2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar benim de bugun 15+6 gecen hafta 500 gram almistim bu bir haftada 1 kilo daha aldim ama birden oldu anlamadim bile. Ben sabah evde ac karnina tartiliyorum. Doktorda giydigimiz kiyafetten ayakkabidan fark ediyor. Ayrintili ultrason kendi gittigim hastaneden cok iyi yorumlar duymadim o yuzden orda istemiyorum. Kosuyolu medipol hastanesinde perinalotog hakan apaydin var 20-24 haftada yapiyormus 425 lira dediler ama ben devlete gitmek istemiyorum. Kacinci hafta en mantikli sizce tecrubeli arkadaslar?

19. Haftadan sonra biliyorum . 21. Haftaya kadar yaptir bence

cnm mothercare den aldım ben orda da güzel indirimler var. kıyafetler geldi hepsiçok kalıteli. oraya da bakabilirsin
Mothercarede indirim oluyor . Urunleri guzel . Ben citcitli bady almistim besli paket ayak kismi bol ustte bayagi acikti yakasi. Alinca bunlarada dikkat edin. Citcitli badyde yakasi citcitli iyi oluyor. Duz olanlar yakasi acik oluyor bayagi.

Ne güzel anlatmışsın çok duygulandım.
Bu güzel duyguları bize yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun

Kızlar nasılsınız? Cinsiyeti henuz öğrenemeyip benim gibi merak edenler varmı :) ayrıca bebek icin alısverise baslayanlardan yorumları bekliyorum ilk hamileliğim oyuZden yorumlarınıza göre hareket edicem öncelikle neler almalıyız sizcee

Fiyatı ne kadar canım.
Benim beğendiğime benziyor tipi.ama daha araştırıcam.en fazla 800 verebilirim arabaya.çok hoş arabalar var ama fiyatlarıda çok hoş :))
E bebekte 899lira canım ama oto koltuğu-ana kucağı hariç.ana kucağını ayrıca alıyorsun

bebeklerimiz kış bebeği olacak ev ne kadar sıcak olsa da yenıdoğan olduğu için mecbur sıcak tutacagız

benim doktorum bana Bakırköy'de perinatolog prof ahmet gül'ü önerdi ayrıntılı ultrason için onun muayene ücreti de 500TL imiş
Benim dr um da İstanbul Şişli de Prof dr Recep Has ı tavsiye etti, adam perinatolog, muayene ücreti 550 tl randevu bulmak çok zor oluyormuş daha 5 hafta olmasına rağmen hemen ara randevunu al dedi bana doktorum. Randevu aldık bakalım hayırlısı olsun

Evet ben çok merak ediyorum cumartesi randevumuz var öğreniriz Allahın izniyle sırf zaman geçsin diye kendimi temizliğe verdim iş yaparken de grip oldum

ya canim ben 19+3 gunlgm annem bu 4 gun icnde hissetmen gerek dio acaba cok mu gec kaldi benim hissetmem hani 23. Haftaya kadar ilk gebelignde hissetmeyende olms ya ya ben dayanamam o haftaya kadar cok tedirgin oluyom korkuyom ya
canim senin anliyorum..bende ilk hamilelegimde cok tedirgin oluyordum..ama bende gec hissettim...insallah bisey yoktur..icini rahat et.

Kızlar günaydın. Ben bu sabah tam bebeğinin olduğu yerde bir ağrı kasılma hissediyorum, yürürken zorlanıyorum. Arkadaşlarıma sordum Bebek ve rahim bu aylarda çok büyüyor onun için ağrı hissetmen normal dediler. Sizde böyle bir şey hisseden var mı ?

Arada benimde öyle oluyor canım normalmiş

Dün gece sol tarafıma doğru yatarken mideme yakın bi yerden 4 5 defa tekme gibi bişey yaşadım.midem hopluyodu sanki :)

oluyor canım dün benim çok ağrım vardı bugün iyiyim çok şükür. Merak etme normalmiş bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…