- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.121
Canım kasılma olduğunu nerden anladı doktor ? Sen bir şeyler hissettin mi ?
Bademle çekirdeği yiyorum ama soda sevmiyorum günde 1 tane de magnezyum alıyorum zaten. Ağrı girmiyor artık, batmaları hissetmiyorum.
Benimde aynı eskiye göre rahatım çok şükür. Dün yazını gördükten sonra bende ilaçlara baktım dediğin gibi ilaç 300 mg, karışık vitamin içinde de 100 mg varmış magnezyum. Hayırlısiyla geçer inşallah kasılmalar canımEskiden daha kabızdım bana o konuda iyi geldi magnezyum rahatlattı beni dün ilk toz dozu aldıktan sonra kendimi gevşemiş huzurlu hissettim
Canım ben zaten mecburiyetler için bişey demedim elbette...İlk çocuğumu normal doğumla dünyaya getirdim..Belki bunda aksilik yaşayacağım sezeryanla dünyaya getireceğim bunu bilemem hiçbirimizde bilemeyiz..Tabiki her daim hakkımızda hayırlı olan gerçekleşsin.. Ama Dünya Sağlık Örgütü normal doğumu teşvik edici düzenlemeler yapıyor ve sağlık kuruluşlarına müeyyideler uygulanmaya başladı.. Ben kişisel tercihlerimize bırakıldığında normal doğumun insan anatomisine de en uygun şekil olduğunu açıkladım..Kişisel tercih ve kararları herkesin kendine aittir elbette.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah..Oncelikle normal dogumu savunanlardanim ama mecburi sezeryan oldum. Sezeryan olan arkadaslar bu yaziyi okuyacak . zorunlu olan yada degil. Sunu duzeltmek isterim sezeryan oldum oncesi sonrasi da guzel gecti . Yazinda sanki sezeryan kotu her normal dogum gayet rahat geciyor gibi anlasiliyor. Zor bir sekilde Normal dogum yapan arkadaslarimda var . Zor bir normal dogumdan sonra ikinciyi sezeryan yapanda . Detayina inmiycem. Her dogum farklidir. Herkes farkli yasar. Biri zor biri kolay diye birsey yok. Birinin hikayesi zor birinin rahattir. Ben epidural sezeryan oldum. Dogdugu ana da sahit oldum. Dogduktan sonra hemen kucagima aldim. Agri oluyor tabiiki dogum sancisi da cekiyorsun. Sans isi hangi dogum kendisine gore hayirli ise Allah onu versin. Ayrica sezeryanda rahim pis kaliyor normal dogumda temizleniyor diye yanlis anlasilacak yine. Sezeryanda dr rahmi temizliyor. Arta kalanlar normal dogum gibi kanamaniz oluyor . Kanamayla atiliyor. İciniz kurli kalmiyor temizleniyor. Kanama olmazsa dr mudehale ediyor zaten. Nirmal dogum normal olandir. Ama Allah herkese hayirlisi neyse onu versin.
Çok şükür herşey temiz çıktı ama benim Ağrı'm var doktor magnezyum verduKuzum gecmıs olsun idrar yolu enfeksiyonu olabilir doktorun israr kültürü isteyecektir su içip gidersin gecmıs olsun
Bende 1 tane magnezyum içiyorum günde benide çok rahatlattı..Karnıma saplanır gibi batan kasılmalar kesildi şimdilikBademle çekirdeği yiyorum ama soda sevmiyorum günde 1 tane de magnezyum alıyorum zaten. Ağrı girmiyor artık, batmaları hissetmiyorum.
