2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar ya ben bugn 20+3 oldm ama hala hic bi kıpırtı yok çok korkuyom endişeleniyom cumaya randvm var ama cok korku ve endişelerim var ya ne dersiniz sizce normal mi hissetmemem
bende bugün 19+6 yım bende hala hissetmedim ama ultrasonlarda kıpır kıpır hep bebek heralde bazı hamileliklerde geç issedebiliyor anne adayı bir de ilk gebelikte normalmiş 22 haftaya kadar falan hissedememek diye duyuyorum bekliyorumm heyecanlaa :)

bende çok duydum havuzlu han'ı ve evet eminönü falan söz konusu olunca hep erken gitmek gerekiyor :) öyle daha rahat hallediyosun işlerini

Yaa o güne kadar bir tane kabussuz rüyam yoktu ilk kez o gece elbiselere defalarca baktıktan sonra uyudum ve sabaha kadar bebek giydirdim... Havuzlu han diyorum başka demiyorum:))

Bu hamileliğimde hep iyi şeyler düşünüyorum olumsuz düşünmüyorum sanki inadına hatırlatıyorlar. Sağol canım dün işe giderken biraz yürüdüm iyi geliyor gerçekten

Dün kuzenim de senin dediğini söyledi bu kaşıntıların kortizonlu krem kullanmaktan başka çaresi yok dedi..Onuda tabiki bu durumda kullanamam..O da doğal elma sirkesi rahatlatıyormuş dedi..vazelin ve elma sirkesini deneyim o zaman ben..Teşekkür ederim canım benim..Sanada geçmiş olsun..

Dr.u aradım şimdi canım..Hamilelikte bazen bu tür alerjik durumlar olabiliyor dermatoloğun görmesi lazım ondan randevu al dedi.. Umarım çabuk geçer..gerçekten ok zor bişeymiş
Evet canım benim bi arkadaşım son zamanlarını öyle geçirdi çok kötüydü ama bebek büyüdükçe karaciğere oturmuştu onun baya kötüydü[/QUOTE]
Allah beterinden korusun inşallah canım..Dün gece biraz daha iyiydi çok şükür..

Darısı bize bende artık tekme atsın istiyorum..2.hamileliğim ama benim paşadan ses yok henüz :) Hamile kıyafetleri konusunda görüşüne katılıyorum..Doğumdan sonrada bi süre kilolu kalacağımız için normal kıyafet alıp ilk yazımızda da giyebiliriz..

Bizde bugün 17+0 olduk. Bir saat sonra doktor kontorlum var. Hep içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama o ekranda görene kadar insan emin olamiyor. İnşallah her şey yolundadır..dualarinizi bekliyorum. İyi günler:)
hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım..benimde 2 hafta olacak görüşeli.. merak içindeyim acaba ne durumda diye..3 hafta var ayrıntılı ultrasona..bazen diyorum iyiki evde değilim evde olsam hiç zaman geçiremezdim

Benim ikinci gebeligim 18+2 de tekmeleri guclu hissetmeye basladim. artik disardanda gozukuyor. Daha ince az hissediyordum. 15 aylik oglum var cok hareketli gunduz dinlenemiyorum gecede arada uyaniyor. Cok dinleme firsati olmuuor karnimdakini, tekmeleri daha cok gece farkediyorum. İlk hamileligimden on kilo kalmisti. 59 la hamile kaldim. 49 kiloyken gitdiklerim olmuyor zaten. Onlari verdim bazilarinida attim. Hamileyken aldiklarimi ve sonrasinda aldiklarimi giyiyorum . Kisiden kisiye degisiyor. Bazi hamile kiyafetleri normal kiyafetlere gore daha uygun. L bedeninustu omuzu da genis oluyor kollari genis icine duser gibi oluyor. Hamile kiyafeti s beden bile oluyor gogus ve karin genis sadece. Pantolonda bel ve kalca genis bacak normal. L pantolon alsan normal pacalarda genis oluyor. Hepsi icin gecerli degil . Elbise gerek yok hamile kiyafetiyle normal buyuk beden elbise dikimi ayni. Lcw de mangodan da ucuz. Gunluk siradan yada sokaga cikmak icin alinacaksa cok para vermeye gerek yok. Benim gibi eski kiyafet olmuyorsa diger magazalardanda alinabilir.

Yok ben büyük beden almadım zaten normal kendi bedenimde elbiseler aldım sadece kesimi bol. 43 kg ile hamile kaldım şuan 48 kg yum Normal small ya da xsmall beden elbiseler oldu.

Sirke tahriş edebilir herkese iyi gelmez dikkatli ol. Bir de banyo yaparken fazla bastırarak ovma ve sabun kullanma, sabun içermeyen temizleme jelleri var onları kullan. Benim neredeyse her yerimde alerji var neler çekiyorum bilsen.. bu konuda uzman oldum sayılır.

Yok ben büyük beden almadım zaten normal kendi bedenimde elbiseler aldım sadece kesimi bol. 43 kg ile hamile kaldım şuan 48 kg yum Normal small ya da xsmall beden elbiseler oldu.
sen zayıfsın o yüzden sorunun yok :) Ben 60 ile hamile kaldım..5 kilo aldım :) mecburen ilerki aylarda büyük beden alacağım :)

Allah yardımcın olsun canım.. Rabbim şifa versin inşşallah..Çekenin halinden çeken anlıyor haklısın..Tamam dikkat edeceğim..önerilerin için çok sağol

49 la hamile kaldim. 66 ile doguma girdim. Dogum sonrasi 60 a dustum. Sut olsun diye cok yedim tatli falan 6 kiloyu aldim. Bir beden buyuk kiyafete gectim. Hamilelikte bile buyuk beden giymemistim. Hamilelikte gobegim disinda cok kilolu degildim.

Hamdolsun her şey yolundaymis. :)

Ama bebisi göremedim:) yani doktor demişti ama ben unutmuştum .13/22/32 de sadece karından ultrason olacak diye. Ben Almanyda yaşıyorum. Başlarda da bir kaç kez vajinal yapmıştı.

Karnımdan kalbini dinledi hemşire. Ama bayan hareketliydi tam yakalıyordu hemşire bebisim kaçıyordu:)
Sonra 20 dakika kadar da nst de kaldım san cim var mi diye baktılar. onda da bir problem çıkmadı.

İdrar tahlili yaptılar.
Birde demir ve kan sekerine bakmak için kan aldılar. Doktor her zaman ki gibi alttan parmak kontrolü yaptı:)

Velhasili her şey yolunda. Bir dahaki kontrolümüzde bir ay sonrra ayrıntılı olacak. Birde hareketlerini hissetsem inşallah.

Yaa ben evdeyim yani çalışmıyorum ama haftayı programlayinca zaman hızlı akıyor. bebisi çok dusunmeyincede zaman hızlı geçiyor. hayallere dalarsam zaman duruyor adeta

Zaman ne gosterecek tam bilmiyorum ama bende hamile pantolonu aldım sadece. Normal pantolonların canımı acitiyordu son zamanlarda.Bugün dört aymiz bitti (17+0)toplamda iki kilo almışım:)

İki tane tam cuk oturan eteğini giyemedim kaldırdım ikisini de. Ama diğer gömlek ve eteklerini giyebiliyprum. Mantolarimin alttan iki fazla düğme açıyorum. Karnım bariz çıktı:) ama sertleşme tam olmadı daha. Bakalım önümüzdeki günler ne gosterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…