- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.801
benimde 21 + 3 e verdiler 20 den sonra 23 e kadar yapılabilir diye biliyorum bendeBenimki 21+5 de olacak kısmetse ama dr um 20-22 arası çok ideal dedi
geçmiş olsunIyi aksamlar arkadaslar,17haftalik hamileyim bugun kanamam oldu,sabah saatlerinde coktu ama ilerleyen saatlerde azaldi,doktor progestan verdi gundec3defa kullanacan,ayni durumu yasayan var mi yardim ederseniz sevinirim
canım benim sıkıntım sadece göbek bölgesi değil..belimin arka kısımları falan da çok kaşınıyor..Göbekteki çatlakların kaşınmayla ilgisi var mı bilmiyorum benim ikinci hamileliğim bu..Kızımda hiç çatlak yaşamadım ben..gerçi onda kaşınmada olmamıştı :)benim hamileliğin ikinci ayından beri felaket kaşıntılarım var ya özellikle alt karın genital bölgelerinde. normal demişti doktorum olabiliyormuş çok kaşıma ovuştur demişti ama gece uykuda bile kaşıyodum istemsizz öyle kaşınıyorduhala da kaşınıyor çok çatlağım olacak heralde benim :)
mustela ve sebamed hakkında bilginiz var mı peki ?İlk gebeligimde liriac aldim . Camasir yaglaniyor kokusu hosuma gitmedi. Kullanmayi biraktim. Bebek yagi ile dusta durulandim. İlk hamileligimde catlak yok. Bundada bebek yagi kullaniyorum. Catlaklarin ana bedeni kalsiyum eksikligi bol kalsiyum tuket. Kremlere para vermeye gerek yok. Bebe yagi zeytin yagi nemlendirici yaglar yeterli,
Ahhh canım yaaa Allah sabır versin. Çok haklısın, iyi yapmışsın şikayet ettiğine de. tüm bunlar insan için yapılmıyor mu? En önemli faktör insanken sistem değişse ne değişmese ne. Biri de not almamış mı! Sen olumsuza odaklanma, hep güzel düşün. Canın sıkkınken sevdiğin seyleri yapmaya calıs, bol yürüyüş yap bak iyi geldiğini göreceksin.Sabah sabah yine allak bullak ettiler beni. Hemşire aradı.Bebeğiniz kaç aylık dedi. 4, 5 aylık dedim. Bi testi yaptırdınız mı dedi tam anlayamadim. Üçlü gibi anladım. Yok diyecektim tam. İşitme testi dedi. O an anladım kaybettiğim bebeğimle ilgili arıyorlar yine. Bu kaçıncı arayışları. Her seferinde durumu anlatmaya çalışmaktan yoruldum. Bi daha aramayın artık lütfen dedim. Daha sonra ağlaya ağlaya toplum sağlığı merkezini arayıp şikayetçi oldum. Haklısınız dediler. Bu kayıtlarda görünmüyor mu, ben her seferinde bunu yaşamak zorunda mıyım dedim? Sistemleri sürekli değişiyormuş o yüzden böyle durumlar çıkıyormuş. Yani bana yine rahat huzurlu bir hamilelik yok.
Aynen doktor görmese haberimiz olmayacak, ya çok şükür o konuda benim hayatım sakin, stresli ortamım yok, gerçi buna rağmen de bir sürü şey çıkıyor, olacağı var demek baksana.İyi ki ultrason var dedim kendi kendime. Sakin olmak sinirlenmemek en önemli bu bence
ben mustela başladım arkadaş tavsiyesi üzerine koku vs olarak hiç rahatsız edici bi yanı yok gayet güzelmustela ve sebamed hakkında bilginiz var mı peki ?
