- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.401
Sirt ustu yatmayi cok severim malesef yatamiyorum. Belim agriyor zor donuyorum saga sola. Yuksek yatmak iyi . Oylede yatamiyorum hic . Yuksek yastikta uyuyamiyorum. Sag yada sol.Benim yan yatarken oldu, magnezyum eksikliği olabilir. Gerçi ben kullanıyorum ama nadir de olsa oluyor. Kontrolde doktoruna söyle.
6. Aya gelince sırt üstü yatmayın ya da yüksek yastıkla yatın yazıyordu. Uykuya geçince Sırt üstü yatmayı engelleyemeyiz, yüksek yastığa geçtim o yüzden.
Canim ben de deli gibi sut icenlerdenim. Zaten sutu severdim Ama suan daha bi sever oldum acikcasi, kremsanti gibi tatlı geliyor vallaBiliyorum zatdn sutun gaz yapmamasi icin iciyorum. Bol sut tuketiyorum bir bardagi oyle iviyorum. Sut bebege kilo yapiyor.
Yarim litre iciyorum son iki ay bir kiloya yakin ogluma icmistim. Kemikleride masallah kalin ve sagliklidir. Dr iyi beslenmissin demisti. Kalsiyum cok tuketiyorum bundada hedefim oyle. Birine vitamin artirmak icin nesguik birine tahin pekmez ekliyorum Cok siskinlik tapiyor diger turlu. Pekmezi keciboynuzu ozunu ayri iciyorum yineCanim ben de deli gibi sut icenlerdenim. Zaten sutu severdim Ama suan daha bi sever oldum acikcasi, kremsanti gibi tatlı geliyor vallaBugun isyerinde cocuk sutlerinden aldim 5 paket :))) pespese ikisini tükettim. Bebiste icerde bayram etti :)))
Sorma ben de yüz üstü yatmayı severim ama ne mümkünSirt ustu yatmayi cok severim malesef yatamiyorum. Belim agriyor zor donuyorum saga sola. Yuksek yatmak iyi . Oylede yatamiyorum hic . Yuksek yastikta uyuyamiyorum. Sag yada sol.
Biliyorum zatdn sutun gaz yapmamasi icin iciyorum. Bol sut tuketiyorum bir bardagi oyle iviyorum. Sut bebege kilo yapiyor.
Ben de gitmeyi düşünüyorum ama fiyatlar eğer dediğin gibiyse tercih etmem. Değişik birşeyler görürsem alırım belkiMerhaba kızlar hafta sonu annemle alışveriş için Eminönü havuzlu hana gittik.fiyatlar çok da ucuz değildi.hatta bazı şeyler civil ve ebebeğe göre pahalıydı. İşin kötü yanı adamlar tok satıcı pazarlık yapmıyorlar.fikir olması için fiyatları yanlarına yazıyorum. Bana kalsa ben pek bişey almazdım ama annem dayanamayıp çok beğendiklerini aldı sağolsun
10lı hastahane takımı-70
Üç penye yelek-40
İki patikli alt-25
Bereli ve eldivenli alt üst takım-25
Battaniyeli Alt açma seti aldık.55(annem çok beğendi o yüzden aldık)
Kumaş pazarından iki çeşit nevresimlik kumaş aldık ve tuhafiyelerden süslemek için kurdele ve fisto aldık.kumaşlar 40tl tuttu,fistoları hatırlamıyorum.(inşallah ben dikeceğim)
Mermerşah bezi aldım banyo havlusunun içine koyacağım(evde yüzde yüz bambu banyo havlum var hediye gelmişti hiç kullanmadım,becerebilirsem kızıma banyo havlusu yapacağım)
İsitarak ilik iciyorum soguk icemiyorum . Ama arada nesquikle iciyorum. Nesquikle sogukta icebiliyorum. Oglumla ugrasmaktan gun icinde beslenemiyorum cok o zaman nesquikle iciyorum. Kk da okumustum nesquik vitaminli ama sutun kalorisini arttiriyor. Bebege kilo yapiyor tabii bizede. Suan icin bdbek kilosu icin erken . yazan miktardan ziyade tadimlik sutun tadini degistirmek icin kullanabilirsin. Kimi kakaolu sut iciyor onun yerine bunu kullanabilirsin katki maddedi yok. Cocuklar icin bu zaten. Tahin pekmezli ilik sutte guzel oluyor. Oylede deneyebilirsin. İki buyuk bardak iciyorum 500 ml kadar . kasar peynir , yogurt tuketebilirsin. Sutu cok icemiyorsan . Bende yogurt yiyemiyorum. Sut yerine alternatif baska yiyecek tuketebilirsin. Yagli sut bebegede kilo yapiyor son aylar arttirirsin.Merhaba ben süt icemiiyorim ne. Yapmalıyım bilmiyorum ,günde kaç bardak içiyorsunuz acaba
