- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.561
Cok sevindim gecmis olsun. Dikkat et kendine dinlen guzelce. Bir daha yasatmasin rabbim. Bazen akinti yogun olunca bile korkuyor insan biseymi oldu diye kontrol etme ihtiyacı hissediyor.[/QUOTE]Gittim kızlar, çok şükür iyiyiz. Allahıma şükürler olsun kalp atışını duyduk gördükde. Nolur nolmaz diye iğne vuruldum. 1 hafta istirahat verdi. Allahım kimsenin başına vermesin. İnanın çok korktum bişey oluyor diye
Eccoomm evet canım birden oldu inanamadım çok korktum ama şimdi iyiyiz çok şükür
Ben ufaktan başladım bile.geçen gün biberon ve emzik aldım.mayıs ayında Eminönü'ne gidip kıyafet,lohusa geceliği gibi görüp dokunarak alacaklarımı alacağım. Malum haziran ayı ramazan eşimi oruçlu oruçlu alışverişe sürüklemek istemiyorum. Temmuz ağustos da ben ağırlaşırım ve sıcakta alışveriş zor olur gibime geliyor.Sanirim bende tamamliycam.Kafamda planlar planlar :)
Kızlar günaydın. Ben bu sabah tam bebeğinin olduğu yerde bir ağrı kasılma hissediyorum, yürürken zorlanıyorum. Arkadaşlarıma sordum Bebek ve rahim bu aylarda çok büyüyor onun için ağrı hissetmen normal dediler. Sizde böyle bir şey hisseden var mı ?
bence evi mama sandelyesine musait olan arkadslar alsn cok uygun fiyat bizim ev biraz kucuk oldgu icn ben simdidn almicamKızlar 37.50 bim de, 40tl şok markette mama sandalyesi varmış.
Ben de almayı düşünmüyorum, malum taşınma işi daha hallolmadı, dün akşam arkadaş haber vermişti almak isteyen varsa diye yazayım dedim, fiyatlar iyi geldi.bence evi mama sandelyesine musait olan arkadslar alsn cok uygun fiyat bizim ev biraz kucuk oldgu icn ben simdidn almicam
Kameralı daha mantıklı geliyor bana da, Motorola'nın gece görüşlü olan modelini beğendim, şimdi indirim bekliyorum :)Bugun kontrole gidiyorum bende bakalim bizim bidik napiyoo
Alisveris icinde bebek arabasini aldik bitakim hastane cikisi 2 tanede ayakli tulum aldim begendikce aliyorum yavas yavas biseyler. Simdi sirada telsiz var oglumdayken vardi ama kamerali olsun istiyorum bu sefer
Annemler de öyleydi canım burda da aynı hiç apartman da oturmadım heralde daha fa oturamam :)Senin evin için ugun tabi..Ne güzel bahçeli bir evde oturman büyük şans valla :) imrendim
Ben Ankaradayım buralarda bahçeli ev şansı lüx villalar dışında yok maalesef..Ama emekli olduğumda eşimin memleketine bahçeli bi yazlık hayalim var inşallah :)Annemler de öyleydi canım burda da aynı hiç apartman da oturmadım heralde daha fa oturamam :)
Psikolojini lütfen yüksek tutmaya çalış..Biliyosun moral bu tür durumlarda en önemli şey... Herşey bizler için,güçlü olmalıyız evlatlarımız için canım...Rabbim bidaha yaşatmasın inşaallahKızlar teşekkür ediyorum yazan herkese, hepinizi etiketleyemedim kusuruma bakmayın. Şuan iyiyiz ama içimde öyle bi tedirginlik var ki atamıyorum üstümdenhala çok korkuyorum zaten çok pimpirikliydim. Psikolojik olarak çökmüş hissediyorum yani kendimi buda kötü ama inanın engelleyemiyorum kendimi. Rabbime emanet inşallah hiç biriniz yaşamazsınız böyle bişey
Moralini yüksek tut canım. kötü düşünceler kötü şeyleri çağırır.sen iyi düşün herşey iyi olsun:)Kızlar teşekkür ediyorum yazan herkese, hepinizi etiketleyemedim kusuruma bakmayın. Şuan iyiyiz ama içimde öyle bi tedirginlik var ki atamıyorum üstümdenhala çok korkuyorum zaten çok pimpirikliydim. Psikolojik olarak çökmüş hissediyorum yani kendimi buda kötü ama inanın engelleyemiyorum kendimi. Rabbime emanet inşallah hiç biriniz yaşamazsınız böyle bişey
Psikolojini lütfen yüksek tutmaya çalış..Biliyosun moral bu tür durumlarda en önemli şey... Herşey bizler için,güçlü olmalıyız evlatlarımız için canım...Rabbim bidaha yaşatmasın inşaallah
Moralini yüksek tut canım. kötü düşünceler kötü şeyleri çağırır.sen iyi düşün herşey iyi olsun:)
Ben ufaktan başladım bile.geçen gün biberon ve emzik aldım.mayıs ayında Eminönü'ne gidip kıyafet,lohusa geceliği gibi görüp dokunarak alacaklarımı alacağım. Malum haziran ayı ramazan eşimi oruçlu oruçlu alışverişe sürüklemek istemiyorum. Temmuz ağustos da ben ağırlaşırım ve sıcakta alışveriş zor olur gibime geliyor.
Bebek arabası,ana kucağı,telsiz gibi şeyleri önce model beğeneceğim sonra ağustos gibi internetten sipariş edeceğim.planlarım böyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?