2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kızlar.gece 2:30 tan beri sol karnımdan kasığıma doğru sancı var. Yürürken otururken pozisyon değiştirirken sızlıyor.inşallah kötü bişey yoktur. Doktoruma mesaj attım dönmesini bekliyorum. İşteyim gün geçmek bilmiyor.

Önemli birşey yoktur canım inşallah bende daha yeni yeni geçti böbrek ultrasonu falan temiz çıktı kas zayıflığı dedı. Bende hareket ettikçe ağlıcak gibi oluyordum

Canim bebek artik iyice hareketlenmeye basladigi icin ve rahim genisledigi icinn canin yanar.. normal bende de olmustu.. Allah kolaylık versin insallah

2 gündür o kasık ağrısı bende de var canım rahim büyümesinden dolayı kaslar gerilince olabiliyomuş özellikler böyle senin anlattığın gibi pozisyon değişikliklerinde içimizi rahat tutalım umarım sıkıntılı bir durum oluşturmaz.

Perinatoloji randevumuz dündü Recep Has'a gittik. Her şey yolundaymış. bütün organları ve gelişimi olması gerektiği gibiymiş çok şükür. Darısı herkesin başına :) Ayrıca Recep Has aşırı yoğun olmasına rağmen oldukça güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Çok sevdim kendisini.

Teşekkür ederim kızlar doktorum geri döndü.gaz sancısı olabileceğini,sütten ve gazlı içeceklerden uzak durmamı,üşütmememi söyledi. Biraz yürüyüş yaptım,yürüdükçe açıldım iyi geldi.

Aventin agzi genis mama hazirlamasi yikamasi kolay oluyor. Cam alsaydin keske biberonu sen tutacaksin agir olsun. Bizim oglan 250 lik cam kullaniyor kendi iciyor alusiuorlar. Almissiniz madem hayirli olsun. İnsallah gerek olmaz. Yan yatis yastigi aldim. Bebegi tek basina yan birakmayin devriliyorlar. Yada besledikten sobra dumduz kusmugu yanlus kacar. Gecede icin rahat yatirirsin ben basit birsey aldim kilifida yikaniyor.

Gaz sancisi oluyor banada . Sutu tahin pekmezle iciyorum. Siskinlik gaz olmuyor o zaman bende.

Canım sepet beşiği iç yatağı ve kenar korumaları dahil 100 tl ye aldım :) zaten bu beşiğin ömrü 5 ay. Sonra Bebek dönmeye ayaklanmaya başlıyor kullanamıyorsun. Ben de sadece kırkı çıkana kadar kullanıp satacağım mesela, ya da birine veririm. O yüzden dediğin gibi fazla masraf yapmaya gerek yok.

1 ay az değil mi? 6-7 aya kadar kullanmış bu aldığım arkadaşım. senin için çekim yapacaktım hastalıktan unuttum kusura bakma

Bizde bebeğimin odasını aldık. Babamız odamızı boyayacak yakında sonra da eşyalarımız gelicek. Yavaş yavaş tamamlıyoruz ihtiyaçları inşallah sağlıcakla gelir kuzucuk
biz de dün odasını boyadık erkenden kokusu çıksın diye, mobilyasını da beğendik bakalım yavaş yavaş odası oluşmaya başlıyor, çok heyecan verici. Bu arada odayı dün boyadık bugün işten gelince baktım hiç koku kalmamış. Mutlaka su bazlı boya kullanmanızı öneririm.

Benim randevuma daha 3 hafta var, toplamda ne kadar sürdü ultrason ?

selam kızlar bende de gece karnıma giren kramplar oluyo. sırt üstü yatıyor buluyorum kendimi acaba yatış pozisyonundan mıdır?

1 ay az değil mi? 6-7 aya kadar kullanmış bu aldığım arkadaşım. senin için çekim yapacaktım hastalıktan unuttum kusura bakma
Odalarımız yan yana olacak sesini falan hemen duyabilirim, bir de odasında ve kendi yatağında uyumaya alışsın istiyorum ama belli de olmaz belki o kadar kısa zamanda ayrılamam bebişimden :)) Ne çekimi yapacaktın ? Ben hatırlamadım :/

selam kızlar bende de gece karnıma giren kramplar oluyo. sırt üstü yatıyor buluyorum kendimi acaba yatış pozisyonundan mıdır?
Benim yan yatarken oldu, magnezyum eksikliği olabilir. Gerçi ben kullanıyorum ama nadir de olsa oluyor. Kontrolde doktoruna söyle.
6. Aya gelince sırt üstü yatmayın ya da yüksek yastıkla yatın yazıyordu. Uykuya geçince Sırt üstü yatmayı engelleyemeyiz, yüksek yastığa geçtim o yüzden.

Oglum 15 aylik hala bizimle yatiyor. Cogu uzman bebek odasinin erken ayrilmamasindan yana. Bebek tada cocuk ayrilacagi zaman belli ediyor zaten. Herkesin kendi tercihi ama erken ayirma taraftari degilim. Guven duygusu cok onemli. Pedagog Adem gunesin yazilarini okuyabilirsiniz diger konulardada guzel yazilari var. Baska bildiginiz iyi pedagog varsa onlarin yazilarini okuyabilirsiniz . Cocugun suslu odaya degil, anne yaninda guven duygusunu solumaya ihtiyaci vardir sozu zaten herseyi anlatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…