- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.821
Canım ben de 17. Haftada hissettim ama duymak nasıl oluyor yaa :) zaten normalde de eşin kulağını karnına dayasa ses duyar.
Havuzlu Hana ben de gideceğim ama zaman çok zaten İstanbul'da yaşıyorum, öyle bir günde herşeyi alıp bitirmek istemiyorum. Beğendikçe alacağım. Sen iyi etmişsin Türkiye'ye gelmişken toplayıp gitmekle.
Hayir yok ama bunlar kimyasal urunler daha dogal bitkisel urunler tercih edin bencemustela ve sebamed hakkında bilginiz var mı peki ?
hamilelk alerjisi olabiliyomuş bazı kişilerde. istersen bi git doktora.
eylul sena günaydın kızlar...Kızlar bende bi kaçgündür inanılmaz bir kaşınma problemi başladı özellikle belime doğru kısımlarda ve karnın alt kısmı..Aranızda böyle probşem yaşayan oldu mu? Kaşıdığım yer sinek ısırığı gibi kabarıyor kırmızı kırmızı izler var şuan mesela...Dün gece yarısı kaşıntyla uyandım o derece rahatsız etti.. Netten baktım bazı hamileliklerde olabiliyormuş.. Geçer mi yoksa Dr.a gitsemmi bunun için bilemedim..
Benim dr 22 yi geçirme dedi çünkü 22 den sonra kemikler sertleşmeye başlıyormuş ve göğüs kafesi kemikleri kalbin ve diğer organların görülmesini engelliyormuşbenimde 21 + 3 e verdiler 20 den sonra 23 e kadar yapılabilir diye biliyorum bende
Bu havuzlu han hafta sonraları açık mı acaba mağazalar bilginiz var mıYaa duymak eşimin tabiri:)) onun kulağı olduğu için küçük kapı vurması gibi bir şeydi diyormuş bağırsak sesimin olmadığını iddia ediyor. Zaten bağırsak sesi çok bariz farklı:)
Ya ben ilk kez gittim havuzlu hana begendim. Herkes tarzına göre bulabilir. Mesela ben cinsiyetsiz yaptım nasıl olacak zor olacak derken hep istediğim parçaları aldım:))
zaten daha turjiyeye gelemeyecek gibiyim.. iyi oldu bi rseferde bitti. Yaa canım birde ben sürekli bebbej için bir şeyler filan almak istemiyorum.. ne kadar olan yaparsam bebekle ilgili bir şeyler dusunursem zaman o kadar yavaş geçiyor. Doğumla ilgili okumak istediğim kitapları bile bu yüzden erteliyorum hatta :)
Dr.u aradım şimdi canım..Hamilelikte bazen bu tür alerjik durumlar olabiliyor dermatoloğun görmesi lazım ondan randevu al dedi.. Umarım çabuk geçer..gerçekten ok zor bişeymiş[/QUOTE]Geçmiş olsun canım büyük ihtimal bişey alerji yapıyor sana bence doktora danışmanda fayda var Allah korusun ilerlerse daha sıkıntıya girersin çünkü daha başlarda yız ve çok sıcaklarda gelmedi neden kaşınıyor bunun cevabı olmalı canım
Merhaba
sabahtan beri yazışmaları takip ediyorum ben de yazayım istedim
Ayrıntılı ultrason için aradılar bugün yarın için sıra verebiliriz diye. Cuma Günü 19. hafta doluyor biraz erken gibi geldi doktorumu aradım. Erken değil bence ama için rahat etsin istiyorsan bir sonraki randevu zamanına isteyebilirsin dedi. Perinatolog başka bir şehirden geliyor çünkü. 15 günde bir filan geliyormuş. Ben de ertelettim.
