini,yatağını,uyku setini aldık :) ben park yatak alalım diye düşündüm..Kızım ve eşim onların görüntüsünü pek sevmedi..Mobilya beşik aldık..Yetmedi bisürrü maviş maviş kıyafetlerde aldık..Kızım kardeşinin herşeyine çok heves ediyor..Olurda cinsiyet değişikliği olursa yandık :)
Sağol canım, erkek olursa belliydi. Eşimin babası çok küçükken vefat etmiş çok istiyordu onu koycaz inşallah.Canım gözün aydın rahatca isim dusunursun artık
Bende rüyamda erkek görmüştüm. 1.5 yıldır evliyim hep aynı bebegi görüyordum doğum zamanı erkek diye verdiklerini emzirdigimi yani bu tarz onlarca rüya gördüm sonra Rabbim nasip etti cinsiyeti de erkek diyince hıçkıra hıçkıra ağladım şükrettim umudumun bittiği yerde o rüyalara tutundumCanım çok güzel bir duygu..Değişik olunca heyecanlı oluyor tabi..Hep pembişlere alışmışız yıllardır..Erkek kıyafetlerini pek sevmezdim önceden..Şimdi erkek bebişlere neler çıkarmışlar neler :) İnşallah sanada sağlıklı sıhhatli bir PAŞA nasip eder Allahım..Dualarımdasın inşallah.. Dr.agitmeden birgün önce rüyamda gördüm.. Dr. çok yüksek ihtimal erkek dedi... ertesi gün gidince erkek olduğunu öğrendim.. Rabbim herkesin gönül muradını versin inşallah...
İsim ne canımSağol canım, erkek olursa belliydi. Eşimin babası çok küçükken vefat etmiş çok istiyordu onu koycaz inşallah.
Ahmet Turanİsim ne canım
Benimde aklımdan olan isimlerden biri ahmet. Adıyla büyüsünAhmet Turan
Benim çalıştıgım yerde iki patronum var ikiside sigara tiryakisi ne kadar odam ayrı kalsada dumana maruz kalıyorum camım sürekli açık nerdeyse ama vicdan azabı çekilorumMerhaba Kızlar,
nasıl gidiyor? Tekmeler ufaktan hissedilir olmuştur. İlk kez tekme yiyenlere hayırlı olsun diyorum
İinizde sigara içeniniz yoktur eminim. Hepiniz bilinçli annelere benziyorsunuz. Çevrenizde vardır belki diye şu haberi okumanızı öneririm.
link vermek yasak sanıyorum o nedenle arama motorundan "anne rahmindeki bebek sigaraya böyle tepki verdi" cümlesini aratıp çıkan haberleri okuyabilirsiniz. Oradaki miniğin ultrason görüntüleri içimi parçaladı.
İnşallah Ben Yağız ismini çok seviyorum aslında erkekte ama nasip 2. ye artıkBenimde aklımdan olan isimlerden biri ahmet. Adıyla büyüsün
Allah razı olsun canım hepimizin bebişine inşallahpinkstrap canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin ev arayışı ne durumda
AMİN canım nasip kısmet artık erkek olursa değişiklik olur bizim içinde kız olursa da kızıma yoldaş olur artık 4 gün sonra bizimde belli olur canım Allahın izniyleCanım çok güzel bir duygu..Değişik olunca heyecanlı oluyor tabi..Hep pembişlere alışmışız yıllardır..Erkek kıyafetlerini pek sevmezdim önceden..Şimdi erkek bebişlere neler çıkarmışlar neler :) İnşallah sanada sağlıklı sıhhatli bir PAŞA nasip eder Allahım..Dualarımdasın inşallah.. Dr.agitmeden birgün önce rüyamda gördüm.. Dr. çok yüksek ihtimal erkek dedi... ertesi gün gidince erkek olduğunu öğrendim.. Rabbim herkesin gönül muradını versin inşallah...
Canım burda da hamileler var 2 arkadaşın da oğlu vardı kız istiyorlardı ikiside erkek bana diyo dün kesin senin de erkek olur hastane de kime sorsam erkek dio dedim kız isteyenlerin erkek oldu kızım varya kız olur diyorum artık o kadar çok erkek ki çevremizdeki herkesCanım çok güzel bir duygu..Değişik olunca heyecanlı oluyor tabi..Hep pembişlere alışmışız yıllardır..Erkek kıyafetlerini pek sevmezdim önceden..Şimdi erkek bebişlere neler çıkarmışlar neler :) İnşallah sanada sağlıklı sıhhatli bir PAŞA nasip eder Allahım..Dualarımdasın inşallah.. Dr.agitmeden birgün önce rüyamda gördüm.. Dr. çok yüksek ihtimal erkek dedi... ertesi gün gidince erkek olduğunu öğrendim.. Rabbim herkesin gönül muradını versin inşallah...
Belli olur büyük ihtimal gönlündeki olsun inşallahkızlar bende dayanamadım yarına başka bir hastaneden randevu aldım :) İnşallah bebeğim cinsiyetini gösterir de :) normal randevu tarihime daha 11 gün varr :) 19.haftaya giriyoruz allahın izniyle herkese hayırlı olsun bebişleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?