2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
herkese günaydınlar : ) kızlar çatlak kremi kullananlar var mı ? önerileriniz ya da memnun kaldığınız markalar var mı ben de almayı düşünüyorum da artık?
Günaydın ben internetten lierac catlak kremi satın aldım. Benimde bi arkadaşım kullanmış çok memnun kalmış. İnşallah bende memnun kalırım.. fakat doğal yağlar kullanan arkadaşlarda var gayetde memnunlar :) bu arada ben hamilelik takvimi yapmadım ama senınle doğum tarihimiz aynı görünüyor :)

ne güzel :) hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah : ) sebamed kullanan bikaç arkadaş vardı memnun kalan, bilgisi olan var mıdır acaba?

Merhaba Kızlar,
hamilelikle baslayan bir bagırsak tembelliğim var sanıyorum. Kabızlık sikayeti olan yahut iki üç güne bir byük tuvalete cıkan var mı? Bunu doktoru ile görüşen oldu mu? benim doktor muayeneme 9 gün var. Bilgisi olan var ise bu konuda yardımcı olacak bir bilgiye sahip var ise paylaşırsa sevinirim.

Selam, benim doktorum kabizlik durumunda kullanmam icin duphalac diye bir surup vermisti bir bardak suya 1 kasik atip icince cikariyor tuvalete canim. Bi arastir istersen benim bi kac kez kabizlik sorunum olmustu ama suanda yok.. tabi bol su icmeyide ihmal etmiyorum

Doktor stres ve çalışma hayatı dedi ben 12 saat dışarda kalıyorum 10 gun magnezyum kullanıp gidecem gecmezse istirahat verecek sanırım en negatif yanı kasılmalar gecmezse erken doğum
Dikkat et kendine canım. Elinden geldiğince stres yapma.
Ben herhangibir kasılma hissetmiyorum. Doktor ultrason da farketti ilaç verdi ancak senin gibi tekrar kontrole çağırmadi. Kafama takıldı şimdi neden çağırmadi ki acaba

ne güzel :) hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah : ) sebamed kullanan bikaç arkadaş vardı memnun kalan, bilgisi olan var mıdır acaba?
İlk gebeligimde liriac aldim . Camasir yaglaniyor kokusu hosuma gitmedi. Kullanmayi biraktim. Bebek yagi ile dusta durulandim. İlk hamileligimde catlak yok. Bundada bebek yagi kullaniyorum. Catlaklarin ana bedeni kalsiyum eksikligi bol kalsiyum tuket. Kremlere para vermeye gerek yok. Bebe yagi zeytin yagi nemlendirici yaglar yeterli,

Kuru kayisi hasla yada yede. Bal kabagida ise yariyor. Ben probiyotikli multivitamin kullaniyorum kabiz yapmiyor. Bilmiyorum sende ise yararmi boyle tablet herkesin bunyesi farkli

şuan aynı şeyden müzdaribim. çatlamak üzereyim nerdeyse. mümkün değil bağırsağımda en ufak bi hareket yok. taş kesmiş sanki. baş ağrısı uykusuzluk ve sinir yapıyo. sabah sıcak suya zeytin yağı koydum ılık süt içtim banamısın demiyor. geçen hafta gittim doktora kayısı öneriyor. bir faydası yok bana. şimdi de doktoru aradım. dönüş yapmasını bekliyorum. dahada aramazsa duphalac diye şurup varmış gidip onu alıcam eczaneden

Canım yanlış bilmiyorsam süt zaten kabız yapar bol posalı şeyler ye kayısı incir çok fayda edilor

Selam,bana doktorum süt fazla içme kabızlık yapar süt yerine yoğurt ayran tüket dedi. Hatta probiyotik yoğurt tüket ama her gün Yeme alışkanlık yapmasın dedi. Ben bir de bol baharat tüketiyorum. Özellikle kimyon ve acı tüketiyorum. Baharatlardan dolayı Gaz problemim olmuyor.

Ben özellikle eğildiğimde,sinir stres olduğumda göbek deliğim etrafında sancı ve gerilme hissediyorum.demek kasılmaymış onlar.

bende aksine ishalden şikayetçiyim yaklaşık 9 gündür ishalim var çok erik, yeni dünya falan yiyorum ondan heralde diye düşündğm ama şimdi bi doktora danışmayı planlıyorum artık.

Belki azdır seninki ultrasonda ben bebeğimin yerinin çok rahat olmadığını sıkışık olduğunu gördüm doktora sordum aferin dedi, gerilmelerden dolayı rahat değil dedi. 24ünde tekrar gideceğim yazarım durumumu

herkese günaydınlar : ) kızlar çatlak kremi kullananlar var mı ? önerileriniz ya da memnun kaldığınız markalar var mı ben de almayı düşünüyorum da artık?
tavsiye üzerine mustela başladım çatlak önleyici krem ve yağını kullanıyorum. ama daha dün başladım :)

Ya bende de mi öyle birşey var acaba bende aşırı batma oluyor bende rahim genişliyordur diyordum

Olsa ultrasonda görülürdü herhalde ben en son Pendik Bölge Doğan Beye gittim çok şükür sonunda doktorumu buldum baya ilgilendi o farketti ben de bebeğin sıkışık olduğunu gördüm. Sende de olsa ultrasonda farkedilirdi diye düşünüyorum

Kabızlık bendede olan bir problem..Sebze yemeklerini daha çok tüketin kepek ekmeği kullanın kızlar normale dönüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…