2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba herkese. Elinizde güzel bi alışveriş listesi olan var mı ? Gerçekten gerekli şeylerin yazdığı
Herkesin ihtiyaci farkli oluyor. Daha once liste patlasildi sanirim burdada. İlk hamileligimde arastirip alusveris yapmistim. Birinin gerekli gordugunu sana gereksiz geliyor . Bazisinin gereksiz gordugunu sen slma geregi goruyorsun. Ana herkesin ortak aldigi seyi alirsin . Gerisini kendi zevkine gore. Biberon emzigi bebek arabasi bile hangi marka alayim diye arastiriyor insan. Butun markalarin ozelliklerini ezberliyorsun

Bakim cantasi alacaklar sirt cantasi seklinde rahat oluyor benimki hem sirt hem yana ama sirt kullandim. Bebek kucakta olunca rahatlik. Ama kare seklinde ve ici kucuk buyuk olmasina ragmen. Bide bebek bakim cantasi olunca pahali oluyor. Normal sirt cantasida alabilirsiniz. Ben oyle alcam ikinci geliyor icine sigmayacak. Telsiz almak isteyen ev buyukse kamerali oneririm. İlk telsiz aldim. Tv izlerken duyulmuyor. Sonra kamerali aldim. İki masraf oldu. Bide odayi ayirinca gece kalkmadan kontrol edebilirsiniz. Ustunu actimi kalktimi kamera yaninizda olacagi icin en ufak sesi duyarsiniz. Emzirme minderi gereksiz kullanmadim. Donenceyle hic durmadi. Park yatagin donmeyen oyuncaklari var onunla idare etti. Birazda bebege gore degisiyor. Tercih meselesi yine. Herkesin istekleri farkli.Donence sasiliga neden oluyor bide donen seyler otizmi tetikliyor. O yuzden bazi uzmanlar onermiyor donen seyleri. Mesela camasir makinesi donerek calisiyor basinda durmasin cocuk o tur seyler. Gunde ne kadar bakabilir bilmiyorum kullanmadigimiz icin.

Bende osteocare kullaniyorum . Kontrole daha var . Arada calcimax aliyorum . Dislerim sizliyor kalcam agriyor benimde arada. Yuzumede biri hafif elini suruyormus gibi gidiklama uyusma gibi oluyor. Alinca rahatliyorum.

Magnezyum olan besinler badem, kabak çekirdeği, kaju bu besinlerden de tüketebilirsin. Ya da 1 gunluk 1 tane sade soda. Ben soda sevmiyorum, seviosan içilebilir
Bademle çekirdeği yiyorum ama soda sevmiyorum günde 1 tane de magnezyum alıyorum zaten. Ağrı girmiyor artık, batmaları hissetmiyorum.

Gözün aydın canım.az kaldı tekmeleri hissetmemize

Canım kasılma olduğunu nerden anladı doktor ? Sen bir şeyler hissettin mi ?

Hadi gözün aydın :) git gide şiddeti artıyor o pıt pıtların. İki hafta içinde benim kuzunun tekmeleri dışardan görülebilir hale geldi :))

Kaçıncı haftada erkek demişti sonra kıza mı çevirdi :)

Kızlar bana 16. Haftada cinsiyeti söyledi emin mısınız dedim evet bakın dedi de ben bişey anlamadım acaba değişir mi sizce? Şimdi değişenleri duyunca bir acaba diyorum ilk hastane çıkışıni aldım çünkü

Ben günde bir defa içiyorum şuanlik bahsettiğin gibi bir yan etki olmadı keşke olsa ben hamile kaldığımdan beri kabızlık problemi yaşıyorum çünkü. Gerçi artık onada ilaç verdi doktorum şükür. Sende yan etki yaptı mı canım

Ne canım cinsiyeti o erken haftalarda yanılma oluyor 16 haftada bana erkek dedi bariz gösterdi erkek dediyse kesin kızlarda çok az yanılma oluyor

Eskiden daha kabızdım bana o konuda iyi geldi magnezyum rahatlattı beni dün ilk toz dozu aldıktan sonra kendimi gevşemiş huzurlu hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…