- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.101
Herkesin ihtiyaci farkli oluyor. Daha once liste patlasildi sanirim burdada. İlk hamileligimde arastirip alusveris yapmistim. Birinin gerekli gordugunu sana gereksiz geliyor . Bazisinin gereksiz gordugunu sen slma geregi goruyorsun. Ana herkesin ortak aldigi seyi alirsin . Gerisini kendi zevkine gore. Biberon emzigi bebek arabasi bile hangi marka alayim diye arastiriyor insan. Butun markalarin ozelliklerini ezberliyorsunMerhaba herkese. Elinizde güzel bi alışveriş listesi olan var mı ? Gerçekten gerekli şeylerin yazdığı
Bende osteocare kullaniyorum . Kontrole daha var . Arada calcimax aliyorum . Dislerim sizliyor kalcam agriyor benimde arada. Yuzumede biri hafif elini suruyormus gibi gidiklama uyusma gibi oluyor. Alinca rahatliyorum.merhaba, 2 haftadır geceleri uykumdan kalça ve üst bacağımın ağrısına uyanıyordum. bol süt ürünü tüketeyim geçer diyordum ama bugün artık dayanamadım doktoruma mesaj attım. doktorum magnorm (magnezyum) ve calcimax D3 (kalsiyum için) almamı söyledi. her ikisinden de birer tane kullanacağım.
Bademle çekirdeği yiyorum ama soda sevmiyorum günde 1 tane de magnezyum alıyorum zaten. Ağrı girmiyor artık, batmaları hissetmiyorum.Magnezyum olan besinler badem, kabak çekirdeği, kaju bu besinlerden de tüketebilirsin. Ya da 1 gunluk 1 tane sade soda. Ben soda sevmiyorum, seviosan içilebilir
Gözün aydın canım.az kaldı tekmeleri hissetmemizeKizlarrrrrr bugün ilk kez bebeğimi hissettim hemde dakikalarca ağzım kulaklarımda:))
Otururken oldu bağdaş kurmuştum.pozisyonu hiç bozmadim.
Hani şu baloncuk patlaması denen var yaa ondan ışte. Başta anlamadım. Bağırsak filan zannettim ama değildi:)) çok güzel çok başkaydı tekme nasıl olur tahayyül edemiyorummmmmm:))))
Canim ben 450diye hatırlıyorum esim yapti ödemeyi belkide yaniliyorumdur 425 dedilerse öyledir muhakkakIcim rahatladı bir de senden duyunca. Bana 425 dediler telefonda 450mi aldilar senden benim de emekli sandigi ozel sigorta yok.
Memnun kaldıysan önemi kalmiyor zaten canım 25 liranin. 4d cd falan veriyor demi?Canim ben 450diye hatırlıyorum esim yapti ödemeyi belkide yaniliyorumdur 425 dedilerse öyledir muhakkak
Canım kasılma olduğunu nerden anladı doktor ? Sen bir şeyler hissettin mi ?Arkadaşlar merhaba, doktor bende erken kasılmalar farketmiş günde 2 tane osteocare diye magnezyum+kalsiyum olan bir ilaç vermişti 10 gunun sonunda yapılan kontrolde kasılmalarım cok azalmadığı farkedildi şimdi magvital 365 mg şase ve günde 1 defa ostecare ye gectik devam ederse rapor vererek çalışma diyecek . Detaylı ultrasonu özel yuzyılda yaptıracağım 300 tl randevu aldım 22. haftaya bende durumlar bu :)pinkstrap @yusufseyma 0 07mawish07
Hadi gözün aydın :) git gide şiddeti artıyor o pıt pıtların. İki hafta içinde benim kuzunun tekmeleri dışardan görülebilir hale geldi :))Kizlarrrrrr bugün ilk kez bebeğimi hissettim hemde dakikalarca ağzım kulaklarımda:))
Otururken oldu bağdaş kurmuştum.pozisyonu hiç bozmadim.
Hani şu baloncuk patlaması denen var yaa ondan ışte. Başta anlamadım. Bağırsak filan zannettim ama değildi:)) çok güzel çok başkaydı tekme nasıl olur tahayyül edemiyorummmmmm:))))
Oh maşallah güzel güzel gelişmiş bebiş :)Kontrolden geldik biz 13.3 cm 266 gram olmusuz. Haftaya ayrıntılı ultrason için gün aldık inşallah herşey güzel olur
çok şükür canım haftaya da ayrıntılı ultrasona gidicez bakalım. Her ultrasonda çok heyecanlanıyorumOh maşallah güzel güzel gelişmiş bebiş :)
Evet ben de çok heyecanlanıyorum ultrasona giderken hatta süslenip giyiniyorum sanki çocuk beni görecek :))çok şükür canım haftaya da ayrıntılı ultrasona gidicez bakalım. Her ultrasonda çok heyecanlanıyorum
Gunnaydın canım,
Valla bzde oyleyız ,detaylıyı beklıcem cunku ılkınde erkek dedı sımdıde kesın kız dıyor guvenemedım emın olamadıgım ıcın onumuzdekı ay alıs verıs yapmayı dusnuyoruz :)
Ben günde bir defa içiyorum şuanlik bahsettiğin gibi bir yan etki olmadı keşke olsa ben hamile kaldığımdan beri kabızlık problemi yaşıyorum çünkü. Gerçi artık onada ilaç verdi doktorum şükür. Sende yan etki yaptı mı canımSeninkinde 300 mg varmış magnezyum bu tozda 365 bide tablet alıyorum o da 150 yine hissedersen akşam bir 150 daha al dedi. Yan etkisi cırcır olmakmışbakalım bağırsaklarımız nolacak. Senin sindirim durumun nasıl bu yan etki oldu mu.
Memnun kaldıysan önemi kalmiyor zaten canım 25 liranin. 4d cd falan veriyor demi?
Ne canım cinsiyeti o erken haftalarda yanılma oluyor 16 haftada bana erkek dedi bariz gösterdi erkek dediyse kesin kızlarda çok az yanılma oluyorKızlar bana 16. Haftada cinsiyeti söyledi emin mısınız dedim evet bakın dedi de ben bişey anlamadım acaba değişir mi sizce? Şimdi değişenleri duyunca bir acaba diyorum ilk hastane çıkışıni aldım çünkü
Ben günde bir defa içiyorum şuanlik bahsettiğin gibi bir yan etki olmadı keşke olsa ben hamile kaldığımdan beri kabızlık problemi yaşıyorum çünkü. Gerçi artık onada ilaç verdi doktorum şükür. Sende yan etki yaptı mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?