- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.301
Hiç birbirimizi tanımıyoruz ama ne kadar ortak şeyler yaşamışız canım ya :) dün iki kere göbeğimin ortasında değişik bişey hissettim arada da kalp atması gibi bişeyler oluyor ama tam hareketlerini bende çok merak ediyorum :))Benim de kızım ilk 20.haftada atmıştı :) İkinciler daha erken atar diyorlar ama bakalım :9
Kızlar sanırım ben tombik olacağım :) 5 kiloya yakın aldım içinizde benim gibi olan var mı
Hİç sorma canımBende sendenim..4,5 kilo almışım.. Kendimi durduramıyorum :) Ama ben sigarayı da bıraktım hamilelikle beraber onunda etkisi var sanrım
Kesinlikle haklısın..herkes kendi hamileliğıyle karşılaştırp yorum yapıyor..Bende biraz boy var Allahtan belli etmiyorum..Benim anlamadığım 4. ayına gelip hala kilo almayanlara şakınlık içinde bakıyorum..Biz iki canlıyız iştahımız açılıyorda onların ki niye açılmıyorrAyy bende kızlar 4 kilo almışım. Kimisi 4 ay da 4 kilo, ayda 1 kilo o kadar çok değil diyo kimi de çok almışsın diyo hiç almayanlar var valla nasıl oluyo anlamıyorum
Kalp atmasını bende hissediyorum..Resmen orda atan bişeyler varHiç birbirimizi tanımıyoruz ama ne kadar ortak şeyler yaşamışız canım ya :) dün iki kere göbeğimin ortasında değişik bişey hissettim arada da kalp atması gibi bişeyler oluyor ama tam hareketlerini bende çok merak ediyorum :))
Kesinlikle haklısın..herkes kendi hamileliğıyle karşılaştırp yorum yapıyor..Bende biraz boy var Allahtan belli etmiyorum..Benim anlamadığım 4. ayına gelip hala kilo almayanlara şakınlık içinde bakıyorum..Biz iki canlıyız iştahımız açılıyorda onların ki niye açılmıyorr
Ayy bende kızlar 4 kilo almışım. Kimisi 4 ay da 4 kilo, ayda 1 kilo o kadar çok değil diyo kimi de çok almışsın diyo hiç almayanlar var valla nasıl oluyo anlamıyorum
Hİç sorma canımBende sendenim..4,5 kilo almışım.. Kendimi durduramıyorum :) Ama ben sigarayı da bıraktım hamilelikle beraber onunda etkisi var sanrım
Bende geçen hafta dikkat edeyim biraz dedim..Daha fazla yemeye başladım sankiİnan bende onlara çok şaşırıyorum. Ki bana kimse kilo almamışsın diyodu zaten çok zayıf biri de değildim kontrole bi gittim 4 kilo ben şokama şuan bile 4 kilo almışım birazcık dikkat ediyim falan diye de hala düşünmüyorum canım ne isterse yiyorum nolucak sonum bilmiyorum
ilahi kızzz güldürdün beni.. alemsin...:) ben de boy da yok yuvarlanacam sonlarına doğru
Canım ben kilo için yürümüyorum derken yürüyüşün bana fazla bir faydası olmuyor gibi sanki kilo anlamında..Hatta yürüyüş sonrası içim kıyılıyor bişiler yiyorum :) Ben iflah olmammbn de dün akşam yürüyüşe başladım eşimle yürüyoruzvalla ben kilo için de yürüyorum zira zaten şu an 80 küsürlerdeyim boyum kısa ne kadar az alsam bana kar kalacak.
ama söyle bi durum avr kilo çok değişken geçen pazartesi 87,7 idim bu sabah 85.8. yaptığım tek şey ekmeği azalttım diyet filan yok
Ben egzersiz yapmıyorum canım yaa.. ne bileyim bebeğe zarar veririm düşüncesi var bende..Bundan önce bir düşüğüm olmuştu onun etkisi mi nedir yürüyüşten başka bişey zor yaparım gibi geliyorahh kızlar ahhh ya ben ya ben suan 7 kilo almış durumdayım. Son hafta 2 kilo aldım, çok kötü ilerliyorum. İlk gebeliğimde 17 almıştım. İkincide dikkat ederek 13 aldım. Zaten potansiyel var yani. Yürüyüşlere başladım. Hamilelelr için olan egzersizler işe yarar mı acaba? Sizden egzersiz yapan var mı?
Canım ben kilo için yürümüyorum derken yürüyüşün bana fazla bir faydası olmuyor gibi sanki kilo anlamında..Hatta yürüyüş sonrası içim kıyılıyor bişiler yiyorum :) Ben iflah olmamm
ilahi kızzz güldürdün beni.. alemsin...
Deli gibi yiyorum ama hamile kalmadan önce 2 günde bi hamur işi yiyordum tatlı çok yiyordum onları hayatımdan çıkardım o yüzden hiç kilo almadım top gibi göbeğim çıktı sadece. Baya kiloluyum almasam iyi olurKesinlikle haklısın..herkes kendi hamileliğıyle karşılaştırp yorum yapıyor..Bende biraz boy var Allahtan belli etmiyorum..Benim anlamadığım 4. ayına gelip hala kilo almayanlara şakınlık içinde bakıyorum..Biz iki canlıyız iştahımız açılıyorda onların ki niye açılmıyorr
Kan ilacı kullanmıyorum sadece decavit kullanıyorum. Onun içinde Demir varmış zaten. Benim Demir seviyem de iyi çıkmıştı dr gerek görmedi ayrıyeten kan ilacı vermeye.Kizlar Günaydın Nasılsıniz?size birsey soracam siz hangi kan ilacı ve vitamin kullanıyorsunuz
Teşekkürler canim. İnşallah hepimizin evlatları hayırlı ve sağlıklı olurlarTebrikler canım..Anne babasına hayırlı evlat olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?