Doktorda içimi rahatlattı ya Bebek beslenemiyo olsaydı 1 haftada 100 gram aymazdı. Cinsiyet mağduru bence kız göstermediğine göreCanını sıkma canım bak hersey bebegımızı etkılıyor kafana takmamaya olumsuz dusunmemeye calıs herzaman. Ki az kılo almak bebegı etkılemedıgı zaman iyi bişi bence benım arkadaslarım benımle aynılar 3-4 kılo almıslar sımdıden doktorları da her muayenede azarlıyormus. Doktor kılo alman gerek demediği surece cok kılo almadıgımız için üzülmemek lazım bana herkes hala nasıl hamilesin sen diyor ama ben halimden memnunum cok sukur minik bi karnım var cinsiyetinde hala ögrenemedik ileride nasılsa kılo alcaz zaten merak etme
1 haftada 100 gr almaya başladılar mı ya :) ne güzel :)Doktorda içimi rahatlattı ya Bebek beslenemiyo olsaydı 1 haftada 100 gram aymazdı. Cinsiyet mağduru bence kız göstermediğine göre
Canım gecmiş dlsun bende Ağrı'larım dayanılmaz olduğu için gittim doktor progestan kullanıp kullanmadığımı sordu migrenimi tutuyo o dedim o Zaman magnezyum verıyorum dedıArkadaşlar merhaba, doktor bende erken kasılmalar farketmiş günde 2 tane osteocare diye magnezyum+kalsiyum olan bir ilaç vermişti 10 gunun sonunda yapılan kontrolde kasılmalarım cok azalmadığı farkedildi şimdi magvital 365 mg şase ve günde 1 defa ostecare ye gectik devam ederse rapor vererek çalışma diyecek . Detaylı ultrasonu özel yuzyılda yaptıracağım 300 tl randevu aldım 22. haftaya bende durumlar bu :) @pinkstrapseyyav 0 07mawish07
Normal dogumu savunma meselesi degil. İster zorunlu yada ister kendi istegiyle secer sorun o degil. Sen nasil yazinda normal digum insanlarin anlattigi gibi kotu degilmis diyorsan. Yazinda sende sezeryani zor kotu bir digum sekli gostermis. Sezeryan olmadan bende korkuyordum kac yazi okudum. Olacak kisiyi etkilemesi acisindan soyledim yoksa her iki dogumdada iyi gecen yada her iki dogumdada kotu gecen bir suru kisi var. Her dogum kendine ozel.Canım ben zaten mecburiyetler için bişey demedim elbette...İlk çocuğumu normal doğumla dünyaya getirdim..Belki bunda aksilik yaşayacağım sezeryanla dünyaya getireceğim bunu bilemem hiçbirimizde bilemeyiz..Tabiki her daim hakkımızda hayırlı olan gerçekleşsin.. Ama Dünya Sağlık Örgütü normal doğumu teşvik edici düzenlemeler yapıyor ve sağlık kuruluşlarına müeyyideler uygulanmaya başladı.. Ben kişisel tercihlerimize bırakıldığında normal doğumun insan anatomisine de en uygun şekil olduğunu açıkladım..Kişisel tercih ve kararları herkesin kendine aittir elbette.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah..
Yok canim ikili test bende bile degil dosyada. Sadece soruyorlar ikili test oldu mu diyeGünaydın herkese.
Ayrıntılı çekilen arkadaşlar, yanınızda ikili test sonucunu götürmenizi istemişler miydi ?
19 haftada 300 grdiDoktorda içimi rahatlattı ya Bebek beslenemiyo olsaydı 1 haftada 100 gram aymazdı. Cinsiyet mağduru bence kız göstermediğine göre
Bunlar önemli degılmış daha galiba şu an 406 gram 17 cm olmuş. 20+1 yerine 21+3 çıktı hepimiz sağlıkla kavuşalım19 haftada 300 grdi. 30 haftadan sonra daha hizli buyuyor 32-36 hafta arasi daha fazla .
Sizin ılki erkekti dimi19 haftada 300 grdi. 30 haftadan sonra daha hizli buyuyor 32-36 hafta arasi daha fazla .
tamam cnm teşekkür ederim :)Yok canim ikili test bende bile degil dosyada. Sadece soruyorlar ikili test oldu mu diye
Bende bunun nedenini açıkladım işte..Her insanın acı eşiği farklıdır bir başkasının zor geçti diye sizinde zor geçmesi gerekmiyor..Önyargılı olmadan doğuma karar verebilmeleri için bunu söyledim..Bu benim fikrim..Etraftaki bir çok insan göz korkutmak için abartı da koyarak anlatabiliyor da zira...Ben kendi yaşantımdan ve kendi yakınımdaki örnekleyebilirim elbette.. Hayattaki herkesin tecrübesi de kendinedir. Sezeryanı daha uygun görende burda sezeryanın uygunluğunu kendince dile getirebilir.. Özgür bir platformda herkes kendine ne uygunsa onu açıklamakta özgürdür değilmi ?Normal dogumu savunma meselesi degil. İster zorunlu yada ister kendi istegiyle secer sorun o degil. Sen nasil yazinda normal digum insanlarin anlattigi gibi kotu degilmis diyorsan. Yazinda sende sezeryani zor kotu bir digum sekli gostermis. Sezeryan olmadan bende korkuyordum kac yazi okudum. Olacak kisiyi etkilemesi acisindan soyledim yoksa her iki dogumdada iyi gecen yada her iki dogumdada kotu gecen bir suru kisi var. Her dogum kendine ozel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?