- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.081
ben 79 ile hamile kaldım tedavim sırasında çok kilo aldım ve malesef 79 ile başladım 81 kiloyum şimdi dikkat etmeye çalışıyorum bende. İnşallah çok kilo almayız
Ankara acıbadem. Orda kendi doktorumdan hariç perinatolog var, o yaptı tedaylı taramamızı.Hangi acıbadem hangi dr acaba?
Doktorunun farketmesi büyük şans. Geçmiş olsun canım. Ultrasonda mı gördü? Osteocare ben de kullanıyorum.Arkadaşlar merhaba, doktor bende erken kasılmalar farketmiş günde 2 tane osteocare diye magnezyum+kalsiyum olan bir ilaç vermişti 10 gunun sonunda yapılan kontrolde kasılmalarım cok azalmadığı farkedildi şimdi magvital 365 mg şase ve günde 1 defa ostecare ye gectik devam ederse rapor vererek çalışma diyecek . Detaylı ultrasonu özel yuzyılda yaptıracağım 300 tl randevu aldım 22. haftaya bende durumlar bu :)pinkstrap @yusufseyma 0 07mawish07
Doktorunun farketmesi büyük şans. Geçmiş olsun canım. Ultrasonda mı gördü? Osteocare ben de kullanıyorum.
İnşallah bu sefer kesilir kasılmalar canım. Benim kasılmalar ne alemde 2 hafta sonra öğrencem artık.Arkadaşlar merhaba, doktor bende erken kasılmalar farketmiş günde 2 tane osteocare diye magnezyum+kalsiyum olan bir ilaç vermişti 10 gunun sonunda yapılan kontrolde kasılmalarım cok azalmadığı farkedildi şimdi magvital 365 mg şase ve günde 1 defa ostecare ye gectik devam ederse rapor vererek çalışma diyecek . Detaylı ultrasonu özel yuzyılda yaptıracağım 300 tl randevu aldım 22. haftaya bende durumlar bu :)pinkstrap @yusufseyma 0 07mawish07
Geçmiş olsun tekrar canım. Inşallah bu sefer verdiği ilaçlar iyi gelir. Bana magnezinc diye bir hap vermişti onu kullanıyorum günde bir defa. Kasılmaların ne durumda olduğunu ancak bida ki kontrolde öğreneceğim bende.Arkadaşlar merhaba, doktor bende erken kasılmalar farketmiş günde 2 tane osteocare diye magnezyum+kalsiyum olan bir ilaç vermişti 10 gunun sonunda yapılan kontrolde kasılmalarım cok azalmadığı farkedildi şimdi magvital 365 mg şase ve günde 1 defa ostecare ye gectik devam ederse rapor vererek çalışma diyecek . Detaylı ultrasonu özel yuzyılda yaptıracağım 300 tl randevu aldım 22. haftaya bende durumlar bu :)pinkstrap @yusufseyma 0 07mawish07
inşallah canım 2 kiloyla yarıya geldik hala hamile olduğumu farketmeyen çalışma arkadaşlarım var. Son aylarda çok alınır diyolar o zamanda dikkatli atlatırsak dediğin gibi çok almayız inşallahdikkat edersek çok almayacağız
inşallah canım 2 kiloyla yarıya geldik hala hamile olduğumu farketmeyen çalışma arkadaşlarım var. Son aylarda çok alınır diyolar o zamanda dikkatli atlatırsak dediğin gibi çok almayız inşallah
Kizlarrrrrr bugün ilk kez bebeğimi hissettim hemde dakikalarca ağzım kulaklarımda:))
Otururken oldu bağdaş kurmuştum.pozisyonu hiç bozmadim.
Hani şu baloncuk patlaması denen var yaa ondan ışte. Başta anlamadım. Bağırsak filan zannettim ama değildi:)) çok güzel çok başkaydı tekme nasıl olur tahayyül edemiyorummmmmm:))))
Geçmiş olsun tekrar canım. Inşallah bu sefer verdiği ilaçlar iyi gelir. Bana magnezinc diye bir hap vermişti onu kullanıyorum günde bir defa. Kasılmaların ne durumda olduğunu ancak bida ki kontrolde öğreneceğim bende.
İnşallah bu sefer kesilir kasılmalar canım. Benim kasılmalar ne alemde 2 hafta sonra öğrencem artık.
Oncelikle normal dogumu savunanlardanim ama mecburi sezeryan oldum. Sezeryan olan arkadaslar bu yaziyi okuyacak . zorunlu olan yada degil. Sunu duzeltmek isterim sezeryan oldum oncesi sonrasi da guzel gecti . Yazinda sanki sezeryan kotu her normal dogum gayet rahat geciyor gibi anlasiliyor. Zor bir sekilde Normal dogum yapan arkadaslarimda var . Zor bir normal dogumdan sonra ikinciyi sezeryan yapanda . Detayina inmiycem. Her dogum farklidir. Herkes farkli yasar. Biri zor biri kolay diye birsey yok. Birinin hikayesi zor birinin rahattir. Ben epidural sezeryan oldum. Dogdugu ana da sahit oldum. Dogduktan sonra hemen kucagima aldim. Agri oluyor tabiiki dogum sancisi da cekiyorsun. Sans isi hangi dogum kendisine gore hayirli ise Allah onu versin. Ayrica sezeryanda rahim pis kaliyor normal dogumda temizleniyor diye yanlis anlasilacak yine. Sezeryanda dr rahmi temizliyor. Arta kalanlar normal dogum gibi kanamaniz oluyor . Kanamayla atiliyor. İciniz kurli kalmiyor temizleniyor. Kanama olmazsa dr mudehale ediyor zaten. Nirmal dogum normal olandir. Ama Allah herkese hayirlisi neyse onu versin.Normal doğum sezeyan konusuna değinilmiş.. Ben herhangi bir sıkıntı yoksa eğer normal doğumu savunanlardanım..Adı üzerinde çünkü normal :) Doğa kanunlarına en uygun şekil.. Ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.. Çok şükür insanların anlattığı gibi korkutucu bişeyde değilmiş..Bence bu doğum olayı birazda insanların acı eşiğiyle de alakalı bi durum.. Normal doğumun en güzel yanı doğuruyosunuz daha sizin dikişleriniz atılıyorken evladınızı omzunuza yatıryorlar o ne muhteşem bir andır Ya RABBİM..Ne dikiş acısı duyuyorsunuz ne de başka bir acı..olup bitiyor herşey.. Sancıların arkasından kuş gibi hissediyorsunuz kendinizi :) Ben geceliklerimi bile kendim giydim ben onları giyerken kuzumuda giydirdiler 10 dk sonra odamızda buluştuk..Ve hemen emmeye başladı..Sezeryan doğum anında belki ağrısız sancısız geçiyor olabilir ama ondan sonrası da bazen sıkıntı olabiliyor..Eğer mecburi bir durum gerçekleşmediği sürece normal doğum yapmanızı öneririm..Birde normal doğumla annenin içi tamamen temizlenirmiş..Yeniden doğmuş gibi sağlık kazanırmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?