2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim de kızım ilk 20.haftada atmıştı :) İkinciler daha erken atar diyorlar ama bakalım :9

Hadi gözünaydın.. Darısı bize olsun inşallah.. Seninki erkenci galiba :)
Ban iki üç haftadır pıt pıt çarpmaları hissediyordum doktor tedavi aşamasında hassas olduğumu herşeyi hissettiğimi söylemişti. Buğünkü hareket tam hareketti sanırım Şimdi eşim Merak ediyor ben ne zaman fark edicem diye . Darısı sizin artık

Ay az vnce şok oldum benim yaramaz resmen sağ tarafıma 3 4 kere gerildi yada tekme attı bu zamana kadar bişi çarpıyormuş gibi oluyordu şimdi bildiğiniz tekme gibiydi
ayy ne güzel canm maaşallah :) insallah bende en yakn zamanda hissederm çunku her hissetmedigim gün daha cok endişeleniyorum 20. Haftanin içindeym ve hala tık yok

canim bende kizimda 20 haftalikken atmaya basladi..ama bu hamilelegimde cok erken hissettim..15 haftalik falandi..
ayyy ne güzel canım ya...Benim 15.hafta bitiyor bekliyorum ama hala tık yok bakalım inşallah en kısa zamanda atar..Ayy nasıl bir varlık insanoğlu :) gülesim geldim kendime..Karnımıza düştüğü ilk andan başlıyor merakımız..Geçen hafta cinsiyetti şimdi ne zaman tekmeleyecek ?..ondan sonra ayrıntılı ultrason..Sonra kime benziyo acaba :) hiç bitmeyecek elimize alana kadar telaşımız :)

Amin canım inşallah..Benim eşimde benden meraklı..Kızımdan bildiği için birde o duyguyu eli hep karnımda :)

Kızlar merhaba bende eylül annesi olacağım nasipse Bizimde ogluşumuz geliyor insallah..15+5 olduk biran önce hareketlerini hissetmek istiyorummAllah hepimizin kucagina almayi nasip etsin
Hoşgeldin canım..Hayırlı olsun bebeğin. Bizde bugün 15+5iz bu arada :)

Eğer bu hissetme olayı seyirme şeklindeyse 3 kere arka arkaya sağ tarafımda seyirme gibi hissettim.Tekme nasıl oluyor ayırt edebilmem için soruyorum . Benim için çok önemli düşük tehlikesi geçirdiğim için.

Benim seğirme şeklinde doktorum kalp atışı gibi de tarif etti gobegin altın da 3 parmak kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…