2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Yaa duymak eşimin tabiri:)) onun kulağı olduğu için küçük kapı vurması gibi bir şeydi diyormuş bağırsak sesimin olmadığını iddia ediyor. Zaten bağırsak sesi çok bariz farklı:)
Ya ben ilk kez gittim havuzlu hana begendim. Herkes tarzına göre bulabilir. Mesela ben cinsiyetsiz yaptım nasıl olacak zor olacak derken hep istediğim parçaları aldım:))
zaten daha turjiyeye gelemeyecek gibiyim.. iyi oldu bi rseferde bitti. Yaa canım birde ben sürekli bebbej için bir şeyler filan almak istemiyorum.. ne kadar olan yaparsam bebekle ilgili bir şeyler dusunursem zaman o kadar yavaş geçiyor. Doğumla ilgili okumak istediğim kitapları bile bu yüzden erteliyorum hatta :)

eylul sena günaydın kızlar...Kızlar bende bi kaçgündür inanılmaz bir kaşınma problemi başladı özellikle belime doğru kısımlarda ve karnın alt kısmı..Aranızda böyle probşem yaşayan oldu mu? Kaşıdığım yer sinek ısırığı gibi kabarıyor kırmızı kırmızı izler var şuan mesela...Dün gece yarısı kaşıntyla uyandım o derece rahatsız etti.. Netten baktım bazı hamileliklerde olabiliyormuş.. Geçer mi yoksa Dr.a gitsemmi bunun için bilemedim..[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım büyük ihtimal bişey alerji yapıyor sana bence doktora danışmanda fayda var Allah korusun ilerlerse daha sıkıntıya girersin çünkü daha başlarda yız ve çok sıcaklarda gelmedi neden kaşınıyor bunun cevabı olmalı canım

Geçmiş olsun canım büyük ihtimal bişey alerji yapıyor sana bence doktora danışmanda fayda var Allah korusun ilerlerse daha sıkıntıya girersin çünkü daha başlarda yız ve çok sıcaklarda gelmedi neden kaşınıyor bunun cevabı olmalı canım[/QUOTE]
Dr.u aradım şimdi canım..Hamilelikte bazen bu tür alerjik durumlar olabiliyor dermatoloğun görmesi lazım ondan randevu al dedi.. Umarım çabuk geçer..gerçekten ok zor bişeymiş

Merhaba
sabahtan beri yazışmaları takip ediyorum ben de yazayım istedim
Ayrıntılı ultrason için aradılar bugün yarın için sıra verebiliriz diye. Cuma Günü 19. hafta doluyor biraz erken gibi geldi doktorumu aradım. Erken değil bence ama için rahat etsin istiyorsan bir sonraki randevu zamanına isteyebilirsin dedi. Perinatolog başka bir şehirden geliyor çünkü. 15 günde bir filan geliyormuş. Ben de ertelettim.
Bu hafta kendimi daha bir ''anne'' gibi hissediyorum. Hamile olduğumu, bebeğimin pıtpıtlarıyla daha bir hissediyorum. NE kadar güzel bir duyguymuş. Allah'ım isteyen herkese versin, arattırmasın inşallah
Bizim evliliğimizin 4. senesi. Doğum yaptığımda 5. seneyi doldurmuş olucam ama gebelikten ve bebekten korkuyordum. Şimdiyse özlemle bekliyorum

Bu havuzlu han hafta sonraları açık mı acaba mağazalar bilginiz var mı

Dr.u aradım şimdi canım..Hamilelikte bazen bu tür alerjik durumlar olabiliyor dermatoloğun görmesi lazım ondan randevu al dedi.. Umarım çabuk geçer..gerçekten ok zor bişeymiş[/QUOTE]
Evet canım benim bi arkadaşım son zamanlarını öyle geçirdi çok kötüydü ama bebek büyüdükçe karaciğere oturmuştu onun baya kötüydü