Fiyatlar hemen hemen ayni ucuz degil. Alt acma battaniyesine benzer ayicikli kalin alt acma almistim. Koltuk kanepeye bebegi koyunca onun ustund koydum. Aslinda bayagi ise yaradi. Herkesin oturdugu yere temas etmesin diye.Merhaba kızlar hafta sonu annemle alışveriş için Eminönü havuzlu hana gittik.fiyatlar çok da ucuz değildi.hatta bazı şeyler civil ve ebebeğe göre pahalıydı. İşin kötü yanı adamlar tok satıcı pazarlık yapmıyorlar.fikir olması için fiyatları yanlarına yazıyorum. Bana kalsa ben pek bişey almazdım ama annem dayanamayıp çok beğendiklerini aldı sağolsun
10lı hastahane takımı-70
Üç penye yelek-40
İki patikli alt-25
Bereli ve eldivenli alt üst takım-25
Battaniyeli Alt açma seti aldık.55(annem çok beğendi o yüzden aldık)
Kumaş pazarından iki çeşit nevresimlik kumaş aldık ve tuhafiyelerden süslemek için kurdele ve fisto aldık.kumaşlar 40tl tuttu,fistoları hatırlamıyorum.(inşallah ben dikeceğim)
Mermerşah bezi aldım banyo havlusunun içine koyacağım(evde yüzde yüz bambu banyo havlum var hediye gelmişti hiç kullanmadım,becerebilirsem kızıma banyo havlusu yapacağım)
İsitarak ilik iciyorum soguk icemiyorum . Ama arada nesquikle iciyorum. Nesquikle sogukta icebiliyorum. Oglumla ugrasmaktan gun icinde beslenemiyorum cok o zaman nesquikle iciyorum. Kk da okumustum nesquik vitaminli ama sutun kalorisini arttiriyor. Bebege kilo yapiyor tabii bizede. Suan icin bdbek kilosu icin erken . yazan miktardan ziyade tadimlik sutun tadini degistirmek icin kullanabilirsin. Kimi kakaolu sut iciyor onun yerine bunu kullanabilirsin katki maddedi yok. Cocuklar icin bu zaten. Tahin pekmezli ilik sutte guzel oluyor. Oylede deneyebilirsin. İki buyuk bardak iciyorum 500 ml kadar . kasar peynir , yogurt tuketebilirsin. Sutu cok icemiyorsan . Bende yogurt yiyemiyorum. Sut yerine alternatif baska yiyecek tuketebilirsin. Yagli sut bebegede kilo yapiyor son aylar arttirirsin.
Dogum normal ücretsiz sanırım Sezeryan ne kadar bilmiyorum iki arkadaşım doğum yaptı birine resmen sus gerizekalı senin yüzünden Bebek sakat doğcak daha daha hakaretler edilmiş. Bi Arkadaşımı de doğum odasına alıp 12 saat kimseyle görüştürmemişler yalnız bayına cok zorlanmış
Canım guzel haber bıraz bıraz kılo almaya baslıyoruz demek kı benım ıstahı da bu ıkı uc gundur acılmaya basladı bıraz. Aniden mıdem kazınıo fln degısık duygular bu hafta gelısmeye basladı bende:) ayrıntılı ultrason ıcın de cok heyecanlıyım ıns guZel sonuclarla gelırız. Haberleselım canımMaşallah Prenses kendini gösterdi hayırlı evlat dlsun inşallah 2 kilo gayet iyi. Bizimde çumartesi ayrıntılı var bende hamıle kaldığım kiloma çıktım
Canım tesekkürler damla sakızını dene bakalım seviyorsan iyi gelir belki sana daHadi gözünüz aydınMeyveleri yiyorum yanmayı bastırabilen olmadı, leblebi biraz iyi geldi.
Canım bende ümraniyedeyim. Ayrıntılı için Ümraniye eğitimden nasıl randevu aldın acaba. Mhrs den baktım çıkmadı. Kontrollere gitmişmiydin hiç. Memnun kaldın mı nasıl geçtiDoktor bana sormadan kan testi verdim kan ver dedi uclu test için sonuçları bekliyorum bende ayrıntılı ultrason için Ümraniye eğitime randevu aldım 28 nisana o zaman da 19+6 oluyorum ama Mayıs ayına mı alsam acaba randevu
İlk defa duydum canım geçmiş olsun.Kizlarr vajinal varis hakkinda bi bilginiz var mi?? Sanirimm bende başlamiş vajinani sol tarafinda içe dogru şiş mor bir damar var..randevu aldim hemen 8ine verdii ama cok korktumm başka birşeyde olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?