2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
inşallah herşey yoluna girer canım moralini yüksek tut..Rabbim bizim ve bebeklerimizin yardımcısı olsun..

canm doguma kadar 3 kiloyla mi bitrmk istiyon ?

ben de 3 kiloyla tamamlamaya çalışıyorum :) 87 ile bitirmek hedefim

ama nasıl yani :) bebek zaten son yalarda kilo almayacakmı? bebk şuan 300-400 gr 2500 gr daha alsa enaz 2500 gr alman lazım değilmi..benim kafammı durdu :)[/QUOTE]

5. yımızı 87 ile kızlar eksik yazdığım için tabi :)))

HERKESE SORUYORUM

Kızlar, ablanızın, kuzeninizin, yakın arkadaşınızın bebeğinin kıyafetlerini almak / kullanmak konusunda ne düşünüyorsunuz? çok çabuk büyüyorlar, hiç düşünme al diyor annem. Ben alışveriş konusunda hevesleniyorum. Tabi ki büyük parçalarını beğendiğim şeyleri alıcam Fikirlerinizi merak ettim

Yakın arkadaş ve kuzenmde olsa almazdm ama ablalarmda olsa alirdim giydirmeye fırsat bulamadığı br iki defa kullandığı şeyleri. Gerçekten çok çabuk büyüyorlar bn yegenimden biliyorum aldık doldurduk heveslenip hcbr kıyafetini giyemedi doğru düzgün annesi hepsini dağıttı sonra . Ablam ikinciyi doğurmak üzere diyorum bu kez de bana verirsin kıyafetleri diye de kullanmış eskitmis olurum bu kez akillandm çok çok almadm diyor

Evet ck haklısınız hıc ıcmemektense bu sekılde ıcmek sanırım daha faydalı cok tesekkurederım herpsınıde denıcem hosuma gıden hangısıyse ona devam edıcem :)
Birde bebe bisküvisi koyuyoruz asıl lezzeti veren kokusunu bastıran o oluyo. Eşim şimdi yaptı yenisini atlamışım onu söylemeyi bebe bisküvisi muhakkak koy çok yakışıyo.

Gerekli olursa o Zaman gidip camınıda aldırırım. Yan yatış yastığı alınıcaklara yazılsın o zaman teşekkürler tecrübeli anne

Nesquik iyi mi oluyor oluyorsa bendi tüketirim öyle. Maşallah yavrunuza

Maşallah canım bende patikli alt aldım E Bebek ve cıvılde daha uygun zatin bunlar yetmez yavaş yavaş oralarada bakıp alırsın ben nettende alıyorum güvendiğim markaları

Şık olanları şeyleri kendin alabilirsin fotoğraf çekiyorsun vs. ablandan almanda bir sıkıntı yok, onlar zaten günlük şeyler genellikle. Benim ablamla aramda 6 ay var, her aldığı şeyi senin bebeğinde kullansın diyerek aldı, mümkün olduğunca ihtiyacı olanlara verdirmeye çalışıyorum ama ablamdan alacağım şeyler var.

Annem toplam 8 kilo almış ben Nasıl alırım bilmem ama Almasakte olur Sağlıklı şeyler tüketmeye çalış

seyyav tetanoz aşısı yaptırdın mı acaba? Gerekliliği için ne düşünüyorsun.
Buğün akşam yaptırıcam Bi doktor yaptırmayın dedı sadece aa kendi doktorum ve Burdaki herkezin doktoru yaptırın dedi her ne kadar evde tarlada dogum yapmayacak olsakta belli mi olur yaptıracağım bende

Cok eski olmadigi surece Ben olsam alirdim. Cabuk buyuyorlar ve aldigim bazi seyleri giydirmedim. Yazik. Bir kismini verdim bir kismi kaldi. Hele ayakkabi bebek ayakkabi iyisi pahali ve bir donem giyiyor taz kiş ayri. Ama yenidogan kiyafetlerini sen al icinde kalmaz yeni yeni giyer. Hevesinide alirsin.

