2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cok sevindim gecmis olsun. Dikkat et kendine dinlen guzelce. Bir daha yasatmasin rabbim. Bazen akinti yogun olunca bile korkuyor insan biseymi oldu diye kontrol etme ihtiyacı hissediyor.[/QUOTE]
Geçmiş olsun

Sanirim bende tamamliycam.Kafamda planlar planlar :)
Ben ufaktan başladım bile.geçen gün biberon ve emzik aldım.mayıs ayında Eminönü'ne gidip kıyafet,lohusa geceliği gibi görüp dokunarak alacaklarımı alacağım. Malum haziran ayı ramazan eşimi oruçlu oruçlu alışverişe sürüklemek istemiyorum. Temmuz ağustos da ben ağırlaşırım ve sıcakta alışveriş zor olur gibime geliyor.
Bebek arabası,ana kucağı,telsiz gibi şeyleri önce model beğeneceğim sonra ağustos gibi internetten sipariş edeceğim.planlarım böyle:)

Ama çok da bu konuda stres yapmamak lazım hepsi paraya bakan şeyler.eşim beni fazla kafana takma ebebeğe gider bi günde herşeyi alır çıkarız diye teselli ediyor:)

Elimden az çok dikiş gelir. O yüzden kendim de bişeyler yapmak istiyorum. Ne bileyim hediyelikleri olsun, emzirme önlüğü, emzirme yastığı,Bebek çarşafını falan kendim dikmek istiyorum. O yüzden Eminönü'ne gidip hem dikişlik kumaşlar hem de kızıma ciciler almak istiyorum.

Yaa canım aynısı bende var. Hamilelik videolarinda bu haftalar için normal diyorlar. Kasiklarımda ve pubik bolgemde filan ağrı var. Birde bel ağrım başladı

bence evi mama sandelyesine musait olan arkadslar alsn cok uygun fiyat bizim ev biraz kucuk oldgu icn ben simdidn almicam
Ben de almayı düşünmüyorum, malum taşınma işi daha hallolmadı, dün akşam arkadaş haber vermişti almak isteyen varsa diye yazayım dedim, fiyatlar iyi geldi.

23 nisan icin kampanya var jokerde sitesine bi bakin isterseniz 2 model bebek arabasi var baya uygun fiyatlı ve daha bir cok urunde indirim var

Bugun kontrole gidiyorum bende bakalim bizim bidik napiyoo
Alisveris icinde bebek arabasini aldik bitakim hastane cikisi 2 tanede ayakli tulum aldim begendikce aliyorum yavas yavas biseyler. Simdi sirada telsiz var oglumdayken vardi ama kamerali olsun istiyorum bu sefer

Kameralı daha mantıklı geliyor bana da, Motorola'nın gece görüşlü olan modelini beğendim, şimdi indirim bekliyorum :)

Kızlar teşekkür ediyorum yazan herkese, hepinizi etiketleyemedim kusuruma bakmayın. Şuan iyiyiz ama içimde öyle bi tedirginlik var ki atamıyorum üstümden hala çok korkuyorum zaten çok pimpirikliydim. Psikolojik olarak çökmüş hissediyorum yani kendimi buda kötü ama inanın engelleyemiyorum kendimi. Rabbime emanet inşallah hiç biriniz yaşamazsınız böyle bişey

Annemler de öyleydi canım burda da aynı hiç apartman da oturmadım heralde daha fa oturamam :)
Ben Ankaradayım buralarda bahçeli ev şansı lüx villalar dışında yok maalesef..Ama emekli olduğumda eşimin memleketine bahçeli bi yazlık hayalim var inşallah :)

Son düzenleme:
Psikolojini lütfen yüksek tutmaya çalış..Biliyosun moral bu tür durumlarda en önemli şey... Herşey bizler için,güçlü olmalıyız evlatlarımız için canım...Rabbim bidaha yaşatmasın inşaallah

Moralini yüksek tut canım. kötü düşünceler kötü şeyleri çağırır.sen iyi düşün herşey iyi olsun:)

Amin canım benim inşallah. Çok teşekkür ederim

Güzel düşünmüşsün.Kiyafet konusunda dokunup almak en mantiklisi zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…