2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm ben şuan 22+2 oldm 9 gun önce tam hissetmeye basladm ondn once kucuk kucuk kipirti oluyodu ama bebek oldgndn emin olamiyodm ama 9 gun once tamamdr dedim tam belli etti kipirtilarini

o küçük kıprıtılar hergün oluo muydu peki bnm gecen hafta pıt pıt atıodu arada hergün olmasa da 3 gndür pıt pıt da yok korktum bnde

Aynen canm takip ediyorum bn yemek yediğim zaman hareketleniyo :) birde yan yatıp sabah sırt üstü dönüyorum ya karnıma böyle toplanıyor nerde olduğu belli oluyo önce daha ufakti o şişlik gittikçe büyüyo ve artk deriyide geriyor sendede oluyormu o?

o küçük kıprıtılar hergün oluo muydu peki bnm gecen hafta pıt pıt atıodu arada hergün olmasa da 3 gndür pıt pıt da yok korktum bnde
yok canm hergn olmuyodu cok nadir hele benim ki cok cok nadir oluyodu ama simdi 2 saatte bir en az 5 dk ara ara uzun uzun kipirti hissediyom

evet evet :) benimde sirt ustu uzandigimda hangi tarafta oldugu belli oluyo o taraf biraz şişik ve sert oluyo

evet evet :) benimde sirt ustu uzandigimda hangi tarafta oldugu belli oluyo o taraf biraz şişik ve sert oluyo
oy maşallah ne tatlılar ama dimi :) b kafami kurcalayan tek şey var sanki fazla aşağıda gbi yada bn öyle hissediyorum . Göbek deligimin altına elimi koyaym 5 parmak sonra basliyo bebeğin bulunduğu böyle . Hamilelik cizgim oluşmaya başlamış sende olustumu ?

canm gecnlerde oyle bi bas agrm vardi ki cok kotuydu dr sordm gercktn cok kotuym die yinede parol içebilrsn demedi bilseydm bu kadar öneriliyo icerdm bende ne aci çektm oyle ya

ben de daha içmedim ilk kez bu haftasonu metpamid içtim zaten acile gitmek zorunda kaldık ama kendini o kadar yıpratma parolunz ararı yok. doktorlar bazen vurdumduymaz olabiliyor

Ben şu 3 günde 2 kilo kaybetmişim nerdeyse, 85 küsürlere düşmüşüm
meyve filan yiyorum şükür midem alıyor bebeğim vitaminsiz kalmasın

evet canm.benimde oluştu karnimda baya belirginleşti her kipirtida senide gülme tutuyo mu beni uzaktn gören biri deli sancak her hareketinde kendi kendime gulüyom :)

evet canm.benimde oluştu karnimda baya belirginleşti her kipirtida senide gülme tutuyo mu beni uzaktn gören biri deli sancak her hareketinde kendi kendime gulüyom :)
Tekim sanıyordum esmde bna diyo delirdin mi diye yok hareket ediyor diyor kosa koşa geliyo garibimm boşa geldin sn henüz hissedemezsn bn zor hissediyorum diyorum

Tekim sanıyordum esmde bna diyo delirdin mi diye yok hareket ediyor diyor kosa koşa geliyo garibimm boşa geldin sn henüz hissedemezsn bn zor hissediyorum diyorum
ayy ne güzel ya benim eşim pek merakli degil o konuda ama arada acaba onunla konuşsm beni duyar mi diyo ben evet diyom tabi :) bakiyom konuşmaya başliyo çok komik oluyo ya

ayy ne güzel ya benim eşim pek merakli degil o konuda ama arada acaba onunla konuşsm beni duyar mi diyo ben evet diyom tabi :) bakiyom konuşmaya başliyo çok komik oluyo ya
bnm esimde konuşuyor çok değişik oluyor gercekten. ama elimi karnıma koydurmuyo kendide koymuyo bırak çocuğumu sıkıyorsn diyo hasta adam :)

Ben özel Karataş hastanesi Arzu Akar'a gidiyorum.Yakınlarımda iyi doktor bulamadım malesef. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
İzmirdesiniz sanırım ben medikalparkta Dr. Zekeriya güner e gidiyorum doktorumdan çok memnunum. Genç birisi ama oldukça tecrübeli ve inanılmaz eğlenceli birisi benim tüm stresimi alıyor. Tavsiye ederim

Günaydın hanımlar..3 gün aradan sonra işe gelince işkence oldu çalışmak.. Bebek hareketlerini dün hissetmeye başladım bende çok şükür..Cuma gecesi çok canım sıkıldı hissetmediğim için..İkinci olduğu için hissetmem lazım diye önyargı oluştu..Arada birde düşüğüm olunca tedirgin oluyorum haliyle..Gece yarısı dr.a gittik çok şükür bi sıkıntı yok dedi kalp seslerini dinletti dr... Çok şükür halimize..Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah

Maşallah Prenses kendini gösterdi hayırlı evlat dlsun inşallah 2 kilo gayet iyi. Bizimde çumartesi ayrıntılı var bende hamıle kaldığım kiloma çıktım

bezmialemdeki doğum şartlarıyla ilgili ne tarz bilgileriniz var acaba olumsuz yönleri nedir bende şuanda oraya gitmekteyim
Dogum normal ücretsiz sanırım Sezeryan ne kadar bilmiyorum iki arkadaşım doğum yaptı birine resmen sus gerizekalı senin yüzünden Bebek sakat doğcak daha daha hakaretler edilmiş. Bi Arkadaşımı de doğum odasına alıp 12 saat kimseyle görüştürmemişler yalnız bayına cok zorlanmış

Bebek arabamızı aldık ananemiz uyku seti alcak. 0-3 ay için başka bişi almıcam 3-6 ay de hemen hemen yeterli. Bir tane biberon aldım aventin çok ağır oldugu için eşim cam aldırmadı inşallah kullanmaya gerek kalmaz. Yan yatış yastığı almayı düşünen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…