Ben temız kullandığına güvendiğim birinin özellikle abla olur kuzen dlur kullanırım kendimde beğendiğim şeyleri tabi ki alırım bence bunda bişi yok hepimiz bence bu şekilde büyüdük

inşallahh

benim yakın bir arkadaşım kızının kıyafetlerini bana getirdi mesela :) ben çok sevindimm. hepsi tertemiz kimisini hiç giydirmemiş bile. bende kızımın kıyafetlerini yakınımda hamile olan bir arkadaşıma vereceğim. bence bu gibi durumlar çok güzel. beşik olsun bebek arabası olsun kısa süreli kullanılan her şey için geçerli bu durum bence :)

Merhaba kızlar,
Bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Kızçemi gördüm. Aynı abisine benziyor. İlk olmasa da duygulanıyormuş insan. Merak ediyorsum görünce daha bir meraklanmış oldum. Allaha şükür hersey iyi çıktı. Su topluyordu bünyem doktor tuzu kes dedi. sizde de oluyorsa deneyin belki işe yarar. Ben tansiyonum düşmez mi dedim. Arada cok nadir yersin birşey olmaz dedi. Decavit mi ne öyle bir vitamin baslattı. Sindirim sorunu için de Mg tablet verdi iki güne bir al dedi.
Üç hafta sonra görüşeceğiz. Şeker testi mi isteyecek bilmiyorum ama yaptırmayı düşünmüyorum. Canan Karataya hak veriyorum ben iki cocugumda yaptırdım bunda yaptırmayacagım doktorla konusacagım.

bir de ben 7-8 kilo aldım. Kızacak sanıyordum bana ooo cok iyi dedi. Az almışım ona göre cok sasırdım az mı 5 ayda 7-8 kilo valla bana garip geldi. Gerci ben önceki iki hamileliğimde de ilk bes ay cok almıştım sonraki aylar az almıstım. Son aylarda hem su toplamıstı bünyem. İlkinde 17 kilo ikincisinde 13 kilo alarak 80 kg ile doğuma girmiştim. Doğumda 10 kg gidiyordu tabiki bünyem su topladığı için o suları atıyordum.

Ben olsam Temiz olanlari alirdim. Bende cok verdim. Simdi sakliyorum tabiiki. İnan bazi kiyafetler bir kere giydi bazilari hic giymeden kuculdu. Bebek ayakkabisi iyisi cok pahali yaz kus ayri ayakkabi bi daha olmuyor. Kiyafet esya oyuncak derken cok masraf oluyor. Bazilarini kullanmiyorsun. Yenidogan kiyafetlerini sen alirsin hevesinide almis olurdun. Ne kadar kiyafet verselerde eksik cikiyor yine gerekli gereksiz alacaksin.

Nesquik iyi mi oluyor oluyorsa bendi tüketirim öyle. Maşallah yavrunuza
İlk oglumda nesguik kullanmadim canim . Bunda cok beslenemedigim icin kullaniyorum. Bizede kilo yapabiliyor. Kk da okudum nesguik vitaminli yi ya . Bebegede yariyormus. Oglum cok kilolu dogmadi 3200 kilo 51 cm dogdu. Kalin kemikli sıkı diyorlar. Kalsiyum cok tukettim. Bebege en cok gecen kalsiyum . Kemikleri buyuyor kalinlasiyor. Kalsiyum fosfor d vit kemik icin onemli. Kilo alir . Kemik gelisimi daha onemli benim icin erkek bide. Tecrubeli anne derken rutin seyler disinda b azi seyler kisiden kisiye fark ediyor . Bazilarin gereksiz gordugu senin isine yariyabilir bazilarinin onemsedigide sana gereksiz gelebilir. Bebegede bagli. Kullanarak anlayacaksin. Almadan once yine dusun tasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…