2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar belim ve sağ boşluğum çok fena ağrıyor Parol alsam bı sakıncası olur mu
canm agrin dayanilmayack durumdaysa bence icmedn önce dr danis arayip sor oyle cunku ben gecen dr soylemistm cok acil durumda iceyim mi elindn geldgnce dr danismadn icme demisti ve cok önermiyodu sen yinede danis bence

Kızlar belim ve sağ boşluğum çok fena ağrıyor Parol alsam bı sakıncası olur mu
Ben başım falan ağrıdığında parol 500mg kullanıyorum.doktorum içebilirsin,sen acı çekersen stres olursan Bebek de aynı duyguları Yaşar demişti.ayrıca kuzen eczacı o da içebileceğimi söylemişti.

Sağol canım devam ediyor, Sabah kahvaltıdan sonra ve gece oluyor bulantılar. 1 hafta sonra muayene var bakalım doktor ne diyecek. Senin nasıl gidiyor?
Yıyeceklerden sana ıyı gelenı bulmaya calıs canım elma ayva ne bastırıosa dene bence. Damla sakızlı sakızlar varya benım bulantımı onlar kesıo hemen onu kesfettım. Oyuzden nısbeten gecıo bulantılarım kahve cok mıdemı kaldırıo uzak duruyorum. Dun doktor kontrolumuz vardı ılk kez dun cınsıyetı öğrendık ıste bı kızımız olucak insallah . Hersey yolunda ıkı haftaya detaylı ultrason yapılcak bı de dortlu test ıcın kan verdım sonucu carsamba gunu cıkıcak. Hala yumurta ve et kokusu duymak ıstemıyorum ama zaman

İyi geceler :) sanırım bn bebeğimi hissetmeye başladım ya siz tecrübelisiniz . Böyle derime pıt pıt degiyor böyle bebek olduğunu düşünüyorum bazen gaz gbi oluyor böyle br balon patlıyor gbi çok değişik anlatamıyorum hareketleri bu demi

Son düzenleme:
Hadi gözünüz aydın Meyveleri yiyorum yanmayı bastırabilen olmadı, leblebi biraz iyi geldi.

Aynen benim hissettiğim de o, kelebek varmış gibi :) Arada boşluğa düşüyor sanki, içim bir tuhaf oluyor taklamı atıyor nedir

Aynen benim hissettiğim de o, kelebek varmış gibi :) Arada boşluğa düşüyor sanki, içim bir tuhaf oluyor taklamı atıyor nedir
O boşluğa dusme hissini 2 kere yasadm biri daha önce biri dün :) çok guzl ama ya . Acaba net olarak ne zamn hissedecegz ?

22-23. Hafta diyorlar. Son zamanlar artık elini kolunu çıkarıyor karnından, ablamın videoları var, karnını yarıp çıkacak gibi
:) Dün bende ablamda gördüm resmen ayağıyla ittiriyo böyle deriyi yarp çıkaracak ablam bu ayağı diyor :) 38.haftada bugn yarn doğabilir her an :)

parolun sakıncası olacağını düşünmüyorum doktorların sorunsuz önerdiği tek ilaç o ben de eczanede çalışıyorum
canm gecnlerde oyle bi bas agrm vardi ki cok kotuydu dr sordm gercktn cok kotuym die yinede parol içebilrsn demedi bilseydm bu kadar öneriliyo icerdm bende ne aci çektm oyle ya

hic sorma canm o bir ay gecmek bilmiyo bi türlü ben artk dayanamayck duruma geldm hissedemiyodm hep korkuyla yaşiydm ama şimdi cok rahatm eskisi gibi endiselerimde pek olmuyo

şu an tam da anlattığını yaşıyorum bende ne zaman rahatladın oh hissediyorum artık tamam ne zaman dedin kaçıncı haftada

şu an tam da anlattığını yaşıyorum bende ne zaman rahatladın oh hissediyorum artık tamam ne zaman dedin kaçıncı haftada
canm ben şuan 22+2 oldm 9 gun önce tam hissetmeye basladm ondn once kucuk kucuk kipirti oluyodu ama bebek oldgndn emin olamiyodm ama 9 gun once tamamdr dedim tam belli etti kipirtilarini

hic sorma canm o bir ay gecmek bilmiyo bi türlü ben artk dayanamayck duruma geldm hissedemiyodm hep korkuyla yaşiydm ama şimdi cok rahatm eskisi gibi endiselerimde pek olmuyo
O korkuları hep bende yasadm öncesinde düsügm var 2 buck senedir de ugrasiyoruz sonunda nasip oldu smdi hareketlerini duydukça daha iyiym hergun hissetmem çok daha güzel olacak

O korkuları hep bende yasadm öncesinde düsügm var 2 buck senedir de ugrasiyoruz sonunda nasip oldu smdi hareketlerini duydukça daha iyiym hergun hissetmem çok daha güzel olacak
oncelkle gecms olsn canm allah kimseye o düsük acisini gostermez insllh benim ablamda yasadi ve sonraki hamileligi heo korku icnde gecti durumunu tahmin edebiliym ama o hareketleri hissedince herseyi butun sikintilarini unutuyon dimi o kadar guzl bi duygu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…