- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.281
Benim de kızım ilk 20.haftada atmıştı :) İkinciler daha erken atar diyorlar ama bakalım :919 20 haftalarda hissediliyor canm kızım da 20.haftada kahvaltımı geçiktirmiştim karnımda acıkmıştı hiç bi hareket hissetmeden direk tekme yedim öyle böyle değildi hemen bişeyler yedim ve her acıkmamda tekme atıyodu yaramaz şimdide erken kalkıp açıktım der
Tebrikler canım..Anne babasına hayırlı evlat olsun inşallahBizde geçen hafta öğrendik kızımız olacak Allah nasip ederse :) Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. Çok çok heyecanlı güzel zamanlar şimdi sabırsızlıkla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum :)
Ban iki üç haftadır pıt pıt çarpmaları hissediyordum doktor tedavi aşamasında hassas olduğumu herşeyi hissettiğimi söylemişti. Buğünkü hareket tam hareketti sanırım Şimdi eşim Merak ediyor ben ne zaman fark edicem diye . Darısı sizin artıkHadi gözünaydın.. Darısı bize olsun inşallah.. Seninki erkenci galiba :)
Çok dinleme canım sende yavaş yavaş hissedersinAy maşallah yaa bende bir an önce hissetmek istiyorum.
Kendimi dinliyorum sürekli ama hissedemiyorum henüz.
Darısı bize inş :)
canim bende kizimda 20 haftalikken atmaya basladi..ama bu hamilelegimde cok erken hissettim..15 haftalik falandi..Benim de kızım ilk 20.haftada atmıştı :) İkinciler daha erken atar diyorlar ama bakalım :9
Bende ferrum bide dacavit içiym bide benim tsh oldugu icn tsh ilaci içiyomKizlar Günaydın Nasılsıniz?size birsey soracam siz hangi kan ilacı ve vitamin kullanıyorsunuz
ayy ne güzel canm maaşallah :) insallah bende en yakn zamanda hissederm çunku her hissetmedigim gün daha cok endişeleniyorum 20. Haftanin içindeym ve hala tık yokAy az vnce şok oldum benim yaramaz resmen sağ tarafıma 3 4 kere gerildi yada tekme attı bu zamana kadar bişi çarpıyormuş gibi oluyordu şimdi bildiğiniz tekme gibiydi
ayyy ne güzel canım ya...Benim 15.hafta bitiyor bekliyorum ama hala tık yok bakalım inşallah en kısa zamanda atar..Ayy nasıl bir varlık insanoğlu :) gülesim geldim kendime..Karnımıza düştüğü ilk andan başlıyor merakımız..Geçen hafta cinsiyetti şimdi ne zaman tekmeleyecek ?..ondan sonra ayrıntılı ultrason..Sonra kime benziyo acaba :) hiç bitmeyecek elimize alana kadar telaşımız :)canim bende kizimda 20 haftalikken atmaya basladi..ama bu hamilelegimde cok erken hissettim..15 haftalik falandi..
Çok dinleme canım sende yavaş yavaş hissedersin
Amin canım inşallah..Benim eşimde benden meraklı..Kızımdan bildiği için birde o duyguyu eli hep karnımda :)Ban iki üç haftadır pıt pıt çarpmaları hissediyordum doktor tedavi aşamasında hassas olduğumu herşeyi hissettiğimi söylemişti. Buğünkü hareket tam hareketti sanırım Şimdi eşim Merak ediyor ben ne zaman fark edicem diye . Darısı sizin artık
Hoşgeldin canım..Hayırlı olsun bebeğin. Bizde bugün 15+5iz bu arada :)Kızlar merhaba bende eylül annesi olacağım nasipse Bizimde ogluşumuz geliyor insallah..15+5 olduk biran önce hareketlerini hissetmek istiyorummAllah hepimizin kucagina almayi nasip etsin
Amin. Sizin de hayırlı olsun :)Kızlar merhaba bende eylül annesi olacağım nasipse Bizimde ogluşumuz geliyor insallah..15+5 olduk biran önce hareketlerini hissetmek istiyorummAllah hepimizin kucagina almayi nasip etsin
Benim seğirme şeklinde doktorum kalp atışı gibi de tarif etti gobegin altın da 3 parmak kadarEğer bu hissetme olayı seyirme şeklindeyse 3 kere arka arkaya sağ tarafımda seyirme gibi hissettim.Tekme nasıl oluyor ayırt edebilmem için soruyorum . Benim için çok önemli düşük tehlikesi geçirdiğim için.
Yok artık Midedir mide kontrol ne zamn canım bizim cumartesi buluşmamız varİnşaallah canım yaa.
Eşim bazen kulağını karnıma dayıyo.su sesi geliyo içerden diyo :)bazen hareket ettiğini duyuyomuş :)
Teşekkür ederim canım sizin cinsiyet belli oldumuHoşgeldin canım..Hayırlı olsun bebeğin. Bizde bugün 15+5iz bu arada :)
Evet canım geçen cuma öğrendik.. Oğluşumuz geliyormuş :) Sağlık sıhhatle gelsin tüm evlatlar inşallah...Teşekkür ederim canım sizin cinsiyet belli oldumu
Hİç sorma canımKızlar sanırım ben tombik olacağım :) 5 kiloya yakın aldım içinizde benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?