Amin Allah herkese o duyguyu tattırsın inşallah bizimde eylül de 5.yıl dolacak ama biz ikinci bebeğin tadına bakıcaz inşallah çok güzel bişey evde bi şenlik evdeyken yaramazlık yaparken bi gitse diyosun ama 10 dakka sonra özlemle bekliyorsun böyle bi aşkkkk :))))

Bu havuzlu han hafta sonraları açık mı acaba mağazalar bilginiz var mı

Canım ben gittiğimde cumartesiydi. Açıktı. Ben 12 de oradaydım 5 te isim bitti. Biraz daha sabah erken gitseydim dedim.saat ilerledik e kalabalık oluyor çünkü. Pazar günü açık mi bilmiyorum ama büyük ihtimal açıktır.

Hamilelikte alerjiler artabilirmiş belki bir şeye alerjin çıkmıştır. Dr a gitsen sana kortizon içeren krem verecektir eğer alerji ise ve bu kremler hamilelikte kullanılmıyor. Sen o kaşınan bölgeleri günde 2-3 kez parfümsüz boyasız biz kremle hatta vazelin le nemlendir ve sakın kaşıma :) benim alerjik egzamam var ordan biliyorum :)

Aa özel sağlık sigortası geçiyor mu ayrıntılı ultrason da ? Bizim dr da 550 tl istiyor sigorta geçse çok iyi olur. Hangi dr a gittiniz ?

Kizlar ya ben bugn 20+3 oldm ama hala hic bi kıpırtı yok çok korkuyom endişeleniyom cumaya randvm var ama cok korku ve endişelerim var ya ne dersiniz sizce normal mi hissetmemem

Saol cnm bakalım bende hem gezerim hem bakarım insan cok heycanlı oluyor bıraksalar bende şimdiden herseyi alcam kendimi zor tutuyorum

biz bayağı bekledik :) hatta çocukları olmuyor diye dedikodulara bile başlamışlar biz de bir kaç ay tutmaz diye aralıkta deneyelim dedik hemen tuttu

biz bayağı bekledik :) hatta çocukları olmuyor diye dedikodulara bile başlamışlar biz de bir kaç ay tutmaz diye aralıkta deneyelim dedik hemen tuttu

Ne güzel Allah sağsağlim kucağına almayi nasip etsin biz 7 ay zor durduk aslında bebekten önce evliliği yaşamak çok iyi çünkü sonra eskisi gibi olmuyor tek gittiğimiz yerler oyun parkları

Kizlar ya ben bugn 20+3 oldm ama hala hic bi kıpırtı yok çok korkuyom endişeleniyom cumaya randvm var ama cok korku ve endişelerim var ya ne dersiniz sizce normal mi hissetmemem
canım ilk gebeliklerde 22. haftaya kadar hissedilmeye biliyormuş. Endişelenme her şey yolundadır cuma günü degörünce için rahatlar inşallah.

Kızlar benim bebeğim bugün tam 18. Haftayı bitirdi. Dün gece o kadar çok hareket etti ki sırt üstü uzandığımda dışardan belli oldu hareketleri karnım bir indi bir çıktı yamuldu,uzadı, pıt pıt attı, sivrildi :) çok şaşırdım, normalde daha ileriki aylarda dışardan belli oluyor diye biliyordum. belki çok zayıf olduğum içindir.

Bu arada ilk önce hevesle hamile elbisesi aldım kendime Gebe den 2-3 tane ama fiyatları çok pahalıydı. Dün Mango ya gittim bir sürü bol kesim, göğüsten sonra genişleyen elbiseler vardı, hem çok daha şık hem de fiyatları daha uygun ayrıca hamilelikten sonra da giyilebilir. Benim tavsiyem, hamile kıyafetlerine çok para vermeye gerek yok. Normalde de giyebileceğiniz bol kesim elbiseler alın. (Marka ismi vermek yasak mı bilen varsa yazsın lütfen :))

bende çok duydum havuzlu han'ı ve evet eminönü falan söz konusu olunca hep erken gitmek gerekiyor :) öyle daha rahat hallediyosun işlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…