2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hanımlar,sigortasınız yoksa, hamilelik boyunca analık sigortasından faydalanabiliyorsunuz. Her hastane bu konuda bilgi vermiyor, o yüzden haberimiz bile olmuyor. Herhangi bir sigortanız yoksa kendiniz söyleyerek faydalanın.

hiç öyle düşünme meslekdaşların hep erkek oldu, eczacımızın ikizi oldu o bile biri erkek :) başka ikiz var erkek ondan ayrı 4 tane erkek var bana da erkek gözüyle bakıyolardı kız olduğunu öğrendim, oo bizim oğlanlara manita da lazım diylar

Hanımlar,sigortasınız yoksa, hamilelik boyunca analık sigortasından faydalanabiliyorsunuz. Her hastane bu konuda bilgi vermiyor, o yüzden haberimiz bile olmuyor. Herhangi bir sigortanız yoksa kendiniz söyleyerek faydalanın.

iyi ki söyledin pinks, biz işin içinde olunca unutuyoruz. doktorun sekreterine özellikle vurgulayın reçeteyi analık hali diye işlemezlerse eczanelerde değişim yapılamıyor

O kadar erkeğe kızda lazım tabi

Ay az vnce şok oldum benim yaramaz resmen sağ tarafıma 3 4 kere gerildi yada tekme attı bu zamana kadar bişi çarpıyormuş gibi oluyordu şimdi bildiğiniz tekme gibiydi
19 20 haftalarda hissediliyor canm kızım da 20.haftada kahvaltımı geçiktirmiştim karnımda acıkmıştı hiç bi hareket hissetmeden direk tekme yedim öyle böyle değildi hemen bişeyler yedim ve her acıkmamda tekme atıyodu yaramaz şimdide erken kalkıp açıktım der

Bende çikolatalı süt içiyordum beğendi galiba

Ay az vnce şok oldum benim yaramaz resmen sağ tarafıma 3 4 kere gerildi yada tekme attı bu zamana kadar bişi çarpıyormuş gibi oluyordu şimdi bildiğiniz tekme gibiydi

Ay maşallah yaa bende bir an önce hissetmek istiyorum.
Kendimi dinliyorum sürekli ama hissedemiyorum henüz.
Darısı bize inş :)

Rabbim insanın içine düşürüyor işte..Dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah..çok güzel duygular bunlar

[QUOTE="Asiso, post: 50918216, member: 822116"daCanım burda da hamileler var 2 arkadaşın da oğlu vardı kız istiyorlardı ikiside erkek bana diyo dün kesin senin de erkek olur hastane de kime sorsam erkek dio dedim kız isteyenlerin erkek oldu kızım varya kız olur diyorum artık o kadar çok erkek ki çevremizdeki herkes )[/QUOTE]

bu yıl erkek yılı diyorlar zaten..Çoğunluk erkekmiş... Hayırlısı olsun tabi öncelikle..Kızda bizim oğlanda bizim ..Annem hep der kız evlat öz evlat..biz 3 kardeşiz tek kız benim..Benim anneme yakınlığım gibi değil erkekler.. Değişik olsun diye erkek isteniyor hepsi o.. Yoksa şükürler olsun Rabbime bir kız evlat nasip eylediği için.. O benim canımdan öte can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…