2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Odası olanlar hemen ayırın 40 ı çıktığı gün ben Mevlüt okutmuştum kızımda ve o gün ayırdım uyumadığı çok gece oldu sürekli yanına git gel yaptım ama iyi ki öyle yapmışım şimdi 3 yaşında hiç korkusu yok Allaha şükür hep tek uyur hiç yanımızda yatmadı sabahları erkenci benim cadı odasından bağırıyor anneee uyandım yanınıza gelebilir miyim diye gel diyorum öyle geliyor :))))

Kızlar internetten Bebek alışverişi için hangi siteleri tavsiye edersiniz?
Ebebek, n11 , civilim, joker, mothercare. Kiyafet haric Cogu netten yapiyorum. Geri iadelerde sorun yasamadim. Netten indirim olanlar magazada indirim oluyor. İndirimleri takip etmek icinde neti kullanabilirsin.

Kan tahlilleri ve ultrason resimlerini mi istediler ? Benim tahliller doktorumda duruyor, gidip bi fotokopisini alayım madem

Merhaba canım cok uyguna almıssın nerden aldın acaba boyu ayalanabılıyormu?
Arkadaşım tutumluanne den almış( bir internet sitesi), şuan bebeği 6 aylık oldu tekrardan satmak istemiş ama önce bana sordu alır mısın diye ben de aldım. Boyu ayarlanıyor mu bilmiyorum canım

Hayır canım benim için çekmeyecektin :)

Gözün aydın canım insan tedirgin oluyor bende tam olarak hergün hissetmiyorum bi ara pıt pıtlar sıktı şimdi sanki yok insan çok korkuyor bide tadilat var evde sürekli haeeketliyim ondan mı acaba
canm ablamdn duymuştm hareketli oldugmz zamn bebek anne karninda beşik gibi sallandgi icn hep uyurmş ama sen oturup uzaninca onun hareketlenirms calistgn icn olabilir hem bide hergn hergn hissetmen icn bence senin biraz daha zamnin var

Geçen gün buradaki yorumlar üzerine internette biraz araştırma yaptım Bebek ayrı odada yatarsa kusabilir, üzerine battaniyesi gelebilir boğulur falan diye yazılar okudum. Benim düşüncem 40 ı çıktıktan sonra odasında unutmaktı ama şuan kararsız kaldım. Sen bu sorunlarla nasıl başettin ?

Geççen hafta sağlık ocağını aradığımda dün Çarşamba için doktor ve hemşerinin nöbetcı olduğunu söylediler dün sabah aradım tamam akşam iş çıkışı gel aşını yaparım dedi tabi işten hızlı hızlı sağlık ocağına bir gittik kapı kapalı süs olsun diye yazmışlar galiba Çarşamba perşembe 19:00 a kadar ama nasıl sınırlendım aradım 184 ü şikayet ettim aşı falanda olmucam

Merhaba arkadaşlar.. allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder işallah..
ben 18+1 günlük hamileyim..kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün..ama son zamanlarda karnım gerginleşti sanırım, iğne olurken acımaya başladı..arada morarmalar da oluyor tabi ki..dr um 20.haftalarda kalçadan yapabilirsin demişti..
iğne olan arkadaşlar hala göbekten mi oluyorsunuz? kol/bacak/kalçaya geçen oldu mu?
H hanimcik benim ilk olduğu için şu an ayırt edemiyorum açıkcası, bağırsak hareketimidir, bebek hareketimidir? sanırım 21-22..haftalarda daha çok hissederiz.
Bu arada bebek alışverişine başladınız mı?başladıysanız, neler aldınız?
Teşekkürler:)

ben ikisinde de 5-6 aylık olana kadar yatak odasında tuttum. Aslına bakarsan kusma nedenli bebek ölümü cok oluyor. 40 cıkması cok erken cocuk kendiliğinden dönebilecek kıvama gelmeden yanından ayrılmamalı

ben ikisinde de 5-6 aylık olana kadar yatak odasında tuttum. Aslına bakarsan kusma nedenli bebek ölümü cok oluyor. 40 cıkması cok erken cocuk kendiliğinden dönebilecek kıvama gelmeden yanından ayrılmamalı
Kusma oluyor. Benim oglumda reflu vardi. Kusuyordu. Birak ayirmayi nefes aliyormu diye kalkip bakiyordum. Park yatak aldim uzun yatsin diye filedende gorunuyor yattigin yerden giruyorsun. 5-6 aydan sonra bile onemli. Gece beslenmeyi kestiginde ancak ayiran ayirabilir. Once Allah a emanet. Ama tedbir almak gerekir. Erken ayirmayi zaten dogru bulmuyorum. Cucenoglunu okuduysaniz. Dogduktan ilk 6 saat sonra bebek guvende olup olmadigini anliyormus. Yaptigimiz herseyi anliyorlar. Guven duygusu , aitlik, baglilik bebekkensekilleniyor.

Aynı dertten ben de muzdaribim. Benim de morarmaya ve çok acımaya başladı bu hafta. Bacak ve koldan da aynı sorunlar oluyormuş ama denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…