Bu hafta kendimi daha bir ''anne'' gibi hissediyorum. Hamile olduğumu, bebeğimin pıtpıtlarıyla daha bir hissediyorum. NE kadar güzel bir duyguymuş. Allah'ım isteyen herkese versin, arattırmasın inşallah
Bizim evliliğimizin 4. senesi. Doğum yaptığımda 5. seneyi doldurmuş olucam ama gebelikten ve bebekten korkuyordum. Şimdiyse özlemle bekliyorum
Bu havuzlu han hafta sonraları açık mı acaba mağazalar bilginiz var mı
Hamilelikte alerjiler artabilirmiş belki bir şeye alerjin çıkmıştır. Dr a gitsen sana kortizon içeren krem verecektir eğer alerji ise ve bu kremler hamilelikte kullanılmıyor. Sen o kaşınan bölgeleri günde 2-3 kez parfümsüz boyasız biz kremle hatta vazelin le nemlendir ve sakın kaşıma :) benim alerjik egzamam var ordan biliyorum :)günaydın kızlar...Kızlar bende bi kaçgündür inanılmaz bir kaşınma problemi başladı özellikle belime doğru kısımlarda ve karnın alt kısmı..Aranızda böyle probşem yaşayan oldu mu? Kaşıdığım yer sinek ısırığı gibi kabarıyor kırmızı kırmızı izler var şuan mesela...Dün gece yarısı kaşıntyla uyandım o derece rahatsız etti.. Netten baktım bazı hamileliklerde olabiliyormuş.. Geçer mi yoksa Dr.a gitsemmi bunun için bilemedim..
Aa özel sağlık sigortası geçiyor mu ayrıntılı ultrason da ? Bizim dr da 550 tl istiyor sigorta geçse çok iyi olur. Hangi dr a gittiniz ?beni 17. haftada çağırdılar. ama benim doktorum her gidişimde bütün ölçümleri yapıyor. bende erken diye duydum ama vardır bi bildikleri. bence sigortan bitmeden yaptır. anlat durumu. bizim sigortasız 550 civarıydı. sigortalı 129 tl yaptırdık. ve rakamlar heryerde çok yüksek. özel sağlık sigortası büyük avantaj.
Saol cnm bakalım bende hem gezerim hem bakarım insan cok heycanlı oluyor bıraksalar bende şimdiden herseyi alcam kendimi zor tutuyorumCanım ben gittiğimde cumartesiydi. Açıktı. Ben 12 de oradaydım 5 te isim bitti. Biraz daha sabah erken gitseydim dedim.saat ilerledik e kalabalık oluyor çünkü. Pazar günü açık mi bilmiyorum ama büyük ihtimal açıktır.
Amin Allah herkese o duyguyu tattırsın inşallah bizimde eylül de 5.yıl dolacak ama biz ikinci bebeğin tadına bakıcaz inşallah çok güzel bişey evde bi şenlik evdeyken yaramazlık yaparken bi gitse diyosun ama 10 dakka sonra özlemle bekliyorsun böyle bi aşkkkk :))))
biz bayağı bekledik :) hatta çocukları olmuyor diye dedikodulara bile başlamışlarbiz de bir kaç ay tutmaz diye aralıkta deneyelim dedik hemen tuttu
canım ilk gebeliklerde 22. haftaya kadar hissedilmeye biliyormuş. Endişelenme her şey yolundadır cuma günü degörünce için rahatlar inşallah.Kizlar ya ben bugn 20+3 oldm ama hala hic bi kıpırtı yok çok korkuyom endişeleniyom cumaya randvm var ama cok korku ve endişelerim var ya ne dersiniz sizce normal mi hissetmemem
bende çok duydum havuzlu han'ı ve evet eminönü falan söz konusu olunca hep erken gitmek gerekiyor :) öyle daha rahat hallediyosun işleriniCanım ben gittiğimde cumartesiydi. Açıktı. Ben 12 de oradaydım 5 te isim bitti. Biraz daha sabah erken gitseydim dedim.saat ilerledik e kalabalık oluyor çünkü. Pazar günü açık mi bilmiyorum ama büyük ihtimal açıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?