2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ya , iyi ki söyledin bu tetenoz aşısını arastıralım ıyıce bılmeden saglık ocagındakılerınn kafasına göre yaptırtmayalım

Valla bu erkekler hep ayni galiba.Benim ki alisveris diyince daha cok var aliriz diyo bende sinir tabi :) Allah onlarada bizdeki hevesten versinn :)
hepsı de aynı değil benım eşimde tam tersi tutturdu beşik alalım bunu alalım sunu alalım. üstelik 1 beşik yetmıyor şun modeli şuraya bunu şuraya koyarız dıye her şey almak ıstıyor olur canım 1 ev parası harcayalım ne görursen alamayız dıye zor tutuyorum adamı

Kameralı daha mantıklı geliyor bana da, Motorola'nın gece görüşlü olan modelini beğendim, şimdi indirim bekliyorum :)
ben dogumdan sonra gereklı oldugunu hıssedersem alıcam cunku yanımdan ayırmayı düşünmüyorum pek. gece bızım odamızda uyuyacak gunduzde salona mını tasınabilir basıt beşik gibi ya da bımıyorum ne olur sallanan bır şeyler alırım zaten telsiz niye lazım olur bılemedım

Herkes icin gerekli olmayabilir tabi ki. Bizim evimiz cok buyuk ekstra yazlikta misafirlikte falanda kullanirim annem ve kayinvalidemlerin evi dubleks orda da işe yariycak surekli yaninda olamadigim zamanlarda kullanicam. Motorolayi begendim bende 699tl ye düşmüştü bi arkadaşım kullaniyo oda memnun o modelden

Mama sandalyesi kısmı biraz maddiyatla da alakalı, ben mima xari almayı düşünüyorum onu takip ediyorum şuan. Telsiz de Çocuk uyurken evi temizleyip, yemek yapacaksın, duşa girmen gerekecek vs ben sadece 6 ay yanımda yatırırım sonra odasına bırakırım o yüzden gece görüşünü özellikle istiyorum.

En uygun 510'a var şuan, anneler gününde iner mi acaba diye bekliyorum :)

benımde yazlıgım dublex evım dublex ama şu anda oturdugum ev 350 m2 çiftlik evimizde var üstelik ve sürekli yer değişitiryorum ama bebegı yanımdan ayırmayacagım ki sonucta .. şimdilik böyle gelıyor ama belkı ıhtıyac olur. ben kalabalık ıcınde degılım bu yuzden hep yanımda olabılır dıye düşündüm galiba

Bizim mama sandalyemiz bu. Oglumda kullandik sira kizim da cok rahat ve kullanisli tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_20170414-170603.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 51
Reactions: iiz

Bazi seyler tecrube gerektiriyo canm oglumda da kullandigim icin simdiden gözüm kapali ihtiyac diye alicam

Bizim mama sandalyemiz bu. Oglumda kullandik sira kizim da cok rahat ve kullanisli tavsiye ederim
cici görünüyor alırız bir şey ya bebek magazalarında her şey var . öncelık beşik gıyeceklerı falan tabı en önemlisi saglıklı sıhhatli dogum nasılsa mama yemesıne daha var sonradan da alınır emecek dahabebek dıye düşündüm ben

Fikir olsun diye yazdim canm tabiki daha erken kizlar bakiyo bi hevesle mama sandalyelerine de

Yaa canım aynısı bende var. Hamilelik videolarinda bu haftalar için normal diyorlar. Kasiklarımda ve pubik bolgemde filan ağrı var. Birde bel ağrım başladı
Bende de bel ağrısı var canım, bir de hafif baş dönmesi oluyor bazen aniden kalkınca falan. Vücudumuzun ağırlık merkezi değişiyormuş karnımız büyüdükçe o yüzden denge sorunu yaşayabilirmişiz

Sanırım ben de en az 1 yıl ücretsiz izin alacağım gibi görünüyor. Annem de yanımda değil kayınvalidem de. KV çalışıyor zaten yani kimse gelemez. Ben de 3 aylık bebemi bakıcıya bırakmak istemiyorum. Her türlü gereksiz harcamamızı şimdiden kısmaya başladık.

Semineri kim verdi canım ?

ben de öğretmenin doğumumuz da aynı gün görünüyor :) yönetmenliğe göre tatile denk gelen iznimizi Doğum sonrasına aktaramıyormuşuz ama kuzenim de öğretmen onun okulundaki bir öğretmen 1 eylül de iş başı yapmış ve hemen izne ayrılmış ve Doğum sonrasına aktarabilmiş bu şekilde iznini. Ben de bu konuyu araştırıyorum net bir bilgim Yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…