- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.141
Canım gecmiş dlsun bende Ağrı'larım dayanılmaz olduğu için gittim doktor progestan kullanıp kullanmadığımı sordu migrenimi tutuyo o dedim o Zaman magnezyum verıyorum dedı
Benimde aynı eskiye göre rahatım çok şükür. Dün yazını gördükten sonra bende ilaçlara baktım dediğin gibi ilaç 300 mg, karışık vitamin içinde de 100 mg varmış magnezyum. Hayırlısiyla geçer inşallah kasılmalar canım
Ay çok şükür ya, bizde işe yaradı demek, sıkıntılı durummuş kasılmaların devam etmesi. Tabi benim şimdi de, enteresan bir şekilde kusmalarım başladı, yemek yiyesim gelmiyor artıkBende 1 tane magnezyum içiyorum günde benide çok rahatlattı..Karnıma saplanır gibi batan kasılmalar kesildi şimdilik
benim 14.haftada geçti canım..Şimdi çok nadiren bulanıyor kusma olmuyor Allahtan..Peki daha önce bulantıların olmuşmuydu ? ilk defa mı başlıyorAy çok şükür ya, bizde işe yaradı demek, sıkıntılı durummuş kasılmaların devam etmesi. Tabi benim şimdi de, enteresan bir şekilde kusmalarım başladı, yemek yiyesim gelmiyor artık
Herkesin bitti sanırım, kusma yaşayan kimler vardı hatırlamıyorum.
Ooo süpermiş tam o Zaman stresle işi olanlar içinYa ben kuş gibi rahatladım gevşedim sakin bir insan oldum :) bu magnezyum ne güzel şeymiş. Faydasını görürsün kesin sen de
Daha önce 1-2 defa olmuştu öyle sizinkiler gibi değil ama 1 hafta önce mide yanmasıyla kusma tam başladı. Özellikle Sabah kahvaltıdan sonra oluyor. Bakalım geçer inşallah kısa sürede.benim 14.haftada geçti canım..Şimdi çok nadiren bulanıyor kusma olmuyor Allahtan..Peki daha önce bulantıların olmuşmuydu ? ilk defa mı başlıyor
Kaçıncı haftada erkek demişti sonra kıza mı çevirdi :)
Ooo süpermiş tam o Zaman stresle işi olanlar için
Evet 28 yada 30 . Haftadan sonra farkediyor. 25. Haftaya kadar az cok herkesin ayni. Geriden gelse bile. 30 . Haftadan sonra iyi beslenme ile acigi kapatabilitor. Haftada 500 gr a kadar aliyor o zamanBunlar önemli degılmış daha galiba şu an 406 gram 17 cm olmuş. 20+1 yerine 21+3 çıktı hepimiz sağlıkla kavuşalım
Evet buda erkek.Sizin ılki erkekti dimi
Allah hayirlisiyla saglikli sihhatli kullanmayi nasip etsinBinlarda şimdiye kadar aldıklarımın listesi
Ben 6. Aydan tulum giydirmedim. Alt degistirmesi zor oluyor. Citcitlari ac tak . Degistirttirmiyorlar altini kiyafet zor giydiriyorsun. Rahat bebekse olur. Sadece uyku tulumu aldim oda kis icin. Yaza eviniz sicaksa sadece citcitlibady ve shortla durdu. İlerki aylari simdiden almayin cok. Yenidoganda ilk uc ay tulum daha iyi beli tam sariyor sicak tutuyor tavsiye ederim. Yenidogan hastane cikisinda var mi bilmiyorum ben hastane cikisi almadim. Hastane cikisi adi olunca pahali oluyor. Ayri ayri aldim. Tulum var mi icinde bilmiyorum kiminde alt ust oluyor.Bu daha net
Gözünaydın canım..Bende çok özledim kuzumu..zaman da geçmek bilmiyor... Henüz hareketlerini de hissedemeyince çok merak ediyorumBugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolundaymış. Küçük hanım 365 gram olmuş. Sağ Rahim damarımda direnç vardı. Bir önceki kontrolde doktor söylemişti. Direnç azalmış. Şimdi iki tarafta hala biraz var. 24. Haftaya kadar düzelirmiş. Korkulacak bir şey yokmuş. Bizden bu kadar
Ben vitamin almıyorum canım demir ve magnezyum alıyorum sadece..kızlar ne vitamni alıyorsunuz ben sadece moltafer yani d3 kan ilacı
Yaaa bunları dikkate alıyım o Zaman büyük almamızın sebebi çok beğenip küçük beden olmayanları büyük aldımBen 6. Aydan tulum giydirmedim. Alt degistirmesi zor oluyor. Citcitlari ac tak . Degistirttirmiyorlar altini kiyafet zor giydiriyorsun. Rahat bebekse olur. Sadece uyku tulumu aldim oda kis icin. Yaza eviniz sicaksa sadece citcitlibady ve shortla durdu. İlerki aylari simdiden almayin cok. Yenidoganda ilk uc ay tulum daha iyi beli tam sariyor sicak tutuyor tavsiye ederim. Yenidogan hastane cikisinda var mi bilmiyorum ben hastane cikisi almadim. Hastane cikisi adi olunca pahali oluyor. Ayri ayri aldim. Tulum var mi icinde bilmiyorum kiminde alt ust oluyor.
Aminn Allah razı olsunAllah hayirlisiyla saglikli sihhatli kullanmayi nasip etsin
Oh ne güzel abi kardeş sağlıkla büyüsünler Allah sizede güç kuvvet versinEvet buda erkek.
Önemli olan 30, haftadan sonda daha sağlıklı beslenmek o zaman.Evet 28 yada 30 . Haftadan sonra farkediyor. 25. Haftaya kadar az cok herkesin ayni. Geriden gelse bile. 30 . Haftadan sonra iyi beslenme ile acigi kapatabilitor. Haftada 500 gr a kadar aliyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?