2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım içerden birisi dürtüyor gibi oldu resmen benim tekme :)

Ayy bende kızlar 4 kilo almışım. Kimisi 4 ay da 4 kilo, ayda 1 kilo o kadar çok değil diyo kimi de çok almışsın diyo hiç almayanlar var valla nasıl oluyo anlamıyorum
Ama bu kilo işini başkalarıyla kıyaslamak doğru değil çünkü hamileliğe başlangıç kilosu çok önemli. Kilo fazlası olan bir kişi hamileliğin ilk 4 ayında hiç kilo almayabilir ama zayıf olan kişilerin kilo alması çok normal. Ben 43 kg ile başladım ve şuan 47 kiloyum. Dr çok normal olduğunu söyledi. Normalde hamileliği 12 kg ile kapatmayı öneriyormuş ama bana Hamileliğim boyunca toplam 15 kg alabileceğimi söyledi.

Kızlar merhaba. Benim gibi bi kaç gündür sol bacak ağrısı çeken var mı. Benim bebeğim kendini sakladı bir ay sonra inşallah Öğreniriz kısmet
benim sol bacağım değil de kuyruk sokumum ağrıyor. benim durumum hamilelikte normalmiş. magnezyum/kalsiyum eksikliği de bacak ağrısına sebep oluyor diye biliyorum. çok rahatsız ediyorsa doktoruna danış canım

haftasonu bebek arabalarına baktık. joie litetrax4 marka arabayı beğendik. aranızda joie marka araba kullanan veya yakınlarından kullanan var mı? resmini aşağıda yapıştırdım.

bebek arabası, telsiz gibi şeyleri mağazada beğenip, doğum yaklaşınca internetten sipariş veririrz diye düşünüyorum. ama elbise gibi şeyleri dokunarak almak istiyorum

Fiyatı ne kadar canım.
Benim beğendiğime benziyor tipi.ama daha araştırıcam.en fazla 800 verebilirim arabaya.çok hoş arabalar var ama fiyatlarıda çok hoş :))

Kızlar sanırım ben tombik olacağım :) 5 kiloya yakın aldım içinizde benim gibi olan var mı
bende 4 kilo almişim hemde üc hafta içinde hala kendime inanamiyom cok aşiri yemiyorum ve bugnlerde cok hareket halinde olmama ragmen bilmiyorm ya kilo benim morelimi bozuyo

Reactions: iiz
İşte o benim iştah sıfır 59 düm 58 ile devam

Kızlar merhaba. Benim gibi bi kaç gündür sol bacak ağrısı çeken var mı. Benim bebeğim kendini sakladı bir ay sonra inşallah Öğreniriz kısmet
canim valla benim de var hep sol bacagima atiyo hic dr danişmadim bende bugnlerde dr görunmek istiyorum bakalm

Bende haftaya perş günü gidicem.geçen ay yüz üstü yatmıştı.hiç yüzünü göstermedi nazlı kızım :) inş bu sefer annesine güzel hareketler yapar :)
Nazlı bu kızlar gösterir annesi inşallah. Ayrıntılı ne yapmayı düşünüyorsun

bende 4 kilo almişim hemde üc hafta içinde hala kendime inanamiyom cok aşiri yemiyorum ve bugnlerde cok hareket halinde olmama ragmen bilmiyorm ya kilo benim morelimi bozuyo

Benim de oyle oldu dikkat etmekle ilgisi yok gunde ortalama 5000 adim atmama ragmen aldim kilolari

Benim de oyle oldu dikkat etmekle ilgisi yok gunde ortalama 5000 adim atmama ragmen aldim kilolari
ya ben üc hafta once baktm hic gram bile almamişim o kadar içim rahatti ki alsam alsm bir kilo almişimdr dedim ama bi baktim 4 kilo almişim bundn sonra gercekten cok dikkat etmemiz gerekiyo

canim valla benim de var hep sol bacagima atiyo hic dr danişmadim bende bugnlerde dr görunmek istiyorum bakalm
Yatmadan önce eşim masaj yapıyor faydasını gördüm bu arada. En azından uykumdan uyanıcak kadar ağrımadı. Öneririm sanada. Eşlere de iş düşüyor. Baba olmak kolay değil.

