- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.721
Kasılma Nasıl birşeymiş canım ne oluyormuş kullan ilacını da falda etsin inşallahKaç gündür kullanıyorsun?
Valla canım bilmiyorum ki, ben birşey hissetmedim, ebe, doktor takviye verdi mi diye sordu, magnezyum verdi dedim, kasılman mı var dedi, kasılma durumunda veriliyormuş ama ben birşey hissetmiyorum bir arkadaşın ultrasonda gözükmüş belki benim doktorda öyle görmüştür bilmiyorum açıklama yapmadı.Kasılma Nasıl birşeymiş canım ne oluyormuş kullan ilacını da falda etsin inşallah
Doktorum kasılmalarim için magnezyum verdi çok iyi geldi. Biz de daha bebeğin yüzünü ultrason da göremedik doktor yakalamaya çok çalıştı ama yüzünü elleriyle kapatıyor babasından yüz gorumlugu istiyor galiba :):) ayrıntılı ultrason da inşallah herşeyi görürüz bu haftalarda sonra yüzü daha net olabilirMerhaba herkese,
İlk kez yazıyorum ama en başından beri sizi takip ediyorum. Kısmetse ben de 7 eylülde bebeğimi bekliyorum. Şu an 19+5 iz. Fakat daha hiç hareketleri hissetmedim. Merak ettiğimden dolayı haftasonu doktora gittik. Bebek iyi, çok hareketli, suyum yeterli, her şey normal fakat neden hareketleri hala hissetmedim bilmiyorum. Hemen hemen hepiniz hissetmeye başlamışsınız doğum tarihleriniz benden daha geç olmasına rağmen.
Bunun dışında benim de hafif kasılmalarım olduğu için doktor bana decavit verdi. Bu zamana kadar hiçbir vitamini kullanmadım folik asit dışında. Decavit doğru bir tercih mi, yoksa magnezyum mu kullanılmalı? Haftasonu ayrıntılı ultrasona gireceğim, bu soruları doktora soracağım fakat yine de fikrinizi öğrenmek istedim.
Bunun dışında doktora normal aralıklarla gitmemize rağmen henüz hiç bebeğimin yüzünü ultrasonda yakalayamadık. Hiç rahat durmuyor, devamlı hareket halinde, uyuduğuna hiç şahit olmadık. Sizlerin bebekleri de böyle mi? Kız bebek bekliyorum bu arada.
Herkese sağlıklı bebişler, kolay doğumlar dilerim. Cevaplarınızı bekliyorum
Aa biz de çilek de beğendik :) hangi takımı beğendiniz ? Biz romantic baby yi beğendik
evet cnm internetten aldım. lcw da beğendim ben. ordanda bakıcam. e bebek hiç beğenmedim tekstil ürünlerini iyi olanlarda kalitesine göre yinede pahalı.
canm benim üc tane cikti benimde vajinanin dis dudak kisminda cikti dr eşinden aldgn enfeksiyonla olms dedi birlikteligi yasakladi ve eger sen onlari yaktirmazsn canim gittikce çogaliyoms semear die bi test var benimde yapmam gerekiyo ama eşimn iş yogunlugu nedeniyle gidip yapamadm ve iyi huylu mu kotu huylu mu onu ogrenmem lazm benimkiler aldigim vitamn haplariyla kendiligindn düştü ama hala izleri var ve virusu hala taşiyosam sezeryan kesin olacamYa canım bu kondilom gibi bişey ya da et beni bende de çıktı 1 tane vajina dış dudağında henüz doktora göstermedim 4-5 hafta oldu normal Doğum riski dışında sıkıntı yaratıyor mu acaba ? Ve senin 1 tane miydi ?
eger benimki kendiligndn düşmeseydi dr yakma işlemiyle onlari yakacakti ama kendilignden düştüYa canım bu kondilom gibi bişey ya da et beni bende de çıktı 1 tane vajina dış dudağında henüz doktora göstermedim 4-5 hafta oldu normal Doğum riski dışında sıkıntı yaratıyor mu acaba ? Ve senin 1 tane miydi ?
