- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.841
bende bugün 19+6 yım bende hala hissetmedim ama ultrasonlarda kıpır kıpır hep bebek heralde bazı hamileliklerde geç issedebiliyor anne adayı bir de ilk gebelikte normalmiş 22 haftaya kadar falan hissedememek diye duyuyorum bekliyorumm heyecanlaa :)Kizlar ya ben bugn 20+3 oldm ama hala hic bi kıpırtı yok çok korkuyom endişeleniyom cumaya randvm var ama cok korku ve endişelerim var ya ne dersiniz sizce normal mi hissetmemem
Bir de Eminönü'nde Avent in mağazası varmış, orada da fiyatlar uygunmuş :)bende çok duydum havuzlu han'ı ve evet eminönü falan söz konusu olunca hep erken gitmek gerekiyor :) öyle daha rahat hallediyosun işlerini
bende çok duydum havuzlu han'ı ve evet eminönü falan söz konusu olunca hep erken gitmek gerekiyor :) öyle daha rahat hallediyosun işlerini
Bu hamileliğimde hep iyi şeyler düşünüyorum olumsuz düşünmüyorum sanki inadına hatırlatıyorlar. Sağol canım dün işe giderken biraz yürüdüm iyi geliyor gerçektenAhhh canım yaaa Allah sabır versin. Çok haklısın, iyi yapmışsın şikayet ettiğine de. tüm bunlar insan için yapılmıyor mu? En önemli faktör insanken sistem değişse ne değişmese ne. Biri de not almamış mı! Sen olumsuza odaklanma, hep güzel düşün. Canın sıkkınken sevdiğin seyleri yapmaya calıs, bol yürüyüş yap bak iyi geldiğini göreceksin.
Dün kuzenim de senin dediğini söyledi bu kaşıntıların kortizonlu krem kullanmaktan başka çaresi yok dedi..Onuda tabiki bu durumda kullanamam..O da doğal elma sirkesi rahatlatıyormuş dedi..vazelin ve elma sirkesini deneyim o zaman ben..Teşekkür ederim canım benim..Sanada geçmiş olsun..Hamilelikte alerjiler artabilirmiş belki bir şeye alerjin çıkmıştır. Dr a gitsen sana kortizon içeren krem verecektir eğer alerji ise ve bu kremler hamilelikte kullanılmıyor. Sen o kaşınan bölgeleri günde 2-3 kez parfümsüz boyasız biz kremle hatta vazelin le nemlendir ve sakın kaşıma :) benim alerjik egzamam var ordan biliyorum :)
Evet canım benim bi arkadaşım son zamanlarını öyle geçirdi çok kötüydü ama bebek büyüdükçe karaciğere oturmuştu onun baya kötüydü[/QUOTE]Dr.u aradım şimdi canım..Hamilelikte bazen bu tür alerjik durumlar olabiliyor dermatoloğun görmesi lazım ondan randevu al dedi.. Umarım çabuk geçer..gerçekten ok zor bişeymiş
Darısı bize bende artık tekme atsın istiyorum..2.hamileliğim ama benim paşadan ses yok henüz :) Hamile kıyafetleri konusunda görüşüne katılıyorum..Doğumdan sonrada bi süre kilolu kalacağımız için normal kıyafet alıp ilk yazımızda da giyebiliriz..Kızlar benim bebeğim bugün tam 18. Haftayı bitirdi. Dün gece o kadar çok hareket etti ki sırt üstü uzandığımda dışardan belli oldu hareketleri karnım bir indi bir çıktı yamuldu,uzadı, pıt pıt attı, sivrildi :) çok şaşırdım, normalde daha ileriki aylarda dışardan belli oluyor diye biliyordum. belki çok zayıf olduğum içindir.
