- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.681
Kızlar günaydın :) Haftasonu Bebek odası bakmaya gittik, fiyatlar çok yüksek 3 binden 8-9 bine kadar Bebek odası var İstanbul Modoko da. Daha ucuzunu göremedik. Aklıma bir şey takıldı size sormak istiyorum. Beşik illa sallanmalı mı sizce ? Büyüyen beşikler sallanmıyor ve bütün takımlar genellikle büyüyen beşikli. Ben onlardan birini beğendim ama annem illa sallansın diyor. Deneyimli anneler bu konudaki görüşleriniz nelerdir ? Sallanan beşik olmazsa olmaz mı ?
Benim düşüncem baya farklıKızlar günaydın :) Haftasonu Bebek odası bakmaya gittik, fiyatlar çok yüksek 3 binden 8-9 bine kadar Bebek odası var İstanbul Modoko da. Daha ucuzunu göremedik. Aklıma bir şey takıldı size sormak istiyorum. Beşik illa sallanmalı mı sizce ? Büyüyen beşikler sallanmıyor ve bütün takımlar genellikle büyüyen beşikli. Ben onlardan birini beğendim ama annem illa sallansın diyor. Deneyimli anneler bu konudaki görüşleriniz nelerdir ? Sallanan beşik olmazsa olmaz mı ?
Canım ben kızımda oda takımını almadım önce..1,5 -2 yıl kullancağımız beşik aldım..2 yaşında genç odası aldım direk..Yatağına korumalık yaptırdık..4-5 yaşında korumalığı çıkardık.Uzun yıllar kullanabilsin diye genç odası mantıklı geldi.. Bu bebeğime de aynı şekilde 2 yıl beşik sonrasında genç odası alacağım..Beşikli takımlar çocuksu oluyor..Okul çağına gelmeden yeniden takım alınıyor.. Birde sonradan yatak haline gelen beşiklerinde görüntüsü falan açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi..Başlıkları felan hoş durmuyor..Kızlar günaydın :) Haftasonu Bebek odası bakmaya gittik, fiyatlar çok yüksek 3 binden 8-9 bine kadar Bebek odası var İstanbul Modoko da. Daha ucuzunu göremedik. Aklıma bir şey takıldı size sormak istiyorum. Beşik illa sallanmalı mı sizce ? Büyüyen beşikler sallanmıyor ve bütün takımlar genellikle büyüyen beşikli. Ben onlardan birini beğendim ama annem illa sallansın diyor. Deneyimli anneler bu konudaki görüşleriniz nelerdir ? Sallanan beşik olmazsa olmaz mı ?
Tessekkur ederm canm @yusufseyma benimde dr görunmem gerk
Canım bende son kontrıolde rahimde kasılma gibi ağrıların olduğunu söylemiştim..Dr..yazdı alamadım henüz..Bugün alacağım inşallah..Özellikle öksürdüğüm zaman falan feci kasılmalar oluyorArkadaşlar rahimde kasılma olup magnezyum başlayan var mı aranızda ?
Ne güzel başlamış seninki :) Benimki tembel çıktı hiç ses yok henüz.. hafta sonu kızla bekledik ama nafileKızlar bende son 2 gündür baya baya pat pat vuruyor tabi çok hafif daha 2.gebelik olduğu için 16 hafta başındayım daha :))
Bizimde ilk önce kapalıydı bacak aramız..Dr.umuz rahatsız etti biraz yine tık yok..Bizide cinsiyet konusunda çok heyecanlı görünce 10-15 dk sonra yeniden alayım dedi..Sonra gösterdi beyfendi :)Kızlar halen cınsıyet ogrenemedık Bacaklarını pek acmıyormus bebegım doktor %60kız gıbı ama emın de degılım dedı. Ikı hafta sonra 4lu test ıcın cagırdı sızce cınsıyetı bu haftada hala ogrenememek normal mı?