Yatmadan önce eşim masaj yapıyor faydasını gördüm bu arada. En azından uykumdan uyanıcak kadar ağrımadı. Öneririm sanada. Eşlere de iş düşüyor. Baba olmak kolay değil.
bende denicem masaj yöntemini bende bazen cok fazla oluyo agrisi ama çok sıklikla degil o yuzdn pek beni endişelendirmedi

Ayrıntılıda hala karar vermiş değilim.
Eşimde yaptırmayalım diyor.
Doktora gittiğimde sorucam.illa yaptır derse yaptırırım.
Sen ne düşünüyosun?
İstememeniz için sebep var mı? Ayrıntılı ultrasonu çektirin bence, bütün damarlarına, iç organlarına bakıyorlar. Allah korusun müdahale edilmesi gereken birşey olursa, doğumdan hemen sonra edebilirler.

İstememeniz için sebep var mı? Ayrıntılı ultrasonu çektirin bence, bütün damarlarına, iç organlarına bakıyorlar. Allah korusun müdahale edilmesi gereken birşey olursa, doğumdan hemen sonra edebilirler.
ayrıntılı ultrason keyfı bır şey degıl kı zaten yaptırmamak resmen bebegı saglıgına bakmamak demek o zaman hamıle kalıp dogurana kadarda doktora gıtmemek gerekıyor. 2 li, 3lü test sadece down sendromunu gösterıyor ve tedavısız dıye tercıh edımeyebılıyor ama ayrıntılı ultrasonu yaptıramakta ne demek ben gercekten anlamadım hadı bebegin kalbinde sorun var (allah korusun ) o zaman normal dogum yapılamaz anne ve bebek ıcın tehlıkelı nasıl gırecek normal doguma acaba ayrıntılı ultrasonda bebek tam grulmeden dogum sorumlulugu alır mı doktor

bence bunu yzan arkadaş ayrıntılı ultrason hakkında yeterlı bılgıye sahıp degıl yoksa bunu düşünemezdi. ekonomık olarak düşünüyorsa o zaman devletlerde yaptıracak ya da saglık merkezerı 40-50 tl gıbı fıyatlara yapıyrolar yanı perinatooga gıdılıp gidilmemesi tamamen bır secım ama radyolojı uzmanarı bakıyor kadın dogumcuar bakıyor. valla okuyunca şaşırdım. bunu düşünen insan hiç doktora gitmesin o zaman evde doğursun aynı mantık. her doktora gıttıgımızede amac kendı saglıgımızı ve bebek saglıgını görmek değil mi bu utrasonda bunun daha ttıtız ayrıntılı taraması sadece

yanış mı düşünüyorum !

Ayrıntılıda hala karar vermiş değilim.
Eşimde yaptırmayalım diyor.
Doktora gittiğimde sorucam.illa yaptır derse yaptırırım.
Sen ne düşünüyosun?
bu bir karar meselesi değil. ayrıntılı ultrason bebegin ayrıntılı organ taraması demek ve hem anne karnında tedavısı olan şeyler var hem de dogum buna göre karar verılıyor . sen normal dogum yapıp yapamayacagını nerden bıleksın peki yaptırmazsan ?

yaptırmayan da mı var ? ilk defa duyuyorum gercekten . niye bunu düşündün anlamadım ki insna bunu 1 sanıye bıle düşünmez tam tersı en ıyı taramay nasıl yaptırım hatta koşullarımı nası zorlarımda bir yolunu bulurda perınatologa gderım dıye düşünür bırak gitmemeyi yanı bu düşünülemez bile. sen bebegin böbrekleri ne durumda kalbi iyi mi sağlıklı mı ögrenmek istemıyor musun ? doğumu sansa mı bıarakacaksın ! tabı doktor kabul ederse o da ayrı mesele bir doktor bebegin durumunu bilmeden nası doguma laır ki o da ayrı mesele

Hayır tabiki de bende yapılmasından yanayım, ki arkadaşımın kuzeni ayrıntılı ultrasonda bebeğinin kalbinde sorun olduğunu öğrendi, sezeryanla Doğum yaptırıp bebeği ameliyata aldılar şimdi çok şükür iyi, bilmeseydi çok geç kalınacaktı belki de. Doğduktan sonra o kadar ayrıntılı bir muayene yapılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…