- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.581
ya , iyi ki söyledin bu tetenoz aşısını arastıralım ıyıce bılmeden saglık ocagındakılerınn kafasına göre yaptırtmayalımDünkü seminerde doktor kesinlikle tetanoz aşısını önermedi evde bahçede tarlada dogum yapmıcaksanız yaptırmayın dedı . Bebeğin ileriki yaşantısında bazı hastalıklılarına yakalanma rizkinini %70 daha fazla olduğunu söyledi
hepsı de aynı değil benım eşimde tam tersi tutturdu beşik alalım bunu alalım sunu alalım. üstelik 1 beşik yetmıyor şun modeli şuraya bunu şuraya koyarız dıye her şey almak ıstıyor olur canım 1 ev parası harcayalım ne görursen alamayız dıye zor tutuyorum adamıValla bu erkekler hep ayni galiba.Benim ki alisveris diyince daha cok var aliriz diyo bende sinir tabi :) Allah onlarada bizdeki hevesten versinn :)
ucuzlar ama sagıklı da olmaları lazım mesela zararlı boryalarla boyanmamıs olmalılar ona da dikkat edebildiğimiz kadar etmeliyiz ama mecbur kalırsak o da ayrı mesele tabıKızlar 37.50 bim de, 40tl şok markette mama sandalyesi varmış.
ben dogumdan sonra gereklı oldugunu hıssedersem alıcam cunku yanımdan ayırmayı düşünmüyorum pek. gece bızım odamızda uyuyacak gunduzde salona mını tasınabilir basıt beşik gibi ya da bımıyorum ne olur sallanan bır şeyler alırım zaten telsiz niye lazım olur bılemedımKameralı daha mantıklı geliyor bana da, Motorola'nın gece görüşlü olan modelini beğendim, şimdi indirim bekliyorum :)
ben dogumdan sonra gereklı oldugunu hıssedersem alıcam cunku yanımdan ayırmayı düşünmüyorum pek. gece bızım odamızda uyuyacak gunduzde salona mını tasınabilir basıt beşik gibi ya da bımıyorum ne olur sallanan bır şeyler alırım zaten telsiz niye lazım olur bılemedım
Mama sandalyesi kısmı biraz maddiyatla da alakalı, ben mima xari almayı düşünüyorum onu takip ediyorum şuan. Telsiz de Çocuk uyurken evi temizleyip, yemek yapacaksın, duşa girmen gerekecek vs ben sadece 6 ay yanımda yatırırım sonra odasına bırakırım o yüzden gece görüşünü özellikle istiyorum.ben dogumdan sonra gereklı oldugunu hıssedersem alıcam cunku yanımdan ayırmayı düşünmüyorum pek. gece bızım odamızda uyuyacak gunduzde salona mını tasınabilir basıt beşik gibi ya da bımıyorum ne olur sallanan bır şeyler alırım zaten telsiz niye lazım olur bılemedım
En uygun 510'a var şuan, anneler gününde iner mi acaba diye bekliyorum :)Herkes icin gerekli olmayabilir tabi ki. Bizim evimiz cok buyuk ekstra yazlikta misafirlikte falanda kullanirim annem ve kayinvalidemlerin evi dubleks orda da işe yariycak surekli yaninda olamadigim zamanlarda kullanicam. Motorolayi begendim bende 699tl ye düşmüştü bi arkadaşım kullaniyo oda memnun o modelden
benımde yazlıgım dublex evım dublex ama şu anda oturdugum ev 350 m2 çiftlik evimizde var üstelik ve sürekli yer değişitiryorum ama bebegı yanımdan ayırmayacagım ki sonucta .. şimdilik böyle gelıyor ama belkı ıhtıyac olur. ben kalabalık ıcınde degılım bu yuzden hep yanımda olabılır dıye düşündüm galibaHerkes icin gerekli olmayabilir tabi ki. Bizim evimiz cok buyuk ekstra yazlikta misafirlikte falanda kullanirim annem ve kayinvalidemlerin evi dubleks orda da işe yariycak surekli yaninda olamadigim zamanlarda kullanicam. Motorolayi begendim bende 699tl ye düşmüştü bi arkadaşım kullaniyo oda memnun o modelden
gözün aydın canımKontrolden geldik cok şükür hersey yolunda haftasindan onde gidiyo gelisimi. Sezeryan olacağı için doktor bayramdan once 30 agustos gibi alabilirz dedi ilerki haftalardaki gelisimi de onemli tabi ona gore karar vericez.
