- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.381
Önemli birşey yoktur canım inşallah bende daha yeni yeni geçti böbrek ultrasonu falan temiz çıktı kas zayıflığı dedı. Bende hareket ettikçe ağlıcak gibi oluyordumMerhaba kızlar.gece 2:30 tan beri sol karnımdan kasığıma doğru sancı var. Yürürken otururken pozisyon değiştirirken sızlıyor.inşallah kötü bişey yoktur. Doktoruma mesaj attım dönmesini bekliyorum. İşteyim gün geçmek bilmiyor.
Canim bebek artik iyice hareketlenmeye basladigi icin ve rahim genisledigi icinn canin yanar.. normal bende de olmustu.. Allah kolaylık versin insallahMerhaba kızlar.gece 2:30 tan beri sol karnımdan kasığıma doğru sancı var. Yürürken otururken pozisyon değiştirirken sızlıyor.inşallah kötü bişey yoktur. Doktoruma mesaj attım dönmesini bekliyorum. İşteyim gün geçmek bilmiyor.
2 gündür o kasık ağrısı bende de var canım rahim büyümesinden dolayı kaslar gerilince olabiliyomuş özellikler böyle senin anlattığın gibi pozisyon değişikliklerinde içimizi rahat tutalım umarım sıkıntılı bir durum oluşturmaz.Merhaba kızlar.gece 2:30 tan beri sol karnımdan kasığıma doğru sancı var. Yürürken otururken pozisyon değiştirirken sızlıyor.inşallah kötü bişey yoktur. Doktoruma mesaj attım dönmesini bekliyorum. İşteyim gün geçmek bilmiyor.
yok canm hergn olmuyodu cok nadir hele benim ki cok cok nadir oluyodu ama simdi 2 saatte bir en az 5 dk ara ara uzun uzun kipirti hissediyom
Aventin agzi genis mama hazirlamasi yikamasi kolay oluyor. Cam alsaydin keske biberonu sen tutacaksin agir olsun. Bizim oglan 250 lik cam kullaniyor kendi iciyor alusiuorlar. Almissiniz madem hayirli olsun. İnsallah gerek olmaz. Yan yatis yastigi aldim. Bebegi tek basina yan birakmayin devriliyorlar. Yada besledikten sobra dumduz kusmugu yanlus kacar. Gecede icin rahat yatirirsin ben basit birsey aldim kilifida yikaniyor.Bebek arabamızı aldık ananemiz uyku seti alcak. 0-3 ay için başka bişi almıcam 3-6 ay de hemen hemen yeterli. Bir tane biberon aldım aventin çok ağır oldugu için eşim cam aldırmadı inşallah kullanmaya gerek kalmaz. Yan yatış yastığı almayı düşünen var mı
Gaz sancisi oluyor banada . Sutu tahin pekmezle iciyorum. Siskinlik gaz olmuyor o zaman bende.Teşekkür ederim kızlar doktorum geri döndü.gaz sancısı olabileceğini,sütten ve gazlı içeceklerden uzak durmamı,üşütmememi söyledi. Biraz yürüyüş yaptım,yürüdükçe açıldım iyi geldi.
Canım sepet beşiği iç yatağı ve kenar korumaları dahil 100 tl ye aldım :) zaten bu beşiğin ömrü 5 ay. Sonra Bebek dönmeye ayaklanmaya başlıyor kullanamıyorsun. Ben de sadece kırkı çıkana kadar kullanıp satacağım mesela, ya da birine veririm. O yüzden dediğin gibi fazla masraf yapmaya gerek yok.Sadece 4-6 ay için anne yanı,park yatak almak istemedim.Aldığım beşiği kadar masrafı var çünkü.Yanımda yatırsam babasının kokusunu da alması önemli babayı nereye yatırıcam. Sepet beşik aklıma gelmemişti.Menemene yakınım aslında olabilir. İkinci el sitesine de bakabilirim evet. En kötü yatak odama alırım beşiğini bir süre.Bebeğin sürekli yatak değiştirmesi de iyi değil kendi yatağına alışması açısından.Teşekkür ederim fikir için.
Sütle pekmezi aynı anda tüketirsen pekmezin Demir emilimini azaltırsın ama. Etle birlikte ayran içmek gibi.Gaz sancisi oluyor banada . Sutu tahin pekmezle iciyorum. Siskinlik gaz olmuyor o zaman bende.
Canım sepet beşiği iç yatağı ve kenar korumaları dahil 100 tl ye aldım :) zaten bu beşiğin ömrü 5 ay. Sonra Bebek dönmeye ayaklanmaya başlıyor kullanamıyorsun. Ben de sadece kırkı çıkana kadar kullanıp satacağım mesela, ya da birine veririm. O yüzden dediğin gibi fazla masraf yapmaya gerek yok.
biz de dün odasını boyadık erkenden kokusu çıksın diye, mobilyasını da beğendik bakalım yavaş yavaş odası oluşmaya başlıyor, çok heyecan verici. Bu arada odayı dün boyadık bugün işten gelince baktım hiç koku kalmamış. Mutlaka su bazlı boya kullanmanızı öneririm.Bizde bebeğimin odasını aldık. Babamız odamızı boyayacak yakında sonra da eşyalarımız gelicek. Yavaş yavaş tamamlıyoruz ihtiyaçları inşallah sağlıcakla gelir kuzucuk
Benim randevuma daha 3 hafta var, toplamda ne kadar sürdü ultrason ?Perinatoloji randevumuz dündü Recep Has'a gittik. Her şey yolundaymış. bütün organları ve gelişimi olması gerektiği gibiymiş çok şükür. Darısı herkesin başına :) Ayrıca Recep Has aşırı yoğun olmasına rağmen oldukça güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Çok sevdim kendisini.
Odalarımız yan yana olacak sesini falan hemen duyabilirim, bir de odasında ve kendi yatağında uyumaya alışsın istiyorum ama belli de olmaz belki o kadar kısa zamanda ayrılamam bebişimden :)) Ne çekimi yapacaktın ? Ben hatırlamadım :/1 ay az değil mi? 6-7 aya kadar kullanmış bu aldığım arkadaşım. senin için çekim yapacaktım hastalıktan unuttum kusura bakma
Biliyorum zatdn sutun gaz yapmamasi icin iciyorum. Bol sut tuketiyorum bir bardagi oyle iviyorum. Sut bebege kilo yapiyor.Sütle pekmezi aynı anda tüketirsen pekmezin Demir emilimini azaltırsın ama. Etle birlikte ayran içmek gibi.
Benim yan yatarken oldu, magnezyum eksikliği olabilir. Gerçi ben kullanıyorum ama nadir de olsa oluyor. Kontrolde doktoruna söyle.selam kızlar bende de gece karnıma giren kramplar oluyo. sırt üstü yatıyor buluyorum kendimi acaba yatış pozisyonundan mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?