2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benimde ikili testte %80 kız demişti perinotolog dün doktor erkekte olabilir büyük ihtimal kız ama bacak arasında bir şey gördüm kordonda olabilir dedi .20. Haftadan önce net olmaz dedi

Cinsiyetı ogrenmek kesinlikle doktorla alakalı benim doktorum 12. Haftadan beri erkek diyor 2. Gittiğim de oğlumun bacakları açıktı baya bana da gösterdi hatta ultrason fotoğrafını çekip pipisinin verdi :) al annesi oğlunun pipisini diye :) 2 yıldır o doktor da tedavilerimı görmüştüm çok ilgili her gittiğim de

Günaydın güzel anne adayları.oyumuzu verdik, ülkemiz için milletimiz için en güzeli en hayırlısı neyse o olur inşallah.kahvaltımızı da yaptık.şimdi biraz keyif yapalım

Merhaba arkadaşlar benim de bir kızımız olacak inşallah 16. Hattan bitiyor malesef plasentam aşağıda rahim ağzında çıkmamış yukarı canım sıkıldı biraz sizin oldu mu ne yapmak gerekir lütfen yardımcı olur musunuz .

Bana da 16. Haftada plasenta önde ve aşağıda demişti. 19. Haftada biraz yukarı çıkmış. Zaten birçoğu 24. Hafta gibi yukarı çıkıyormuş Rahim büyüdükçe. Ondan sonra hala aşağıdaysa istirahat ilaç veriyorlar. Endişelenmek için çok erken dönemdesin. Gerçi ben de stres yapmıştım. Her muayenede bir şey buluyorum stres yapacak

Çok teşekkürler az da olsa rahatladım inşallah benimde aynı şekilde olur gerçekten normal doğumu çok istiyorum , hayırlısıyla atlatirim inşallah cevabın için teşekkür ederim canım çok Saol

Dün oğluşumuzla randevumuz vardı 300 küsür gram olmuş. Herşey yolundaymış dedı çok şükür iki hafta neredeyse önde çıktı güzel dedı. Devit3 damla verdi Ferrum hafif deyip gyno ferro verdi. Bende tatlı şeker yedikten sonda baş ağrısı olduğu için açlık tokluk şekeri baktırmamış istedi. Ayrıntılı ultrasonuda eşimde kalp rahatsızlığı oldugu için kalp bişisi yapan yere yaptırıcaz

canim ya yanlis mi anladm acaba tatli seker bas agrisi mi yapiyo dedin?

Ben devit3 Damlayı hamileliğin en başından beri kullanıyorum. D vitamini düşüklüğü ülkemizde çok yaygınmış zaten. 4 ay kullandıktan sonra ölçtürmüştüm değerim 12 den 25 e ancak yükselebilmişti. Havalar ısınıyor artık her gün 15-20 dk kadar koruyucu krem olmadan güneşlenmek gerekiyor.

D Vitaminim düşük değildi başlamak iyi olur artık dedı. Bundan sonra Güneş'li saatlerde yürümek lazım

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…