Ben hamile kalmadan 2 ay önce smear yaptırdım temizdi acaba diyorum et beni mi çoğalmadı büyümedi sadece 1 tane bilmedim ki zaman zaman aklıma geliyor endişeleniyorumcanm benim üc tane cikti benimde vajinanin dis dudak kisminda cikti dr eşinden aldgn enfeksiyonla olms dedi birlikteligi yasakladi ve eger sen onlari yaktirmazsn canim gittikce çogaliyoms semear die bi test var benimde yapmam gerekiyo ama eşimn iş yogunlugu nedeniyle gidip yapamadm ve iyi huylu mu kotu huylu mu onu ogrenmem lazm benimkiler aldigim vitamn haplariyla kendiligindn düştü ama hala izleri var ve virusu hala taşiyosam sezeryan kesin olacam
Canim 4 haftadr cikti dedin ya daha erken hemen çogalma yapmaz benim 3 tane cikti ve 2 ay boyunca kaldi ve hic cogalmadi sonra birer birer düştü sen yinede içini rahatlatmak içn dr görün bende ciktigi zamn baya bi kafami kurcaliyodu ya cok psikolojik bisyBen hamile kalmadan 2 ay önce smear yaptırdım temizdi acaba diyorum et beni mi çoğalmadı büyümedi sadece 1 tane bilmedim ki zaman zaman aklıma geliyor endişeleniyorum
Haklısın canım diğer kontrolümde göstericem korkuyorum inşallah benim de senin gibi düşer hayırlısı ile ikimizde kurtuluruzCanim 4 haftadr cikti dedin ya daha erken hemen çogalma yapmaz benim 3 tane cikti ve 2 ay boyunca kaldi ve hic cogalmadi sonra birer birer düştü sen yinede içini rahatlatmak içn dr görün bende ciktigi zamn baya bi kafami kurcaliyodu ya cok psikolojik bisy
canm bende 20+1 oldm bugn ama hala hissetmiyorum herkes normal desede içim rahat degil bence sende cok endişelenme ilk hamilelikte 23.haftaya kadar hissetmeyende oluyomsMerhaba herkese,
İlk kez yazıyorum ama en başından beri sizi takip ediyorum. Kısmetse ben de 7 eylülde bebeğimi bekliyorum. Şu an 19+5 iz. Fakat daha hiç hareketleri hissetmedim. Merak ettiğimden dolayı haftasonu doktora gittik. Bebek iyi, çok hareketli, suyum yeterli, her şey normal fakat neden hareketleri hala hissetmedim bilmiyorum. Hemen hemen hepiniz hissetmeye başlamışsınız doğum tarihleriniz benden daha geç olmasına rağmen.
Bunun dışında benim de hafif kasılmalarım olduğu için doktor bana decavit verdi. Bu zamana kadar hiçbir vitamini kullanmadım folik asit dışında. Decavit doğru bir tercih mi, yoksa magnezyum mu kullanılmalı? Haftasonu ayrıntılı ultrasona gireceğim, bu soruları doktora soracağım fakat yine de fikrinizi öğrenmek istedim.
Bunun dışında doktora normal aralıklarla gitmemize rağmen henüz hiç bebeğimin yüzünü ultrasonda yakalayamadık. Hiç rahat durmuyor, devamlı hareket halinde, uyuduğuna hiç şahit olmadık. Sizlerin bebekleri de böyle mi? Kız bebek bekliyorum bu arada.
Merhaba herkese,
Merhaba herkese,
canm benim üc tane cikti benimde vajinanin dis dudak kisminda cikti dr eşinden aldgn enfeksiyonla olms dedi birlikteligi yasakladi ve eger sen onlari yaktirmazsn canim gittikce çogaliyoms semear die bi test var benimde yapmam gerekiyo ama eşimn iş yogunlugu nedeniyle gidip yapamadm ve iyi huylu mu kotu huylu mu onu ogrenmem lazm benimkiler aldigim vitamn haplariyla kendiligindn düştü ama hala izleri var ve virusu hala taşiyosam sezeryan kesin olacam
H hanimcik kasılma başlamamıştı, benim hissettiğim birşey yoktu en azından ama doktor son kontrolde verdi magnezyumu, eninde sonunda başlıyormuş kasılmalar, mideyi rahatsız ettiği için gece kullanımı öneriliyor. Bana verdiği magnezyum bitkisel ve hap şeklinde.
Rahatsız edip etmediğini anlayamadım çünkü, zaten mide ve mideden kaynaklı boğaz yanmam başlamıştı. asit döküyorlar sanki boğazıma, fena rahatsız ediyor bakalım önlemini bulabilecekmiyim yemediğim şey kalmadı kaç gündür
Canım geçmiş olsun. Benimde durum aynı son kontrolümde Dr ultrason da gördü kasılma olduğunu ve banada ilaç verdi. Neden oluyormuş sakıncası ne onunla ilgili bilgi alamadım. Senin bir bilgin var mı?
İnşallah geçer canım kalbini ferah tut Rabbim korusun yavruşlarımızı biz O'na emanet ettik...Sen kasılmaları hissediyormusun peki ? Yani karnında kasılma oluyormu
Ya bende de mi öyle birşey var acaba bende aşırı batma oluyor bende rahim genişliyordur diyordumSancı hissediyorum arada batma gibi göbek deliği çevremde özellikle ben rahim genişliyordur falan diye düşünüyordum. Ama kasılmaymış o. İnş sağlıkla kucağımıza alacağımız güne de şahit oluruz
Canım ben evdeki bütün yağları karıştırdım onları sürüyorum. Badem yağı Hindistan cevizi yağı kantaron yağı. Bir de eczanede e vitamini satılıyormuş damla şeklinde ondan da alıp katacağım içine. Ama tamamen ben uydurdum yani maksat nemlendirmek cilde esneklik kazandırmak.herkese günaydınlar : ) kızlar çatlak kremi kullananlar var mı ? önerileriniz ya da memnun kaldığınız markalar var mı ben de almayı düşünüyorum da artık?
Benim kızım da aynı biz de 19+6 yız bugün.Aynı gün doğacaklar sanırım.Bizimki de uykudayken yüzünü kapatıyor uyanıkken doktor yakalayamıyor.Tam net yüzünü göremedik mercimeğimizin. Ben de hareketlerini nadir hissediyorum gün içinde sık sık olmuyor.Belki bir kez seğiriyor. Allah sağlıklı doğum versin onlar sağlıklı eli yüzü düzgün olsun da gerisi önemli değil.Merhaba herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?