- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.661
Ben de pıtpıtları hissediyorum hatta hissetmeyince endişeleniyorum bişey mi oldu ki diyorum..Günaydın, ben Cumartesi hissetmeye başladım 'pıt pıt'ları. Hala barsak hareketim olmadığına inandırmaya çalışıyorum kendimi
Günaydın kızlar.mümkün olduğunca sol tanıma yatıyorum ancak gece uykumdan sol kalçam ve bacağımda ağrıyla uyanıyorum. Sağıma yatınca da benzer durum oluyor.bu sefer de sağ tarafımda ağrıyla uyanıyorum. Bazı sabahlar ağrının geçmesi birkaç saat sürüyor.sizde de benzer ağrışar oluyor mu?bu durum normal mi?
canm ya benimde 4 gundr başim agriyo dr gidemedim bende tatli yiyorm acaba ondn mi kaynaklaniyo die sordmAynen canım tatlı çikolata yesem baş ağrısı yapıyor doktorda bunun gebelik şekeri belirteci olabileceğini söyledi
günaydin canm benimde cok sıklıkla olmasa da sol bacagim da hep agri oluyo kalcadn ayak parmaklarma kadar ama bir kac saat sonra geciyo tabi cok sıklıklıkla olmuyo bu agrilarGünaydın kızlar.mümkün olduğunca sol tanıma yatıyorum ancak gece uykumdan sol kalçam ve bacağımda ağrıyla uyanıyorum. Sağıma yatınca da benzer durum oluyor.bu sefer de sağ tarafımda ağrıyla uyanıyorum. Bazı sabahlar ağrının geçmesi birkaç saat sürüyor.sizde de benzer ağrışar oluyor mu?bu durum normal mi?
Bi gün kontrol et Can'ım şeker tatlı çikolata tüketme bakalım geçiçek mıcanm ya benimde 4 gundr başim agriyo dr gidemedim bende tatli yiyorm acaba ondn mi kaynaklaniyo die sordm
o pıt pıtlari artk bende hissetmek istiyorm 20. Haftamdym ve hic bi kıpırti olmadi yaBen de pıtpıtları hissediyorum hatta hissetmeyince endişeleniyorum bişey mi oldu ki diyorum..
canm peki sen mi dr tatli yiyince oluyo dedn yoksa dr mu boyle dedi tatlidn kaynaklaniyo dieBi gün kontrol et Can'ım şeker tatlı çikolata tüketme bakalım geçiçek mı
Yok ben 1 aydir tatlı çikolatan sonra ağrıdığını söyledim daha sonra hemen geçtiğini. Doktor söylemedi ya doktor sadece ya ani düşüş olup şeker kendine geliyordur yara çok yükseliyordur dedı cumartesi iç hastalıklarına randevu aldım baktırıcamcanm peki sen mi dr tatli yiyince oluyo dedn yoksa dr mu boyle dedi tatlidn kaynaklaniyo die
Canım senin ki gebelikten kaynaklı baş ağrısıdır belki çok düşünmemeye çalış alnına soğuk bez koyseyyav dun senin msjdn beri hic yemedm bakalm benimde mi tatlidn kaynaklaniyo die ama bu sabah yine baş agrisiyla uyandm
Çok saol canım herşeyimiz aynı gidiyo bunda bozulsun olmazdı dimi :) o çok merak ettiğim şeyi bende gördüm bugün net gösterdi doktor %100 dedi :)
4 gündür devam eden ağrı şeklinde olmaz şekerden. Tatlıyı yedikten sonra başlayan bir süre devam eden ağrı şekerden olabilir. Tansiyonunuzu ölçün. Normalse hamilelikte artan kan hacmi sebebidircanm ya benimde 4 gundr başim agriyo dr gidemedim bende tatli yiyorm acaba ondn mi kaynaklaniyo die sordm
Deneyimli bi anne değilim benimde ilk hamileliğim fakat büyüklerimiz ve bebek sahibi olan arkadaşlarımın tavsiye ettiği büyüyen beşik alınmalı. İlk aylarda yanımızda yatacağı için ayrıca küçük sallanan bir beşik ihtiyacı olacak. Ben büyüyen beşiği tercih ettim yanımızda yatacağı dönem içinde sallanan beşik alacağım.Kızlar günaydın :) Haftasonu Bebek odası bakmaya gittik, fiyatlar çok yüksek 3 binden 8-9 bine kadar Bebek odası var İstanbul Modoko da. Daha ucuzunu göremedik. Aklıma bir şey takıldı size sormak istiyorum. Beşik illa sallanmalı mı sizce ? Büyüyen beşikler sallanmıyor ve bütün takımlar genellikle büyüyen beşikli. Ben onlardan birini beğendim ama annem illa sallansın diyor. Deneyimli anneler bu konudaki görüşleriniz nelerdir ? Sallanan beşik olmazsa olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?