2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende çalışıyorum..İşi bırakıp bırakmama konusunda epey kararsız kaldım bende..Kızım 2 yaşına kadar işi bırakmıştım..Ondan sonra başladım..2 yaşına kadar emzirdim..Dolu dolu herşeyini görerek geçirdim çok şükür..Buna da haksızlık etmeyip 2 yıl yanında dursam mı acaba diyorum..Çalışmazsam belki şuanki kadar rahat olamayız ama çok da sıkıntıya girmeyiz diye düşünüyorum... İşyerimde sorumlu bir pozisyondayım..3-4 aydan daha fazla birsüre burdan ayrılmam burası için sıkıntı olur..kanuni hakları biliyorum ama karşılıklı iyi niyet içinde olduğumuz için firmayı da sıkıntıya sokmak istemem..O yüzden kararsızım..Eşim istifa et diyor..4 aylık çocuğu bırakma diyor..böyle işte bizim durumlar ..

yaa harika ne güzel bilgiler bunlar :) benim şirketim maalesef küçük bir şirket kurumsal yapı sıfır esnaf kafası izin işi nasıl olacak hiç bilmiyoırum çalışmam lazım işimi de şirketi de seviyorum aslında ama bebeğe bbakacak kimsem de yok haklarımı dahi tam mansıyla kullanabilir miyim şüphelerim var o derece bakalım bekliyorum göreceğim zamanla

benim durumumda aynı memurum ama evimden uzakta bir memurluk yapıyorum. Bir tane 3 buçuk yaşında kızım var.onda 2 yıl almaıştım ama bunda alacağım terkara urda işe başlarsam istifa edeceğim.

bende ne yapacağımı şaşırdım tekrar doğum yapıp çocğumu orda burda bırakmak istemiyorum.
annem ya da kv baksa bile çocuğun bana ihtiyacı var.
ve az önce kızımı bakıcıya bırakırken ağlayarak gitti seni bırakamıyorum die içim parçalandııı

Bende ogretmenim dogum oncesi 32. Hafta yaz tatiline geldigi icin oncesinden izin atamiyorum hic. Otomatik olarak kullanmis olucam. Dogum sonrasi 8 hafta kaliyor. Ev kredisi cektigimiz icin 2 ay sonra donmem gerekecek gibi ama yarim gun calisirim buyuk ihtimalle annem de 5 dk uzagimda. Biraz idare edicez. Ama zor olacagi kesin

benim durumumda aynı memurum ama evimden uzakta bir memurluk yapıyorum. Bir tane 3 buçuk yaşında kızım var.onda 2 yıl almaıştım ama bunda alacağım terkara urda işe başlarsam istifa edeceğim.
İşe yakın bir yere taşınma durumun var mı

Ek ders almazsınız okulda tüm derslerinizi sabaha toplar inşallah yine Bi çok çalışandan bir tik daha iyi olur

Bende çalışmak isterdim ama benim patronum hemen işe dönmemi istiyor ve sigara durumundan dolayı istemiyorum kı evle iş arası uzak amca arabayla gidip gelirsem yolum kısalıyor

Ek ders almazsınız okulda tüm derslerinizi sabaha toplar inşallah yine Bi çok çalışandan bir tik daha iyi olur
Aynen oyle maas karsiligi girerim sabahtan ogelene kadar biter isim diyorum ama bakalim. Yada bu ara 2 ay daha yetecek kadar para biriktirip ilk donemi kapaticam. Doktorlar rapor isine pek yanasmaz ben de cok etik bulmuyorum.

Bende öğretmenim 2 kızım var bu da eylüle geliyor doğum iznim yanıyor bir kısmı ama bitince ücretsiz izin alıcam 2 yıl alabiliyorum sanırım alıcam geçim biraz zor olabilir 2 kızımın okul masrafı filan ama idare etcez napalım.

Kızlar bebek telsizi en çok kullandığım şey oldu heralde olmazsa olmazım özellikle büyük yada bahçeli evlerde kesinlikle öneririm
bende kzıımda heves ettim aldım..1-2 defa ancak kullandım :) Zaten gerek kalmıyor ben yüzdefa yanına girip çıkıom napıyor diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…