Bebeğine göre değişiyor benim kızım hiç sevmedi kundak istemedi durmadı bende yapmak istemiyodum zaten işime geldiArakadaslar sizlerde bebek kac ayliga kadar yada kac gunluk kundak yapiliyo ben hic yapmak istemem ama benim annem yanimda olacagi icn en az bir ay bebegi kundak yapar sizde boyle bsy var mi merak ettm
Canım okuduğum kitaba göre kundak iyi bişeymiş.bebek anne karnında dar sıkı bi alanda olduğundan kımdaklanınca kendini anne karnında gibi hissediyormuş.tabş aşırı sıkmamak lazım.Arakadaslar sizlerde bebek kac ayliga kadar yada kac gunluk kundak yapiliyo ben hic yapmak istemem ama benim annem yanimda olacagi icn en az bir ay bebegi kundak yapar sizde boyle bsy var mi merak ettm
Hoşgeldin aramıza.iniallah sağlıkla kucağımıza alırızKızlar mrb bende eylul annesi olucam ins 16 hagta 5 gunluk hamileyim kızım olcak ama hareketlerini henüz hissetmedim çok merak ediyorum nasıl bişey diye ne zaman hissederim acaba :))
süt de mi yapıyosun diyosun cnm. onu da bi sorayım doktora. ama herkesi ishal ve kabız yapan şeyler farklı farklı. benim gebelikten öncede kabızlık problemim vardı ama bu kadar olmuyordu. magnesie calcinee diye bi toz verdi yarım ölçek. ama ilk çıkıştan sonra ilaçla değil beslenmeyle düzelt dedi. bu sabah yeni rahatladım valla. çok zormuş gece uykularım kaçıyodu.Selam,bana doktorum süt fazla içme kabızlık yapar süt yerine yoğurt ayran tüket dedi. Hatta probiyotik yoğurt tüket ama her gün Yeme alışkanlık yapmasın dedi. Ben bir de bol baharat tüketiyorum. Özellikle kimyon ve acı tüketiyorum. Baharatlardan dolayı Gaz problemim olmuyor.
kabız ne kadar kötüyse isalde o kadar kötü. ihmal etme git sende bence doktora.bende aksine ishalden şikayetçiyim yaklaşık 9 gündür ishalim var çok erik, yeni dünya falan yiyorum ondan heralde diye düşündğm ama şimdi bi doktora danışmayı planlıyorum artık.
evet canım şişkinlik yapıyor magnesie calcinee toz verdi doktor yarım ölçek içtim. zeytinyağlı yemekler zeytinyağlı salata incir kayısı kuru erik bol su ve yürüyüşle düzeltmeye çalış dedi. ilaçda sürekli içilirse alışkanlık yapıyormuş çünkü. dünü atlattım ya şükür yani.ya bu durum ani kilo alımına da neden oluyor değil mi cok sinir bozucu
beni 17. haftada çağırdılar. ama benim doktorum her gidişimde bütün ölçümleri yapıyor. bende erken diye duydum ama vardır bi bildikleri. bence sigortan bitmeden yaptır. anlat durumu. bizim sigortasız 550 civarıydı. sigortalı 129 tl yaptırdık. ve rakamlar heryerde çok yüksek. özel sağlık sigortası büyük avantaj.kızlar bana ayrıntılı ultrason için 22+0 a gün verdiler öncesinde yapmıyorlarmış. Bana sacma geldi 20-22. haftalar arasında değil miydi? Sizin tarihler ne zamana? Daha önce gitmeyi düşünüyorum özel sigorta süresi bitmek üzere cünkü
canım çok geçmiş olsun. ben 11. haftaya kadar he kanama yaşadım allaha şükür bitti şimdi. hafife alma ama. ayaklarının altına yastık koy dinlen bol su iç. olabildiğine az hareket et.Iyi aksamlar arkadaslar,17haftalik hamileyim bugun kanamam oldu,sabah saatlerinde coktu ama ilerleyen saatlerde azaldi,doktor progestan verdi gundec3defa kullanacan,ayni durumu yasayan var mi yardim ederseniz sevinirim
hamilelk alerjisi olabiliyomuş bazı kişilerde. istersen bi git doktora.günaydın kızlar...Kızlar bende bi kaçgündür inanılmaz bir kaşınma problemi başladı özellikle belime doğru kısımlarda ve karnın alt kısmı..Aranızda böyle probşem yaşayan oldu mu? Kaşıdığım yer sinek ısırığı gibi kabarıyor kırmızı kırmızı izler var şuan mesela...Dün gece yarısı kaşıntyla uyandım o derece rahatsız etti.. Netten baktım bazı hamileliklerde olabiliyormuş.. Geçer mi yoksa Dr.a gitsemmi bunun için bilemedim..
Benim ki kabızlıktan değilde, kalsiyumu peynir kefir ve yoğurttan alırsın süt yerine onları tüket demişti.süt de mi yapıyosun diyosun cnm. onu da bi sorayım doktora. ama herkesi ishal ve kabız yapan şeyler farklı farklı. benim gebelikten öncede kabızlık problemim vardı ama bu kadar olmuyordu. magnesie calcinee diye bi toz verdi yarım ölçek. ama ilk çıkıştan sonra ilaçla değil beslenmeyle düzelt dedi. bu sabah yeni rahatladım valla. çok zormuş gece uykularım kaçıyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?