2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Tam aklımdaki soruları sormuşsun
Bende büyüyen beşik istiyorum.çilekte beğendik ama sallanmıyor sanırım
Gelen yorumlara göre karar veririm bende.

Benim düşüncem baya farklı. Sadece park yatak alıcam kısmetse tabi. Uzun süre kullanılıyormuş. Bir kaç yıl sonra da güzel bir çocuk odası. Büyüyen beşiği etrafımda kimse kullanamadı. Bebekken daha pratik bir beşik kullanışlı oluyor. Büyütülmüş haline de sığmıyorlarmış. Park yatağın görüntüsü pek cazip gelmiyor ama önemli olan kullanabilmek. Binlerce lira verdiğim bir eşyayı da kullanabilmek isterim.

kizlar ben kizima park yatagi almistim..kizim suan 3 yasinda ve halen icinde uyuyor..buarada ben kizimi hic sallamadi.ama cocuk cocuga fark var.bazi cocuklar salliyarak uyuyor..allah kismetse yazin kizima oda yapicam..

Canım ben kızımda oda takımını almadım önce..1,5 -2 yıl kullancağımız beşik aldım..2 yaşında genç odası aldım direk..Yatağına korumalık yaptırdık..4-5 yaşında korumalığı çıkardık.Uzun yıllar kullanabilsin diye genç odası mantıklı geldi.. Bu bebeğime de aynı şekilde 2 yıl beşik sonrasında genç odası alacağım..Beşikli takımlar çocuksu oluyor..Okul çağına gelmeden yeniden takım alınıyor.. Birde sonradan yatak haline gelen beşiklerinde görüntüsü falan açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi..Başlıkları felan hoş durmuyor..

Arkadaşlar rahimde kasılma olup magnezyum başlayan var mı aranızda ?
Canım bende son kontrıolde rahimde kasılma gibi ağrıların olduğunu söylemiştim..Dr..yazdı alamadım henüz..Bugün alacağım inşallah..Özellikle öksürdüğüm zaman falan feci kasılmalar oluyor

Bizimde ilk önce kapalıydı bacak aramız..Dr.umuz rahatsız etti biraz yine tık yok..Bizide cinsiyet konusunda çok heyecanlı görünce 10-15 dk sonra yeniden alayım dedi..Sonra gösterdi beyfendi :)

kizlar ben kizima park yatagi almistim..kizim suan 3 yasinda ve halen icinde uyuyor..buarada ben kizimi hic sallamadi.ama cocuk cocuga fark var.bazi cocuklar salliyarak uyuyor..allah kismetse yazin kizima oda yapicam..
Bende kızıma bebek odası almadım çocuk odası aldım yatağı vardı ama oyun parkı aldım şık görünümlü e bebekten çok memnunum sallanabilir ama ben hiç öyle kullanmadım kızımı hiç sallamadan büyüttüm 3 yaşında hala yatıyor :))

Ben bunu doktora söylemiştim hamilelikten dolayı olduğunu anlamadım :) ama magnezyum başladı. Kasılmalar ve ağrılar içinmiş

Ne güzel başlamış seninki :) Benimki tembel çıktı hiç ses yok henüz.. hafta sonu kızla bekledik ama nafile
Benim bugün de baya vuruyor canım kuran hatimine başladık uzun süre oturunca eğilince karnıma doğru hemen vuruyor rahatsız oldu beyfendi heralde :))) sende yakında duyarsın canım

aynen hangi tarafa yatarsam bende de uyuşma ağrı oluyor. normal sanırım

Benim bugün de baya vuruyor canım kuran hatimine başladık uzun süre oturunca eğilince karnıma doğru hemen vuruyor rahatsız oldu beyfendi heralde :))) sende yakında duyarsın canım
Allah kabul etsin canım..bizler içinde dua et inşallah bizde bekliyoruz bakalım paşanın keyfisini

Benim de ultrasonda da görüldü magnezyum başladım sabah akşam alıyorum 10 gun sonra gel dedi inş geçer. Yoksa rapor verecek sanırım çalışamayacağım

Benim de ultrasonda da görüldü magnezyum başladım sabah akşam alıyorum 10 gun sonra gel dedi inş geçer. Yoksa rapor verecek sanırım çalışamayacağım
İnşallah geçer canım kalbini ferah tut Rabbim korusun yavruşlarımızı biz O'na emanet ettik...Sen kasılmaları hissediyormusun peki ? Yani karnında kasılma oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…