2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar çok mutluyuz çok şükür sağlıklı görünüyor hersey ve Allah gönlüme göre verdi kızımdan sonra oğlumuz olcak inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
Tebrik ederim :) Bir önce ki mesajını okuduğumda heyecanını kalbimde hissettim iştim resmen. Senin adına çok mutlu oldum. Rabbim sağlıcakla kavuştursun oğluşuna

canim sanirsam senin ilk hamilelegin..neden sezaryan gozukuyor.
canim sorma ya evet ilk hamileligim ben daha ilk hafta hamile oldugumu ögrenince vajinanin agiz kisminda kondilom ciktigini gordm dr bunun normal dogumla bebegin hem yüzüne hemde ses tellerine gececgini soyledi yuzde yuz sezeryan olcan dedi üc hafta sonra kondilom kendiligndn iyileşti dr bu sefrr virusu hala tasiyo ihtimaliyle sezeryan olabilirsn dedi doguma yakin test falan yapick virusu hala tasiyosam sezeryan olck yok kurtuldysm tamamen normal dogum ama çogu yerde okudm o virusler kolay kolay gecmezmis

Tebrik ederim :) Bir önce ki mesajını okuduğumda heyecanını kalbimde hissettim iştim resmen. Senin adına çok mutlu oldum. Rabbim sağlıcakla kavuştursun oğluşuna
Allah razı olsun canım çok saoll

UOTE="yusufseyma, post: 5097292
canim galiba sende benim gibi 1 hafta onde gidiyorsun..ben ultrasyona gore bir hafta ondeyim..doktorum dedi ultrasyona gore gidicez.
evet canım önceden aynı gidiyordu satla tahmini doğum tarihi 12 eylüldü şimdi 3 eylül yazıyor ultrason kağıdımda :)

Kızlar çok mutluyuz çok şükür sağlıklı görünüyor hersey ve Allah gönlüme göre verdi kızımdan sonra oğlumuz olcak inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
Canım benim yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam sana..içime doğdu ama seni umitlendirmeyim diye söylemek istemedim..Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Sağlıkla kollarına al inşallah..

UOTE="yusufseyma, post: 5097292
canim galiba sende benim gibi 1 hafta onde gidiyorsun..ben ultrasyona gore bir hafta ondeyim..doktorum dedi ultrasyona gore gidicez.
evet canım önceden aynı gidiyordu satla tahmini doğum tarihi 12 eylüldü şimdi 3 eylül yazıyor ultrason kağıdımda :)

[QU="Asiso, post: 50990146, member: 822116"]Kızlar çok mutluyuz çok şükür sağlıklı görünüyor hersey ve Allah gönlüme göre verdi kızımdan sonra oğlumuz olcak inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin [/QUOTE]
canimt

Canım benim yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam sana..içime doğdu ama seni umitlendirmeyim diye söylemek istemedim..Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Sağlıkla kollarına al inşallah..
Çok saol canım herşeyimiz aynı gidiyo bunda bozulsun olmazdı dimi :) o çok merak ettiğim şeyi bende gördüm bugün net gösterdi doktor %100 dedi :)

canim tebrikler.senin adina cok sevindim..insallah sag salim oglusunu kucagina alirsin.

anladim canim..cok gecmis olsun..ilk defa duyuyorum bulasacagini..tabikide doktorlar daha iyi bilir..hayirlisi canim.

anladim canim..cok gecmis olsun..ilk defa duyuyorum bulasacagini..tabikide doktorlar daha iyi bilir..hayirlisi canim.

Kızlar halen cınsıyet ogrenemedık Bacaklarını pek acmıyormus bebegım doktor %60kız gıbı ama emın de degılım dedı. Ikı hafta sonra 4lu test ıcın cagırdı sızce cınsıyetı bu haftada hala ogrenememek normal mı?

Birazda doktorla alakali bence 16 haftalikken ankarada doktora gittim cok net kız dedi kesin dedi doktor. Dun 19.haftadayken malatya da gittim doktora kız dimi dedim, ahh emin olamiyorum önümüzdeki ay bidaki kontrolde kesinlesir heralde dedi şaka gibi hic zahmet etme dogumda ogrenelim dicektim bnce bide baska doktora git

[QUOT beE="Zeynep5654, post: 50997152, member: 750104"]Kızlar halen cınsıyet ogrenemedık Bacaklarını pek acmıyormus bebegım doktor %60kız gıbı ama emın de degılım dedı. Ikı hafta sonra 4lu test ıcın cagırdı sızce cınsıyetı bu haftada hala ogrenememek normal mı?[/QUOTE]
canim benim doktorum 17 haftalikkende cinsiyetini soylemedi..goremedi..bende baska doktora gittim bi kizimin oldugunu soyledi..bence doktorla alakali.

canim benim doktorum 17 haftalikkende cinsiyetini soylemedi..goremedi..bende baska doktora gittim bi kizimin oldugunu soyledi..bence doktorla alakali.[/QUOTE]
banada doktor söylemek ıstemedı 15+9 daydım canım sıkıldı doktorun yaklasımına cıkıp baska doktora gıttım 3 dakikada oğlumun pipisini yakından gösterdi . doktorlada alakalı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…