- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.881
Test laboratuvarda yapiliyor. Once muayene sonra test olur. Muayeneni olduktan sonra soylersin yaptirmayacagini.Bende de aşırı bir kilo yok (şeker bazen kiloya bile bakmıyor o ayrı mevzu) şekerimde yok. Ailemde ve eşimin ailesinde de şeker öyküsü yok. Ki ben zaten norrmalde de şekerle mesafeli yaşayan biriyim. Paketli ürün tüketmem genelde sırf şeker katkili diye. Doktorun şüphelendiği bir şey yok. Sırf rutin olduğu için yapmak istiyor. Bende istemiyorum. Çünkü şeker çıksa bile ben insülin kullanmam. Beslenmemi duzenlerim. Yani böyle diretilmesi hoş değil bence. Birde beni üzen ben okudum araştırdım duyince doktorun bunu hiç onemsememesi. Falcı kadının kitabını okumuypruz herhalde:)) gene doktorların kitabı. Bakalım bu işten nasıl çıkacağız:)))
Aclik tokluk gerekmiyor asi o. Yalniz ilk gun cok oynatmayin kolunuzu. Asi hic acitmiyor sonrasindada sanki vurulmamis gibi. Ben buna guvenerek is yaptim . O kolumun uzerine yattim ertesi gun agrimaya basladi. iki gun agri cektim cok agritiyor. İkincisinde tedbirliydim agri olmaditetenoz aşısında aç tok fark ediyor mu ki canım
Günaydın kızlar :)
Ben hala ihtiyaç listesi çıkarmadım
Hiç bir şey de almadım
İçim gidiyor alayım diye ama eşim biraz daha bekle ayrıntılı ultrasona gir diyor
Hayırlı cumalar olsun herkese..Böyle mübarek günün hürmetine Rabbim tüm hamilelere evlatlarına kavuşmayı nasip eylesinGünaydın kızlar Cumanız mübarek olsun,
Bugün Ankara da bol yağmur var, günümüz bereketli olsun inş.
Eğer bizimkinde değişiklik olursa yandık :) Beşiğinden uyku setine aldığımız kıyafetler hep mavi :) Kızım çok hevesliydi erken davrandık..Günaydın kızlar :)
Ben hala ihtiyaç listesi çıkarmadım
Hiç bir şey de almadım
İçim gidiyor alayım diye ama eşim biraz daha bekle ayrıntılı ultrasona gir diyor
Aclik tokluk gerekmiyor asi o. Yalniz ilk gun cok oynatmayin kolunuzu. Asi hic acitmiyor sonrasindada sanki vurulmamis gibi. Ben buna guvenerek is yaptim . O kolumun uzerine yattim ertesi gun agrimaya basladi. iki gun agri cektim cok agritiyor. İkincisinde tedbirliydim agri olmadi
Bende ilk hamililigimde bekledim. Birde ne olur ne olmaz diye 6. Ayda yapmaya basladim. Simdi ikinci cocuk olunca alacaklar azaliyor. Bide cinsiyeti kesinlessin daha iyi.Gunnaydın canım,
Valla bzde oyleyız ,detaylıyı beklıcem cunku ılkınde erkek dedı sımdıde kesın kız dıyor guvenemedım emın olamadıgım ıcın onumuzdekı ay alıs verıs yapmayı dusnuyoruz :)
Kızlar merhabala ,
Benım bı arkadasım ıhtıyac lıstesı acmıstı excelde uc sheetınden bakabılırsınız yorumlarda var ılgılenenler ıcın paylasmak ıstedım ancak excel lıstesı yuklenmıyormu?
