2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bence aklından o neğatigliği at vaktınde dogum yapacağını düşün inan sen inan kı bedeninde kabullensin

Dünkü seminerde doktor kesinlikle tetanoz aşısını önermedi evde bahçede tarlada dogum yapmıcaksanız yaptırmayın dedı . Bebeğin ileriki yaşantısında bazı hastalıklılarına yakalanma rizkinini %70 daha fazla olduğunu söyledi

Hay Allah. Benim kadın doğumcum şu bir ay içinde gidip yaptırmalısın dedi. Kafam çok karıştı

Merhabalar
Ben de eylül annesi olacağım inşallah. Öğretmenim, aranızda öğretmen olanlar var mı? Doğum öncesi izni doğum sonrasına aktarma konusunda bilgi alanlar belki vardır diye buradan da yazmak istedim.

günaydın Lavin,
öğretmenler değilim, dün araştırırken öğretmenler için durumun farklı oldugunu okumuştum. süt iznini ders programını aksatmayacak sekilde kullanabilyorsun. Bir de okul idaresine göre değişiyor maalesef bu tür uygulamalar. Nette bol miktarda yazı var.

canimcok gecmis olsun..bencede doktora git..insallah bisey yoktur canim.

Gittim kızlar, çok şükür iyiyiz. Allahıma şükürler olsun kalp atışını duyduk gördükde. Nolur nolmaz diye iğne vuruldum. 1 hafta istirahat verdi. Allahım kimsenin başına vermesin. İnanın çok korktum bişey oluyor diye
Eccoomm evet canım birden oldu inanamadım çok korktum ama şimdi iyiyiz çok şükür[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine..

Kizlar biliyorum hepinizin az çok bisey almisligi var :) Ama asıl alisverise ne zaman baslanmali? Liste falan da yapip cikmak icin yani..Acikcasi 7. Aya cogu seyi tamamlamak istiyorum.Ama erken mi emin de degilim. :)
Hevesin varsa tamamla canım..Ben tamamlayacağım inşallah..Son aylar zaten ağırlaşacağız..Birde erken falan gelirler bellimi olur Hazırlıksız yakalanmayalım :)

Yok canım ben baya yıprattım bizim bahçeli ev yazın akşamları uyurken çıkıyoruz odasını hemen ayırdım bebekken sürekli kurulu duruyordu II dese bile yanında olmak için :)
Senin evin için ugun tabi..Ne güzel bahçeli bir evde oturman büyük şans valla :) imrendim

Aman allahım aradığım cevabı buldum bir insandan şu tetenoz aşısının çok da gerekli olmadığı duydum ya. Doğumdan korkmuyorum şu aşıdan korktuğum kadar

Merhaba kızlar bizde dün oğlumla hasret giderdik çok şükür her şeyimiz yolun da
Bende çalışan bir anneyim 37.haftaya kadar çalışa bilirsem çalışırım.doğum sonrası iznim daha çok olsun istiyorum
Doktora göre değişiyor galiba benim doktorum da tetenoz açısını yaptır dedi kafam çok karıştı

Kizlar biliyorum hepinizin az çok bisey almisligi var :) Ama asıl alisverise ne zaman baslanmali? Liste falan da yapip cikmak icin yani..Acikcasi 7. Aya cogu seyi tamamlamak istiyorum.Ama erken mi emin de degilim. :)
canm ben şimdilk bisy almadm ama şu heycanim ve hevesim için birkac bisy almak isterdm acikcasi aslinda şuan bebis icn alisvers bence biraz erken ama yinede dedigm gibi o heycanini atmak icn bir kac bsy alinmali tabi benim eşime kalsa nerdeyse dogumdn sonra aliriz diyecek tam listeyi ben hazirlayip 7. Ayda alicam ben

Valla bu erkekler hep ayni galiba.Benim ki alisveris diyince daha cok var aliriz diyo bende sinir tabi :) Allah onlarada bizdeki hevesten versinn :)

Süt izni hala kullanmakta olduğum için zaten faydalandığım bir hak. 11 aylık bir kızım daha var zaten ikinci gebeliğim. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu ağustos ayına denk geldiği için doğum sonrasına aktarılmasıyla ilgili farklı görüşler var, fiilen çalışmıyoruz çünkü ağustos ayında. Belki güncel bilgi edinen biri olmuştur diye sorayım dedim. Milli eğitimden net bilgi alırsam ben bilgilendiririm artık.

CaBu
canım benim 12. haftada aşırı kanamam olmuştu neredeyse 2 ped dolduracak kadar bende 1 gece hastanede kaldım iğne vurundum 10 gün rapor verdi doktor ama hepsi geçti. Şimdi senin bir iki gün kahve lekelenmen de olabilir telaş yapma doktorum içeride kalan kanların atıldığını söylemişti o lekelenmelerde ama kırmızı olursa o zaman hemen gel tekrar demişti şimdi herşey yolunda bu mesajı yazarken bile miniğim pıt pıt dürtüyo beni :)

Arkadaşım öğretmen oda bizimle aynı doğum öncesi izin Hakkı yaz tatiline geldiği ve fiilen çalışmadığınız için sadece doğumdan sonraki iki aylık izin Hakkı varmış

Arkadaşım öğretmen oda bizimle aynı doğum öncesi izin Hakkı yaz tatiline geldiği ve fiilen çalışmadığınız için sadece doğumdan sonraki iki aylık izin Hakkı varmış
bende öğretmenim öyle biliyorum doğum öncesi tatile geldiği için sadece doğum sonrası 8 haftayı kullanabiliyoruz

canimcok gecmis olsun..bencede doktora git..insallah bisey yoktur canim.

Gittim kızlar, çok şükür iyiyiz. Allahıma şükürler olsun kalp atışını duyduk gördükde. Nolur nolmaz diye iğne vuruldum. 1 hafta istirahat verdi. Allahım kimsenin başına vermesin. İnanın çok korktum bişey oluyor diye
Eccoomm evet canım birden oldu inanamadım çok korktum ama şimdi iyiyiz çok şükür[/QUOTE]
Geçmiş olsun

bende öğretmenim öyle biliyorum doğum öncesi tatile geldiği için sadece doğum sonrası 8 haftayı kullanabiliyoruz

Sağolun çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…