2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Inşallah en kisa surede geçer kasılmalar. Iyi haberlerini bekliyorum.

Dikkat et canım sinir stres yapma benim dikkat ettiğim yorulunca batma oluyor birde eşim araba kullanınca stres olunca bakma oluyor ama çimartesi randevu vardı doktor sıkıntı olmadığını söyledi çok şükür

ya bu durum ani kilo alımına da neden oluyor değil mi cok sinir bozucu

sağol canım bu şurubu aratırayım işler yogun ancak okuyabildim

Kuru kayisi hasla yada yede. Bal kabagida ise yariyor. Ben probiyotikli multivitamin kullaniyorum kabiz yapmiyor. Bilmiyorum sende ise yararmi boyle tablet herkesin bunyesi farkli
internetten arastırdıgım kadarıyla doğal probiyotik desteği öneriyorlar. Prebiyotikli yogurt ama bir on gün devam edecekmişsin. Bir cözüm bulmak sart

kızlar bana ayrıntılı ultrason için 22+0 a gün verdiler öncesinde yapmıyorlarmış. Bana sacma geldi 20-22. haftalar arasında değil miydi? Sizin tarihler ne zamana? Daha önce gitmeyi düşünüyorum özel sigorta süresi bitmek üzere cünkü

Ben 20+1 de gideceğim bazı doktorlar 20 ile 24 haftaları arası diyor

Merhaba ben bebeğime neler alıcam hiç bilmiyorum kış bebeği olucak malum oyüzden biraz daha zor sanırım henüz hiç bişey almadım sizler neler alıyorsunuz tekstil olarak daha çok.paylaşırsanız sevinirim,teşekkür ederim.

22 den once olmaz mi . 19+2 de yapilacak bana. Bence bosta randevu saati olmadigi icin o tarih verdi. Erken yaptirabilirsin. Bitmeden yaptir. Yoksa baska yerde yaptiracagini soyle.

Kiş bebegi olmasi cok iyi. Kalin giydigi icin hem tutulmasi iyi oluyor hemde kisin mecbur evde oluyorsun hastada olmuyorlar. Citcitli zibin, ayakli tulum kimi ayaksiz tercih ediyor. Altlik ustluk. Duruma gire tulum ystune altlik ustten yelek onu sicakliga gore sen ayarla. Patikli corap iyi oluyor. Sıkmıyor. Banyo yaptirinca ustluk ve corap bi kat fazla giydirdim bana oyle dediler. . Emzirirken yelegini cikartirsin . Hem bebek hem sen terliyorsun. Giydirince bakarsin terledimi terlemedimi diye.

Arakadaslar sizlerde bebek kac ayliga kadar yada kac gunluk kundak yapiliyo ben hic yapmak istemem ama benim annem yanimda olacagi icn en az bir ay bebegi kundak yapar sizde boyle bsy var mi merak ettm

Kasılma bu muymuş Bu var bende ama kasılmayla alakası olmayınca anlamadım bile.

Arakadaslar sizlerde bebek kac ayliga kadar yada kac gunluk kundak yapiliyo ben hic yapmak istemem ama benim annem yanimda olacagi icn en az bir ay bebegi kundak yapar sizde boyle bsy var mi merak ettm
Yeni doğduğu zaman kundak yapma yok bizde, eli kolu oynama başladığı zaman, uyurken uyanıyorlar diye uyurken yapan var sonradan.

Merhaba arkadaşlar , nasılsınız? Tatilde türkiyede olduğum için pek bakamadim. İnşallah herkes için her şey yolundadır.

Bu perşembe 17+0 oluyoruz. 1 ay aradan sonra kontrolum var çok heyecanlıyım.inşallah bir güzel büyümüştür bebeğim. Ne kadar kilo aldım ettik.onuda merak ediyorum. Türkiyede annemin yanında olunca:)

Hazır istanbuldayken birazda annemin zorlamsiyla eminonunde havuzlu hana gittim ve 0-3 arası bebeğinin kıyafet alışverişinin hepsini yaptim.annemlerij hediyesi oldu. Neler var: zihinlaf, zibinlarin altına ayaklı fonlar, tulumlar, külotlu çorap, tek üst badi, tek alt eşofman, pijama takımı, hastane çıkışı( bu toplu olanlardan almadım. Begenmedim.fazla pahalı geldi..onun yerine içinde eldiveni zibini donu tulumu şapkası olan bir takım aldım, ), agizlik mendil, çorap , yelek, 4 tane battaniye.(kundak yapmak için) önlük vs vs.

Daha da kıyafet olarak bir şey almayı düşünmüyorum. Hediye de gelir. Bebeğim daha küçük diye ayaklarımı suruyerek gittim ama sonra çok iyi yapmışım dedim. Bir gün içinde hepsini halletmiş oldum. Beşik araba vs yi de eşimin ailesi hediye alacak. Ağustosta ben model beğeneceğinizi. Kafamdan kaygısı gitti.

Bu arada rkadaslar Istanbul eminonundeki havuzlu hani çok tavsiye ederim. Hem kaliteli hemde dışarıya göre daha uygun ve her çeşit var.

Birde bizde neredeyse 5-6 aya kadar kundak yapılır . Tanidiklarimin çoğu oylr yapıyor bizde öyle buyutulmusuz. Bende kundak yapmayı düşünüyorum.

Bu perşembe günkü kontrolüm normal aylık kontrol ama gelecek ay ki için doktor önemli dedi. Ve daha uzun bir zaman dilimi verdi muayene için. Büyük ultrason dedi. Sanırım ayrıntılı dediğiniz olacak. Bende tam emin olamadim.bu gidişimde soracağım..

Son olarak dün aksma eşim kafasını karnına koyunca içeriden bir şeyler oldu böyle garip bir his. Eşim duydu ben hissettim..galibaa yavaştan hissetmeye başlıyorum ama bunun dışında bir şey olmadı. Bende heyecanla tekmeli günleri bekliyorum.

Benden haberler böyle. Umarım hepimiz için her şey güzel geçer. Sağlıcakla bebeklerimizi kucagimiza alırız.amin

Ben kızımda kimseyi dinlemedim ve kundak yapmadım..Ama bu sefer yapmayı düşünüyorum..Kundak yapılan bebekler daha sakin ve uyku düzeni iyi olan bebekler oluyormuş.Bebek el ve ayakları serbest olunca en ufak hareketlerinde uykudan uyanıyormuş..Eski tip sımsıkı sarılan kundaktan yapmam ama tabiki daha gevsek bi tarzda sarmayı düşünüyorum

Yeni doğduğu zaman kundak yapma yok bizde, eli kolu oynama başladığı zaman, uyurken uyanıyorlar diye uyurken yapan var sonradan.
Canım kundaklama yeni doduğunda yapılıyor sadece 2 aydan sonra uygun görülmüyor.. Zira bu aylardan sonra bebekler kendi kendilerine yan ve yüzüstü dönme yeteneği kazanmaya başladıkları için.. Yüzüstü dönen kundaklı bebeklerde solunum sorunlarının ve ölümlerin olabileceğini söylüyorlar Allah korusun...

Eskiden yapılan kundaklar gibi değil, kollarını oynatmaya başladıkları zaman sıçrayıp uyanıyorlar ya, o yüzden yapılıyor, sıkmadan sadece örtü içine koyuyorlar. Gözleri üzerindeyken yapıyorlardır belki de bilmiyorum, yaptıklarını ve neden yaptıklarını biliyorum sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…