2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kasılma Nasıl birşeymiş canım ne oluyormuş kullan ilacını da falda etsin inşallah
Valla canım bilmiyorum ki, ben birşey hissetmedim, ebe, doktor takviye verdi mi diye sordu, magnezyum verdi dedim, kasılman mı var dedi, kasılma durumunda veriliyormuş ama ben birşey hissetmiyorum bir arkadaşın ultrasonda gözükmüş belki benim doktorda öyle görmüştür bilmiyorum açıklama yapmadı.

Doktorum kasılmalarim için magnezyum verdi çok iyi geldi. Biz de daha bebeğin yüzünü ultrason da göremedik doktor yakalamaya çok çalıştı ama yüzünü elleriyle kapatıyor babasından yüz gorumlugu istiyor galiba :):) ayrıntılı ultrason da inşallah herşeyi görürüz bu haftalarda sonra yüzü daha net olabilir

Aa biz de çilek de beğendik :) hangi takımı beğendiniz ? Biz romantic baby yi beğendik

Aynen bende romantik takımı beğendim :)
Onun iki türlüsü var.biri daha bütük altında büyük çekmecesi var.istersen yatak koyabiliyosun istersen çekmece olarak kullanıyosun.diğerine göre azcık daha büyük.
Diğerinin altında çekmece yok.
Bebişlerimiz huzurla uyusunlarda büyüsünler inşaallah :)

canm benim üc tane cikti benimde vajinanin dis dudak kisminda cikti dr eşinden aldgn enfeksiyonla olms dedi birlikteligi yasakladi ve eger sen onlari yaktirmazsn canim gittikce çogaliyoms semear die bi test var benimde yapmam gerekiyo ama eşimn iş yogunlugu nedeniyle gidip yapamadm ve iyi huylu mu kotu huylu mu onu ogrenmem lazm benimkiler aldigim vitamn haplariyla kendiligindn düştü ama hala izleri var ve virusu hala taşiyosam sezeryan kesin olacam

eger benimki kendiligndn düşmeseydi dr yakma işlemiyle onlari yakacakti ama kendilignden düştü

Ben hamile kalmadan 2 ay önce smear yaptırdım temizdi acaba diyorum et beni mi çoğalmadı büyümedi sadece 1 tane bilmedim ki zaman zaman aklıma geliyor endişeleniyorum

Ben hamile kalmadan 2 ay önce smear yaptırdım temizdi acaba diyorum et beni mi çoğalmadı büyümedi sadece 1 tane bilmedim ki zaman zaman aklıma geliyor endişeleniyorum
Canim 4 haftadr cikti dedin ya daha erken hemen çogalma yapmaz benim 3 tane cikti ve 2 ay boyunca kaldi ve hic cogalmadi sonra birer birer düştü sen yinede içini rahatlatmak içn dr görün bende ciktigi zamn baya bi kafami kurcaliyodu ya cok psikolojik bisy

Haklısın canım diğer kontrolümde göstericem korkuyorum inşallah benim de senin gibi düşer hayırlısı ile ikimizde kurtuluruz

canm bende 20+1 oldm bugn ama hala hissetmiyorum herkes normal desede içim rahat degil bence sende cok endişelenme ilk hamilelikte 23.haftaya kadar hissetmeyende oluyoms

Öncelikle merhaba,

Benim de kızım olacak kısmetse Doğum tarihimiz 21 eylül görünüyor. Hareketlerini yaklaşık bir haftadır hissediyorum. İlk bir kaç gün iyice konsantre olup bekledim öyle hissettim ama şuna ben hareket halindeyken bile hissedebiliyorum hatta eşim de hissetti elini karnıma koyunca.

Ben de hamilelik başından beri folik asit ve d vitamini haricinde bir şey kullanmamıştım, bir hafta önce doktorum folik asiti bıraktırıp yerine decavit verdi ama benim herhangi bir kasılmam olmadı şimdilik. O yüzden magnezyum mu daha doğru decavit mi bilemedim.