Bu ikili test gibi degil. Dogum oncesi muayene gibi dusun. Bir sey varsa Sen yapmayacaksi drlar yapacak zaten. Bebegin urganlari bebek iyi besleniyormu. Plesenta iyimi. Erken dogum suphesi var mi. Senin rahmin olculerinde var sanirim. Herhangi birsey olursa organlarinda dogar dogmaz tedavi yada ameliyati gerekecek. Hangi organda birsey varsa o konuda uzman da dogumda hazir olur. Cocuk dr da atlamaz muayenede yazili evrak oldugu icin erken mudehale olur. Bence drunu dinle annen ayrintili usgyi tam ne anlama geldigini biliyor mu. Allah korusun birsey olsa her ay bosuna kontrole gitmis olursun. Annesi olarak senin sorumluluginda .annem le geçen konuştuk ayrıntılı ultrason için devlet hastanesinden randevu aldım dedim
ne gerek var dedii Allah göstermesin bişey olsa yapabileceğin ne var dedi
kalakaldım öylece kızlar
O ayrica gelmisken sekerine bakmislardir. Takipli drun yoksa saglik ocaginda takip ediliyorsan ac git. Kendi drun varsa sekerlerine bakmistir yada bakacaktir. Gitmeden ara sor yada ac git. Yakin oluyor zaten saglik ocaklariBaşka bir yerde görmüştüm canım aç çağırmışlar açı için açlık şekerine bakılcakmış oyüzden sordum
evt cnmmm sağolasın rahim ölçülerinde olacağını düşünmemiştim. allah tüm bbeklerimizi sağlıklı kılsın inşallahBu ikili test gibi degil. Dogum oncesi muayene gibi dusun. Bir sey varsa Sen yapmayacaksi drlar yapacak zaten. Bebegin urganlari bebek iyi besleniyormu. Plesenta iyimi. Erken dogum suphesi var mi. Senin rahmin olculerinde var sanirim. Herhangi birsey olursa organlarinda dogar dogmaz tedavi yada ameliyati gerekecek. Hangi organda birsey varsa o konuda uzman da dogumda hazir olur. Cocuk dr da atlamaz muayenede yazili evrak oldugu icin erken mudehale olur. Bence drunu dinle annen ayrintili usgyi tam ne anlama geldigini biliyor mu. Allah korusun birsey olsa her ay bosuna kontrole gitmis olursun. Annesi olarak senin sorumluluginda .
elbette yapılacak bir şey oluyor. Allah korusun bir sorun cıkması durumunda doğumda müdahale etmeleri gerekebiliyor. Diğer tarama testleriyle aynı şey değil onlar sadece istatistik. ihmal etmeyin benceannem le geçen konuştuk ayrıntılı ultrason için devlet hastanesinden randevu aldım dedim
ne gerek var dedii Allah göstermesin bişey olsa yapabileceğin ne var dedi
kalakaldım öylece kızlar
Eski raporuma baktim. Anladiklarimi yazayim. Amniyotik sivi indeksi yani bebegin suyuna, serviks uzunlugu( rahim uzunluğu: erken dogum suphesi var mi yok mu ) plesentayi besleyen damarlari (yeterince bebegi besliyormu). Plesenta iyi calisiyor mu? Bebisin organlari , kalbi detayli inceleniyor. Bir sorun cikarsa dogumu yenidogan yogun bakimi olan bir hastanede dogurmani isteyebilir eger yogin bakimi yoksa. Yine Allah korusun diyim birsey cikarsa yogun bakimi yoksa hastanenin dogum sonrasi baska hastaneye sevk etmek zorunda kalinabilir sizin icin bebek icin zor olur.evt cnmmm sağolasın rahim ölçülerinde olacağını düşünmemiştim. allah tüm bbeklerimizi sağlıklı kılsın inşallah
Test laboratuvarda yapiliyor. Once muayene sonra test olur. Muayeneni olduktan sonra soylersin yaptirmayacagini.
Keçiören, medical parka devam ediyorum sen?Hayırlı cumalar olsun herkese..Böyle mübarek günün hürmetine Rabbim tüm hamilelere evlatlarına kavuşmayı nasip eylesin
Bende Ankaradayım canım..Sen neresindesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?