2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
3lü yaptırana hiç denk gelmedim, ayrıntılı ultrason en önemlilerden, herkes düşünüyor diye biliyorum.
Doktor bana sormadan kan testi verdim kan ver dedi uclu test için sonuçları bekliyorum bende ayrıntılı ultrason için Ümraniye eğitime randevu aldım 28 nisana o zaman da 19+6 oluyorum ama Mayıs ayına mı alsam acaba randevu

Yok 19 haftada da bakılıyor değiştirmene gerek yok bence, benim ki 22. 23. Haftalarda isteyecek değiştirebiliyorsan sen bilirsin yine de.

UOTE="yusufseyma, post: 5097292
canim galiba sende benim gibi 1 hafta onde gidiyorsun..ben ultrasyona gore bir hafta ondeyim..doktorum dedi ultrasyona gore gidicez.

Bizde olmasi gerekenden önde gidiyoruz ama ben sat.a gore devam ediyorum. Önde gitmesi tombik bebek olcagini gosteriyo bence. Dogum tarihini etkileyen bisey diildir heralde ben zaten sezeryan olucam ve 10 gun falan once dogcak. Bide gelisimi ilerde diye daha da erken dogurmak istemiyorum. Anne karnindaki 1 gun bile cok onemli bebek icin

canm neden sezeryan oluyon bi sebebi mi var yoksa kendi isteginle mi benimde yuzde seksen oraniyla sezeryan olacagimi soyluyo dr ama ben korkuyom birazcik

UOTE="yusufseyma, post: 5097292
canim galiba sende benim gibi 1 hafta onde gidiyorsun..ben ultrasyona gore bir hafta ondeyim..doktorum dedi ultrasyona gore gidicez.
Benimde bir hafta onde. İlk gittigimizde kalp atimi vardi. Dr adetten bir hafta once dollenme olmus dedi. Hep bir hafta onde cunku. İlk zamanlar tombik bebek olmaz hemen hemen herkesin boy kilo aynidir. Fasulye kadarlar. İlk nasil gidiyorsa oyle. Boy kilo gelisi kalp atim kese olusumuna gore sati bir hafta once yazdi dr. İkili testede oyle cikti. Adetten sonra yumurtlama olduysa sata gore aliniyor genelde

canim benim satta gore gidiyordu once..16+5 gunlukken gittigimizde bebegimin 18 haftalik falandi.ondan sonra hep bir hafta onde gitti..onceleri ultrasyon kagidinda 9 eylul yaziyordu dogum tarihi.simdi ise 4 eylul yaziyor..bende tam anlamadim..hadi hayirlisi..

Ben Ankaradayım buralarda bahçeli ev şansı lüx villalar dışında yok maalesef..Ama emekli olduğumda eşimin memleketine bahçeli bi yazlık hayalim var inşallah :)
İNŞALLAH canım :) biz İstanbuldayz ankara da güzel rahat yer memleketi neresi eşinizin

Öyle olmuyor canım öyle uykusuz saat ler geçirince odasında uyusun çıt sesi duymasın diye telsizi alıp çıkıyorum kapıyı bile açmak istemiceksn tecrübe konuşuyor :)

Benim eşimde aynen öyle heyecanlı fazlasıyla ve herşeyi olsun hemen istiyor. Bişey beğenmeye korkuyorum artık.

Selam arkadaşlar üçlü test yaptıran var mı ayrıntılı ultrasona girecekmisiniz
Selam. Benim doktorum üçlü testin gerekli olmadığını söyledi. Dörtlü tarama içinde eğer senin için bu oranın risk teşkil ettiğini düşünüyorsan yaptır ama bence gerek yok dedi oyüzden yaptırmayacağım. Ayrıntılı ultrason olmazsa olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…