Bu arada ilk önce hevesle hamile elbisesi aldım kendime Gebe den 2-3 tane ama fiyatları çok pahalıydı. Dün Mango ya gittim bir sürü bol kesim, göğüsten sonra genişleyen elbiseler vardı, hem çok daha şık hem de fiyatları daha uygun ayrıca hamilelikten sonra da giyilebilir. Benim tavsiyem, hamile kıyafetlerine çok para vermeye gerek yok. Normalde de giyebileceğiniz bol kesim elbiseler alın. (Marka ismi vermek yasak mı bilen varsa yazsın lütfen :))
hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım..benimde 2 hafta olacak görüşeli.. merak içindeyim acaba ne durumda diye..3 hafta var ayrıntılı ultrasona..bazen diyorum iyiki evde değilim evde olsam hiç zaman geçiremezdimBizde bugün 17+0 olduk. Bir saat sonra doktor kontorlum var. Hep içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama o ekranda görene kadar insan emin olamiyor. İnşallah her şey yolundadır..dualarinizi bekliyorum. İyi günler:)
Benim ikinci gebeligim 18+2 de tekmeleri guclu hissetmeye basladim. artik disardanda gozukuyor. Daha ince az hissediyordum. 15 aylik oglum var cok hareketli gunduz dinlenemiyorum gecede arada uyaniyor. Cok dinleme firsati olmuuor karnimdakini, tekmeleri daha cok gece farkediyorum. İlk hamileligimden on kilo kalmisti. 59 la hamile kaldim. 49 kiloyken gitdiklerim olmuyor zaten. Onlari verdim bazilarinida attim. Hamileyken aldiklarimi ve sonrasinda aldiklarimi giyiyorum . Kisiden kisiye degisiyor. Bazi hamile kiyafetleri normal kiyafetlere gore daha uygun. L bedeninustu omuzu da genis oluyor kollari genis icine duser gibi oluyor. Hamile kiyafeti s beden bile oluyor gogus ve karin genis sadece. Pantolonda bel ve kalca genis bacak normal. L pantolon alsan normal pacalarda genis oluyor. Hepsi icin gecerli degil . Elbise gerek yok hamile kiyafetiyle normal buyuk beden elbise dikimi ayni. Lcw de mangodan da ucuz. Gunluk siradan yada sokaga cikmak icin alinacaksa cok para vermeye gerek yok. Benim gibi eski kiyafet olmuyorsa diger magazalardanda alinabilir.Kızlar benim bebeğim bugün tam 18. Haftayı bitirdi. Dün gece o kadar çok hareket etti ki sırt üstü uzandığımda dışardan belli oldu hareketleri karnım bir indi bir çıktı yamuldu,uzadı, pıt pıt attı, sivrildi :) çok şaşırdım, normalde daha ileriki aylarda dışardan belli oluyor diye biliyordum. belki çok zayıf olduğum içindir.
Bu arada ilk önce hevesle hamile elbisesi aldım kendime Gebe den 2-3 tane ama fiyatları çok pahalıydı. Dün Mango ya gittim bir sürü bol kesim, göğüsten sonra genişleyen elbiseler vardı, hem çok daha şık hem de fiyatları daha uygun ayrıca hamilelikten sonra da giyilebilir. Benim tavsiyem, hamile kıyafetlerine çok para vermeye gerek yok. Normalde de giyebileceğiniz bol kesim elbiseler alın. (Marka ismi vermek yasak mı bilen varsa yazsın lütfen :))
Yok ben büyük beden almadım zaten normal kendi bedenimde elbiseler aldım sadece kesimi bol. 43 kg ile hamile kaldım şuan 48 kg yum Normal small ya da xsmall beden elbiseler oldu.Benim ikinci gebeligim 18+2 de tekmeleri guclu hissetmeye basladim. artik disardanda gozukuyor. Daha ince az hissediyordum. 15 aylik oglum var cok hareketli gunduz dinlenemiyorum gecede arada uyaniyor. Cok dinleme firsati olmuuor karnimdakini, tekmeleri daha cok gece farkediyorum. İlk hamileligimden on kilo kalmisti. 59 la hamile kaldim. 49 kiloyken gitdiklerim olmuyor zaten. Onlari verdim bazilarinida attim. Hamileyken aldiklarimi ve sonrasinda aldiklarimi giyiyorum . Kisiden kisiye degisiyor. Bazi hamile kiyafetleri normal kiyafetlere gore daha uygun. L bedeninustu omuzu da genis oluyor kollari genis icine duser gibi oluyor. Hamile kiyafeti s beden bile oluyor gogus ve karin genis sadece. Pantolonda bel ve kalca genis bacak normal. L pantolon alsan normal pacalarda genis oluyor. Hepsi icin gecerli degil . Elbise gerek yok hamile kiyafetiyle normal buyuk beden elbise dikimi ayni. Lcw de mangodan da ucuz. Gunluk siradan yada sokaga cikmak icin alinacaksa cok para vermeye gerek yok. Benim gibi eski kiyafet olmuyorsa diger magazalardanda alinabilir.
