- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.641
Çok saol canım aminncanim tebrikler.senin adina cok sevindim..insallah sag salim oglusunu kucagina alirsin.
Bana da 16. Haftada plasenta önde ve aşağıda demişti. 19. Haftada biraz yukarı çıkmış. Zaten birçoğu 24. Hafta gibi yukarı çıkıyormuş Rahim büyüdükçe. Ondan sonra hala aşağıdaysa istirahat ilaç veriyorlar. Endişelenmek için çok erken dönemdesin. Gerçi ben de stres yapmıştım. Her muayenede bir şey buluyorum stres yapacakMerhaba arkadaşlar benim de bir kızımız olacak inşallah 16. Hattan bitiyor malesef plasentam aşağıda rahim ağzında çıkmamış yukarı canım sıkıldı biraz sizin oldu mu ne yapmak gerekir lütfen yardımcı olur musunuz .
Bana da 16. Haftada plasenta önde ve aşağıda demişti. 19. Haftada biraz yukarı çıkmış. Zaten birçoğu 24. Hafta gibi yukarı çıkıyormuş Rahim büyüdükçe. Ondan sonra hala aşağıdaysa istirahat ilaç veriyorlar. Endişelenmek için çok erken dönemdesin. Gerçi ben de stres yapmıştım. Her muayenede bir şey buluyorum stres yapacak
canim senin ilk hamileligin mikızlar ben özellikle tuzlu yediğimde pıt pıtlar çoğalıyor tatlıda böyle olmuyor
evet ilk hamileliğimcanim senin ilk hamileligin mi
bu kadar cabuk hissetmen ne kadar guzl bende her dakka aklm fikrim karnmda belki hissederm die ama daha bi kipirti yok birazda endişeliyimevet ilk hamileliğim
Memorial hastanesi 4 hafta daha var her hafta farklı konuSemineri kim verdi canım ?
canim ya yanlis mi anladm acaba tatli seker bas agrisi mi yapiyo dedin?Dün oğluşumuzla randevumuz vardı 300 küsür gram olmuş. Herşey yolundaymış dedı çok şükür iki hafta neredeyse önde çıktı güzel dedı. Devit3 damla verdi Ferrum hafif deyip gyno ferro verdi. Bende tatlı şeker yedikten sonda baş ağrısı olduğu için açlık tokluk şekeri baktırmamış istedi. Ayrıntılı ultrasonuda eşimde kalp rahatsızlığı oldugu için kalp bişisi yapan yere yaptırıcaz
Ben devit3 Damlayı hamileliğin en başından beri kullanıyorum. D vitamini düşüklüğü ülkemizde çok yaygınmış zaten. 4 ay kullandıktan sonra ölçtürmüştüm değerim 12 den 25 e ancak yükselebilmişti. Havalar ısınıyor artık her gün 15-20 dk kadar koruyucu krem olmadan güneşlenmek gerekiyor.Dün oğluşumuzla randevumuz vardı 300 küsür gram olmuş. Herşey yolundaymış dedı çok şükür iki hafta neredeyse önde çıktı güzel dedı. Devit3 damla verdi Ferrum hafif deyip gyno ferro verdi. Bende tatlı şeker yedikten sonda baş ağrısı olduğu için açlık tokluk şekeri baktırmamış istedi. Ayrıntılı ultrasonuda eşimde kalp rahatsızlığı oldugu için kalp bişisi yapan yere yaptırıcaz
Aynen canım tatlı çikolata yesem baş ağrısı yapıyor doktorda bunun gebelik şekeri belirteci olabileceğini söyledicanim ya yanlis mi anladm acaba tatli seker bas agrisi mi yapiyo dedin?
D Vitaminim düşük değildi başlamak iyi olur artık dedı. Bundan sonra Güneş'li saatlerde yürümek lazımBen devit3 Damlayı hamileliğin en başından beri kullanıyorum. D vitamini düşüklüğü ülkemizde çok yaygınmış zaten. 4 ay kullandıktan sonra ölçtürmüştüm değerim 12 den 25 e ancak yükselebilmişti. Havalar ısınıyor artık her gün 15-20 dk kadar koruyucu krem olmadan güneşlenmek gerekiyor.
Yok Can'ım artık hareket onlarGünaydın, ben Cumartesi hissetmeye başladım 'pıt pıt'ları. Hala barsak hareketim olmadığına inandırmaya çalışıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?