Ultrasonda kızım yüzünü bize döndü her muayenede :) 3 boyutlu fotoğrafı bile var. Bence ona çok takılma tamamen tesadüf yüzünü dönmemesi. Bizim bebek de kıpır kıpır sürekli pozisyon değiştiriyor. Henüz uyuduğuna biz de denk gelmedik.
Sağlıklı bir hamilelik ve bebek dilerim :)

doktoruma bir keresinde uyuyor mu diye sordum. onu anlayamıyoruz ama anneler sorunca üzülmesinler diye evet diyorum dedi :) :) bizimki de bir seferinde poposunu dönmüştü ne yaptıysak döndüremedik, keyiflerine bağlı hiç üzüleceğin bişey değil tamamen onların rahatıyla alakalı keyfi yerindedir :)))
ben de 19 + 4 üm 4 gündür böyle pıt pıt bişeyler oluyo kaşındırıyo ama hareket mi onu bile anlamadım. kiloluyum belkide o yüzden geç hissederim diye düşündüm hep.

acaba cinsel ilişki sırasında korunma yöntemiyle mi alakalı geçiyor ? hamilelikten önce bir kez ben de enfeksiyon kapmıstım ama tabi et beni gibi birşey yoktu

Bana verile osteocare günde 2 kere alıyorum yemeklerle birlikte, mide yanması ve reflüe için az az sık sık yemek yemek, uyumadan 2 saat önce yeme içme işlemini bırakmak, biraz yüksek yastıkta yatmak gerek geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun. Benimde durum aynı son kontrolümde Dr ultrason da gördü kasılma olduğunu ve banada ilaç verdi. Neden oluyormuş sakıncası ne onunla ilgili bilgi alamadım. Senin bir bilgin var mı?

Doktor stres ve çalışma hayatı dedi ben 12 saat dışarda kalıyorum 10 gun magnezyum kullanıp gidecem gecmezse istirahat verecek sanırım en negatif yanı kasılmalar gecmezse erken doğum

İnşallah geçer canım kalbini ferah tut Rabbim korusun yavruşlarımızı biz O'na emanet ettik...Sen kasılmaları hissediyormusun peki ? Yani karnında kasılma oluyormu

Sancı hissediyorum arada batma gibi göbek deliği çevremde özellikle ben rahim genişliyordur falan diye düşünüyordum. Ama kasılmaymış o. İnş sağlıkla kucağımıza alacağımız güne de şahit oluruz

herkese günaydınlar : ) kızlar çatlak kremi kullananlar var mı ? önerileriniz ya da memnun kaldığınız markalar var mı ben de almayı düşünüyorum da artık?

Ya bende de mi öyle birşey var acaba bende aşırı batma oluyor bende rahim genişliyordur diyordum

herkese günaydınlar : ) kızlar çatlak kremi kullananlar var mı ? önerileriniz ya da memnun kaldığınız markalar var mı ben de almayı düşünüyorum da artık?
Canım ben evdeki bütün yağları karıştırdım onları sürüyorum. Badem yağı Hindistan cevizi yağı kantaron yağı. Bir de eczanede e vitamini satılıyormuş damla şeklinde ondan da alıp katacağım içine. Ama tamamen ben uydurdum yani maksat nemlendirmek cilde esneklik kazandırmak.

Benim kızım da aynı biz de 19+6 yız bugün.Aynı gün doğacaklar sanırım.Bizimki de uykudayken yüzünü kapatıyor uyanıkken doktor yakalayamıyor.Tam net yüzünü göremedik mercimeğimizin. Ben de hareketlerini nadir hissediyorum gün içinde sık sık olmuyor.Belki bir kez seğiriyor. Allah sağlıklı doğum versin onlar sağlıklı eli yüzü düzgün olsun da gerisi önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…