Sirke tahriş edebilir herkese iyi gelmez dikkatli ol. Bir de banyo yaparken fazla bastırarak ovma ve sabun kullanma, sabun içermeyen temizleme jelleri var onları kullan. Benim neredeyse her yerimde alerji var neler çekiyorum bilsen.. bu konuda uzman oldum sayılır.Dün kuzenim de senin dediğini söyledi bu kaşıntıların kortizonlu krem kullanmaktan başka çaresi yok dedi..Onuda tabiki bu durumda kullanamam..O da doğal elma sirkesi rahatlatıyormuş dedi..vazelin ve elma sirkesini deneyim o zaman ben..Teşekkür ederim canım benim..Sanada geçmiş olsun..
sen zayıfsın o yüzden sorunun yok :) Ben 60 ile hamile kaldım..5 kilo aldım :) mecburen ilerki aylarda büyük beden alacağım :)Yok ben büyük beden almadım zaten normal kendi bedenimde elbiseler aldım sadece kesimi bol. 43 kg ile hamile kaldım şuan 48 kg yum Normal small ya da xsmall beden elbiseler oldu.
Allah yardımcın olsun canım.. Rabbim şifa versin inşşallah..Çekenin halinden çeken anlıyor haklısın..Tamam dikkat edeceğim..önerilerin için çok sağolSirke tahriş edebilir herkese iyi gelmez dikkatli ol. Bir de banyo yaparken fazla bastırarak ovma ve sabun kullanma, sabun içermeyen temizleme jelleri var onları kullan. Benim neredeyse her yerimde alerji var neler çekiyorum bilsen.. bu konuda uzman oldum sayılır.
Olsun artık büyük alıverirsin sen de :)sen zayıfsın o yüzden sorunun yok :) Ben 60 ile hamile kaldım..5 kilo aldım :) mecburen ilerki aylarda büyük beden alacağım :)
49 la hamile kaldim. 66 ile doguma girdim. Dogum sonrasi 60 a dustum. Sut olsun diye cok yedim tatli falan 6 kiloyu aldim. Bir beden buyuk kiyafete gectim. Hamilelikte bile buyuk beden giymemistim. Hamilelikte gobegim disinda cok kilolu degildim.Yok ben büyük beden almadım zaten normal kendi bedenimde elbiseler aldım sadece kesimi bol. 43 kg ile hamile kaldım şuan 48 kg yum Normal small ya da xsmall beden elbiseler oldu.
hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım..benimde 2 hafta olacak görüşeli.. merak içindeyim acaba ne durumda diye..3 hafta var ayrıntılı ultrasona..bazen diyorum iyiki evde değilim evde olsam hiç zaman geçiremezdim
Benim ikinci gebeligim 18+2 de tekmeleri guclu hissetmeye basladim. artik disardanda gozukuyor. Daha ince az hissediyordum. 15 aylik oglum var cok hareketli gunduz dinlenemiyorum gecede arada uyaniyor. Cok dinleme firsati olmuuor karnimdakini, tekmeleri daha cok gece farkediyorum. İlk hamileligimden on kilo kalmisti. 59 la hamile kaldim. 49 kiloyken gitdiklerim olmuyor zaten. Onlari verdim bazilarinida attim. Hamileyken aldiklarimi ve sonrasinda aldiklarimi giyiyorum . Kisiden kisiye degisiyor. Bazi hamile kiyafetleri normal kiyafetlere gore daha uygun. L bedeninustu omuzu da genis oluyor kollari genis icine duser gibi oluyor. Hamile kiyafeti s beden bile oluyor gogus ve karin genis sadece. Pantolonda bel ve kalca genis bacak normal. L pantolon alsan normal pacalarda genis oluyor. Hepsi icin gecerli degil . Elbise gerek yok hamile kiyafetiyle normal buyuk beden elbise dikimi ayni. Lcw de mangodan da ucuz. Gunluk siradan yada sokaga cikmak icin alinacaksa cok para vermeye gerek yok. Benim gibi eski kiyafet olmuyorsa diger magazalardanda alinabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?