- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.761
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Inşallah en kisa surede geçer kasılmalar. Iyi haberlerini bekliyorum.Belki azdır seninki ultrasonda ben bebeğimin yerinin çok rahat olmadığını sıkışık olduğunu gördüm doktora sordum aferin dedi, gerilmelerden dolayı rahat değil dedi. 24ünde tekrar gideceğim yazarım durumumu
Dikkat et canım sinir stres yapma benim dikkat ettiğim yorulunca batma oluyor birde eşim araba kullanınca stres olunca bakma oluyor ama çimartesi randevu vardı doktor sıkıntı olmadığını söyledi çok şükürOlsa ultrasonda görülürdü herhalde ben en son Pendik Bölge Doğan Beye gittim çok şükür sonunda doktorumu buldum baya ilgilendi o farketti ben de bebeğin sıkışık olduğunu gördüm. Sende de olsa ultrasonda farkedilirdi diye düşünüyorum
ya bu durum ani kilo alımına da neden oluyor değil mi cok sinir bozucuşuan aynı şeyden müzdaribim. çatlamak üzereyim nerdeyse. mümkün değil bağırsağımda en ufak bi hareket yok. taş kesmiş sanki. baş ağrısı uykusuzluk ve sinir yapıyo. sabah sıcak suya zeytin yağı koydum ılık süt içtim banamısın demiyor. geçen hafta gittim doktora kayısı öneriyor. bir faydası yok bana. şimdi de doktoru aradım. dönüş yapmasını bekliyorum. dahada aramazsa duphalac diye şurup varmış gidip onu alıcam eczaneden
sağol canım bu şurubu aratırayım işler yogun ancak okuyabildimSelam, benim doktorum kabizlik durumunda kullanmam icin duphalac diye bir surup vermisti bir bardak suya 1 kasik atip icince cikariyor tuvalete canim. Bi arastir istersen benim bi kac kez kabizlik sorunum olmustu ama suanda yok.. tabi bol su icmeyide ihmal etmiyorum
internetten arastırdıgım kadarıyla doğal probiyotik desteği öneriyorlar. Prebiyotikli yogurt ama bir on gün devam edecekmişsin. Bir cözüm bulmak sartKuru kayisi hasla yada yede. Bal kabagida ise yariyor. Ben probiyotikli multivitamin kullaniyorum kabiz yapmiyor. Bilmiyorum sende ise yararmi boyle tablet herkesin bunyesi farkli
cok erik yemek ishal yapar evet azaltınca ishal gecebilir hatta bıraksanbende aksine ishalden şikayetçiyim yaklaşık 9 gündür ishalim var çok erik, yeni dünya falan yiyorum ondan heralde diye düşündğm ama şimdi bi doktora danışmayı planlıyorum artık.
Ben 20+1 de gideceğim bazı doktorlar 20 ile 24 haftaları arası diyorkızlar bana ayrıntılı ultrason için 22+0 a gün verdiler öncesinde yapmıyorlarmış. Bana sacma geldi 20-22. haftalar arasında değil miydi? Sizin tarihler ne zamana? Daha önce gitmeyi düşünüyorum özel sigorta süresi bitmek üzere cünkü
22 den once olmaz mi . 19+2 de yapilacak bana. Bence bosta randevu saati olmadigi icin o tarih verdi. Erken yaptirabilirsin. Bitmeden yaptir. Yoksa baska yerde yaptiracagini soyle.kızlar bana ayrıntılı ultrason için 22+0 a gün verdiler öncesinde yapmıyorlarmış. Bana sacma geldi 20-22. haftalar arasında değil miydi? Sizin tarihler ne zamana? Daha önce gitmeyi düşünüyorum özel sigorta süresi bitmek üzere cünkü
Kiş bebegi olmasi cok iyi. Kalin giydigi icin hem tutulmasi iyi oluyor hemde kisin mecbur evde oluyorsun hastada olmuyorlar. Citcitli zibin, ayakli tulum kimi ayaksiz tercih ediyor. Altlik ustluk. Duruma gire tulum ystune altlik ustten yelek onu sicakliga gore sen ayarla. Patikli corap iyi oluyor. Sıkmıyor. Banyo yaptirinca ustluk ve corap bi kat fazla giydirdim bana oyle dediler. . Emzirirken yelegini cikartirsin . Hem bebek hem sen terliyorsun. Giydirince bakarsin terledimi terlemedimi diye.Merhaba ben bebeğime neler alıcam hiç bilmiyorum kış bebeği olucak malum oyüzden biraz daha zor sanırım henüz hiç bişey almadım sizler neler alıyorsunuz tekstil olarak daha çok.paylaşırsanız sevinirim,teşekkür ederim.
Kasılma bu muymuşSancı hissediyorum arada batma gibi göbek deliği çevremde özellikle ben rahim genişliyordur falan diye düşünüyordum. Ama kasılmaymış o. İnş sağlıkla kucağımıza alacağımız güne de şahit oluruz
Yeni doğduğu zaman kundak yapma yok bizde, eli kolu oynama başladığı zaman, uyurken uyanıyorlar diye uyurken yapan var sonradan.Arakadaslar sizlerde bebek kac ayliga kadar yada kac gunluk kundak yapiliyo ben hic yapmak istemem ama benim annem yanimda olacagi icn en az bir ay bebegi kundak yapar sizde boyle bsy var mi merak ettm
Ben kızımda kimseyi dinlemedim ve kundak yapmadım..Ama bu sefer yapmayı düşünüyorum..Kundak yapılan bebekler daha sakin ve uyku düzeni iyi olan bebekler oluyormuş.Bebek el ve ayakları serbest olunca en ufak hareketlerinde uykudan uyanıyormuş..Eski tip sımsıkı sarılan kundaktan yapmam ama tabiki daha gevsek bi tarzda sarmayı düşünüyorumArakadaslar sizlerde bebek kac ayliga kadar yada kac gunluk kundak yapiliyo ben hic yapmak istemem ama benim annem yanimda olacagi icn en az bir ay bebegi kundak yapar sizde boyle bsy var mi merak ettm
Canım kundaklama yeni doduğunda yapılıyor sadece 2 aydan sonra uygun görülmüyor.. Zira bu aylardan sonra bebekler kendi kendilerine yan ve yüzüstü dönme yeteneği kazanmaya başladıkları için.. Yüzüstü dönen kundaklı bebeklerde solunum sorunlarının ve ölümlerin olabileceğini söylüyorlar Allah korusun...Yeni doğduğu zaman kundak yapma yok bizde, eli kolu oynama başladığı zaman, uyurken uyanıyorlar diye uyurken yapan var sonradan.
Eskiden yapılan kundaklar gibi değil, kollarını oynatmaya başladıkları zaman sıçrayıp uyanıyorlar ya, o yüzden yapılıyor, sıkmadan sadece örtü içine koyuyorlar. Gözleri üzerindeyken yapıyorlardır belki de bilmiyorum, yaptıklarını ve neden yaptıklarını biliyorum sadece.Canım kundaklama yeni doduğunda yapılıyor sadece 2 aydan sonra uygun görülmüyor.. Zira bu aylardan sonra bebekler kendi kendilerine yan ve yüzüstü dönme yeteneği kazanmaya başladıkları için.. Yüzüstü dönen kundaklı bebeklerde solunum sorunlarının ve ölümlerin olabileceğini söylüyorlar Allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?