Bende kızıma bebek odası almadım çocuk odası aldım yatağı vardı ama oyun parkı aldım şık görünümlü e bebekten çok memnunum sallanabilir ama ben hiç öyle kullanmadım kızımı hiç sallamadan büyüttüm 3 yaşında hala yatıyor :))kizlar ben kizima park yatagi almistim..kizim suan 3 yasinda ve halen icinde uyuyor..buarada ben kizimi hic sallamadi.ama cocuk cocuga fark var.bazi cocuklar salliyarak uyuyor..allah kismetse yazin kizima oda yapicam..
Ben bunu doktora söylemiştim hamilelikten dolayı olduğunu anlamadım :) ama magnezyum başladı. Kasılmalar ve ağrılar içinmişGünaydın kızlar.mümkün olduğunca sol tanıma yatıyorum ancak gece uykumdan sol kalçam ve bacağımda ağrıyla uyanıyorum. Sağıma yatınca da benzer durum oluyor.bu sefer de sağ tarafımda ağrıyla uyanıyorum. Bazı sabahlar ağrının geçmesi birkaç saat sürüyor.sizde de benzer ağrışar oluyor mu?bu durum normal mi?
Benim bugün de baya vuruyor canım kuran hatimine başladık uzun süre oturunca eğilince karnıma doğru hemen vuruyor rahatsız oldu beyfendi heralde :))) sende yakında duyarsın canımNe güzel başlamış seninki :) Benimki tembel çıktı hiç ses yok henüz.. hafta sonu kızla bekledik ama nafile
aynen hangi tarafa yatarsam bende de uyuşma ağrı oluyor. normal sanırımGünaydın kızlar.mümkün olduğunca sol tanıma yatıyorum ancak gece uykumdan sol kalçam ve bacağımda ağrıyla uyanıyorum. Sağıma yatınca da benzer durum oluyor.bu sefer de sağ tarafımda ağrıyla uyanıyorum. Bazı sabahlar ağrının geçmesi birkaç saat sürüyor.sizde de benzer ağrışar oluyor mu?bu durum normal mi?
Allah kabul etsin canım..bizler içinde dua et inşallahBenim bugün de baya vuruyor canım kuran hatimine başladık uzun süre oturunca eğilince karnıma doğru hemen vuruyor rahatsız oldu beyfendi heralde :))) sende yakında duyarsın canım
Aa biz de çilek de beğendik :) hangi takımı beğendiniz ? Biz romantic baby yi beğendikTam aklımdaki soruları sormuşsun
Bende büyüyen beşik istiyorum.çilekte beğendik ama sallanmıyor sanırım
Gelen yorumlara göre karar veririm bende.
Ne zamana aldın canım ? Ben ibrahim kaleoğluna aldım 19+3 e aldım doktor dedi erken mi acaba?bu arada ayrıntılı ultrason için Recep Has'tan randevu alabildimm. çok mutluyum :)
Hayırlı olsun ne zaman gideceksin ? Ben de Tecep Has tan aldım 24 mayısta gideceğim. Hangimiz önce gidersek yorumları paylaşırız.bu arada ayrıntılı ultrason için Recep Has'tan randevu alabildimm. çok mutluyum :)
Canım bende son kontrıolde rahimde kasılma gibi ağrıların olduğunu söylemiştim..Dr..yazdı alamadım henüz..Bugün alacağım inşallah..Özellikle öksürdüğüm zaman falan feci kasılmalar oluyor
ben 1 mayıs'ta gideceğim :) 21+3 oluyorum o zaman tabii ki paylaşırımm yorumları :)Hayırlı olsun ne zaman gideceksin ? Ben de Tecep Has tan aldım 24 mayısta gideceğim. Hangimiz önce gidersek yorumları paylaşırız.
İnşallah geçer canım kalbini ferah tut Rabbim korusun yavruşlarımızı biz O'na emanet ettik...Sen kasılmaları hissediyormusun peki ? Yani karnında kasılma oluyormuBenim de ultrasonda da görüldü magnezyum başladım sabah akşam alıyorum 10 gun sonra gel dedi inş geçer. Yoksa rapor verecek sanırım çalışamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?