benımde yazlıgım dublex evım dublex ama şu anda oturdugum ev 350 m2 çiftlik evimizde var üstelik ve sürekli yer değişitiryorum ama bebegı yanımdan ayırmayacagım ki sonucta .. şimdilik böyle gelıyor ama belkı ıhtıyac olur. ben kalabalık ıcınde degılım bu yuzden hep yanımda olabılır dıye düşündüm galiba
cici görünüyor alırız bir şey ya bebek magazalarında her şey var . öncelık beşik gıyeceklerı falan tabı en önemlisi saglıklı sıhhatli dogum nasılsa mama yemesıne daha var sonradan da alınır emecek dahabebek dıye düşündüm benBizim mama sandalyemiz bu. Oglumda kullandik sira kizim da cok rahat ve kullanisli tavsiye ederim
Fikir olsun diye yazdim canm tabiki daha erken kizlar bakiyo bi hevesle mama sandalyelerine decici görünüyor alırız bir şey ya bebek magazalarında her şey var . öncelık beşik gıyeceklerı falan tabı en önemlisi saglıklı sıhhatli dogum nasılsa mama yemesıne daha var sonradan da alınır emecek dahabebek dıye düşündüm ben
Bende de bel ağrısı var canım, bir de hafif baş dönmesi oluyor bazen aniden kalkınca falan. Vücudumuzun ağırlık merkezi değişiyormuş karnımız büyüdükçe o yüzden denge sorunu yaşayabilirmişizYaa canım aynısı bende var. Hamilelik videolarinda bu haftalar için normal diyorlar. Kasiklarımda ve pubik bolgemde filan ağrı var. Birde bel ağrım başladı
Sanırım ben de en az 1 yıl ücretsiz izin alacağım gibi görünüyor. Annem de yanımda değil kayınvalidem de. KV çalışıyor zaten yani kimse gelemez. Ben de 3 aylık bebemi bakıcıya bırakmak istemiyorum. Her türlü gereksiz harcamamızı şimdiden kısmaya başladık.valla zorlamıycaksa tabiki en mantıklısı o canım alıcaksın iznini büyüteceksin çocuğu. Biz kendi şartlarımızla ev aldık yardım olmadan tabii biraz zorluyor ama napalım. O evde yavru için. Allahtan annem çok yakın. Kayınvalidem uzak ama o da bir lafımla gelir. 2 yaş ideal olur ne güzel.
Semineri kim verdi canım ?Dünkü seminerde doktor kesinlikle tetanoz aşısını önermedi evde bahçede tarlada dogum yapmıcaksanız yaptırmayın dedı . Bebeğin ileriki yaşantısında bazı hastalıklılarına yakalanma rizkinini %70 daha fazla olduğunu söyledi
ben de öğretmenin doğumumuz da aynı gün görünüyor :) yönetmenliğe göre tatile denk gelen iznimizi Doğum sonrasına aktaramıyormuşuz ama kuzenim de öğretmen onun okulundaki bir öğretmen 1 eylül de iş başı yapmış ve hemen izne ayrılmış ve Doğum sonrasına aktarabilmiş bu şekilde iznini. Ben de bu konuyu araştırıyorum net bir bilgim Yok.Merhabalar
Ben de eylül annesi olacağım inşallah. Öğretmenim, aranızda öğretmen olanlar var mı? Doğum öncesi izni doğum sonrasına aktarma konusunda bilgi alanlar belki vardır diye buradan da yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?