2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
valla zorlamıycaksa tabiki en mantıklısı o canım alıcaksın iznini büyüteceksin çocuğu. Biz kendi şartlarımızla ev aldık yardım olmadan tabii biraz zorluyor ama napalım. O evde yavru için. Allahtan annem çok yakın. Kayınvalidem uzak ama o da bir lafımla gelir. 2 yaş ideal olur ne güzel.

Kızlar çok kötüyüm. Kan geldi azıcık korkuyorum napmalıyım doktora gitmelimiyim ilk defa böyle bişey oldu
Canım bence kan ise direk kırmızı gitmelisin. Zaten gitmezsen aklın kalır diye düşünüyorum. Allah korusun önemli birşey olmasa bile önlem alınabilir bişey de olabilir. İhmal etme için rahat etsin

[QUOT gE="CaBu, post: 50966712, member: 810864"]Kızlar çok kötüyüm. Kan geldi azıcık korkuyorum napmalıyım doktora gitmelimiyim ilk defa böyle bişey oldu [/QUOTE]
canimcok gecmis olsun..bencede doktora git..insallah bisey yoktur canim.

kızlar boğazımda çok feci ağrı var .Doktora gitmedim bitkisel olarak ne yapabilirim ? Daha önce boğaz enfeksiyonunu ilaçsız atlatan var mı
benimde ağrıyor ne zamandır.Ihlamur içebilirsin sağlık ocağına gitmiştim geçen gün hemşire öyle dedi.Bal karabiber zencefil de iyi geliyomuş öyle dedi.Bende ıhlamur içiyorum akşamları biraz rahatlatıyor

Canım bence kan ise direk kırmızı gitmelisin. Zaten gitmezsen aklın kalır diye düşünüyorum. Allah korusun önemli birşey olmasa bile önlem alınabilir bişey de olabilir. İhmal etme için rahat etsin

[QUOT gE="CaBu, post: 50966712, member: 810864"]Kızlar çok kötüyüm. Kan geldi azıcık korkuyorum napmalıyım doktora gitmelimiyim ilk defa böyle bişey oldu
canimcok gecmis olsun..bencede doktora git..insallah bisey yoktur canim.[/QUOTE]

Gittim kızlar, çok şükür iyiyiz. Allahıma şükürler olsun kalp atışını duyduk gördükde. Nolur nolmaz diye iğne vuruldum. 1 hafta istirahat verdi. Allahım kimsenin başına vermesin. İnanın çok korktum bişey oluyor diye
@Eccoomm evet canım birden oldu inanamadım çok korktum ama şimdi iyiyiz çok şükür

bende kzıımda heves ettim aldım..1-2 defa ancak kullandım :) Zaten gerek kalmıyor ben yüzdefa yanına girip çıkıom napıyor diye :)))
Yok canım ben baya yıprattım bizim bahçeli ev yazın akşamları uyurken çıkıyoruz odasını hemen ayırdım bebekken sürekli kurulu duruyordu II dese bile yanında olmak için :)

Gittim kızlar, çok şükür iyiyiz. Allahıma şükürler olsun kalp atışını duyduk gördükde. Nolur nolmaz diye iğne vuruldum. 1 hafta istirahat verdi. Allahım kimsenin başına vermesin. İnanın çok korktum bişey oluyor diye
Eccoomm evet canım birden oldu inanamadım çok korktum ama şimdi iyiyiz çok şükür[/QUOTE]
Cok sevindim gecmis olsun. Dikkat et kendine dinlen guzelce. Bir daha yasatmasin rabbim. Bazen akinti yogun olunca bile korkuyor insan biseymi oldu diye kontrol etme ihtiyacı hissediyor.

Eccoomm evet canım birden oldu inanamadım çok korktum ama şimdi iyiyiz çok şükür[/QUOTE]sok sukur canim iyi olmamiza sevindim..sende dinlenirsin..tekrardan gecmis olsun.

Kizlar biliyorum hepinizin az çok bisey almisligi var :) Ama asıl alisverise ne zaman baslanmali? Liste falan da yapip cikmak icin yani..Acikcasi 7. Aya cogu seyi tamamlamak istiyorum.Ama erken mi emin de degilim. :)

Kizlar biliyorum hepinizin az çok bisey almisligi var :) Ama asıl alisverise ne zaman baslanmali? Liste falan da yapip cikmak icin yani..Acikcasi 7. Aya cogu seyi tamamlamak istiyorum.Ama erken mi emin de degilim. :)
Daha erken ama ben şu şekilde düşünüyorum mayıs sonu Ramazan zaten eşimi Ramazan'da oruç oruç gezdirmek istemiyorum temmuz ağıstos ta sıcakta bizler için zor olurmuş gibi geliyor

Daha erken ama ben şu şekilde düşünüyorum mayıs sonu Ramazan zaten eşimi Ramazan'da oruç oruç gezdirmek istemiyorum temmuz ağıstos ta sıcakta bizler için zor olurmuş gibi geliyor

Canim bide benim korkum annemden oturu :) ablam 7 aylik bende 7 aylik olcakmisim ilacla durmusum.Derler ya analari nasilsa kizlari da oyle diye.Herseyi o zamana tam olsun istiyorum. En iyisi ramazan galiba bizim icin :) Aksamlari gezeriz artik yapcak bisey yok :)

kızlar boğazımda çok feci ağrı var .Doktora gitmedim bitkisel olarak ne yapabilirim ? Daha önce boğaz enfeksiyonunu ilaçsız atlatan var mı

canım 4 ayda 2 kez ağır grip geçirdim hala bitmedi. o boğaz ağrısı enfeksiyon ve kuruluktan oluyo. burnun tıkandıysa akşam büyük ihtimal ağzından nefes alıyorsun. zencefil tarçın limon kaynat bal koy iç ben öyle iyileştim. pastil kullanabilirsin demişti doktorum bephanten pastili gebeler kullanabiliyo çok geçmiş olsun

Kızlar çok kötüyüm. Kan geldi azıcık korkuyorum napmalıyım doktora gitmelimiyim ilk defa böyle bişey oldu

geçmiş olsun iyi olmana sevindim

Benim kayınvalide eyupte ben tuzlada ama evini satlığa çıkardı, satılmazsa kiraya gelirim diyor annem yakın ama 67 yasında. Çalışmak zorunda olduğumu bildikleri için yardım ediyorlar saolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…