2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım benim sıkıntım sadece göbek bölgesi değil..belimin arka kısımları falan da çok kaşınıyor..Göbekteki çatlakların kaşınmayla ilgisi var mı bilmiyorum benim ikinci hamileliğim bu..Kızımda hiç çatlak yaşamadım ben..gerçi onda kaşınmada olmamıştı :)

mustela ve sebamed hakkında bilginiz var mı peki ?

Sabah sabah yine allak bullak ettiler beni. Hemşire aradı.Bebeğiniz kaç aylık dedi. 4, 5 aylık dedim. Bi testi yaptırdınız mı dedi tam anlayamadim. Üçlü gibi anladım. Yok diyecektim tam. İşitme testi dedi. O an anladım kaybettiğim bebeğimle ilgili arıyorlar yine. Bu kaçıncı arayışları. Her seferinde durumu anlatmaya çalışmaktan yoruldum. Bi daha aramayın artık lütfen dedim. Daha sonra ağlaya ağlaya toplum sağlığı merkezini arayıp şikayetçi oldum. Haklısınız dediler. Bu kayıtlarda görünmüyor mu, ben her seferinde bunu yaşamak zorunda mıyım dedim? Sistemleri sürekli değişiyormuş o yüzden böyle durumlar çıkıyormuş. Yani bana yine rahat huzurlu bir hamilelik yok.

Ahhh canım yaaa Allah sabır versin. Çok haklısın, iyi yapmışsın şikayet ettiğine de. tüm bunlar insan için yapılmıyor mu? En önemli faktör insanken sistem değişse ne değişmese ne. Biri de not almamış mı! Sen olumsuza odaklanma, hep güzel düşün. Canın sıkkınken sevdiğin seyleri yapmaya calıs, bol yürüyüş yap bak iyi geldiğini göreceksin.

İyi ki ultrason var dedim kendi kendime. Sakin olmak sinirlenmemek en önemli bu bence
Aynen doktor görmese haberimiz olmayacak, ya çok şükür o konuda benim hayatım sakin, stresli ortamım yok, gerçi buna rağmen de bir sürü şey çıkıyor, olacağı var demek baksana.

Arakadaslar sizlerde bebek kac ayliga kadar yada kac gunluk kundak yapiliyo ben hic yapmak istemem ama benim annem yanimda olacagi icn en az bir ay bebegi kundak yapar sizde boyle bsy var mi merak ettm
Bebeğine göre değişiyor benim kızım hiç sevmedi kundak istemedi durmadı bende yapmak istemiyodum zaten işime geldi

Arakadaslar sizlerde bebek kac ayliga kadar yada kac gunluk kundak yapiliyo ben hic yapmak istemem ama benim annem yanimda olacagi icn en az bir ay bebegi kundak yapar sizde boyle bsy var mi merak ettm
Canım okuduğum kitaba göre kundak iyi bişeymiş.bebek anne karnında dar sıkı bi alanda olduğundan kımdaklanınca kendini anne karnında gibi hissediyormuş.tabş aşırı sıkmamak lazım.

Kızlar mrb bende eylul annesi olucam ins 16 hagta 5 gunluk hamileyim kızım olcak ama hareketlerini henüz hissetmedim çok merak ediyorum nasıl bişey diye ne zaman hissederim acaba :))
Hoşgeldin aramıza.iniallah sağlıkla kucağımıza alırız
Ben karnımda pıt pıt diye hissediyorum.damar atarmış gibi

süt de mi yapıyosun diyosun cnm. onu da bi sorayım doktora. ama herkesi ishal ve kabız yapan şeyler farklı farklı. benim gebelikten öncede kabızlık problemim vardı ama bu kadar olmuyordu. magnesie calcinee diye bi toz verdi yarım ölçek. ama ilk çıkıştan sonra ilaçla değil beslenmeyle düzelt dedi. bu sabah yeni rahatladım valla. çok zormuş gece uykularım kaçıyodu.

ya bu durum ani kilo alımına da neden oluyor değil mi cok sinir bozucu
evet canım şişkinlik yapıyor magnesie calcinee toz verdi doktor yarım ölçek içtim. zeytinyağlı yemekler zeytinyağlı salata incir kayısı kuru erik bol su ve yürüyüşle düzeltmeye çalış dedi. ilaçda sürekli içilirse alışkanlık yapıyormuş çünkü. dünü atlattım ya şükür yani.

beni 17. haftada çağırdılar. ama benim doktorum her gidişimde bütün ölçümleri yapıyor. bende erken diye duydum ama vardır bi bildikleri. bence sigortan bitmeden yaptır. anlat durumu. bizim sigortasız 550 civarıydı. sigortalı 129 tl yaptırdık. ve rakamlar heryerde çok yüksek. özel sağlık sigortası büyük avantaj.

Iyi aksamlar arkadaslar,17haftalik hamileyim bugun kanamam oldu,sabah saatlerinde coktu ama ilerleyen saatlerde azaldi,doktor progestan verdi gundec3defa kullanacan,ayni durumu yasayan var mi yardim ederseniz sevinirim
canım çok geçmiş olsun. ben 11. haftaya kadar he kanama yaşadım allaha şükür bitti şimdi. hafife alma ama. ayaklarının altına yastık koy dinlen bol su iç. olabildiğine az hareket et.

hamilelk alerjisi olabiliyomuş bazı kişilerde. istersen bi git doktora.

Slm kızlar çatlak için soru soranlar var ben ilk hamileliğim de markası nival olan kakao yağı kukui yağı ve gliserin yağı önerdiler 3 ünü arka arkaya sürüyodum inanİn bi tane çatlağım yok bunda henüz başlamadım alıp tekrar kullancam artık bünyeden mi bunların mı faydasını gördüm bilemiyorumm fiyatı da uygundu az paraya çok memnunlukk

Benim ki kabızlıktan değilde, kalsiyumu peynir kefir ve yoğurttan alırsın süt yerine onları tüket demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…