2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eskiden daha kabızdım bana o konuda iyi geldi magnezyum rahatlattı beni dün ilk toz dozu aldıktan sonra kendimi gevşemiş huzurlu hissettim
Benimde aynı eskiye göre rahatım çok şükür. Dün yazını gördükten sonra bende ilaçlara baktım dediğin gibi ilaç 300 mg, karışık vitamin içinde de 100 mg varmış magnezyum. Hayırlısiyla geçer inşallah kasılmalar canım

Canım ben zaten mecburiyetler için bişey demedim elbette...İlk çocuğumu normal doğumla dünyaya getirdim..Belki bunda aksilik yaşayacağım sezeryanla dünyaya getireceğim bunu bilemem hiçbirimizde bilemeyiz..Tabiki her daim hakkımızda hayırlı olan gerçekleşsin.. Ama Dünya Sağlık Örgütü normal doğumu teşvik edici düzenlemeler yapıyor ve sağlık kuruluşlarına müeyyideler uygulanmaya başladı.. Ben kişisel tercihlerimize bırakıldığında normal doğumun insan anatomisine de en uygun şekil olduğunu açıkladım..Kişisel tercih ve kararları herkesin kendine aittir elbette.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah..

Doktorda içimi rahatlattı ya Bebek beslenemiyo olsaydı 1 haftada 100 gram aymazdı. Cinsiyet mağduru bence kız göstermediğine göre

Canım gecmiş dlsun bende Ağrı'larım dayanılmaz olduğu için gittim doktor progestan kullanıp kullanmadığımı sordu migrenimi tutuyo o dedim o Zaman magnezyum verıyorum dedı

Normal dogumu savunma meselesi degil. İster zorunlu yada ister kendi istegiyle secer sorun o degil. Sen nasil yazinda normal digum insanlarin anlattigi gibi kotu degilmis diyorsan. Yazinda sende sezeryani zor kotu bir digum sekli gostermis. Sezeryan olmadan bende korkuyordum kac yazi okudum. Olacak kisiyi etkilemesi acisindan soyledim yoksa her iki dogumdada iyi gecen yada her iki dogumdada kotu gecen bir suru kisi var. Her dogum kendine ozel.

Dün açlık tokluk şekerim bakıldı normal çıktı normal çıkınca sanırım şeker yüklemesi yapılmıyormuş hemşire öyle şöyledi. Böbrek ultrasonu yapıldı doktor böbrek büyümesinden şüphelendi çok şükür böbreklerim iyiymiş ama doktor kaslarımın zayıf olduğunu onden çok ağrı olduğunu söyledi bunuh içinde spor yapıp kuvvetlendirmem lazımmış yüzmeyi önerdi ve evde yapılan egzersizler deri. Ama benim anlamadığım çorabımı bili giyemiyorum ağrıdan eşim giydiriyor Progestan vericekti tekrar ultrason da inceledi inceleri magnezyuma başlasak iyi olucak senin ıcın dedi. Haftaya nasipse ayrıntılı ultrason var çok heyecanlıyım

Bende bunun nedenini açıkladım işte..Her insanın acı eşiği farklıdır bir başkasının zor geçti diye sizinde zor geçmesi gerekmiyor..Önyargılı olmadan doğuma karar verebilmeleri için bunu söyledim..Bu benim fikrim..Etraftaki bir çok insan göz korkutmak için abartı da koyarak anlatabiliyor da zira...Ben kendi yaşantımdan ve kendi yakınımdaki örnekleyebilirim elbette.. Hayattaki herkesin tecrübesi de kendinedir. Sezeryanı daha uygun görende burda sezeryanın uygunluğunu kendince dile getirebilir.. Özgür bir platformda herkes kendine ne uygunsa onu açıklamakta özgürdür değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…