- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.701
canim bende hic sallamadim ve halende park yatekta uyuyor..bu yaz ona genc odasi yapicaz.Bende kızıma bebek odası almadım çocuk odası aldım yatağı vardı ama oyun parkı aldım şık görünümlü e bebekten çok memnunum sallanabilir ama ben hiç öyle kullanmadım kızımı hiç sallamadan büyüttüm 3 yaşında hala yatıyor :))
Canım geçmiş olsun. Benimde durum aynı son kontrolümde Dr ultrason da gördü kasılma olduğunu ve banada ilaç verdi. Neden oluyormuş sakıncası ne onunla ilgili bilgi alamadım. Senin bir bilgin var mı?Arkadaşlar rahimde kasılma olup magnezyum başlayan var mı aranızda ?
Yaa ne guzel biz de tatlı birseyler yedik bi saat sonra doktor yenıden baktı yine aynı bıraz karnıma vurdu kıpırdasın diye ama cok az actı yani anlık birseydı oyuzden ıkı hafta sonra cagırdıgında bakıcaz Ogrenmek de ayrı heyecan ogrenmemek de ❤Bizimde ilk önce kapalıydı bacak aramız..Dr.umuz rahatsız etti biraz yine tık yok..Bizide cinsiyet konusunda çok heyecanlı görünce 10-15 dk sonra yeniden alayım dedi..Sonra gösterdi beyfendi :)
Bana doktor vermıstınama suda eritip iciyorsun beni cok kusturdugu ıcınben bıraktım onu canımCanım geçmiş olsun. Benimde durum aynı son kontrolümde Dr ultrason da gördü kasılma olduğunu ve banada ilaç verdi. Neden oluyormuş sakıncası ne onunla ilgili bilgi alamadım. Senin bir bilgin var mı?
bu konu gerçekten tecrübe gerektiriyormuş. detayları bilmek gerekiyor. ben hata sonu lcw de baktık ürünler neredeyse mothercare e yakınlar. e bebek deki tekstili hiç sevmedim ben.Mothercarede indirim oluyor . Urunleri guzel . Ben citcitli bady almistim besli paket ayak kismi bol ustte bayagi acikti yakasi. Alinca bunlarada dikkat edin. Citcitli badyde yakasi citcitli iyi oluyor. Duz olanlar yakasi acik oluyor bayagi.
evet cnm internetten aldım. lcw da beğendim ben. ordanda bakıcam. e bebek hiç beğenmedim tekstil ürünlerini iyi olanlarda kalitesine göre yinede pahalı.İnternettenmi alışveriş yaptın canım.bide oraya bakıyım.
Bana hap olarak verdi. Herhangibir sıkıntı yaşamiyorum şuanlik canım.Bana doktor vermıstınama suda eritip iciyorsun beni cok kusturdugu ıcınben bıraktım onu canım
Kesinlikle insan deneyerek ogreniyor. Lcw arkadasin tanidigi var urunlerindeki boya zararsizmis guvenilir. Lcw den de cok aliyorum fiyatida uygun. Cok para vermeyede gerek yok cabuk buyuyorlar. Lcw citcitli badyleri pek begenmiyorum. Pamuklu degil terletiyor. Erkek bebek cok terliyor sicagi sevmiyor. O yonden mothercare kotonkids de iyi. Kotonda tek kalmis urunlerde indirimde oluyor. Urunleri pamuklu. Tulum ogluma mothercare kullaniyorum battaniyeyle yatmiyor. Lcw kiki terletiyor pamuk degil . E bebekten kiyafet almadim battaniye almistim . Normal magazalardanda oamuklu aliyorum. Cok koyu renk almiyorum . Koyu renkte boya fazla oluyor. Yikarkende boya vermesin diye tercih etmiyorum. Lacivert kirmizi siyah bunlardan cok az var . Hediye gelmistir. Erkekte kirmizi cok olmuyor zaten.bu konu gerçekten tecrübe gerektiriyormuş. detayları bilmek gerekiyor. ben hata sonu lcw de baktık ürünler neredeyse mothercare e yakınlar. e bebek deki tekstili hiç sevmedim ben.
Kaç gündür kullanıyorsun?Bana hap olarak verdi. Herhangibir sıkıntı yaşamiyorum şuanlik canım.
1 haftadır kullanıyorum.Kaç gündür kullanıyorsun?
Mide-boğaz yanması var mı?1 haftadır kullanıyorum.
Çok şükür yok. Bende öyle bir yan etki yapmadı.Mide-boğaz yanması var mı?
Ya canım bu kondilom gibi bişey ya da et beni bende de çıktı 1 tane vajina dış dudağında henüz doktora göstermedim 4-5 hafta oldu normal Doğum riski dışında sıkıntı yaratıyor mu acaba ? Ve senin 1 tane miydi ?canim sorma ya evet ilk hamileligim ben daha ilk hafta hamile oldugumu ögrenince vajinanin agiz kisminda kondilom ciktigini gordm dr bunun normal dogumla bebegin hem yüzüne hemde ses tellerine gececgini soyledi yuzde yuz sezeryan olcan dedi üc hafta sonra kondilom kendiligndn iyileşti dr bu sefrr virusu hala tasiyo ihtimaliyle sezeryan olabilirsn dedi doguma yakin test falan yapick virusu hala tasiyosam sezeryan olck yok kurtuldysm tamamen normal dogum ama çogu yerde okudm o virusler kolay kolay gecmezmis
büyüyen beşiklerin sallananları da var canım ben onlardan alacağımKızlar günaydın :) Haftasonu Bebek odası bakmaya gittik, fiyatlar çok yüksek 3 binden 8-9 bine kadar Bebek odası var İstanbul Modoko da. Daha ucuzunu göremedik. Aklıma bir şey takıldı size sormak istiyorum. Beşik illa sallanmalı mı sizce ? Büyüyen beşikler sallanmıyor ve bütün takımlar genellikle büyüyen beşikli. Ben onlardan birini beğendim ama annem illa sallansın diyor. Deneyimli anneler bu konudaki görüşleriniz nelerdir ? Sallanan beşik olmazsa olmaz mı ?
Saol canım ederim tabi inşallahh hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız bebişlerimiziAllah kabul etsin canım..bizler içinde dua et inşallahbizde bekliyoruz bakalım paşanın keyfisini
Bende yatağına ne zaman geçiririm bilmiyorum park yatak düşme tehlikesi yok sıcak oluyor ya hala tercihim o bide pembe olduğu için ikinci bebeğime kullanamam o yüzden kendi isteyene kadar yatsın :))canim bende hic sallamadim ve halende park yatekta uyuyor..bu yaz ona genc odasi yapicaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?