- 13 Haziran 2013
- 411
- 381
- 323
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.501
bende 86 kg olmuşumBelki bünyeyle alakalıdır hiç takmayın kiloyu herkesin aldığı kilo farklı oluyor siz istediğinizi yiyin çok kilonuz yoksa ben 85 kiloyum malesef
yaa harika ne güzel bilgiler bunlar :) benim şirketim maalesef küçük bir şirket kurumsal yapı sıfır esnaf kafası izin işi nasıl olacak hiç bilmiyoırumÖzel sektörde gebelikte de günlük 7.5 saatten fazla çalışamazsın,yasada belirtilmiş. benim şirketimde bu kurala uyuyorlar ve ben her gün 1.5saat erken çıkıyorum
Not:bazı şirketler haftalık 45saati dolduracaksın diye zorunlu tutuyormuş.benim çok şükür öyle bir durumum yok
Kızlar bebek telsizi en çok kullandığım şey oldu heralde olmazsa olmazım özellikle büyük yada bahçeli evlerde kesinlikle öneririmDetaylı bir liste olmuş canım.ben Bebek telsizi ve kanguru da almak istiyorum.
İşe yakın bir yere taşınma durumun var mıbenim durumumda aynı memurum ama evimden uzakta bir memurluk yapıyorum. Bir tane 3 buçuk yaşında kızım var.onda 2 yıl almaıştım ama bunda alacağım terkara urda işe başlarsam istifa edeceğim.
Ek ders almazsınız okulda tüm derslerinizi sabaha toplar inşallah yine Bi çok çalışandan bir tik daha iyi olurBende ogretmenim dogum oncesi 32. Hafta yaz tatiline geldigi icin oncesinden izin atamiyorum hic. Otomatik olarak kullanmis olucam. Dogum sonrasi 8 hafta kaliyor. Ev kredisi cektigimiz icin 2 ay sonra donmem gerekecek gibi ama yarim gun calisirim buyuk ihtimalle annem de 5 dk uzagimda. Biraz idare edicez. Ama zor olacagi kesin
Aynen oyle maas karsiligi girerim sabahtan ogelene kadar biter isim diyorum ama bakalim. Yada bu ara 2 ay daha yetecek kadar para biriktirip ilk donemi kapaticam. Doktorlar rapor isine pek yanasmaz ben de cok etik bulmuyorum.Ek ders almazsınız okulda tüm derslerinizi sabaha toplar inşallah yine Bi çok çalışandan bir tik daha iyi olur
Tek avuntum bebek sağlıklı olsun yeterbende 86 kg olmuşum
bende kzıımda heves ettim aldım..1-2 defa ancak kullandım :) Zaten gerek kalmıyor ben yüzdefa yanına girip çıkıom napıyor diye :)))Kızlar bebek telsizi en çok kullandığım şey oldu heralde olmazsa olmazım özellikle büyük yada bahçeli evlerde kesinlikle öneririm
canm ne kadar sürede aldn ki bende cok kiloya takintiliym yabende 86 kg olmuşum
çalışan anenye çok zor işi gücü bir taraf abırasak bebeginden ayrı olmak zor bebek içinde öyle anne ister bebekBen 3 aylıkken işe başlayacağım için her gün kayınvalideme bırakacağım
bebek karnında daha mı calıs dıyor ! demeyeceğim birşey ya32. haftada işi bırakmak istiyorum eşimde diyor ki 37. hafta :)
Bak bak sen ben burdayım diyor yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?