2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim de kızım ilk 20.haftada atmıştı :) İkinciler daha erken atar diyorlar ama bakalım :9
Hiç birbirimizi tanımıyoruz ama ne kadar ortak şeyler yaşamışız canım ya :) dün iki kere göbeğimin ortasında değişik bişey hissettim arada da kalp atması gibi bişeyler oluyor ama tam hareketlerini bende çok merak ediyorum :))

Kızlar sanırım ben tombik olacağım :) 5 kiloya yakın aldım içinizde benim gibi olan var mı

Hİç sorma canım Bende sendenim..4,5 kilo almışım.. Kendimi durduramıyorum :) Ama ben sigarayı da bıraktım hamilelikle beraber onunda etkisi var sanrım

Ayy bende kızlar 4 kilo almışım. Kimisi 4 ay da 4 kilo, ayda 1 kilo o kadar çok değil diyo kimi de çok almışsın diyo hiç almayanlar var valla nasıl oluyo anlamıyorum

Ayy bende kızlar 4 kilo almışım. Kimisi 4 ay da 4 kilo, ayda 1 kilo o kadar çok değil diyo kimi de çok almışsın diyo hiç almayanlar var valla nasıl oluyo anlamıyorum
Kesinlikle haklısın..herkes kendi hamileliğıyle karşılaştırp yorum yapıyor..Bende biraz boy var Allahtan belli etmiyorum..Benim anlamadığım 4. ayına gelip hala kilo almayanlara şakınlık içinde bakıyorum..Biz iki canlıyız iştahımız açılıyorda onların ki niye açılmıyorr

Kalp atmasını bende hissediyorum..Resmen orda atan bişeyler var Tekmelerine de az kaldı inşallah sabırla bekleyelim..

İnan bende onlara çok şaşırıyorum. Ki bana kimse kilo almamışsın diyodu zaten çok zayıf biri de değildim kontrole bi gittim 4 kilo ben şok ama şuan bile 4 kilo almışım birazcık dikkat ediyim falan diye de hala düşünmüyorum canım ne isterse yiyorum nolucak sonum bilmiyorum

Bünye sanırım öyle ekmek pilav vs de yemiyorum sanırım yapacak bişi yok

Bende geçen hafta dikkat edeyim biraz dedim..Daha fazla yemeye başladım sanki. Biraz yapı meselesi sanki..Ben kızımda 20 kilo almıştım..Ama doğumda 10 kilosu gitti.Eve glince 40 çıkana kadar 5 daha gitti..5 kilo bana kalmıştı :) Veririz inşallah napalım ya :) Ben yürüyüşe başladım akşamları 1 saat yürüyorum bi haftadır.Kilo için değilde doğum kolay olsun diye.. İşyerinde akşama kadar oturyorum..evde de hareket yok..

bn de dün akşam yürüyüşe başladım eşimle yürüyoruz valla ben kilo için de yürüyorum zira zaten şu an 80 küsürlerdeyim boyum kısa ne kadar az alsam bana kar kalacak.
ama söyle bi durum avr kilo çok değişken geçen pazartesi 87,7 idim bu sabah 85.8. yaptığım tek şey ekmeği azalttım diyet filan yok

ahh kızlar ahhh ya ben ya ben suan 7 kilo almış durumdayım. Son hafta 2 kilo aldım, çok kötü ilerliyorum. İlk gebeliğimde 17 almıştım. İkincide dikkat ederek 13 aldım. Zaten potansiyel var yani. Yürüyüşlere başladım. Hamilelelr için olan egzersizler işe yarar mı acaba? Sizden egzersiz yapan var mı?

Canım ben kilo için yürümüyorum derken yürüyüşün bana fazla bir faydası olmuyor gibi sanki kilo anlamında..Hatta yürüyüş sonrası içim kıyılıyor bişiler yiyorum :) Ben iflah olmamm

Ben egzersiz yapmıyorum canım yaa.. ne bileyim bebeğe zarar veririm düşüncesi var bende..Bundan önce bir düşüğüm olmuştu onun etkisi mi nedir yürüyüşten başka bişey zor yaparım gibi geliyor

Kızlar merhaba. Benim gibi bi kaç gündür sol bacak ağrısı çeken var mı. Benim bebeğim kendini sakladı bir ay sonra inşallah Öğreniriz kısmet

Deli gibi yiyorum ama hamile kalmadan önce 2 günde bi hamur işi yiyordum tatlı çok yiyordum onları hayatımdan çıkardım o yüzden hiç kilo almadım top gibi göbeğim çıktı sadece. Baya kiloluyum almasam iyi olur

Kizlar Günaydın Nasılsıniz?size birsey soracam siz hangi kan ilacı ve vitamin kullanıyorsunuz
Kan ilacı kullanmıyorum sadece decavit kullanıyorum. Onun içinde Demir varmış zaten. Benim Demir seviyem de iyi çıkmıştı dr gerek görmedi ayrıyeten kan ilacı vermeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…