2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım tebrık ederım gozun aydın. Bende ctesi gidicem cınsıyet için bebeğim gösterir insallah cok merak ediyorum

kızlar bende dayanamadım yarına başka bir hastaneden randevu aldım :) İnşallah bebeğim cinsiyetini gösterir de :) normal randevu tarihime daha 11 gün varr :) 19.haftaya giriyoruz allahın izniyle herkese hayırlı olsun bebişleri :)

Bende rüyamda erkek görmüştüm. 1.5 yıldır evliyim hep aynı bebegi görüyordum doğum zamanı erkek diye verdiklerini emzirdigimi yani bu tarz onlarca rüya gördüm sonra Rabbim nasip etti cinsiyeti de erkek diyince hıçkıra hıçkıra ağladım şükrettim umudumun bittiği yerde o rüyalara tutundum

Benim çalıştıgım yerde iki patronum var ikiside sigara tiryakisi ne kadar odam ayrı kalsada dumana maruz kalıyorum camım sürekli açık nerdeyse ama vicdan azabı çekilorum

AMİN canım nasip kısmet artık erkek olursa değişiklik olur bizim içinde kız olursa da kızıma yoldaş olur artık 4 gün sonra bizimde belli olur canım Allahın izniyle

Canım burda da hamileler var 2 arkadaşın da oğlu vardı kız istiyorlardı ikiside erkek bana diyo dün kesin senin de erkek olur hastane de kime sorsam erkek dio dedim kız isteyenlerin erkek oldu kızım varya kız olur diyorum artık o kadar çok erkek ki çevremizdeki herkes )

Belli olur büyük ihtimal gönlündeki olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…