2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sirt ustu yatmayi cok severim malesef yatamiyorum. Belim agriyor zor donuyorum saga sola. Yuksek yatmak iyi . Oylede yatamiyorum hic . Yuksek yastikta uyuyamiyorum. Sag yada sol.

Biliyorum zatdn sutun gaz yapmamasi icin iciyorum. Bol sut tuketiyorum bir bardagi oyle iviyorum. Sut bebege kilo yapiyor.
Canim ben de deli gibi sut icenlerdenim. Zaten sutu severdim Ama suan daha bi sever oldum acikcasi, kremsanti gibi tatlı geliyor valla Bugun isyerinde cocuk sutlerinden aldim 5 paket :))) pespese ikisini tükettim. Bebiste icerde bayram etti :)))

Yarim litre iciyorum son iki ay bir kiloya yakin ogluma icmistim. Kemikleride masallah kalin ve sagliklidir. Dr iyi beslenmissin demisti. Kalsiyum cok tuketiyorum bundada hedefim oyle. Birine vitamin artirmak icin nesguik birine tahin pekmez ekliyorum Cok siskinlik tapiyor diger turlu. Pekmezi keciboynuzu ozunu ayri iciyorum yine

Merhaba kızlar hafta sonu annemle alışveriş için Eminönü havuzlu hana gittik.fiyatlar çok da ucuz değildi.hatta bazı şeyler civil ve ebebeğe göre pahalıydı. İşin kötü yanı adamlar tok satıcı pazarlık yapmıyorlar.fikir olması için fiyatları yanlarına yazıyorum. Bana kalsa ben pek bişey almazdım ama annem dayanamayıp çok beğendiklerini aldı sağolsun
10lı hastahane takımı-70
Üç penye yelek-40
İki patikli alt-25
Bereli ve eldivenli alt üst takım-25
Battaniyeli Alt açma seti aldık.55(annem çok beğendi o yüzden aldık)
Kumaş pazarından iki çeşit nevresimlik kumaş aldık ve tuhafiyelerden süslemek için kurdele ve fisto aldık.kumaşlar 40tl tuttu,fistoları hatırlamıyorum.(inşallah ben dikeceğim)
Mermerşah bezi aldım banyo havlusunun içine koyacağım(evde yüzde yüz bambu banyo havlum var hediye gelmişti hiç kullanmadım,becerebilirsem kızıma banyo havlusu yapacağım)

Sirt ustu yatmayi cok severim malesef yatamiyorum. Belim agriyor zor donuyorum saga sola. Yuksek yatmak iyi . Oylede yatamiyorum hic . Yuksek yastikta uyuyamiyorum. Sag yada sol.
Sorma ben de yüz üstü yatmayı severim ama ne mümkün Eşim sırt üstü gördükçe uyandırıyor yana dönüyorum ,son aylar istesen de yatamıyorsun demişlerdi, nefesin kesiliyormuş, ağrı saplanıyormuş.

Ben de gitmeyi düşünüyorum ama fiyatlar eğer dediğin gibiyse tercih etmem. Değişik birşeyler görürsem alırım belki

Merhaba ben süt icemiiyorim ne. Yapmalıyım bilmiyorum ,günde kaç bardak içiyorsunuz acaba
İsitarak ilik iciyorum soguk icemiyorum . Ama arada nesquikle iciyorum. Nesquikle sogukta icebiliyorum. Oglumla ugrasmaktan gun icinde beslenemiyorum cok o zaman nesquikle iciyorum. Kk da okumustum nesquik vitaminli ama sutun kalorisini arttiriyor. Bebege kilo yapiyor tabii bizede. Suan icin bdbek kilosu icin erken . yazan miktardan ziyade tadimlik sutun tadini degistirmek icin kullanabilirsin. Kimi kakaolu sut iciyor onun yerine bunu kullanabilirsin katki maddedi yok. Cocuklar icin bu zaten. Tahin pekmezli ilik sutte guzel oluyor. Oylede deneyebilirsin. İki buyuk bardak iciyorum 500 ml kadar . kasar peynir , yogurt tuketebilirsin. Sutu cok icemiyorsan . Bende yogurt yiyemiyorum. Sut yerine alternatif baska yiyecek tuketebilirsin. Yagli sut bebegede kilo yapiyor son aylar arttirirsin.

Fiyatlar hemen hemen ayni ucuz degil. Alt acma battaniyesine benzer ayicikli kalin alt acma almistim. Koltuk kanepeye bebegi koyunca onun ustund koydum. Aslinda bayagi ise yaradi. Herkesin oturdugu yere temas etmesin diye.

Çok teşekkür ederim canım nesquik faydalı olduğunu bilmiyordum . Çok haklisin hiç icmemektense o şekilde deneyebilirkm çok iyi oldu çok saol canim

Mangetsu
Benim bir arkadaşım mecburi sezaryen oldu orda. Suyu azalmıştı haftalardır.
Bebeği şimdi 1yaşında. Sezaryen dikişini gösterdi , yok böyle bir dikiş. Çuval ağzı gibi dikmişler. Halaa içerden sızlama hissediyorum diyor. Manken gibi kadında. Onu görünce sezaryenden korktum. Doktoru kimdi bilmiyorum ama iyi araştır derim. Odası iki kişilik ama yanında kimse yoktu bu arada.

Maşallah Prenses kendini gösterdi hayırlı evlat dlsun inşallah 2 kilo gayet iyi. Bizimde çumartesi ayrıntılı var bende hamıle kaldığım kiloma çıktım
Canım guzel haber bıraz bıraz kılo almaya baslıyoruz demek kı benım ıstahı da bu ıkı uc gundur acılmaya basladı bıraz. Aniden mıdem kazınıo fln degısık duygular bu hafta gelısmeye basladı bende:) ayrıntılı ultrason ıcın de cok heyecanlıyım ıns guZel sonuclarla gelırız. Haberleselım canım

Canım bende ümraniyedeyim. Ayrıntılı için Ümraniye eğitimden nasıl randevu aldın acaba. Mhrs den baktım çıkmadı. Kontrollere gitmişmiydin hiç. Memnun kaldın mı nasıl geçti

Kizlarr vajinal varis hakkinda bi bilginiz var mi?? Sanirimm bende başlamiş vajinani sol tarafinda içe dogru şiş mor bir damar var..randevu aldim hemen 8ine verdii ama cok korktumm başka birşeyde olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…