- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.481
bebeklerimiz kış bebeği olacak ev ne kadar sıcak olsa da yenıdoğan olduğu için mecbur sıcak tutacagız
aaaa evet doç.muş şaşırdımm. doktorum kendi eşimin muayenesini de o yapmıştı dedi. bi kaç isim daha verdi farklı alternatifler dilediğine gidebilirsin dedi bakırköy yakın olduğu için tercih edebilirimOnun sayfasına bakıyordum bende arayıp fiyat bilgisi alacaktım mesajın iyi oldu. Doçentmiş bu arada.
Ben 3 aylıkken işe başlayacağım için her gün kayınvalideme bırakacağım
yaa bende duydum recep bey'i çok duydum hatta arayacaktım muayene ücreti öğrenmek için belki ona giderim çok duydum çünkü adamın methiniBenim dr um da İstanbul Şişli de Prof dr Recep Has ı tavsiye etti, adam perinatolog, muayene ücreti 550 tl randevu bulmak çok zor oluyormuş daha 5 hafta olmasına rağmen hemen ara randevunu al dedi bana doktorum. Randevu aldık bakalım hayırlısı olsun
Benim annem Bursa dü kayınvalidem 15 dk mesafede ama ben yavrumu bırakıp gitmek istemiyorumdoğum sonrası çalışacaklar için çok güzel fırsatbenim annem ayaklarından hasta yürüyemiyor bebek bakamayacağını söyledi. Kayınvalidem de evini bırakıp gelmesi lazım çünkü evi 60 km uzakta, o yüzden çalışamayacağım
Bak bak sen ben burdayım diyor yaramazDün gece sol tarafıma doğru yatarken mideme yakın bi yerden 4 5 defa tekme gibi bişey yaşadım.midem hopluyodu sanki :)
günaydınn, ben 19. haftamdayım valla bahsettiğin gibi sancı ağrı çok oluyo bende doktor hiçbir şeyin yok diyo normal diyo bazen olurmuşKızlar günaydın. Ben bu sabah tam bebeğinin olduğu yerde bir ağrı kasılma hissediyorum, yürürken zorlanıyorum. Arkadaşlarıma sordum Bebek ve rahim bu aylarda çok büyüyor onun için ağrı hissetmen normal dediler. Sizde böyle bir şey hisseden var mı ?
Benim annem Bursa dü kayınvalidem 15 dk mesafede ama ben yavrumu bırakıp gitmek istemiyorum
Benim dr um bütün İstanbul bu adama gitmek istiyor o yüzden erkenden al randevunu dedi kaç kere tembihledi. İşinin ehli dedi.yaa bende duydum recep bey'i çok duydum hatta arayacaktım muayene ücreti öğrenmek için belki ona giderim çok duydum çünkü adamın methini
Öyle tabi bendi diyorum Rabbim inşallah muhtaç etmesinde çalışmayıp bebeğime bakayım. İstanbul gibi Bi yerde Kira ve tek maaş çok zorben de 3 aylıkken istemiyorum ama şartlar gerekirse yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?