- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.521
valla zorlamıycaksa tabiki en mantıklısı o canım alıcaksın iznini büyüteceksin çocuğu. Biz kendi şartlarımızla ev aldık yardım olmadan tabii biraz zorluyor ama napalım. O evde yavru için. Allahtan annem çok yakın. Kayınvalidem uzak ama o da bir lafımla gelir. 2 yaş ideal olur ne güzel.Bende öğretmenim 2 kızım var bu da eylüle geliyor doğum iznim yanıyor bir kısmı ama bitince ücretsiz izin alıcam 2 yıl alabiliyorum sanırım alıcam geçim biraz zor olabilir 2 kızımın okul masrafı filan ama idare etcez napalım.
Canım bence kan ise direk kırmızı gitmelisin. Zaten gitmezsen aklın kalır diye düşünüyorum. Allah korusun önemli birşey olmasa bile önlem alınabilir bişey de olabilir. İhmal etme için rahat etsinKızlar çok kötüyüm. Kan geldi azıcık korkuyorum napmalıyım doktora gitmelimiyim ilk defa böyle bişey oldu
git canim ya neden birdn mi olduKızlar çok kötüyüm. Kan geldi azıcık korkuyorum napmalıyım doktora gitmelimiyim ilk defa böyle bişey oldu
benimde ağrıyor ne zamandır.Ihlamur içebilirsin sağlık ocağına gitmiştim geçen gün hemşire öyle dedi.Bal karabiber zencefil de iyi geliyomuş öyle dedi.Bende ıhlamur içiyorum akşamları biraz rahatlatıyorkızlar boğazımda çok feci ağrı var .Doktora gitmedim bitkisel olarak ne yapabilirim ? Daha önce boğaz enfeksiyonunu ilaçsız atlatan var mı
Canım bence kan ise direk kırmızı gitmelisin. Zaten gitmezsen aklın kalır diye düşünüyorum. Allah korusun önemli birşey olmasa bile önlem alınabilir bişey de olabilir. İhmal etme için rahat etsin
canimcok gecmis olsun..bencede doktora git..insallah bisey yoktur canim.[/QUOTE][QUOT gE="CaBu, post: 50966712, member: 810864"]Kızlar çok kötüyüm. Kan geldi azıcık korkuyorum napmalıyım doktora gitmelimiyim ilk defa böyle bişey oldu
Yok canım ben baya yıprattım bizim bahçeli ev yazın akşamları uyurken çıkıyoruz odasını hemen ayırdım bebekken sürekli kurulu duruyordu II dese bile yanında olmak için :)bende kzıımda heves ettim aldım..1-2 defa ancak kullandım :) Zaten gerek kalmıyor ben yüzdefa yanına girip çıkıom napıyor diye :)))
canimcok gecmis olsun..bencede doktora git..insallah bisey yoktur canim.
canimcok gecmis olsun..bencede doktora git..insallah bisey yoktur canim.
çok uzar heralde kolay atlatıldıgını hıc görmedım. bal ve ılık süt en ıyısı bu yumusatır bogazıkızlar boğazımda çok feci ağrı var .Doktora gitmedim bitkisel olarak ne yapabilirim ? Daha önce boğaz enfeksiyonunu ilaçsız atlatan var mı
Daha erken ama ben şu şekilde düşünüyorum mayıs sonu Ramazan zaten eşimi Ramazan'da oruç oruç gezdirmek istemiyorum temmuz ağıstos ta sıcakta bizler için zor olurmuş gibi geliyorKizlar biliyorum hepinizin az çok bisey almisligi var :) Ama asıl alisverise ne zaman baslanmali? Liste falan da yapip cikmak icin yani..Acikcasi 7. Aya cogu seyi tamamlamak istiyorum.Ama erken mi emin de degilim. :)
Daha erken ama ben şu şekilde düşünüyorum mayıs sonu Ramazan zaten eşimi Ramazan'da oruç oruç gezdirmek istemiyorum temmuz ağıstos ta sıcakta bizler için zor olurmuş gibi geliyor
kızlar boğazımda çok feci ağrı var .Doktora gitmedim bitkisel olarak ne yapabilirim ? Daha önce boğaz enfeksiyonunu ilaçsız atlatan var mı
Kızlar çok kötüyüm. Kan geldi azıcık korkuyorum napmalıyım doktora gitmelimiyim ilk defa böyle bişey oldu
çalışan anenye çok zor işi gücü bir taraf abırasak bebeginden ayrı olmak zor bebek içinde öyle anne ister bebek
doğum sonrası çalışacaklar için çok güzel fırsatbenim annem ayaklarından hasta yürüyemiyor bebek bakamayacağını söyledi. Kayınvalidem de evini bırakıp gelmesi lazım çünkü evi 60 km uzakta, o yüzden çalışamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?